- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.101
unutmadan yazayım handede sormuştu yarın bayram olduğu için bildirim yok haftaya cuma 2 haftalık bildirim yapılacak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.takımın güzelleriiiiiii
salı günü doğum yaptım oğluşumu kucağıma aldım haber vereyim dedim oğlumda bende iyiyiz çok şükür memelerimdeki dayanılmaz acıyı saymazsak tabiii :)
maalesef resim ekleyemeyeceğim şimdilik bayramdan sonra eklerim inşallah
herkese iyi bayramlaaaaaaaaaar
ayy çok teşekkür ederimm :kedi:bijom canım bu acemiceyse ustalık işinide görmek isteriz :)) ellerine sağlık be güzelim çok cici olmuşlar.
örümceği de öğretti annem kallisim meğer ne kolaymış :hulya: ayrıca senin gibi bi ustanın beğenmesine de ciddi ciddi çok mutlu oldummm opuyorumnanaktanbijom nefis olmuş eline koluna sağlık geçen geldiğinde bende yeğenime öğrettimdi bu motifi çanta yapmıştı bu seferde örümcek örneğini öğrettim tığla kendine 2 şal yapıp öyle gitti... yanyana gelmeniz gerek :))
tekrar çok beğendiğimi söylemek isterim ciddi beğendim....
canım ne güzel bi haber.. Allah uzun, sağlıklı ömür versin oğluşuna.. seni de tebrik ediyorumm5.takımın güzelleriiiiiii
salı günü doğum yaptım oğluşumu kucağıma aldım haber vereyim dedim oğlumda bende iyiyiz çok şükür memelerimdeki dayanılmaz acıyı saymazsak tabiii :)
herrkeessiinnnn baayyyrraaamıııı müüübaaareeeekkk olllsssunnnnnn :1hug:
el öpme smileyi yok idare edin :roflol: ayrıca bağırdım ki taa yurtdışındakiler de duysunnn
eylülce tsk edriz canim seninde bayramin mübarek olsunnnnnslm arkadaslar hepinizin kurban bayramini kutluyorumopuyorumnanaktan
güzel kalpliii melegim seninde bayramin kutlu ollsssunnnŞenizopuyorumnanaktan mutlu bayramlarrcanlarım hepinize huzurlu sağlıklı bayramlar dilerim şimdiden.. yarın sabah hazırlanma telaşı ardından kahvaltı derken yola çıkarız kısmetse bu yüzden gelemem buraya belki diğer gün gelirim yarın akşam sohbet muhabbet derken anlamadan geçip gider ablamla çünkü....hepinizi kocaman kocaman öpüyorum şimdiden..
işte arkadaşlar amatör bir atkı bere kaydirigubbakcemile3 annem gösterdi ben yaptım hepsini tığla :hulya: kötü eleştirilere de açığım :kedi:
canım elerine sağlık harika olmuş bide acemiyim diyordun valla biz senden öğrenecez gibi.
arkadaşım allah analı babalı büyütsün .çok güzel bir haber .5.takımın güzelleriiiiiii
nasılsınız arkadaşlar
Canzicim tebrik ederim , ilk kalp atşını duyma heyecanını çok iyi bilirim inşallah bir an önce duyarsın, Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin, cetvelini görünce içim tuaf oldu o kadar iyi anlıyorumki seni çok heyecanlı çokkk:CüvCüv:
Mersa bende beylikdüzünde oturuyorum inşallah bigün dinleriz senia.s.
biz iyiyiz çok şükür, yalnız dün akşam çok kötüydüm bir sürü abur cubur yedim Masal hiç kilo almamış diye kafaya taktım, farklı dr a gittik tek umudum tartıdan fark etmesi çok vicdan azqbı çekiyorum ben diyet yaptım çocuk kilo almadı diye, resmen yemek için zorladım kendimi, diyetime öle alıştım öle güzel dgidiyoki ama psikolojim bozuk işte yiyimde alsım diyorum hep, 6 kiloya yakın gitti heralde daha tartılmadım ama aslında ayda 2 kilo versem bana yeter çocuğumun gelişimi herleyden önemli böle sapıtarak değilde diyette birşeyler artırarak yapsam diyorum, kilo bildirimini yine yarın sabah mı yapıcaz
geçmişi tam okuyamadım daha fırsat bulursam okuycam,
herkese selamlar sevgiler, bayram mesajı yazarım daha ama inşallah herksein bayramı çok güzel , mutlu huzrlu sağlıklı geçer diyetler bozulmaz
Forumumuzdan bana hediye çıkmış kaydirigubbakcemile3 bu gün kargo geldi çok şaşırdım araştırınca buldum nereden olduğunu yerimseniben ay pek sevindim..
günaydin sekerlerime kocamannnnnnn..opuyorumnanaktan
bende burayi sevmemistim ilk geldigimde 3 milyonluk sehirden orta boy bir kasabaya gelmisti... yasim 18 di... kalabaliga alisiktim ve seviyordum ben....ilk 15 kadar yil hep gurbet acisi duydum...tvde türk programlari seyrederken bagira bagira agliyordum..pasaportun süresini her uzatisimizda bu son defa uzatisim diye süre koyuyordum kendime.umutlaniyordum. ve birgün süresiz oturma izni verildi. birde oturma hakki..baska süreler aradim geldigimden 13 yil sonra 4 cocugum olmustu... ikide biz 6 kisilik gurbet ailesi.... fazla es dost edinmedik.. nasilsa kalmiyacakti.. gözümüz türkiyedeydi.. oglumuz 3 yasini doldurdugunda döndük türkiyeye.... esim toparlanip arkamizdan gelecekti...cocuklarimiz türk egitimi terbiyesi ve görgüsü ile büyüyecekti..babalari daha almanyaya varmamistiki cocuklar sizlanmaya basladilar. arkadaslari vardi almanyadaki evi özlediler. ormanlari,daglari,yesilligi,arkadaslarini,konusmayi özlediler..fazla konusmuyorlardi türkiyede. birsey anlatmaya calissalar komik oluyordu.bakkala gidince pirinc yerine"amca pilav ver" yada yasli adam yerine "bu adam eskimis" demeleri herkesin hosuna gidiyordu. ama onlar dikkati cekmemek kabul edilmek istiyorlardi....
sonunda anladimki türkiye nasil benim dogup büyüdügüm yerse almanyada cocuklarimin dogup büyüdükleri kendilerini emin hissettikleri yerdi... 3 ay sonra bizde döndük..
birdaha dönmekten söz edilmedi... esimle bana yaz tatilleriyle avunmak düstü.. birde emeklilik umudumuz var o zaman istedigimiz yerde yasariz diyoruz.. diyoruzda....... cocuklarimiz torunlarimiz burda iken. türkiyede ne kadar kalabiliriz bilmiyorum.. 38 yil doldu almanyada..dogdugumuz yer icimizdeki sizi.özledigimiz yasamak istedigimiz yer. ama burasida doydugumuz yer. cocuklarimizin torunlarimizin ,anilarimizin oldugu yer..
ya ben ne diyecektim neler dedim?.. neyi nereye bagliyacaktim? kim konusturdu beni sabah sabah?:sinifsinif:
selam arkadaşlar öncelikle bende bayarmınızı kutlarım hepinizide kocaman öperim.
annemya hakikaten kaldığınız yer muhteşemmiş nettten resimlerine baktımda muhteşem manzaralar var.hele bazı resimler aynen karadeniz trabzon tarafını hatırlattı bana:))
bende evdeyim bu arada öğleden sonra tatil malum ev nasıl iş istiyor önce temizlik ama bende hiçç yapacak göz yok. yarın yapacam vallaha. yarın eşim sabahtan kurbana gider akşama kadar gelmez bende ev temizlerim artık
ohh maşallah,pek bir sevindim...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
canım bence senin için en hayırlısı herşeyden,az az ve sık sık yemek,kendini asla aç bırakmamak. inan emzirirken böyle bile kilo verirsin. dene bak bunu...
ayyy pek kıskandım ben... ben de ben deeeeeeeeeeeeeee
reyhan ablam,ağlattın beni bayram bayram... çok zor çok,yaşamadım memleket hasreti ama öyle bir anlatmışsın ki...çocuklar için feda etmişsiniz bazı şeyleri.ama herkes öyle değil midir,çocuk bir yana,dünya bir yana...
hayirli ugurlu uzun omurlu olsun bebegin gule gule buyut karde$im benim ne guzel alllah tum isteyenlere nasiip etsin insallah en saglikli ve yaramazindan da gorsunler gunlerini sanada boyle dua etmi$tim honeyim hep hatirliyomusun simdide tum dileyenler için allah diliyorum yine5.takımın güzelleriiiiiii
bir guzel haberde benden olsun kallisim reyhan ablamla bir sabah konu$tuk don dedi bana bi$iyler yap don sen gideli dagildik dedi e$im tekrar ati$ kulubune ba$larsa donerim dedim konu$tum ogun e$imleamaninnn 2 gündür ne hoş haberler alıyoruz böyle maşallah nazar değmesin, a.s.![]()
biraz gec biliyorum ama sizede iyi bayramlar canimmcanlarım hepinize huzurlu sağlıklı bayramlar dilerim şimdiden.. yarın sabah hazırlanma telaşı ardından kahvaltı derken yola çıkarız kısmetse bu yüzden gelemem buraya belki diğer gün gelirim yarın akşam sohbet muhabbet derken anlamadan geçip gider ablamla çünkü....hepinizi kocaman kocaman öpüyorum şimdiden..
yurtdi$indakilerde duydu bijom sagolasin allah razi olsun seninde bayramain mubarek olsun baliimherrkeessiinnnn baayyyrraaamıııı müüübaaareeeekkk olllsssunnnnnn :1hug:
el öpme smileyi yok idare edin :roflol: ayrıca bağırdım ki taa yurtdışındakiler de duysunnn
eşim işte ben de takılıyorum öyle, sıkıntıdan evde iş buluyorum kendime sonunda belimi ağrıtmayı başardım oturdum aşşaya kaydirigubbakcemile3 3 de gelir ondan sonra da çıkarız gezmeye artık..
artık yeni yazı rengim de bu, çizelgemle uyumlu olsun di mi, ama eski çizelgemi ekleyemiyorum çiçeklere bi varamadım böhü
seninde bayramain mubarek olsun caniim benimarkadaşlarım hepinizin bayramı kutlu olsun huzur sağlık ve mutluluk dolu bayram geçirmenizi dilerim
ablaciim canim bende cok yogundum dun gece gece vakit dagildi millet seninde bayramni kutluyorum opuyorumbayraminiz kutlu olsun sekerlerimmm..opuyorumnanaktan
bugün hic vakit bulamadim gelemedim .bir defa calistim sonrada ev bu saate kadar doluydu .bes dakika önce bosaldi inanin. belki yarina daha cok firsatim olur. yorgunluktan bittim. gecmiside okuyamadim. hayirli bayramlar güzellerim
kallisim ablana selam soyle o sizin otelde bigun bizde kalacagiz e$ime dedimki bak takima girmezsem kallisim bana otelin adresini vermez ortada kaliriz bende ba$ka otelde kalmamgünadınlar hepinize dün buraya uğramama rağmen yazamadım öylesne bakıp çıktım şimdi herkes uyuyorken bir selam vereyim dedim..
Dün çok hoş kakara kikiri bir yolculuk yaptık bir de yolları çok güzel yapmışlar artık 4,5 saatte gelirken 3,5 saatte geldik birde düşünün bayram günü yani yolumuz bayağı kısalmış mutlu oldum valla..
Akşam ablamın evde kaldık bu gün eşimin ailesine gideceğiz sonrada otelin olduğu yere gidip orada ki ufak evde kalacağız eve dönmeden..
bende senin bayramini kutluyorum canim allah kolaylik versincanlarım,sevgili takımım ...
ben de ancak bugün girebildim siteye,çok yoğunum. Akşam ve gece 2 ayrı işim var .. Bayramın 4 günü böyle.
Hepinizin bayramını kutlar,büyüklerin ellerinden,yaşıtlarımın da yanaklarından öperim...
allah allahakannehir sendemiii takildin ben bijoo bitirmi$tir mezuun olmu$tur diyodum ak$am ogununemùi ba$ladin yoksa hmm yoksa bayramda kavurmayi mi cok yedinselamlar herkese,
ben 2 haftadır acayip sıkı sıfır kaçamak diyetime rağmen 62.8 den aşa inemiyorum arkadaşlar.. ne denediysem olmadı.. o yüzden 2 gündür sıkmadan yiyorum ki vücut biraz yemeye alışsın da sonraki diyete cevap versin.. birkaç gün daha böyle gidicem.. o yüzden eksi çıkabilirim bu bildirimde.. kallisim listeye al demiştim ama alma sen beni şimdilik, toparlanmaya başlayınca girerim yine..