Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

amanda amannnnnnnnnnnnn
amanda amannnnnnnnnnnn
amanda amannnnnnnn
oy oy oyyyyyyyyyyy kimler gelmissssssssss
tatlimmmmmmmmmm bebegim gelmissssssssss hosgelmissssssssssa.s.

bugün gazetemi geç okudum okuyanınız oldumu bilmem sabahta ana sayfada başka gazetelerde varmı bilemedim.. galatasaray elbruz için kenetlendi diye, bu benim bi tanıdığım, kaldırımda kırmızı ışıkta beklerken bir minübüs eziyor katlediyor gencecik delikanlıyı allah kimseye yaşatmasın allahım yazdıysa bozsun, galatasaray lisesi mezunu ardından galatasaray üniversitesinde öğrenci, yetiştir büyüt kendini bilmez bir gerizekalı alıp gitsin içim nasıl kötü anlatamam.. sizide üzmek istemezdim ama yazmadan duramadım..

akşam haberlerinde dinledim zaten en nefret ettiğim istanbuldaki minübüsçüler öyle .irkin kullanıyorlarlarki yolların tek hakimi onlar trafikte sadece onlar var allah cezasını vermeli böylelerin bence ama galatasaray mezunu avukatlar arkadaşı için şöförü ceza alması için elinden geleni yapacaklarmış

tsk ederim canim yaa .. unutmamis yazmissinopuyorumnanaktan

ins.. yanlis hatirlamisim :kedi: allah isteyen herkese versin ins

evet duzenli yaptigimda 2 kilo verdim bu diyetle .. hem ac kalmiyor hem veriyorsun .. ama hep disarida oldugum icin uymak zor oluyor.. bakalim 1 gunu kazasiz atlattim
oglen menusu degisti biraz ama ins fark etmez..

offf gece sinemaya gidicez... biseyler yemeden durmam icin biaseyler yapmam lazim
chips konusunda biraz rahatim gecen aldigimda bayat cikmisti.. onu hayal ediyorum ve canim istemiyor.. ama popcorn ..100 gr galiba 350 civarinda kalori var misakannehir
ne kadar cokmus ya normalde en buyuk boydan alirim ve yerim banamisin demeden
sanki film izlemeye degil yemege gidiyorum offffakannehir

canım sinemaya gidincede en başta alınan şey popcorn bakalım ne yaptın inşallah almadan başarmıssındır canım

papatya canım 400 gr küçümseme inşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi olur..

ve handeor valla tebrikler o kadar katı diyetler yaptım o kadar spor yaptım ama haftada 1.3 den fazla veremedim.. süpersin kaydirigubbakcemile2

ooh 8 kişi takımda uzun süredir böyle olmamıştı, ey gidinin sonbaharı sen nelere kadırsin :roflol:

canzicigim adam cikamadi zaten hapisten, kendini öldürdü hapishanede. olan iki günahsiz yavruya oldu.
sende edinmeye calis canzim aytasini. ucuz bir tas. ben bayagi inandim cikolatanin anlattiklarindan sonra. bize niye fayda etmesin degilmi?
esin izin vermiyorsa evdede birseyler yaparsin canim be. ben bir ara göbek dans bile yapiyordum 10000 adimi doldurayim diye. kizima diyecegim biz yine yürüyüse basliyalim olmiyacak böyle

ayyy evet şimdi o yavruların güanhı neydi allahım onlara yardım etsin inşallah evet ablacım bende edinmeye çalışıcam bakalım kadıköye inerim alırım evde yapmadığım için salano gitmek istiyorum bana kızıyor step aletim var para verdik yapmadın koşu bandına para verdik yapmadın şimdide salona gitmek istiyorsun diyor evdekilerlerle yetin diyor kızıyor adamcağızda haklı hakikatten bakalım artık birşeyler yapmam lazım bu gidişle bebek sahibi olmayacam yada 100 kiloluk bir hamilelik geçiricem tüp bebekte kiloda istemiyor doktorlar aslında vermem şart ama işte vucudm o kadar kızıyorki bana veriyorum alıyorum oda sabitledi artık inmiyor çıkıyor

amanda amannnnnnnnnnnnn
amanda amannnnnnnnnnnn
amanda amannnnnnnn
oy oy oyyyyyyyyyyy kimler gelmissssssssss
tatlimmmmmmmmmm bebegim gelmissssssssss hosgelmissssssssssa.s.
reyhan ablam hayırdır kim geldimafoldumbenben neden görmedim nasıl kaçırdım :olmaz:

akşam haberlerinde dinledim zaten en nefret ettiğim istanbuldaki minübüsçüler öyle .irkin kullanıyorlarlarki yolların tek hakimi onlar trafikte sadece onlar var allah cezasını vermeli böylelerin bence ama galatasaray mezunu avukatlar arkadaşı için şöförü ceza alması için elinden geleni yapacaklarmış
evet canım akşam sabah tüm haberlerde çıktı yavrum.. nasıl kalite bir insan nasıl yakışıklı dedim dedim gözyaşı döktüm... hiç uğruna gitti valla aynı işte reyhan ablamın arkadaşı gibi.. kırmızı ışıkta beklerken eziliyorsun... nur içinde yatsın... mafoldumben

5.TAKIM **130.ETAP**

canzi3445 ( 74.8 / 76.3 /
chocolategirl ( 76.2 /
cedric ( 101.8 / 100.9 /
Pia ( 61.6 / 61.5 /
ohcanimadeysin ( 62.3 / 62.3
HANDEOR ( 83.5 / 81.5 / 2.0 /
papatya73 ( 65.7 / 65.3 /

5.TAKIM TOPLAM KıLO (

Son düzenleme:
reyhan ablacım atkıyı bitirdim ben kazağa başladım .. yanında alişede atkı başlayacağım ipleri toplayıp getirdi kucağıma.. sıra bekleyemiyormuş :))

bijocum sana tığ işi bulalım bir şeyler.. ne istersin.. sana verdiğim linkten bulamadın mı hiç örnek bakmadınmı ..

reyhan ablacım atkıyı bitirdim ben kazağa başladım .. yanında alişede atkı başlayacağım ipleri toplayıp getirdi kucağıma.. sıra bekleyemiyormuş :))

bijocum sana tığ işi bulalım bir şeyler.. ne istersin.. sana verdiğim linkten bulamadın mı hiç örnek bakmadınmı ..
baktım bakmaz olur muyum ama tığ mı örgü mü anlayamıyorum ki bazılarını ama annemle bakmak da hiç aklıma gelmedi. kadıncağız boş kaldı burda işler falan hep ben de kaç gündür şal öreyim model bul diyor e kimden bulucam burda bi ceylan var o da bulamadı şallarını kaldırmış netten de bakmadım şal örneği böyle işte..

.bu gunlerde benı cok motıve eden bısey yasıyorum.google den aratırsanız cıkıyor şişman manifesto diye bir site var bir hatun 132 kılodan 90 kıloya ınmıs ve butun bunları paylasıyor.her elım yıyecege uzandıgında o yapdıysa bende yaparım dıyorum.bıde hafta sonu kendıme bır gomlek alıcakdım satıcı kızın cırkın bır muamelesına maruz kaldım.buda benı cok atesledi.bıde sıtemızın spor salonu tamamlanıyor.bu hafta acılır heralde.salona usuyorum dıye gıtmeye usenıyorum ama burası cok ıyı olacak

Canım bende bir bakıcam şu manifestoya, sende çok güzel veriyosun ha gayret bişey kalmamış zaten 2 li rakamlara, tezgahtarları sorma zaten geçenlerde anlatmıştım kadının yaptığını ama olsun gaza getiriyolar bizi

cedric canım eklemek isterim seni de izin verirsen bu arada kaydirigubbakcemile3

ya beni de ekleyin facebook ta merak ediyorum sizleriii

yaaaa benim kilo çizelgem nereye gitti o benim gurur tablomdu uleynn parçalarım geri getirsinler :oklava::oklava:

benimkide kayboldu yaptım yapamadıysan yardımcı olayım

Kallistecim, cevap vermeye gerek görmemek de ne demek. Asla öyle bir durum söz konusu değil. Gerek görmemekten değil asla, galiba biraz utangaçlığımdan bazen cevap yazmamam ya da arkadaşların yazdıklarından alıntı yapıp sohbete girememem. Sana ne derlerse die çekiniyorum biraz da, ondan aslında. Ama uyarıların ve de tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Yazılanların hepsini okuyorum. Sadece bana yazılanlar değil, tüm herkese yazılanları okuyorum mutlaka.
Herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdimse eğer, herkesden özürler dilerim, kusura bakmayın, tecrübesizliğime verin :sm_confused:

Özür diliycek bişey yok canım bende yeniyim, inşallah çok güzel paylaşımlarımız oluropuyorumnanaktan

]canımmmm maşallah sena çok güzel kilo vermişsin spor bak ne güzel işe yarıyor benim eşim müsade etmiyor salona gitmeme akşam daha konuştum senin kilon iyi sen istesende ince olamazsın su içsen yarıyor küçüklükten beri kilon varmış diyor o yüzden vucuduna fazla eziyet etme yeter diyor bu kilonu koru yeter sana diyor bende kızıyorum ona böyle dersen ben daha rahat olurum diyorum [/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Ah bu eşler ya, bazende haddinden fazla sinir ederler kilo konusunda, canım bende spora gidemiyorum dondurcam heralde ama evde yapcam artık bişeyler

bendeki kilo haberleri maalesef hiç de süper değil arkadaşlar. Anca anca, o kadar dikkat etmeye ve açlığa rağmen 400gr verebilmişrim. Kilom 65.3.
Bendeki can sıkıntısını tahmin edersiniz artık ama en azından sizler kilo vermişsiniz.

HANDEOR süpersin arkadaşım, böyle devam et. Mutlu oldu duyunca kilolardan 2 tanesinin daha gittiğini.

Sağol canım, 60 larda kilo vermek zor oluyo, böle 80 olunca çok olduğu için daha kolay gidiyo galiba

canzicigim adam cikamadi zaten hapisten, kendini öldürdü hapishanede. olan iki günahsiz yavruya oldu.

Vicdanı geri gelmiş demek

papatya canım 400 gr küçümseme inşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi olur..

ve handeor valla tebrikler o kadar katı diyetler yaptım o kadar spor yaptım ama haftada 1.3 den fazla veremedim.. süpersin kaydirigubbakcemile2

Sağol canım, diyorum ya kilo bol olunca çok gidiyo heralde, inşallah sütümü etkilemez, inşallah yaza kilolardan kurtulmuş olarak gireriza.s.

baktım bakmaz olur muyum ama tığ mı örgü mü anlayamıyorum ki bazılarını ama annemle bakmak da hiç aklıma gelmedi. kadıncağız boş kaldı burda işler falan hep ben de kaç gündür şal öreyim model bul diyor e kimden bulucam burda bi ceylan var o da bulamadı şallarını kaldırmış netten de bakmadım şal örneği böyle işte..

:roflol::roflol::roflol:bijom ben seni ne yapayım :roflol: anlamıyorum diyor ... bana neden söylemedin zevk aldığımı biliyorsun bunlardan.. ay dur ben şalda bulayım bugün her şey bulayım annene... bir kaç saat sonra atarım özeline link...

ayy handecim spora gidemicek olmana üzüldüm ama senin masalın var tabi engel neyse o biraz büyüsün ondan sonra gidersin canım

bu arada tek kilo alan benimm tam sopalııkım :oklava: valla nasıl üzgünüm kötükedihüso

okuyorum manifestoyu ne azim ya kadın 132 den 89 kilo ya inmiş, 337 gün boyunca bir kere kaçamak yapmadım diyo, hergününü paylaşmış

önce kilomu bildireyim 61,500

bu minik bebek adimlari artik sinirimi bozmaya basladi.. gecen hafta okadar dikkat etmistim sadece 300 gr vermistim..moralim bozulmustu cok oyuzden buhafta sadece dikkat etmekle yetindim :((

hande masallah canim ne güzel bir alinti yapmissin. birde bilmiyorum diyordun birbirine karistiriyordun.. bir ben ögrenemedim galiba:olmaz:
kallisim demek atki bitti. sen beni gecersin hemen kazakta. ben boyunu yani koltuktan altini biraz uzun tuttum kizim uzun istedi. 178 ilmek oldu bende ama örnek öylebir topluyorki yarisi kadar sanirsin

Ooooo herkes burda ben sizleri çok özledim ama kk'ya fazla girmiyorum buaralar bebek düşüncesinden uzaklaşmak değil de kafamı rahatlatmaya çalışıyorum...Bu aralar farmvile çok kötü sardı aranızda oynayan varmış hemşom bijoux dedi Komşum olmanızı isterim opuyorumnanaktan
Diyetler nasıl kallistem bugün gelmemin bir nedeni de kilo ama 53 kilo oldum Malesef 50 yi bırak gliforu bıraktıkça kilo almaya başladaım

ya bi yanlis alinti yapmisim..dogru hangisiydi simdi nasil bulucam 7 sayfa olmus.. neyse atladigim bisey olduysa sorry

canım sinemaya gidincede en başta alınan şey popcorn bakalım ne yaptın inşallah almadan başarmıssındır canım [/QUOTE]
:kedi:mafoldumben hep esim yüzünden ... kasaya geleseye kadar "nuck ben istemiyorum nuck nick hayir yok"ama o aldi bende yemek zorunda kaldim:sm_confused: kiskanc koca:umursamaz: cipsde aldi ama ondan yemedim

ben geçendede bahsetmiştim doğumlarda bebeklerimi emziremedim göğsümden rahatsızdım diye off 2 gündür yine depreşti göğüslerimin rahatsızlığı, bir göğsümden ameliyat oldum hatta 10 yıl önce minicik yeni doğmuş bebeğimle hastahanede yattım :(( göğüslerimde damarlar kist yapıyor süt bezi kanalları yani.. baktığınızda tüm damarlar mosmor gözüküyor dünden beri yine kötüyüm tek göğsüm şişti ateşleniyorum vücudumda ki bu iltihaptan dolayı..tüm eklemlerim ağrıyor hasta gibi oluyorum ama bir anlık oluyor geçiyor sinir bozucu.. şimdi doktora gitsem mamografi - biopsi - koştur dur ama sonuç çıkmıyor hep tekrarlıyor bu.. defalarca gittim tedavi oldum.. hatta tedavi olurken hormon ilaçları kullanırken ufa kızıma hamile kaldım sonra sakat doğacak diye aylarca acı çektim.. ahh bugün isyanlardayımsenağlama derman aradığımdan değil mafoldumben dediğim gibi isyanlardayım:olmaz: çok sıkıldım..
cok gecmis olsun canim ya..allahtan acil sifalar diliyorum

ablam bende hiç yapmadım böyle yakamafoldumben bakalım artıksositososito
ah ya hangisini bırakayım işlerimin derya baykalın atölyesi gibi :roflol: evim var hiç birinden vazgeçemem bakalım uyumam yaparım yine inşallahkaydirigubbakcemile

piacım ne bilip bilmediğini yaz sen yardımcı olmaya çalışalım canım büyük bir zevkle öğretirizkaydirigubbakcemile5
sen sinemaya gitmedin miyasakkelime

canim ben sadece sisi elime alip ilmek atmasini biliyorum.. düz örgü..ama zekiyim :ecrin_bebek: ne gösterilse ezberler yaparimdelikafadulden bu sekilde bir kere sal ördüm
ama suan hatirlamiyorum.. cunku konuya hakim degilim hic bilmiyorum..ama kis bende aksam birseyler örsem ne guzel olur..

gerçi gitmişsindir ama sinemadan zevk almaya bak mısırı unut, yanında eti form götür diycektimopuyorumnanaktan

canım çok sıkkın ya şu grip olayına fena taktım eşimin boğazları acıyomuş, ıhlamur ve meyve suyu sıktım içti, işyerinden bi arkadaşının karısını ve kızınıda hastaneye kaldırmışlar

offf hic aklima gelmedi evden cantaya birseyler atmak gelmisti ama o sekilde bir diyet ürünü yoktu..ve almiycagimdan o kadar emindim ki.. spor yapmistim 1 saat yaktigim kalorileri cuuuupp geri aldim..ammman eksik kalmasinlar:umursamaz:

ayrica gecmis olsun .. panik yapma degildir ins.. gecen hafta bende cok keyifsizdim .. hasta bi teyzeye sarilmistim ..resmen pisikolojik olarak etkilendim..ayni aksam bogaz agrisi ates.. sonra baktim ki olmasi imkansiz 3-4 gün kulucka dönemi oluyormus hemen belirti göstermesi imkansizmis.. bunu okuyunca bogazimin agrisi gecti atesim düstüzemuszemus

hımmm bak onu görmemişim...neyse bu seferlik affedelim kıııız :))
tabi ayooll affedelim :)

bu arada aytaşının bir özelliğini daha söyleyeyim mi sengözlerimebaksanab
evliliklerde sevgi bağını güçlendirmesi :)) :1rolleyes:
yaaa kızlar bir taşla iki kuş...gerçi ihtiyacınız yoktur belki ama..kallisim farkettin mi böyle birşey ?
bir özellik daha,aklımda kalan... böbrekleri çalıştırması..

hmmm bende arastirayim su tasi..biraz ilgimi gec ceker böyle seyler..

günaydınlar nasılsınız geçmişe bakamadım inşallah yine dereceleri paylaşırız biz bu hafta da iyiyiz.
kallistecim kilo verdinmi merak ettim, aytaşının faydası oldu mu?
listemize bakabilirmisin.

13.TAKIM 130. ETAP
ad1 ( 54.0 / 54.0 / 0.0 / 0.0%)
dosba (66.6 / 65.5 / 1.1 / 1.65%)
melis08 (61.6 / 61.6 / 0.0 / 0.0%)
fikriye_bg (71.4 / 70.8 / 0.6 / 0.84%)
güzelimm ( 65.0 / 63.0 / 2.0 / 3.08%)
Nachtigall ( 59.7 / 60.6 / -0.9 / -1.51%)
aSkiTo (68.1 / 66.4 / 1.7 / 2.50%))
genciza (63.0 / 63.0 / 0.0 / 0%)
acıbiber2053 (61.0 / 61.8 / -0.8 / -1.31%)
emirel (62.5 / 61.0 / 1.5 / 2.40%)
bhr.87 (83.2 / 82.9 / 0.3 / 0.36%)
karamanlı (70.0 / 68.8 / 1.2 / 1.71%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 786.1 / 779.4 / 6.7 / 0.85%)

Son düzenleme:
Back
X