Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom 400gr ha masallah canim bak bir hareket belirdi.:dance: istikrarin karsiligi tadini cikar bijom. cok az kaldi hedefine.
evet öyle reyhan ablacım da 400 gr gidince 63.5 çıktım işte ordan inemiyorum :bbo: 62.9 u görsem hareketlenicek biliyorum. belki pazartesi salı yapacağımız diyet işe yarar :Saruboceq:

kar ha burda da güneş var ama soğuk tabii. yağmur veya kar da yok kuru bir hava belki öğlen çıkarım biraz dolanmaya evde iş yok sıkıldım..

reyhan ablam günaydın.. demek kar var orda ayy yaa benim alişte her gün kar sevdası ile kalkıyor yılbaşına yağmayacak diye çok söyleniyor :))

bundan bir kaç yıl önce aralık dediğinde kar dolardı burası hemde nasıl yarım saatte dışarı çıkılmayacak kadar olurdu ama 2 yıldır yağmıyor... birde burada çamur olmaz patenlerle dolaşman gerekir :)) yerler 15 santim buz kaplanır...

bijom benimde kızlar biri sinemaya biride sınıf çekilişi için arkadaşına hediye almaya çıktı ben ufaklıkla kaldım canımız sıkılıyor bizdemi çıkıp dolaşsak diye düşünüyorum bakalım babamız kaçta çıkacakmış bugün çıkınca bizide alır eve gelirken olmazsa... ay arıyım meraklandım bide dışarı çıkmaya heveslendim iyimi..

biz babamızı aradık bugün haftasonu olduğundan servisi yok arabayla gitmişti işe... kaçta çıkacağı belli değilmiş bir yerden haber bekliyormuş.. siz çıkın ben kaç olursa alırım didi :)) bijomdan özenip bizde sıkıldık bizim evimizde iş var ama herkes gezerken biz iş yapacak halimiz yok değil misırnaşık şey
haydin bize baş başşşşşş kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

flol:

kallisim ve mustangım ışıklarınız yanıyor günaydınlarr Şeniz
günaydın canım ben çoktan gitmiştim sen mesaj yazmadan ama işiğim açık kalmış elektrik sarfiyatı işte :))
herkese günaydın hediyeniz çok güzelmiş güle güle kullanın
sanada günaydın canım çok teşekkürler.
günaydinnnnnn. bende geldim erkenden bendeeeeeee..:teytey:
buradada acaip kar yagiyor.herkes disarda kar kürüyor. kar bembeyazken yeni yagarken seyretmesi cok güzel oluyor. ama kirlenince camur yada buz olunca pek sevmem.
bijom 400gr ha masallah canim bak bir hareket belirdi.:dance: istikrarin karsiligi tadini cikar bijom. cok az kaldi hedefine.
annem günaydın nasılsın bakım demek kar yağıyor anlattığın görüntü gözümde canlandı siper vallaha karı bende çok severim ama ilk bahardan nefret ederim o karın aslate gider yerine çamur deryası kalır işte o andan nefret ederim canım bi yere gitmek istemez. ahh buralarada yağsa 4 gözle bekliyoruz.
annem birde merak ediyorum sizin oralarda domuz gribi salgını ne alemde
reyhan ablam günaydın.. demek kar var orda ayy yaa benim alişte her gün kar sevdası ile kalkıyor yılbaşına yağmayacak diye çok söyleniyor :))

bundan bir kaç yıl önce aralık dediğinde kar dolardı burası hemde nasıl yarım saatte dışarı çıkılmayacak kadar olurdu ama 2 yıldır yağmıyor... birde burada çamur olmaz patenlerle dolaşman gerekir :)) yerler 15 santim buz kaplanır...

i.
ahh evet kallisim ya ben o kadar net hatırlıyorumki benim doğum günüm 13 kasım ve doğum günümde boyumca kar olurdu eskiden okula gitmek için yolları temizlerlerdi ee benim dedim nerden baksanız bi 15 yıl önce. havalar nasıl değişti böyle ya.aralık bitecek biz kara hasret kaldık resmen. nerde eski günler nasıl kartopu oynar kayardık şimdi nerde oo karrrr
biz babamızı aradık bugün haftasonu olduğundan servisi yok arabayla gitmişti işe... kaçta çıkacağı belli değilmiş bir yerden haber bekliyormuş.. siz çıkın ben kaç olursa alırım didi :)) bijomdan özenip bizde sıkıldık bizim evimizde iş var ama herkes gezerken biz iş yapacak halimiz yok değil misırnaşık şey
haydin bize baş başşşşşş kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

hadi sanda baş baş güzel güzel gez emi bak şimdi nasıl boğazım ağrıyor ama sıkıntıdanda patlarım ben şimdi evde çıkssam mı çıkmasam mı:sinifsinif:

selam kizlar
sersem ördek gibiyim ..basim agriyordu uyumaya calistim ama basaramadimkafamçokkarıştı.bikac saat sonra basketbol macina gidicez..belki acilirim orda

bizim burdada kar yagdi..dün cok guzeldi..aslinda fotograf makinam geldi .. güya cakit cakit resim cekicektim .. offfff.. komsumuzun yilbasi evini cektim bi..öyle merakli herseye soyunuyorum sonra poooffff

dün bi arkadasima gitmistim onun tartisinda 59 geldim:roflol::roflol::roflol: ben diyeti birakiyorum arkadaslar:roflol::roflol: ü+stümdeki kiyafetle aksam vakti karnim tokken
alllammm dedim benim niye böyle bir tartim ve tabanim yok dedim
yazik oda kendini 54 saniyor...dedim al at bunu cöpe :roflol::roflol:
neyse baska bisi yok heralde
öpüyorum hepinizi tek tekzemuszemuszemuszemus

herkese Merhabalar,

Kalisstecim, mesajın alındı merak etme paylaşım ve de motivasyona ilişkin. Şu başımdaki sıkışlık biraz hafiflesin, daha çok buralarda takılıcam ama o kadar yorgun argın oluyorum ki, sadece bir merhaba diyecek halim oluyor. yoksa ben de sadece kilo bildirimi yapıyım haftada bir gün diye girmedim aslında gruba tabii ki de.

Şimdi çıkmak zorundayım gene, eşimin iş yerinin yemeği var akşam, oraya gidiyoruz. biraz sıkıcı ama idare edicem artık bir akşamlık.

herkese sevgiler...

kallisiniz geldiiiii......

gezdik gezdik geldik.. kızlarla buluştuk alışverişi biten aradı nerdesiniz diye sonra babamız geldi..hep beraber döndük ....kızımın çok dersi var ama bakmadan oturmayayım dedim sonra alamam bilgisayarı..
pek kimsecikler uğramamış piacım az çıkaran tartıda mutlu olmuş hehehee bende hep ablamların tartısında öyle mutlu olurum.. 5 kilo eksik gösteriyor oda :))
ablam sigarayı bıraktı acaip yiyor ve kilo almaya başladı yıllardır 68 aşmayan kadın geçen dert yanıyor telefonda e-e-e-e kaç oldun diyorum 75 diyor aman abla boşver senin boyun var dedim kız yapma bizim tartıda 75 dedi nasıl gülüyor...

mustangım geçmiş olsun canım hastalanmışsın yine...

ya-a-a-aa arkadaşlar ben çok kötü bişi yaptım en çok bijom sevinecek sanırsam :)) ölüm orucuna başlamam gerek.. eşim kendine bir şeyler alıyordu pantalon filan..bende bir etek beğendim ama etek sevmeyen ben bayıldım bayıldım eşime dedimki boş bulundum... bu eteği al bana bir dahaki aya girerim içine dedim etek 40 beden ama daha ufak duruyor:roflol::roflol::roflol: yandım ki ben ne yandım kızlara diyorum ki eteği yarın gidip 44 bedenle değiştireyim:roflol::roflol:

Arkidişşşşllerrrrrr,
hediyem gelmişşşşşşşşş.....:) yupieeee.....

kayınvalidem teslim almış cuma günü. biraz önce elime ulaştı ama acil çıkıyorum diye keyfimi ve de heyecanımı yarıda kesmek istemediğimden daha açmadım...

kim gönderdiyse eğer, çok sevindirdi beni ...öpücüklerrr

Arkidişşşşllerrrrrr,

kayınvalidem teslim almış cuma günü. biraz önce elime ulaştı ama acil çıkıyorum diye keyfimi ve de heyecanımı yarıda kesmek istemediğimden daha açmadım...

tamam papatyam güle güle kullan göderende rahat etsin hemen haber vereyim tel ile... :))

selam kizlar
sersem ördek gibiyim ..basim agriyordu uyumaya calistim ama basaramadimkafamçokkarıştı.bikac saat sonra basketbol macina gidicez..belki acilirim orda

dün bi arkadasima gitmistim onun tartisinda 59 geldim:roflol::roflol::roflol: ben diyeti birakiyorum arkadaslar:roflol::roflol: ü+stümdeki kiyafetle aksam vakti karnim tokken
alllammm dedim benim niye böyle bir tartim ve tabanim yok dedim
yazik oda kendini 54 saniyor...dedim al at bunu cöpe :roflol::roflol:
neyse baska bisi yok heralde
öpüyorum hepinizi tek tekzemuszemuszemuszemus
geçmiş olsun canım baş ağrısı fena ya kaç gündür boynumdan başım ağrıyor.
tartı olayıda güzelmiş sen o tartıyı evine götürr çık çık motive ol kaydirigubbakcemile2
kallisiniz geldiiiii......

ya-a-a-aa arkadaşlar ben çok kötü bişi yaptım en çok bijom sevinecek sanırsam :)) ölüm orucuna başlamam gerek.. eşim kendine bir şeyler alıyordu pantalon filan..bende bir etek beğendim ama etek sevmeyen ben bayıldım bayıldım eşime dedimki boş bulundum... bu eteği al bana bir dahaki aya girerim içine dedim etek 40 beden ama daha ufak duruyor:roflol::roflol::roflol: yandım ki ben ne yandım kızlara diyorum ki eteği yarın gidip 44 bedenle değiştireyim:roflol::roflol:
:roflol::roflol: 40 beden mi 1 aydamı ayy ben senin yerine olsam bu lafın üstüne gaza gelirdim . anacım erkeğe hiç öyle denirmi şimdi lafıyla yer seni :)) ama sakın değiştirme eteğiiiiiiiii kilo verrrrrrrakannehir:kedi:
Arkidişşşşllerrrrrr,

güle güle kullan canım dilerim beğenirsin . okadar içim rahatladıki kargoda kaybolacak diye ödüm patlamıştııııopuyorumnanaktan
tamam papatyam güle güle kullan göderende rahat etsin hemen haber vereyim tel ile... :))

gıcık pehhhh:umursamaz:Şeniz

oohhh kalllisss böyle bisey lazimdihemen giriyosun lsteye:))

yaaa uzaga hediye yolluyan yokmuuuuuu nerde benim hediyeeemmm.. ama daha yilbasina 10 gün var yaaa

bugün öyle çokkk yoruldum ki bütün evi temizledim üzerine bide yürüyüşe çıktım şuan ayaklarımın üzerine bile basamıyorumm oğlumda saçma sapan bi saatte uyuyup kaldı keşke yanımda konuşup ağlayabileceğim bi arkadasım olsaydı dayım yine ne zaman ameliyat olcaksın diye sordu artık bu soruyu duymak istemiyorum:oklava:

reyhan ablacım seni gördüm bir tek iyi akşamlar nasılsın kursun nasıl gidiyor.ben bu aralar çok sık giremiyorum işlerim çok yoğun yıl sonu hesapları var bide bizim burdaki muhasebeci kız işten çıkıyor bende yerine başkasını almak istemiyorum ben devam edecem o yüzden muhasebeci kızdan ders alıyorum başım patlıyor hesaplardan.sendemi muhasebe kursuna gidiyordun ablacım öyle aklımda kalmış bebiş nasıl yanındalarmı yine .öpüyorum seni kendine iyi bak.

85- 77 yendik:lepi: baya havaliydik yaa

neyse.. ben bugün iyi yemistim aslinda ama eve gelince esim krep istedi bende 1 tanecik yedim
pazartesi basliyoruz dimi bijocum?

elektra ne ameliyati canim? birkezde bende duydun ama :S

:roflol::roflol: 40 beden mi 1 aydamı ayy ben senin yerine olsam bu lafın üstüne gaza gelirdim . anacım erkeğe hiç öyle denirmi şimdi lafıyla yer seni :)) ama sakın değiştirme eteğiiiiiiiii kilo verrrrrrrakannehir:kedi:

gıcık pehhhh:umursamaz:Şeniz
yahu işin kötüsüde bu ya bu adam ağzını açıp tek kelime etmez yapamazsam eğer sadece içten içe güveni sarsılıyor bu tür şeylerde ama verirsem karşılığı olur mutlakaakannehir yani 1 ay değilde 2 ay olur sorun değil önemli değil yeter ki ortada çaba görsün buda böyle işte..
gıcık kim acabaaaa:mymeka::mymeka:

oohhh kalllisss böyle bisey lazimdihemen giriyosun lsteye:))

yaaa uzaga hediye yolluyan yokmuuuuuu nerde benim hediyeeemmm.. ama daha yilbasina 10 gün var yaaa
Piacım biz reyhan ablayla girelim takım o hafta batar ama sonrası düzeltiriz sanırımakannehir valla ben akşamdan beri eteği böyle banyodan çıkınca merdiven boşluğu var orada merdiven trabzanlarına astım her çıkışta her oradan geşiçte görüyorum rüyamda bile spor yapıyordum daha ne diyim:roflol:

bugün öyle çokkk yoruldum ki bütün evi temizledim üzerine bide yürüyüşe çıktım şuan ayaklarımın üzerine bile basamıyorumm oğlumda saçma sapan bi saatte uyuyup kaldı keşke yanımda konuşup ağlayabileceğim bi arkadasım olsaydı dayım yine ne zaman ameliyat olcaksın diye sordu artık bu soruyu duymak istemiyorum:oklava:
canım benim geçmiş olsun hayırdır paylaşmak istesen dinleriz seni ne ameliyatı inşallah çok önemli bir durum değildir..a.s.

bu arada akşamsadece 4 kaşık ıspanak yedin ve yarım kese yoğurtbu gece başka bişey yememem lazımm
iyi yapmışsın canım yeter artar bize 4 kaşıkmafoldumben

85- 77 yendik:lepi: baya havaliydik yaa

neyse.. ben bugün iyi yemistim aslinda ama eve gelince esim krep istedi bende 1 tanecik yedim
ay bende başlıyım bende başlıyım nolur-r-r-r-rrrrrrrrmafoldumbenmafoldumben

o sırada düşünce gücümle dedim ki düşüncelerim kalkın eskişehire gidin kallise küçük beden bi giyecek aldırın artık gaza gelsin şu bacı :roflol:
şaka bir yana umarım iyi bir gaz olur bu sana artık yapılabilecek son şey de yapılmış -tatlicadiarzu-

Arkidişşşşllerrrrrr,

hayırlı olsun canım güle güle kullan opuyorumnanaktan

hakatten ben de merak ettim ne ameliyatı electracım? sinirlendiğine göre yağ aldırma falan ameliyatı ol diye mi dalga geçiyolar ki :uhm:
nee akşam akşam krep mi inanmıyorum bari öglen yeseydin :umursamaz:
başlıyoruz tabi ayranımı aldım salatalıgımı aldım hazır ve nazırım..
gel kallisim gel iyi bir başlangıç motivesi olur sana bence.. hatta başka gelmek isteyen de gelsin kaydirigubbakcemile4

günaydın herkese kaydirigubbakcemile5 kalktığım saati ne siz sorun ne ben diyeyim şu uyku işimi bi düzenleyemedim :bbo: tv izledim bu saate kadar. yemek yapmadım kendime yarın corba diyetine başlıyoruz diye o yüzden bu öğlen çorba salata geçiştiricemm. cumaya 61 li kilo bildirimi yapmak istiyorum..

bir de nette yardımcı kitap araştırayım unutmadan ders çalışmanın vakti geldi 3 önemli sınavım var şu 6 ay içinde kafamçokkarıştı

yok canım keşke öyle keyfe keder bi ameliyat olsa sezeryandan sonra dikişlerim açıldı yani insizyonel herni (fıtık) ameliyatı olacağım ama kendimi hazır hissetmiyorum kimse bunu anlamıyor

ha evet yazmıştın canım kilo vermem gerek diye hatırladım sen de size ne diye cevap ver şahsen bana çocuk düşünmüyo musunuz diye soranlara öyle diyorum :dilcikar: bir daha da soramıyolar kim ne derse desin kimse benden önemli değil benim canım sıkılacağına bu cevaptan sonra onlarınki sıkılsın :umursamaz:

Back
X