- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.621
aaayy okuyacak ne çok şey varmış,ama benim biraz işim var.ben bu okuma işini en iyisi akşama hiçbir işim kalmayınca yapayım,hepiniz öpüldünüz..:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çikolatım hoşgeldin.. bende izliyorum şu anda yazarken bakıyorum ilk yarışan bayanda çok tatlı bişi geldi o yüzden ilgimi çekti orhan beyede bakarız :))) demek kazanmış aperim ona...2 bey gördüm birinin kızı vardı o olmasa gerek arkadaşın diğerinede dikkat etmemişim şimdi ederim çikolatımın arkidaşı diye yerimseniben
selam canlarım.. yaa ben daha önce bakmamıştım bugün bulmuştum çorbayı ama önce bakmadığım için nohutum yoktu hazırda ve evdede bulgurum :)) ama nohutumu ıslatayım bu gece yarın bende yapacağım... yine acıkmama sorunum başladı benim yaa ne biçim bir bünye bu ya inek gibi yiyorum yada hepten kesiyorum normal bir insan gibi yemek yok... hey allahım ya nasıl sinir oluyorum kendime.. yine acıkmıyorum 3 gündür yemesemde ama yememekle kilo veremediğimde bir gerçek...
off güpegündüz uyumuşum yoruluyorum anlamadan.. sonra nefessiz kalıp uyandım kötü bir rüya gördüm kabus desem daha iyi... adamın biri yırtık yani köpeğimle ufak kızımı kaçırıyordu allahım uykuda kalpten gidilirmi gidilir işte bende gidiyordum uyandım uzun bir süre nefes almaya çabaladım... allah göstermesin ne biçim şey bu yaa...
Piacım bijom siz bu sabah tartıldınızmı hani çorbadan sonra bakacakmısınız diye merak ettim...
yok be bjoux bende cok kotuydum ama eger onlem almasaydım ondan beter olabılırdım.korkuyorum tekrar kılo almakdan o kız gıbı olmakdan.cunku kendımı ıyı bılıyorum yemek benım ıcın ıhtıyac degıl maalesefo filmi ben de biliyorum canım geçen gün jay leno show izliyordum, bir kız çıktı allahım inanamadım bu ne dedim meger bu filmde oynayan kızmış ama cedric senin kilolu halinin inan onla alakası olamaz, o kız en az 200 kilo gelir :bbo: kolları hiç abartısız benim bacagımdan kalındı :1shok: 400 kişi arasından seçilmiş, boşa seçilmemiş maşallahakannehir daha üni de okuyomuş halbuki. ne diyim halinden memnun ki böyle kalıyor heralde.. ben de gelince izlerim diye düşünmüştüm filmi
bu arada hediyeni güle güle kullan canım..
kallıste bende zaman zaman ızlıyordum ama ben ızledıgımde ogleden sonraydı saatı acaba sız baska bır kanladamı ızlıyosunuz starda mıya bijom show ddedinde aklıma geldi sabah ben evden çıkarken dr mehmet özün show programı vardı merak ettim nedir diye izleyen oldumu acaba.. 150 kg civarı biri vardı nasıl besleneceğini filan anlatıyorlardı sonra yanında biri vardı 100kg vermişti çok şaşkınlıkla baktım ama çıkmam gerekti aklım kaldı..
bijoux demekkı sende benımle aynı fıkırdesın.kultur duzeylerı de oldukca dusuk sankı.bıde ornek dıyet gosterıyordu ama bızım porsıyonlarla kıyaslanamaz bıleizliyorum rastladıkça kallisim. çok faydalı bilgiler veriyor ama daha çok amerikan haklına özgü şeyler.. bi de öyle ayrıntılı anlatıyor ki malum amerikalıların zekaları bizden neyse :roflol: adam takmış özellikle şişmanları zayıflatmaya.. bildik şeyler hep 3+3 beslenme, fındık ceviz yeme ve d vitamini kullanmak.. rastladıkça izle ama bazen evde bilmeden yaptığımız yanlışları söylediği oluyor ya da dogru bildigimiz yanlışları söylüyor. yani en azından şarlatan değil güvenilir..
gecmıs olsun pıa.aa ben acukanın evde yapılabılecegını bılmıyodum tarıfını verebılırsen belkı bende becerırım ama yapmasam daha ıyı gercı.bu arada klozet olaynı bende ızledım ve tkıntımdır benım evı havlandırırken klozet kapaklarını acarımkı kurusun altları artık yapmıyorum.ayrıca bır bıyolog arkadasım domestos un klozettekı bakterılerı oldurdugunu soyledıgünaydin kizlar.corbami hazirliycam da malzemelerine yeniden bakayim dedim :)
sormayin sag baldirimdada yumrugumdan büyük morluk var gece dönemedim sagima...üstüste gelince sasirdim
bende pazartesi sevenlerdenimmmm..acukayida bilirim ..eskiden alirdim..ama emin ol kendin yapinca cok daha iyi bir lezzet elde ediyosun..esim cok seviyor ama yapamiyorum..benimde canim ister diye
ay kiyamamm..inanin kuzenimde öyleydi...cola kahve redbulla ayakta dururuyordu...ama bu yogunlugu daha cok son senesinde yasadi..aycanin daha 2.yili 3-4 sömestiri degilmiydi? cokmu ozenli,dikkatli? onemli bi sinavi varsada normal kallisim..her cefanin bir sefasi var diyelimopuyorumnanaktan sefasi olur innnsssssopuyorumnanaktan
evet kaliiste ..ustuste düstügümde genelde arada olur böyle..kendimi pek iyi hissetmiyorum..direk paranoyaya bagliyorum isi kafamçokkarıştı
"SiZ" kitabini okumustum ..basit ama faideli bilgiler vardi.. gecenlerde cok önemli, afedersiniz tuvaletten sonra sifona basmadan önce mutlaka kapagin kapatilmasi gerektigini kapatilmadigi taktirde mikroplarin 10 ileriye cikrayabilidigini söylemisti..ogunden beri kapiyoruz hep...cocuklara tatbikli gösterdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben hep kapali tutardim zaten ama sifona basarken kapali olmasi gerektigini bilmiyordum
selam canlarım.. yaa ben daha önce bakmamıştım bugün bulmuştum çorbayı ama önce bakmadığım için nohutum yoktu hazırda ve evdede bulgurum :)) ama nohutumu ıslatayım bu gece yarın bende yapacağım... yine acıkmama sorunum başladı benim yaa ne biçim bir bünye bu ya inek gibi yiyorum yada hepten kesiyorum normal bir insan gibi yemek yok... hey allahım ya nasıl sinir oluyorum kendime.. yine acıkmıyorum 3 gündür yemesemde ama yememekle kilo veremediğimde bir gerçek...
off güpegündüz uyumuşum yoruluyorum anlamadan.. sonra nefessiz kalıp uyandım kötü bir rüya gördüm kabus desem daha iyi... adamın biri yırtık yani köpeğimle ufak kızımı kaçırıyordu allahım uykuda kalpten gidilirmi gidilir işte bende gidiyordum uyandım uzun bir süre nefes almaya çabaladım... allah göstermesin ne biçim şey bu yaa...
Piacım bijom siz bu sabah tartıldınızmı hani çorbadan sonra bakacakmısınız diye merak ettim...
aa hiç izlemiyorum sinir oluyorum ama bu hafta izleyeyim çikolatımın arkadaşını kaydirigubbakcemile5merhaba takımcım,
yine çok yoğun bir haftasonu geçirdim,geldiysem de birşey yazamadan çıktım.
geçmişi okuyayım önce..
aaa bu arada bu haftaki yemekteyiz yarışmasında arkadaşım yarışıyor.liseden çok samimi arkadaşım.bu arada bu haftanın kazananı da kendisidir,söyledi bana :) Orhan Halisdemir adı... Bu hafta izliyorum yarışmayı o yüzden:))
ben bu sabah tartıldım ama süpriz yerimsenibenPiacım bijom siz bu sabah tartıldınızmı hani çorbadan sonra bakacakmısınız diye merak ettim...
çorba pişmeyecek sonradan değilmi... normal soğuk bir çorba olacak
ayy bakalim ayyoollmerhaba takımcım,
yine çok yoğun bir haftasonu geçirdim,geldiysem de birşey yazamadan çıktım.
geçmişi okuyayım önce..
aaa bu arada bu haftaki yemekteyiz yarışmasında arkadaşım yarışıyor.liseden çok samimi arkadaşım.bu arada bu haftanın kazananı da kendisidir,söyledi bana :) Orhan Halisdemir adı... Bu hafta izliyorum yarışmayı o yüzden:))
gecmıs olsun pıa.aa ben acukanın evde yapılabılecegını bılmıyodum tarıfını verebılırsen belkı bende becerırım ama yapmasam daha ıyı gercı.bu arada klozet olaynı bende ızledım ve tkıntımdır benım evı havlandırırken klozet kapaklarını acarımkı kurusun altları artık yapmıyorum.ayrıca bır bıyolog arkadasım domestos un klozettekı bakterılerı oldurdugunu soyledı
aa hiç izlemiyorum sinir oluyorum ama bu hafta izleyeyim çikolatımın arkadaşını kaydirigubbakcemile5
ben bu sabah tartıldım ama süpriz yerimseniben
ama pia cım özür diliyorum ben bugün çorbayı yiyemedim daha doğrusu yapamadım. bazı terslikler oldu pişirecek zamanım olmadı, dolaptan hemen ıspanak ve çorba çıkarıp 5 dk da ısıtıp yedim :bbo: ama tadını biliyorum ben bu çorbayı geçen sene denemiştim diyet bölümünde kayınvalidemin diyet çorbası diye bi topik vardı orda denemiştim. bakliyat aşığı biri olarak çok hoşuma gitmişti tadı..
şimdi dışardan geldim :bbo: o kadar soğuk ki size anlatamamdondum dondummm.. zaten apartmandan girerken ince ince kar yağmaya da başlamıştı. ama bir yandan da iyi oldu 1 saat yürümüş oldum.
bugün resmen zorla yemek yedim biliyo musunuz fisfisfis hiç acıkmıyorum hiççç..
canım ya çok geçmiş olsun inan allah esirgemiş iyiki çok ciddi bişi olmamış yada bir yerlerin falan kırılmamış:teselli:bugün basima gelmeyen kalmadi..mecazi anlamda demiyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ben havayi, doga resimlerini bosverip..sakar insan portreleri calisssam .. müthis malzeme var elimde
beğendiğine çok sevindim canım inan çok tereddüt ederek göndermiştim hediyeni ama beğenmene mutlu oldum güle güle kullan.Çok çok teşekür ederim.. nasıl güzeller, nasıl hoşuma gitti anlatamam. bugün bütün gün taktım parmağıma ki ben alyansımı bile takmam hani evdeyken :) tekrar tekrar teşekkür ederim...çok sevdim....
liste liste dediğiniz bizim diyet listesinin dışında başka bir şeye ait bir liste midir acep?? ne ola ki bu liste??
evet canım ya bende neerdeyse 38 giymeye başlamıştım ama 42 ye çıkmayı başardım ya yuhh bana dahada ne olsun
nee 42 mi akannehir mustangcım valla hiç yakıştıramadım :umursamaz: bana alt tarafta 38 bile bol gelmeye başladı artık hadi belki gaz olur bu da sana dicem ama gelicekmişsin listeye zaten süper haber kaydirigubbakcemile5
evet canım benim o listeye mutlaka girmem gerekiyor yoksa önceki halimdeki resme dönecem :bbo: ne yapar eder girerrrrimÇok üzgünüm çoookmustangım tamamdır mesaj alınmıştıra.s anacım ben almasam sen editler girersin listeye:tomato:
bu sabah kalktığımda kızımın ayçamın gece hiç uyumadığını ama uyumadığı halde çizimlerini yetiştiremediğini gördüm içim bir kötü oldu anlatamam çok kötü bir duygu bu mafoldumbenmafoldumben yavrum gözüne uygu girmediği halde bitirememenin siniriyle çıktı gitti okuluna yorgun argınmafoldumben ay yazayım paylaşayım dedim.mafoldumben
evet canım ben 60 da tam oluyorum boyumun çok uzun olmamasına ragmen.. bakıyorum birisi diyor ki 55 kiloyum allah allah benden şişman. sanırım kemiklerim biraz ağır geliyor.. yoksa normalde 60 kilo bir bayan 40 beden giymeli diye biliyorum ben dee.
..
electra 21 sanada günaydın canım takıma hoş geldin.
acıgül kızın kaç yaşında beraber yapıyoruz yazmışsında onundamı kilosu fazla...
ayy annem bahsettiğin ağaçların görüntüsü gözümde canlanıyor eminim harikadır buna bende bayılırım akannehirselamlarrrrrr.
önce kizima kocaman bir öpücükkkkkk opuyorumnanaktan
buradada acaip bir kar yagdi inanilmaz güzeldi ama cumartesi gecesi eksi 22 derecelik bir soguk vardi sonrada o kar yagdi iste. simdi durdu ama hala heryer bembeyaz en güzelde agaclarda görünüyor. salkim sögütlerde cok güzel görünüyor kar bayilirim seyretmeye.
ben iki gün daha calisiyorum sonra yilbasi tatili var 4 ocaga kadar.. ay kaan geldi yakisiklim sehzadem aksama ugrarim yine sekerler. öpüldünüz..opuyorumnanaktan
kızım 2buçuk yaşında teyzesi. diyabet adayı:çok üzgünüm: o yüzden diyet yapıyoruz...ilerde diyabet olacaksa bile geciktirmeye çalışıyoruz... allah beterinden saklasın bizde bu şekilde sınavdayız işte... 6ana 6 ara öğünumuz var bende onunla yapıyorum... tabi benim diyetim başka, onunki başka.... hayırlısı olsun...
mustang az önce seni gördüm bir merhaba diyim dedim ben yazana kadar çıkmışsın.hediyemi bu gün gönderdim bakalım kaç günde yerine ulaşacak .ya bana kimse göndermiyormuuuu....mafoldumben
selam canım nasılsınopuyorumnanaktan . orda havalar nasıl soğudumu. ah ahhh denizi şimdiden özledim nsaıl geçecek bu koca kışakannehir
hımm ne aldın acep bak gene bana atlıcak bişi çıktıkaydirigubbakcemile3
canım bugün de yapmicam sanırım bari dolaptaki ıspanak yemeğini bitireyim eşim yemiyor kuru fasulye diye tutturdu kalmasın bari.. ama bence 3 gün yapmanın bir sakıncası olmaz ya çok da uzun bir süre değil sonuçta..ayyyy tüühhh ben 3. kasemi iciyorum simdi..sevdim benyaa ama bi biticek gibi degil saatlere uyarak iciyorum yinede tencere duruyor oldugu gibi..yarin devam ederim ayni tencereden .. diger yarinki malzemler ayri bir kaptaydi.. peki yarin yapicakmisin? bak kallisimde yapiyormus yarin
peki ben corba bitmese 3. gunde yapsam ne olur?
sabah yumurtamizi peynirimizi yiyoruz? bi zarari olur mu?
bu malzemlere dökülür sonra
tersmişiz mustangım ben de alt 38, üst 40 ım şu anda.. üstü 38 yapmam çok zor ama olsun kilodan değil kemikten..evet canım benim bende sen gibi şanslıyım şuanda bile bulunduğum kilodan aşağı sanırlar beni 80 küsürken bile en fazla 75 sin derler kilomu diyincede hadi canım derlerdi.
benimde altla üst farklı benim omuzlar dar üstüme alttan bir beden küçük giyerim normalde kafamçokkarıştı
diyabet yaşı ilerde olanlar için bile çok zorken Allan bebişine yardım etsin canım.. uygun bir eğitimle ve alışkanlıkla ilerisine yatırım yapabilirsiniz, zaten dr lar söylemiştir..kızım 2buçuk yaşında teyzesi. diyabet adayı:çok üzgünüm: o yüzden diyet yapıyoruz...ilerde diyabet olacaksa bile geciktirmeye çalışıyoruz... allah beterinden saklasın bizde bu şekilde sınavdayız işte... 6ana 6 ara öğünumuz var bende onunla yapıyorum... tabi benim diyetim başka, onunki başka.... hayırlısı olsun...
electracım günaydın, beni de mahveden işyerine gitmeden kahvaltı etmemek ve orda yediğim yağlı yağlı poğaçalardı. ve de öğle yemekleri :bbo: ne zaman üni bitti iş hayatı başladı ben kilo almaya başladım.. hep bunlardan işte. o yüzden en iyisini yapıyosun evde kahvaltı edip işyerine tok gitmekle..herkese günaydın umarım herkez iyidir 3 gündür diyetimi bozmamanın sevinci ile kalktım bugün ve tartıya çıktım sonuç şimdilik iyi gibi bu cumaları tartılma işini çok sevdim iş yerinde falan bişey ikram ettiklerin de yookkk olmaz ben 5. takımdayım cuma tartılacağım ve kilomu yazacağım işin içinde rezil olmak var falan deyip red ediyorum ve tabii bana bıyık altından gülüyorlar herhalde bunu da daha önceki diyet denemelerim gibi olcağını düşünüyorlar haklılar tabi her pazartesi ben diyetteyim deyip bir saat sonra oturupta sıcak pidenin yarısını yiyince....artık iş yerinde kahvaltı yapmıyorum ,atıştırdıklarından atıştırmıyorum...
Ne mutlu bana inşallah uzun süreli olur allahım...