Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın herkese a.s.
madem günde 1 kere sabah yazabiliyoruz hemez yazayım dedim :roflol:
dün çıkamadım zaten çok soğuk buralar inanın dışarıda yürünmüyor bile, arabayla gitseniz bile donuyosunuz indiğinizde, başladık umarım daha soğuk yapmaz :1closedeyes:
bugün pazara gitmem lazım, sabah tartıldım yine 62 olmuşum demek ki korumak bu kadar kolay 1 hafta istediğini ye 2 gün diyet yap hoop eski kilo oh ne güzel di mi -tatlicadiarzu- neyse diyete devam edicem direnirse de şok diyet yazmıştım zaten..
kallisim konuştun mu kimseyle ne oluyomuş bize :sinifsinif:

gunaydın arkadaslar dısarda ıslerım var bugun bıde pazar alısverısı yapmam lazım.ev tamtakır.salata yemeden doyamıyorum.psıkologla da randevum var.ıstahımı da kesemedım hala.dun asure yedım cok kalorılı degıldır dıyerek 100 gr 110 kal falanmıs.hazır paketlılerden almısdım.haftada bı kez kendımı sımartmak ıstıyorum.ıst da bu sabah hava kapalı ve soguk.eldıven gıyılırmı dıye kafamı cıkardım camdan ama pek anlıyamadım.yenı bır eldıvenım var takmaya cok heveslıyım goruldugu uzerekaydirigubbakcemile3:hulya: ben oremem ama alma konusunda uzmanım ısde napıym-tatlicadiarzu-kahvemı bıtırıp kalkıcam hazırlanmaya

anaa buralara ne olmuş böylee. okuldanda giremedim bugun meb tarafından engellenmiştir dedi. anacım sitemizde tehlikeli bişi yokki neden böyle dedi:))

gunaydın arkadaslar dısarda ıslerım var bugun bıde pazar alısverısı yapmam lazım.ev tamtakır.salata yemeden doyamıyorum.psıkologla da randevum var.ıstahımı da kesemedım hala.dun asure yedım cok kalorılı degıldır dıyerek 100 gr 110 kal falanmıs.hazır paketlılerden almısdım.haftada bı kez kendımı sımartmak ıstıyorum.ıst da bu sabah hava kapalı ve soguk.eldıven gıyılırmı dıye kafamı cıkardım camdan ama pek anlıyamadım.yenı bır eldıvenım var takmaya cok heveslıyım goruldugu uzerekaydirigubbakcemile3:hulya: ben oremem ama alma konusunda uzmanım ısde napıym-tatlicadiarzu-kahvemı bıtırıp kalkıcam hazırlanmaya

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende yaparim öyle ama tutturamam genelde hava durumunu..bi arkadasim alelade bir derece koymus mutfak camina bakis acina dogru.. disari cikarken bakiyor "hii su dereceymis:1closedeyes: " diyo havali havali gidiyo :))

günaydın takımcım günaydın papatyam..

bende dün bir kaç kez denedim ama giriş yapıyorum sonrası malum ve bitmiyor çok sinir oldum..

arkadaşlar eşim izine çıktı bir hafta, ne izin birikmiş kullan kullan bitiremiyor :)) yani site düzgün olsada istediğim gibi gelemiyecektim.. gelemeyenler çok zaten giriş yapılamıyor sabahları bir kez yazabiliyoruz o kadar...

ayyy evdeki adamda cekilmez dimikaydirigubbakcemile3 kallisim yaa bi msj yazmistim sana... anlamadin dimi bisey ???

te$ekkur ederim sagolasin niye yapmadin kiz diye hesap soruyomu$umkaydirigubbakcemile3
neyse beraber yapalim olurmu neler yapariz onceden kararla$tirip duzenli hergun yapalim hesap soralim birbirimize yaptinmi diye

valla süper olur..benim ihtiyacim var.. bölye biri gaza getirsin beni
iteklesin arkamdan söz dinler yaparim... azicik ilgisiz kalayim söner biter herseymafoldumben

yarin icin nasil bir mazeret uydurayim allaahiimm dört dönüyorum:kedi::kedi: napicam ben yarin:1ninca:kilo bildiriminde anlarsiniz:sinifsinif:
benim pakedimm yarin sabah yola cikiyoooo bakalimmm kime gidiceeeekkkkkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4hihoyyyt:teytey:kaydirigubbakcemile2:hulya:

selam canlarım tesadüf eseri gelebildim.. piacım valla ilk gün anlamadık bişi yarın çekilmez olur sanırsam :))))
piam mesajını aldım defalarca yazdım ama boşa gitti yollayamadım hatta profilinden deneyeyim dedim yapamadım ama anladım ve çok güldüm bugün hatta birine anlattım mevzuu olduda :)) fakat gerçekleşseydi ne olurdu onu bilemiyorum çok enteresan ve anlaşılmaz bir durum oluşurdu sanırsam heheheeeee..

cedricim ben dünden beri tartının etrafında dolanıp duruyorum ama üzerine çıkmaya korkuyorum bakalım cesaretimi ne zaman toplayacağım fakat 80 olmuşum gii bir his var yani olmuşumdur bu yemeye ve sporsuzluğa... hadi seni bekliyorum 80 en yukarı gelicem yavaş yavaş :)) buluştuğumuz yerde beraber yaparız ....

bijocum siteye yine saldırı var ama açıklayıcı bir mesaj yok yani bende bu kadar biliyorum canım...

hadi bismillah bakalım umarım yollayabilirim bu mesajı...

merhaba hatunlar,
ben bugün dışardaydım, yılbaşı programım için poster hazırlıyorlar,fotoğraf çektirdim filan. e tabii saç makyaj,giyin süslen fotoğraf çektir...akşam da kıyafet provasına gittim,2 elbise diktiriyorum. kumaşları ben aldım ama dünyanın parasını istedi terzi,hem de tanıdık ...öyle üzüldüm öyle içim gitti anlatamam.çok para çook. yahu biriniz şu işi bilse de ,kurtulsam :kedi:

günaydın herkese a.s.
madem günde 1 kere sabah yazabiliyoruz hemez yazayım dedim :roflol:
dün çıkamadım zaten çok soğuk buralar inanın dışarıda yürünmüyor bile, arabayla gitseniz bile donuyosunuz indiğinizde, başladık umarım daha soğuk yapmaz :1closedeyes:
bugün pazara gitmem lazım, sabah tartıldım yine 62 olmuşum demek ki korumak bu kadar kolay 1 hafta istediğini ye 2 gün diyet yap hoop eski kilo oh ne güzel di mi -tatlicadiarzu- neyse diyete devam edicem direnirse de şok diyet yazmıştım zaten..
kallisim konuştun mu kimseyle ne oluyomuş bize :sinifsinif:

evet canım ne yazık ki biz kilo almaya müsait bünyeler,1 ayda verdiğini 1 haftada alabiliyor. acı ama gerçek! bu durumdan ben de nefret ediyorum mafoldumben

cedricim afiyet olsun , canım da aşure çekti vallahi :)
canım bugün hava soğuktu ama eldiven havası da yoktu yani... sen azıcık daha bekle istersen:)

günaydın güzeller sanırım forumumuz düzelmiş ohh beahhh dünya varmış..

çikolatım posterlerinden bizede göster sende posterin fotosunu filan çek yap bişiler :)) bak meraklı tazeleriz biliyorsun...
elbiseleri kaça diktiriyorsun ay pek bir merak ettim yakın olsak ben yapardım sana tıssss fallaha.. gelecek yıla işallah diyelim bak şimdi bile bilseydim mesela ablamda kalırdım bir kaç gün hallederdik ne olacak ki...

ya arkadaşlar ben hiç kendi başıma kalamıyorum kalabalıktada sürekli ne yapsam ne etsem derdi vallahi nefesimde bile hissetmeye başladım her gün kilo aldığımı ama dediğim gibi tek başıma kalamıyorum ki hiç şöyle güzel sebze et ağırlıklı bir tabak hazırlayıp tüketeyim, hep abuk sabuk şeyler var menülerimizde, akşam eşimle markete çıkıyoruz tek ayağımı merdiven basamağına koyduğum halde göbüş beni bir zorladı neredeyse ağlayacaktım..toparlanamayacakmıyım nedir yaaa...

aklıma gelmişken canzicim sen ne yapacaksın canım listede kalacakmısın yoksa dışarıdan takip edip dikkatmi edeceksin durumunu bana bildir ona göre hallederiz birde tabiki bırakmışsındır ama o kullandığın diyet yardımcı ürünü attın bir kenara değilmi...

selam canlarım tesadüf eseri gelebildim.. piacım valla ilk gün anlamadık bişi yarın çekilmez olur sanırsam :))))
piam mesajını aldım defalarca yazdım ama boşa gitti yollayamadım hatta profilinden deneyeyim dedim yapamadım ama anladım ve çok güldüm bugün hatta birine anlattım mevzuu olduda :)) fakat gerçekleşseydi ne olurdu onu bilemiyorum çok enteresan ve anlaşılmaz bir durum oluşurdu sanırsam heheheeeee..

cedricim ben dünden beri tartının etrafında dolanıp duruyorum ama üzerine çıkmaya korkuyorum bakalım cesaretimi ne zaman toplayacağım fakat 80 olmuşum gii bir his var yani olmuşumdur bu yemeye ve sporsuzluğa... hadi seni bekliyorum 80 en yukarı gelicem yavaş yavaş :)) buluştuğumuz yerde beraber yaparız ....

bijocum siteye yine saldırı var ama açıklayıcı bir mesaj yok yani bende bu kadar biliyorum canım...

hadi bismillah bakalım umarım yollayabilirim bu mesajı...
kallıstem merakımdan sormadım.sadece tartıyla yuzlesmeyınce sorunun boyutunu anlıyamıyoruz.80 degılde 79 san daha ıyı degılmı.ordan baslarsın.bahara kadar toparlanırsın.ben senınle bulusmak ıstemıyorum yukarılarda.senı asgıde yakalıyabılırsemne mutlu olmazsada sen benı beklersın 60 da ne dersın.bu pıa ıle aranızdakı olay ne hıcbısey anlamadım
merhaba hatunlar,
ben bugün dışardaydım, yılbaşı programım için poster hazırlıyorlar,fotoğraf çektirdim filan. e tabii saç makyaj,giyin süslen fotoğraf çektir...akşam da kıyafet provasına gittim,2 elbise diktiriyorum. kumaşları ben aldım ama dünyanın parasını istedi terzi,hem de tanıdık ...öyle üzüldüm öyle içim gitti anlatamam.çok para çook. yahu biriniz şu işi bilse de ,kurtulsam :kedi:

evet canım ne yazık ki biz kilo almaya müsait bünyeler,1 ayda verdiğini 1 haftada alabiliyor. acı ama gerçek! bu durumdan ben de nefret ediyorum mafoldumben

cedricim afiyet olsun , canım da aşure çekti vallahi :)
canım bugün hava soğuktu ama eldiven havası da yoktu yani... sen azıcık daha bekle istersen:)
chocolate gıydım bıle eldıvenlerımıopuyorumnanaktan.caddeye gıderken gıydımorda en abuk seylerını bıle gıysen kımsenın umurunda degıl.dırseklerıme kadar uzun super eldıvenler.bu kıs her fırsatta takıcam.kıyamam cok canın cekdıyse dr outker ın posetlerınden al gercekden guzel.bol narla da suslerın .bıde nıye dıktırdın kıyafetını hazır bulamadınmı.ıst da ıpek satenden bır elbıseye 400 lıra ıstedıler.o andan berı ıst da hıc dıkdırmedım ama bazı parcaları bursa da dıktırıyorum.mesla tek parca elbıse bu sezon o kadar cokkı ama hep kısakollu yada kolsuz.bana uzun kol lazım.en sonunda dıktırıcem heralde .keske hazırını bulabılsem
ya arkadaşlar ben hiç kendi başıma kalamıyorum kalabalıktada sürekli ne yapsam ne etsem derdi vallahi nefesimde bile hissetmeye başladım her gün kilo aldığımı ama dediğim gibi tek başıma kalamıyorum ki hiç şöyle güzel sebze et ağırlıklı bir tabak hazırlayıp tüketeyim, hep abuk sabuk şeyler var menülerimizde, akşam eşimle markete çıkıyoruz tek ayağımı merdiven basamağına koyduğum halde göbüş beni bir zorladı neredeyse ağlayacaktım..toparlanamayacakmıyım nedir yaaa...

aklıma gelmişken canzicim sen ne yapacaksın canım listede kalacakmısın yoksa dışarıdan takip edip dikkatmi edeceksin durumunu bana bildir ona göre hallederiz birde tabiki bırakmışsındır ama o kullandığın diyet yardımcı ürünü attın bir kenara değilmi...

kallıstem gercekden bak bızım butun sosyal hayatımız yemek ıcmek uzerıne kurulu farkındasındır.c tesı pazar evde yemek yeme alıskanlıgımız yok.arkadaslarımızı bıle mesela ayseler cıgkofte arkadası, alıler barbeku arkadası gıbı sınıflandırıyorum.ona ragmen yememeyı becerebılıyorum gercekden ıstersem.sende bılıyorsun ıstersen yapılabılıyor.

günaydın herkese, ben de dün akşam yemeği yedim püf vicdan azabı çekiyorum bu sabah da yarım paket bisküvi ve nescafe ile kahvaltı yaptım bunlardan bile sıkılıyorum kaç gündür wc ye gidemiyorum bu ne ya ne biçim çöktü üzerimize böyle kışş. ay nisan mayıs gelse de havalansak şöyle motive olsak çıksak dışarlarda yürüsek ince tişörtleri giymeye başlayınca aayy acilen kilo vermeliyim desekkkk kaydirigubbakcemile4 bazen diyorum bırakayım 62 de tutayım kendimi nisan mayıs ta yine başlayıp vereyim kalan 2-3 ü ama sonra diyorum kafamı meşgul etmeyeyim halledeyim de olmuyor nedense ben de şaşırıyorum kendime :bbo: öyle dağları yediğim de yok en büyük kaçamağım kakolu bisküvi veya 1 tane şerbetli tatlı haftada 1 o da... of kafam karışık akşam yine yemege davetliyim bu akşam da var yani akşam yemeği artık herşeyi bitirip akşam hafif de olsa keyif yemeği yemek istiyorum bir şarkıda var ya :roflol:
evli olup bekar kalsam
calismadan zengin olsam
cok yiyerek zayiflasam :roflol: :roflol:
Allah sonumu hayır etsin, hepimizinkini kaydirigubbakcemile3

gunaydın herkese.bugun tersden basladım.kılom aynı maalesef.degısıklık yok .hava yıne kapalı .evdede cok ısım var.utuler camasır mutfak.ugrasırım artık aksama kadar .bugun kendıme sahane sebze yemeklerı yapıcam.roka tere dere otu ıslattım yıkayıp kurutup kocaman salatalar yapıcam.lahana kerevız mantar ve mınık kabaklarım var dun aldım.lahanayı ınce ınce dograyıp kavururum kerevızı rendeler yogurtlarım mantarları cog bıle yerım.kabaklarında az pırıclı kıymalı dolmasını yapıcam.saglıklı seyler yıyıcemkaydirigubbakcemile3

günaydınnn,

valla böyle neşeli filan bir giriş yapıyım dedim ama bir yandan da o kadar da neşeli olmadığımı farkettim ama sabah sabah da moral bozmamak lazım sanki.. amaannn, bilemediimmmmmm....
bugün kilo bildirimi yapıcaz di mi??
geçen haftayı da mı söyliycez??
moraller iki kere bozulucak yani, ya da en azından benim için..

e-e-e-ee bu saat oldu cedricimden başka bildirim yapan yok papatyacım geçen hafta yazmıştım canım bu hafta 2 haftalık yapılacak diye yani sadece bugün yazılacak geçen haftaki değil... geldinde madem neden yazmadan çıktın canım yaa..

kallistem ben bizim listeyi verdim şu ana kadar sizden bildirim yapan olmamış cedricten başka yapıp vereyim diyordum ama sana cepten bildirenler almuş olabilir. 9a kadar vaktimiz var ben ilerleyen saatlerde yeniden girer bakarım eğer girememişsen sen ben herkesi aynı geçer veririm.

kallisim saniyorum hal olmadi sorunyaa.. kac dakikadir anca yazabiliyorum.. canim sorry sabah evden cikmadan denedim olmadi .. randevum vardi cikmak zorunda kaldim anca geldim eve.. epeyde hastayim.. ama kimse giremedi sanirim CADIARZU
benim haberler kötü olucakti zaten... bayramda biraz kacirdim 5 gun verdigim bosa gitti:sinifsinif:öyle kiziyorum ki kendime böyle yapinca:mymeka:
bayramda cok yemedimde sonra ben bi hasta oldum hafiften hafiften gücsüz düsmiyim diye biraz yedim .. birazda stres vardi ooohhhhh mazeretler bi ton

ee bu ne ya.bır mılyon kez denedım anca gırebıldım kımse de gırmemıs daha dogrusu gırememıs.yazık kallıstem bugun mahvolmusdur.dısarda yurumek ıstedı canım sımdı cıkıcam bıraz kotu hıssettım kendımı acık hava ıyı gelır ıns

merhaba güzellerim siteden kaynaklı sorunlar nedeniyle bildirimler aksamış sanırım. ney apalım canınız saolsun değil mi bende zor girdim .
canlarım ben yoğun bir şekilde devam ediyorum hayata hepinizce malum zaten .
annem nasılsın

5.TAKIM 132.ETAP
canzi3445 (76.1 / 76.1 / 0.0 / 0.00%)
chocolategirl (75.5 / 75.5 / 0.0 / 0.00%)
cedric (100.2 / 100.2 / 0.0 / 0.00%)
Pia (60.4 / 60.4 / 0.0 / 0.00%)
ohcanimadeysin (62.3 / 62.3 / 0.0 / 0.00%)
HANDEOR ( 81.5 / 81.5 / 0.0 / 0.00%)
papatya73 ( 65.3 / 65.3 / 0.0 / 0.00% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 521.3 / 521.3 / 0.0 / 0.00%)

kallistecim çok zor giriliyor siteye giebilmişken veriyorum listenizi artık değişiklikleri haftaya yansıtırsın eksiğimiz olmasın 9 a kadar giremeyebiliriz bir daha.

Back
X