ne dersiniz çok mu yemişim?? tam da yarın sabah tartılmaca öncesi?? gerçi hala da açım aslında ama bence benimkisi psikolojik sanki

(
papatyacım sana bazen bir şeyler yazan oluyor mesela ben bugün yazdım ama sen cevap vermeyi belki gerek görmüyorsun belki cevap bulamıyorsun yani bilemedim fakat bu durumlarda okunmadığını düşünüyorum bazen ve bir daha ki sefere yazmıyorum.. sen de sana yazılsın veya yazılmasın alıntı yaparak bazı kişilerle iletişime geçersen yani onlin olmayı bekleme geldiğinde yaz sengözlerimebaksanab o zaman sanada yazılanlar artacaktır emin ol..
tamam kallisim. kendinden artirmali yaka cok hos duracak bana sorarsan ilk defa yapiyorum.
yetistirirsin bayrama kallisim be cabuk ilerliyor. birtek sacörgüsü oyaliyor oda 4 tanecik. diger islerini kenarda biraksan mutlaka yetistirirsin. bende durmadan örüyorum simdilik bakalim. hadin ben ciktim iyi geceler hepinizi öptüma.s.
ablam bende hiç yapmadım böyle yakamafoldumben bakalım artıksositososito
ah ya hangisini bırakayım işlerimin derya baykalın atölyesi gibi :roflol: evim var hiç birinden vazgeçemem bakalım uyumam yaparım yine inşallahkaydirigubbakcemile
yaa banada ögretin örmeyyiiiiiiiii lütfennnnnnnn
papatya canim sanki azicik cok olmus.. birde sormussun tatli tatlikaydirigubbakcemile3
piacım ne bilip bilmediğini yaz sen yardımcı olmaya çalışalım canım büyük bir zevkle öğretirizkaydirigubbakcemile5
sen sinemaya gitmedin miyasakkelime
kallisim ben de aldım kolyeden bugün...tamamen tesadüf geldi ama güvenilir... bakırköyde, bir alışveriş merkezinde minik bir dükkan,sırf şifalı taşlar üzerine... hatta taşın adını unutmuştum,kadına dedim iştahı kesiyormuş,kadın "aytaşı ! " dedi hemen. bir müşterisi gelip teşekkür bile etmiş,asla kesilmez dediğim iştahım kesildi demiş. şuan evde değilim,eve varınca,gümüş zincirimle takacağım.kadın dedi ki,gümüş ya da altın zincirle takarsanız taşın iletkenliği artıyor dedi... bazı bilgiler verdi. ayda 1 kere 1 saat içme suyunun içine atın taşınızı,temizlensin dedi..geceleri yatarken çıkarın ,dinlensin dedi..ve çok ilginç,taşınızı geceleri mehtaba karşı bir yere koyun dedi... taşların da dili ve istekleri varmış. bakalım neler olacak :1rolleyes:
çikolatım güle güle kullan canım iyi olmuş bulduğun.. özelliklerinin bazılarını biliyordum bakımınıda biliyorum az çok ama kimsede yok diye yazmadım, bazı taşlar gece toprağa bıraktığında temizleniyor bu sudaymış bunu bilmiyordumyerimseniben
benim taşım simsiyah oldu söylediğin iyi oldu canım benim temizliyeyim bakalım bu gece...mehtapa karşı koymam gerekirse balkona çıkarmam gerek busoğukta yarılır taşıma kıyamam:roflol:
valla çikolatım sevgi bağını güçlendiriyor mu henz farketmedim kocamda farketmedi :roflol: bekleyen derviş misali sabır :roflol: tıss 20 yılı bitirdik artık neyi güçlendirelim ki:icecream: allah senin bağlarını kuvvetlendirsin inşallah sımsıkı

ben altında gümüşte takamıyorum herşey alerji yapar bana takamam hiç bir şey takı malzemelerinden kalan iplerle kullanıyorum...
ama chokocum öglen zeytinyagina bandirmis bandirmis yemis ekmekleriiiiiii
öyle dediiiii
onun yalancisiyim vallakaydirigubbakcemile3
he vallaha öyle yapmış kafamçokkarıştı
ya$aaaasiin girebildim 5 . takimdayim
gerci giremeseydimde farketmezdi az once yeniden uye olmak için isim bile bulmu$tum
ay canım benim hoşgeldin nihayet.. aklım çıktı gelemeyeceksin diye ama zor ulaştım kazen beye sağolsun bijom söylemese zor farkederdik..
canım eklerizde silerizde sen iste yeter kivereliniortak
2. üyelik ne olursa olsun almayın yasak çünkü 2 üyeliğinizde silinir bu durumdayasakkelime