• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

59 oliimde görün... bu alay ettiğiniz günleri size hatırlaticiğim..... bir zamanlar tombul ama gururlu bir kız vardı diyiciğim....

benim hiç aklımdan çıkmıyor ki :))
Kiz uyandirmayin su canavari..sarilacak gene topitoplara sonra biz laf edince geri cemkiriyo :P hemen duygu sömürüsü sanki bi taraftarımızdan uydurup kızıyoz biz, arti gelince hemen cirkeff.. titre ve kendine gel dombik kedi ;)

morordek morordek canım öğleyin de 7 km civarı yürüdüm ayaklarım basmıyo şimdi öğle yemek olarak da domates salatalık ve 1 dilim etimek yedim haftaya güzel bir kg veririm heralde dünün acısını iyi çıkarttım sanırım
vay vay kaptanıma bak sen feci girdi listelere :KK9:

her şey mini etek için :)))

artık böyle karar verdim o bacaklar incecik olacak.... olur mu bilmiyorum ama olsa iyi olur yani bakiim ben bir kaç ay bu tempoda gidicem fark edecek mi merak ediyorum.....
hadi hadi ya hep birlikte :D

sanada günaydııın hani menün?
ya ben menulerimi yazmaya useniyorum ne bileyim iyi iste gerci bugun doyamiyorummm :( ogle yemegimi cikardim yine, simdi de didikleniyorum birseyler.

Kız Beni de sen gaza getirdin canım.... ay yiyesim geldi seni kiz...
evet caniim ben tartilirim herhalde de ben de hem spor programima devam hem de diyet, diyet de kolay hem de ne yesem diye dusunmem cok iyi :D
59 oliimde görün... bu alay ettiğiniz günleri size hatırlaticiğim..... bir zamanlar tombul ama gururlu bir kız vardı diyiciğim....

benim hiç aklımdan çıkmıyor ki :))
ben eminim ya gorecegine ben alay etmiyorum ciddiyim :D

Kopyaladım yapıştırdım bende başlıcam sizle:)
yasassiiin yok mu artiran, Y Yuppiyayye toplight toplight hadi hadi siz de :D

morordek morordek canım öğleyin de 7 km civarı yürüdüm ayaklarım basmıyo şimdi öğle yemek olarak da domates salatalık ve 1 dilim etimek yedim haftaya güzel bir kg veririm heralde dünün acısını iyi çıkarttım sanırım
Kaptanim supersin :KK9: dunku seyleri eritmissindir zaten o kadar yurumeye, eksi gelirsin yarin ;)

Ooo nilsub nilsub sende mi başlıyorsun bizimle. Hafta sonu dikkat edeyim ki ödem gitsin pazartesiye kadar ki Akdeniz diyet ile gerçek kilolarim gitsin.
hadi bakalım.

hadi hadi ya hep birlikte :KK70:

ya ben menulerimi yazmaya useniyorum ne bileyim iyi iste gerci bugun doyamiyorummm :KK43: ogle yemegimi cikardim yine, simdi de didikleniyorum birseyler.

evet caniim ben tartilirim herhalde de ben de hem spor programima devam hem de diyet, diyet de kolay hem de ne yesem diye dusunmem cok iyi :KK70:

ben eminim ya gorecegine ben alay etmiyorum ciddiyim :KK70:

yasassiiin yok mu artiran, Y Yuppiyayye toplight toplight hadi hadi siz de :KK70:

o zaman niye gülüyon ayarlarımla oynamasana hıhhh :sinirli:

vay vay kaptanıma bak sen feci girdi listelere :KK9:
napayım şekerim dünkü azıtmamın cezasını kestim kendime acilen bayram ve sonrası aldığım kg ları vermem lazım

ya ben menulerimi yazmaya useniyorum ne bileyim iyi iste gerci bugun doyamiyorummm :KK43: ogle yemegimi cikardim yine, simdi de didikleniyorum birseyler.

evet caniim ben tartilirim herhalde de ben de hem spor programima devam hem de diyet, diyet de kolay hem de ne yesem diye dusunmem cok iyi :KK70:

yasassiiin yok mu artiran, Y Yuppiyayye toplight toplight hadi hadi siz de :KK70:
yok tatlım yaa ben listeye sabit kalamıyom bi isveç yaptım canım çıktı ben böyle iyiyşim
Kaptanim supersin :KK9: dunku seyleri eritmissindir zaten o kadar yurumeye, eksi gelirsin yarin :KK66:
inşallah umudum o şekerim
sen benden başkasını hep öv benide yerden yere vur :63:
kız öyle deme dünkü cıss lar için bugün abarttım ayaklarım tutmuyo ama azimliyim akşam da biraz daha yürüyeyim diyorum

Yok canım ben öyle listelere uyamıyorum :) kendimce yapıyorum bişeyler böyle yandan yandan devam edim ben :)

Back
X