- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.601
benmı bılmıyordum bıtek bu lezzetı bıtsın dıye bakıyorum sımdı yoksa bu benı cıldırtır yemeden rahat edememacukayı bilirim canım annemlerdeyken hem alırdık hem de kendimiz yapardık ama onu ben evime sokmuyorum yoksa değil 1 ekmek 2 ekmek bile yiyebilirim birlikte kaydirigubbakcemile3
kallıstem aslında yazdım ne oldugunu ama dırek budur demedım .oscar ada aday bır fılm car precious ısmı kılolu okuma yazma bılmeyen harlemde dogmus bır kızın hayatını anlatıyor.fragmanlarını her ızledıgımde kendımı cok kotu hıssedıyorum eskı halım aklıma gelıyor.hala resımlerıme bakamıyorum.aslında ne kotuymus hersey ama ben farkında degılmısım.fragmanı o kadar cok ızledımkı fılm hazıran da vızyona gırcek ama sımdılık eldekı goruntulerle ıdare etcem maalesef.biri acukamı dedidelikafadulden seyrek olmak şartıyla bende alıyorum...
cedricim mutlu mesut olmuşsun allah bozmasınŞeniz seni motive eden şeyi söyleyecektin unutturmayayım dedim arada hatırlatayım ki istediğin zaman yaz.a.s.
elektracım sanada günaydın canım senin tersine bende pazartesileri seviyorum sendrom asıl hafta sonu oluyor bende, herkes evde oluyor ne yiyeceğiz ne içeceğiz derdi beni gerdi :roflol: desem anlarsın..
bijom valla doğru söylüyorsun el kadar etek neler yaptırıyor bana.. inanın bir şey yemiyorum...
mustangım tamamdır mesaj alınmıştıra.s anacım ben almasam sen editler girersin listeye:tomato:
Piacım anacım geçmiş olsun benimde arada sakarlığım tutar kar yağdığında 3 kez üst üste yolda düştüm neredeyse altıma kaçırıyordum:roflol: kalkıyorum anında düşüyorum yine kalkıp anında düşüyorum kızım yanıumda krize girdiydi:roflol: canım dikkat et bijomunda dediği gibi ev kazaları büyük olaylara neden olabiliyor...:çok üzgünüm:
bende sabah erkenden eşim işe giderken hastahaneye gidip diğer tahlillerimi yaptırdım damarı çok zor buldular kolum çok aşırı ağrıyor... akşamda sonuçları alacağım bakalım yarında kontrole gidebilirsem tamamdır hayırlısı artık..
bu sabah kalktığımda kızımın ayçamın gece hiç uyumadığını ama uyumadığı halde çizimlerini yetiştiremediğini gördüm içim bir kötü oldu anlatamam çok kötü bir duygu bu mafoldumbenmafoldumben yavrum gözüne uygu girmediği halde bitirememenin siniriyle çıktı gitti okuluna yorgun argınmafoldumben ay yazayım paylaşayım dedim.mafoldumben
bu arada hedıyem geldı dıyette bırıne verılebılıcek en guzel hedıye salata kasesı ve servıs kasıkları gondermıs bana canzı arkadasımız.cok tesekkur ederım cok begendım resmını de ceker eklerım bır ara