selam hanimlar
yazilari okudum da, bende birseyler söylemek istiyorum
hani herkes derya cok seyler yasadim öyle böyle söyle....
ben onu palavradan atanlardan degilim:) harbi harbi yasadim yani..aci nedir, dert nedir , keder nedir iyi bilirim
onlar nasil bertaraf edilir yasiyarak ogrendim
suan 31 yasindayim kendimi cok iyi hissediyorum..hayatta bas edemiycegim hic birsey yok olduguna inaniyorum.. bunun verdigi güven, bu haz anlatilmaz
cocuk lar ve kayinvalidelerakannehir kayinvalide

iiyyy ne demekse
nazar degicek diye söylemeye korkarim hep
ama harika cocuklarim var.. hasta olmadan 2-3- kis atlatiriz.. gelisimleri iyi..gayet saglikli bu herhallerinden belli olur
okullarinda cok basarilidirlar...basarilari defalarca birsekilde(medya yarisma vs)gundeme gelmis cocuklar.. cocuklarim konusunda cok hassas ve ozenli bir anneyim
simdi bunlari neden yazdim
ben böyle bir anneyken.. simdi bu benim iddiam olur ama cocuklarda bu gorunmezse yalanci yada kendi kendini aldatmis bir insan olurum .. ben bu durumdayken kayinvalidemden cektigim onu nasil idare etmeye calistigimi size anlatamam .. bana söyliycek bir sey bulamiyor bir eksik bir kusur.... öyle luzumsuz seyler icin beni mesgul ediyor uzuyorki(konu genelde cocuklar oluyodu)..bunu basariyordu .. beni üzüyordu beynimi kalbimi mesgul ediyodu hep
buna bir cözüm bulmam gerekiyodu
cözüm yine bendeydi
artik basariyorum .. asla mesgul olmuyorum onun luzumsuz istekleri, serzenisleriyle
söyledigi zaman sadece susuyor dinliyor ve gidiyorum .. soylenilenleri orda birakiyorum .. asla evde muzakeresini yapmiyorum ne esimle ne baskasiyla
sanki tren istasyonunda durmusum kisa bir tren gurultusu mesela... olur gecer gider
bunun konusulucak hic bir degeri yoktur
aynen öyle
tek bir sey kaldi zaman zaman keske öyle olmasa derim kiyamam ... isterdim hayati guzel yasasin ,, gercek yasasin..ama onun tercihi ve mutlu..o zaman bu tek unsurda ortadan kalkiyor
sahi aci derken bu kayinvalide simarikliklarini kast etmiyorum... onunkiler sinek viziltisi sadece hayatta.. ama malum kücükte olsa mide bulandiriyormus
arkadaslar, insanlarin hayatinizdan calmasina izin vermeyin!!