- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.661
mustang simdi toprak islak evdede hic saksi yok..islak topraga gömiyim mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar .
bijom canım bizle senle kıyafet almaya beraber gidelim takım alırken çok zor oluyor bana . bi 40 bi 38 alırız altını üstünü değiştiririz artıkk.
piacım demek hediyene kavuştun ne güzel güle güle kullan binde resim eklesen merak içindeyiz .
kolye ucunu mutlaka toprağa göm canım bu çok önemli zira görevini tam olarak yapması için gerekli
bu arada hedıyem geldı dıyette bırıne verılebılıcek en guzel hedıye salata kasesı ve servıs kasıkları gondermıs bana canzı arkadasımız.cok tesekkur ederım cok begendım resmını de ceker eklerım bır ara
sana da maşallah canım nasıl geçiyor bir sorunun yok di mi?günaydınlar canlarım maşllah takımıma muhteşem görünüyorsunuz herkes motive olmuş zayıflamak için can atıyor inşallah hep birlikte bu işin üstesinden geleceksiniz canlarım ben sizlere güveniyorum
selamlarrrrrr..
piacigim ya canim valla haklisin.uzun süre celiskide kaldim kararsizca ne alayim ne göndereyim diye. sonra bu cüzdanda karar kildim her eline aldiginda beni hatirlarsin diye. icinde bir glückspfennig var bilmem gördünmü. yikayip ovaliyacaktim olmaz kullanilmis hali olmali dediler. oldugu gibi gönderdim canim hic para sikintisi cekmezsin insallah nasilsa bir sans pfennigin var.kaydirigubbakcemile5
yani haklisin birseyler yazmam gerekirdi kusura bakma kizim kendi ismini yazmis paketin üzerine. sen iste ben sana daha neler neler yazarim canim ya.. iyi günlerde kullan canim begendigine sevindim
ayy bir dolu bişi yazdım göndermedim uyus oldum .
piacım güle güle kullan benim cüzdanımla aynı benimkiside kırmızı parlak renkli çokta kullanışlıalkisalkisalkis