- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.041
resimlerde cok profesyonel ama aycanin marifeti galiba. ama son resmi kim cekmiski?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kallisim bayıldım fotoğraflara, çok profesyoneller.. kızlar ayrı bir harika! ayy rengarenk,bayıldım bayıldımmmmm zemuszemuskokoş kokoş ne buldularsa alıp yola çıktıar elbiseler şallar ne deli pozlar çekmişler ama resimler çok büyük diye çok zor yükleniyo..
geçmiş olsun canım,ne olmuş sana böyle... senin kafana taktığın birşey mi var? öyle derinden yani... genelde bildiğim,bu tür durumlarda böyle şeyler olabiliyor...selamlar canlarım....
gelip gidip gelip gidip baktım ama yazamadım.. böyle bir tuhafım, dişim rahatsız, boğazlarım beze yaptı dişimdenmi bilmiyorum sanki ateşleneceğim gibi ama tamda değil başım ağrıyor filan fişman off böyle iyi değilim işte kafam çok dolu gibi birdenbire oluştu bunlar, ağzımın kenarında uçuk gibi bir şey oldu çok canım yanıyor...fazla bakamayacağım gözlerim aşırı rahatsız oluyor şu anda.. hepinizi öpüyorum huzurlu sağlıklı geceler dilemeye geldim sabaha yazarım artık..
ay sen çok erken olmuşsun daha küçücük çocukmuşsun .iyiki geç oldu 8. sınıf bu gün görmeliydiniz öğleden sonra arkadaşındaydı beni aradı anne beni sen alırmısın pek iyi değilim dedi.tabi hemen uçtum gittim gayet iyi kipaya gidelimmi anne dedi tamam kuzum dedim gittik bilin bakalım doğru hangi reyona girdik.pedlerin olduğu bölüme 1 sepet doldurduk nerdeyse gece gündüz parfümlü parfümsüz günlük topladık ne var ne yoksa geldik eve.
çikolatım kızıma sordum kadın erkek hiç farketmez hepsi işime yarar diyor naniknanik ben sana tel ile adresimi yollayayım.. teşekkür ederiz şimdiden..
herkese günaydın annemler yarın gidiyorlar şimdiden üzülüyorum :gitme: ama yine de şükür 1 aya yakın kaldılar di mi opuyorumnanaktan
bayramdan sonra listeye girip bu işi bitiricem inşallah sonra da oturucam uuuupuzun bi başarı öyküsü yazıcam kararlıyım. önce ve sonra fotosu koydum facebook a ama buraya koymam için 60 olmam lazım hadi bu da motivasyon olsun bana dicem ama hiç etkilenmedim :roflol:
canzı tebrık ederım saglıkla al kucagına.arkadaslar bugun bayram tatılı ıcın sehır dısına gıdıyorum sımdıden herkese ıyı bayramlar
canlarım günaydın sizlere çokkkkk güzel bir haberimm varrrrrrr
HAMİLEYİMMMMMMMM
allahım sonunda bana bugünü yaşattı inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma alabilirim çok mutluyummm rüyada gibiyim
canzii çok mutlu oldum yaaa maşallah allah tamamına erdirir ihşallah yaaa.
kallisim bu arada ne resimleri yaa ben görmedim yaa
günaydinnnnn.
ayyyy habere bak canzi tebrikler güzelim. saglikla al bebegini kucagina insallah. cok cok sevindim.
hayirli yolculuklar cedricim canim benim..
mustangim dün kallisim yegeni ile büyük kizinin resmini koymustu son fotoyuda en kücük cekmis ama cok profesyonel renkler manzarayi harika yakalamis
Canziiiiiiiii... Bu ne güzel bir haber böyle. Tebrik ederim canım benim,Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Çok sevindim çok opuyorumnanaktan
canlarım günaydın sizlere çokkkkk güzel bir haberimm varrrrrrr
HAMİLEYİMMMMMMMM
allahım sonunda bana bugünü yaşattı inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma alabilirim çok mutluyummm rüyada gibiyim
canzicim yaaaa çok ama çok sevindim canım sağlıklı hamilelikler dilerim sonrada inşallah en sağlıklı biçimde doğum tabikişok oldum görünce bu haberia.s. çok sevindim canım... içimden kız diye geldi bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan
mustangım bizim yeğenin bide ayçanın deli fotoğraf çalışmalarından alişin yakaladığı bir kareydi sana msnden yollayayım canım benim şu an bozulmaya yüz tutmuş zor açtığım pcden yazıyorum diğerindede ayça çizim yapıyor mümkün değil foto yüklenmez...
cedricimde yine gezmelere gitmiş güle güle hayırlı yolculuklar... benimde koca sabah aradı geldim ben hayatım diyebu adamı öldüreceğim
ayça çok gülüyor halimize:roflol: trip baba delü anne diyor:roflol:
neyse kaçayım sonra ayçanın işi bitince yine gelirim..belki bayrama gideriz diye ablama başladığım resimleri bitirmeye çabalıyorum:icecream:
chococumm ben istte olsaydim kesin gelirdim.. burdaki videonu izledigimde sana eslik etmistim .. harikaydi.. muzigin her dalini severim dinlerim .. metal müzikten etnik müzige
zaman zaman fasillar yapariz abimle.. ben sesi güzel olmayip herseye ragmen söyleyen en sinir bozucu tipler varyaa onlardanim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bir özlemm var icimdeee uzaklaraa dogruuuuu
engin denizlere sa naaaaaaa
vee askii-mizaaa
sisli bir maziden uzaktaa --- yalnizca sana yakin
gönlümun dalgalarindaaa
sev gin kal siiiin
bitmeyen rüyalarimdaaaa
hep
sen
varsin
(bak simdi ben burda yaziyorum ya aslinda söyliyerek tab düsüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İİİ aperim size hemen resimleri açıklamışsınız:)) hahaha saol annecim saol kallisim ya sizlere bugun mailme gelen güzel ve anlamlı bir şiiiri paylaşmak istiyorum.
devamlı değişen müfredat ile,
kafası karışan bir bedenim ben.
çırpınıp bir şeyler vereyim diye,
eriyen, tükenen ve bitenim ben.
...................................................................
yalandan kıymeti bilinenim ben,
bir garip memurum öğretmenim ben.
:gitme::gitme: annemler gitti :sinifsinif::sinifsinif: