- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz uyandirmayin su canavari..sarilacak gene topitoplara sonra biz laf edince geri cemkiriyo59 oliimde görün... bu alay ettiğiniz günleri size hatırlaticiğim..... bir zamanlar tombul ama gururlu bir kız vardı diyiciğim....
benim hiç aklımdan çıkmıyor ki :))
Kopyaladım yapıştırdım bende başlıcam sizle:)Bence deSadece pazar aksami pirinc pilavi yerine bulgur pilavi olsun bence
![]()
bikere daha emzirenlere faydalı dersen 2.kattan atlıycam![]()
Benim hiç umudum yok bacım sen yine bırakırsınaç ama azimli diyim o zaman....
canım bence hiç o makinaya boşuna para verme su bardaklarında mayala gitsinKizlar kizim artik ek gidaya baslayacak yogut yapma makinasi almak istiyorum kullanan var mi ??????
Alinmaya deger pratik bir sey mi???
vay vay kaptanıma bak sen feci girdi listeleremorordek canım öğleyin de 7 km civarı yürüdüm ayaklarım basmıyo şimdi öğle yemek olarak da domates salatalık ve 1 dilim etimek yedim haftaya güzel bir kg veririm heralde dünün acısını iyi çıkarttım sanırım
hadi hadi ya hep birlikteher şey mini etek için :)))
artık böyle karar verdim o bacaklar incecik olacak.... olur mu bilmiyorum ama olsa iyi olur yani bakiim ben bir kaç ay bu tempoda gidicem fark edecek mi merak ediyorum.....
ya ben menulerimi yazmaya useniyorum ne bileyim iyi iste gerci bugun doyamiyorummmsanada günaydııın hani menün?
evet caniim ben tartilirim herhalde de ben de hem spor programima devam hem de diyet, diyet de kolay hem de ne yesem diye dusunmem cok iyiKız Beni de sen gaza getirdin canım.... ay yiyesim geldi seni kiz...
ben eminim ya gorecegine ben alay etmiyorum ciddiyim59 oliimde görün... bu alay ettiğiniz günleri size hatırlaticiğim..... bir zamanlar tombul ama gururlu bir kız vardı diyiciğim....
benim hiç aklımdan çıkmıyor ki :))
yasassiiin yok mu artiran, Y YuppiyayyeKopyaladım yapıştırdım bende başlıcam sizle:)
Kaptanim supersinmorordek canım öğleyin de 7 km civarı yürüdüm ayaklarım basmıyo şimdi öğle yemek olarak da domates salatalık ve 1 dilim etimek yedim haftaya güzel bir kg veririm heralde dünün acısını iyi çıkarttım sanırım
sen benden başkasını hep öv benide yerden yere vurKaptanim supersindunku seyleri eritmissindir zaten o kadar yurumeye, eksi gelirsin yarin
![]()
Ahahahah cok alemsin yahuusen benden başkasını hep öv benide yerden yere vur![]()
he ondansa tamamAhahahah cok alemsin yahuu
Insan sevdigini yerden yere vururmus diye bi laf vardir bilir misin organigim![]()
Ondan ondanhe ondansa tamam![]()
hadi hadi ya hep birlikte
ya ben menulerimi yazmaya useniyorum ne bileyim iyi iste gerci bugun doyamiyorummmogle yemegimi cikardim yine, simdi de didikleniyorum birseyler.
evet caniim ben tartilirim herhalde de ben de hem spor programima devam hem de diyet, diyet de kolay hem de ne yesem diye dusunmem cok iyi
ben eminim ya gorecegine ben alay etmiyorum ciddiyim
yasassiiin yok mu artiran, Y Yuppiyayyetoplight hadi hadi siz de
![]()
napayım şekerim dünkü azıtmamın cezasını kestim kendime acilen bayram ve sonrası aldığım kg ları vermem lazımvay vay kaptanıma bak sen feci girdi listelere![]()
yok tatlım yaa ben listeye sabit kalamıyom bi isveç yaptım canım çıktı ben böyle iyiyşimhadi hadi ya hep birlikte
ya ben menulerimi yazmaya useniyorum ne bileyim iyi iste gerci bugun doyamiyorummmogle yemegimi cikardim yine, simdi de didikleniyorum birseyler.
evet caniim ben tartilirim herhalde de ben de hem spor programima devam hem de diyet, diyet de kolay hem de ne yesem diye dusunmem cok iyi
![]()
inşallah umudum o şekerimKaptanim supersindunku seyleri eritmissindir zaten o kadar yurumeye, eksi gelirsin yarin
![]()
kız öyle deme dünkü cıss lar için bugün abarttım ayaklarım tutmuyo ama azimliyim akşam da biraz daha yürüyeyim diyorumsen benden başkasını hep öv benide yerden yere vur![]()
Yok canım ben öyle listelere uyamıyorum :) kendimce yapıyorum bişeyler böyle yandan yandan devam edim ben :)hadi hadi ya hep birlikte
![]()