Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız sen kaç yaşındasın :) yakında grubu 30 yaş üstü bekar kadınlar olarak elemi geçircez yoksa btlbetul ün planı omu acaba
26
Yani şimdi öyle acı konusmak istemedim, her ne kadar dost acı söyler deseler de ben yapamadım

sen de çok nazlanmışsın bizim kızlara, yapma öyle datlum onlar çok şekerler, kırmazlar seni.
napmışım ,biri beni mi kırmış nerde kız kaçırdımmı o kısmı ben sayfa söyle

Sana gereken cevabı Nilgün vermis zaten

Gelin gelin bizde de izne ayrılan ayrılana, bari muhabbet döner de şu gruptaki hatunlara da motive olur hem

Basın sagolsun canım
bu hafta ben çokkk motivesizin ya, bir gün ara verince o hafta hep öyle geçiyor maalesef neyseki artı değilim. ama acayip bir şişkinlik var

sağol canım iyi oldu inşallah bir daha olmaz

sabır işi bu, kk daki gruplara bakıyorum arada uzun vakit alsada oluyor sonunda :)ne demişler sabrın sonu selamettir:)
Bak bak belki de denk gelmissindir bana, ay ay liste tutuyoruz, 4 aydır müdavimiyim gebelik forumlarının
Cidden öyle ya ne hikayeler duyuyorum ben de, zor vallahi... Sabır da bende pek yoktur da iste napıcan bekliyosun mecbur :)

çatlıcam gülmekten

Bak bak belki de denk gelmissindir bana, ay ay liste tutuyoruz, 4 aydır müdavimiyim gebelik forumlarının
Cidden öyle ya ne hikayeler duyuyorum ben de, zor vallahi... Sabır da bende pek yoktur da iste napıcan bekliyosun mecbur :)
arkadaşımın açtığı konuya bakıyorum arada.her yeni gün bir umutla başlar diye. oda çok uğraştı çok şükür oldu sonunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…