Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bir uyumuşum aman allahım yırtık bağrıyor uyandım zar zor.. kızım kapıyı çalıyormuş hiç duymuyorum nasıl bir bitkinlik bu yahu..

elektracım teşekkür ederim canım..

Piacım cüzdanını güle güle kullan şekerim pek bir hoşmuş.. içinde ne olduğunu anlamadım reyhan ablam bişey var yazmış uğurmu ne.. yıllar önce bende eskişehirdeyim ama daha taşınmamıştık istanbuşla geçtim gider gitmez bir arkadaşım bir poşet hediye hazırlamış bana çocuklara hala saklarım içinden cüzdan çıktı aynen seninki gibi çok hoş ve içinde 1$ var meğer onun uğur parasıymış şimdi ben saklıyorum ...

canzicim sende bebeişinin hediyesini güle güle kullan inşallah sağlıklı günlerde...
çikolata nefis olur tabiki Piacım yollamış :)) anam ne hevesliymişsin hediye yapmaya Piam yaa parfümde demiyor canzim parfümler diyor bu ne :))
Piamada teşekkürler hediyesini yollayan tüm herkese teşekkürler...
şimdi aklıma geldi Piamın ve canziminde hediyesi gittiğine göre benim cedricim için tahminim doğruymuş vallahi yeminde ettim bakın bunuda doğru tahmin ettim :))

bijom bende bazen hevesleniyorum yürümeyede ipin ucu kaçıyor senin gibi mahvolup dönüyorum aman dikkat bak çok soğuk beni hasta etti yatıyorum...

geçmiş olsun kallisim hasta mı oldun kıyamam :teselli: nazar değdi nazaarr :nazar: bugün çok soğuk değildi burası 6-7 derece falandı..

bi de melise desek eşleşmeler artık belli oldu gelse listeyi yazsa toptan bi görsek -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun kallisim hasta mı oldun kıyamam :teselli: nazar değdi nazaarr :nazar: bugün çok soğuk değildi burası 6-7 derece falandı..

bi de melise desek eşleşmeler artık belli oldu gelse listeyi yazsa toptan bi görsek -tatlicadiarzu-

kim kime düştü diyemi diyelim bijom...anlamadım mafoldumben

selamlarrr. hayirli haberler alirsin insallah kallisim.. oyyy kiyamam.. vardir bundada bir hayir..
sahi kizlar geriye kim kaldi?hediyesini alan gönderen yada henüz almamis olan yada göndermemis olan?
bijomla ben kaldik henüz almiyan saniyorum. bijoma göndereninde kim oldugu belli olduguna göre bir ben kaldim galiba.akannehir iyide kim kldi geriye ? durun ben bir düsüneyim ay kaanda uyandi

selam arkadaşlar bugunde yoğunduk her zamank gibi bugn birde çıkışta okulda kaldım matematikten sorunlu 3 çocuğuma ders anlattım. ve gelmem 5 .30 bulmuştu nerdeyse akşamda misafirim elecek.

kallisim sıkma canını inşallah sorunsuz geçer muayeneler allah iyiliğini versin canım .

bugün bana ne oluyor anlamıyorum aklımda sürekli bişeyler yemek var eşim fıstık pişirmişti fırında gidip gelip ağzıma atıyorum sonrada suçluluk duygusuyla boğuşuyorum

1 saatir geçmişi okuyorum gelemediğim zamanlarda neler kaçırdım diye .okudum geldim yine kimse bu saatte hepiniz yattınızmı sıkıldım tek başıma dolaşmaktan .kızlar aldığım kilolardan 1 kilo geri vermişim şu andada acım ama yemiycem aç yatmanın rahatlığı inanılmaz .ama aç yatınca uyku tutmuyor başlıyordum keçi koyun saymaya sonra koyunlar pirzola olarak çitten atlamaya başlıyorlardı artık koyun saymıyorum.kızlar benden tavsiye diyetteyken uykunuz kaçarsa asla koyun saymayın onun yerine salatalık marul domates gibi şeyler olabilir bu gün bende bunu deniycem acımmmmmm...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 koyunlar pirzola oluyor hee... :roflol: amma güldüm mersam...

böhüü benimki de gelmedi, sona kalanlardan olduk çikolatım çak bari kaydirigubbakcemile5

nee çikolatalı bisküvi mi mafoldumben bayılırım mafoldumben çok özledim mafoldumben
canım ben regl olmicam. düzenleyici kullanıyorum ya hormon ilacı, daha bitmesine 14 gün var :bbo: sanırım o yapıyor bunları hep.. bitse de kurtulsam :sinifsinif:

he vallah çikolatalı bisküvi...boğazımda kalaydı keşke, nerden yediysem..kesin bu cuma kg almış görüneceğim,regl de oldum bugün...evet sona kldık çakk kaydirigubbakcemile5

bijox canım günaydın ben girmeden sen çıkmışsın.gecede kalkıp yemedim artık çok iyi gidiyor kendimi durdurabiliyorum anladım benimki duygusal açlık kocama kızıyodum onu yiyemeyince yemekleresaldırıp ne bulursam götürüyordum ama artık bitti.bundan sonra kendime vücuduma eziyet etmiycem kim kızdırırsa onu yiycem.:oklava:bijoxum dedilerki kızdıklarını yersende kilo yapmıyomuş....
ha bu arada hediyesi gelmeyen tek siz değilsiniz benimde yok bide bana çakın.hediyem dün gitmediğine göre bu gün eline geçer diye umuyorum tahminin yokmu kimdiye?

benim tahminim vaaaaaar :)) :roflol:

sen azıcık daha bekle bakem yerimseniben

eve henüz geldim yoruldum yine in çık in çık.. kan ver sonra git ilaç iç sonra gel yine kan ver... ya arkadaşlar abartı bir yana doktorumu da pek sevdim açıklayıcı konuştuğu için.... şimdi vücudumda öyle dengesizlik var ki kanın yok regl döneminmi yoğun geçiyor diyor hayır diyorum o zaman belirtisiz bir kanama olabilir aşırı düşük diyor, demir eksik diyor neden eksik onun tahlili.. bu günde şeker yüklemesi yaptılar defalarca kan verdimmafoldumben glukoz içirdiler çok ama çok iğrenç bir şey aç karnına şeker şerbeti gibi sanırım uzun bir zaman tatlı filan yemem... yarında kolon tetkikim var o hepsinden iğrenç :roflol: tahmin edin bakalım nasıl yapacaklar:roflol:
yani bijomun dediği gibi abartıyı sever bazılarıda ama bu diyor ki zaten defalarca diyet yapmış kilo vermişsin ama bunun nedeni hiç araştırılmamış, nedenini bulmazsak sorunu kökünden çözemeyiz... bakalım artık.. bu tetkikler 15 güne kadar uzadı ama ben bugün eve dönerken aylarca hastahanede yatmışta zar zor taburcu olmuş yorgun ve bitkin modunda hissettim kendimiakannehir birde üstüne grip oldum bugün ...:1no2:akannehir ay biraz sağa sola bakınayım konulara göz atayım sonra gelirim diğer mesajlara yazarım birşeyler..

kallisim şu dertlerden bir kurtul,sana telefon açıp şarkı söyleyeceğim...
zaten istediğin dergileri de yollayamadım,benim de derdim bitmiyor ki :çok üzgünüm:
grip de tuz biber olmuş,lanet hastalık :kızgın: herkes grip..geçmiş olsun canım benim Şeniz

bacaklarım koptu arkadaşlarımm akannehir dedim ki sabah dedim ki eşime bi tartıl gitti tam 80 kilo çıktı :roflol: kafayı yedi tabi. kilosuna çok dikkat eder kendileri.. 73 den yukarı çıkınca diyete başlar hemen.. dedi ki pazara yürüyerek gidicez! iyi dedim zaten ben alışkınım yürümeye.. çıktık önce ceylan ın bürosuna uğradık, ordan çarşıları gezdik ordan pazara gittik :bbo: el kol dolu eve geldik ezmeciğim çıktı bu anlattıklarım yakşalık 4 km falan. fazlası yok azı var valla -tatlicadiarzu- geldim öğle yemeğimi yedim birazdan slim çayı içerim, akşama doğru da bi portakal tamamdır :kahve: sonra da yatar biraz uyurum valla yalan yok hahaha

oooohh faydalı bir gezme olmuş... bu arada uykundan uyandırdığım için tekrar özürler Şeniz
selamlarrr. hayirli haberler alirsin insallah kallisim.. oyyy kiyamam.. vardir bundada bir hayir..
sahi kizlar geriye kim kaldi?hediyesini alan gönderen yada henüz almamis olan yada göndermemis olan?
bijomla ben kaldik henüz almiyan saniyorum. bijoma göndereninde kim oldugu belli olduguna göre bir ben kaldim galiba.akannehir iyide kim kldi geriye ? durun ben bir düsüneyim ay kaanda uyandi

beeeen benn reyhan ablam...
hediyem gelmiş ama bugün kargoda beklemek zorunda kaldı.eve geç geldim,aradılar kargodan.yarın getirelim dediler ben de kabul ettim...
kim mi göndermiş?
arkası yarın :)

ay hadi cikolataminda hediyesi gelmis ne güzel ..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
benim hediyenin sahibi cok ketum asla belli etmedi kendini. olsun ben sabirliyim ...naniknaniknaniknanik

ben de bilmiyordum da hediyemin sahibi telefonumu isteyince bijomdan,o da izin istemek için aradı ve söyledi kim olduğunu.
ben de paketi açtığımdaa öğrenmek isterdim reyhan ablam,böylei daha iyi boşver

ben paketi görünce tanidim hediyemi cunku almanyadan geldigibelliydi :)) am aneticede paket gelesiye bilmyiordum ... ama bisey itiraf ediyim hediyemin ulasmasi ve canzinin hediyemi begenmesi daha cok heycanlandirdi beni.. özel msjda yazmis arkadasim
müstakbel anneye hediyesini aldiktan sonrada bebisi ihmal edemedim, onun hediyelerini yilbasi corabina koydumkaydirigubbakcemile3..sonra evdeki müstakbel baba geldi aklima.. o cikolatada onun icindi aslinda :)) ayrica endiseleniyordum ya ulasmazsa diye.. ayy bu daha heycanli oluyormusopuyorumnanaktan

reyhan ablacim evet 1 centi gördüm ve tahmin ettimopuyorumnanaktan orada kalicak o hepopuyorumnanaktan

bir uyumuşum aman allahım yırtık bağrıyor uyandım zar zor.. kızım kapıyı çalıyormuş hiç duymuyorum nasıl bir bitkinlik bu yahu..

elektracım teşekkür ederim canım..

Piacım cüzdanını güle güle kullan şekerim pek bir hoşmuş.. içinde ne olduğunu anlamadım reyhan ablam bişey var yazmış uğurmu ne.. yıllar önce bende eskişehirdeyim ama daha taşınmamıştık istanbuşla geçtim gider gitmez bir arkadaşım bir poşet hediye hazırlamış bana çocuklara hala saklarım içinden cüzdan çıktı aynen seninki gibi çok hoş ve içinde 1$ var meğer onun uğur parasıymış şimdi ben saklıyorum ...

canzicim sende bebeişinin hediyesini güle güle kullan inşallah sağlıklı günlerde...
çikolata nefis olur tabiki Piacım yollamış :)) anam ne hevesliymişsin hediye yapmaya Piam yaa parfümde demiyor canzim parfümler diyor bu ne :))
Piamada teşekkürler hediyesini yollayan tüm herkese teşekkürler...
şimdi aklıma geldi Piamın ve canziminde hediyesi gittiğine göre benim cedricim için tahminim doğruymuş vallahi yeminde ettim bakın bunuda doğru tahmin ettim :))

bijom bende bazen hevesleniyorum yürümeyede ipin ucu kaçıyor senin gibi mahvolup dönüyorum aman dikkat bak çok soğuk beni hasta etti yatıyorum...

gecmis olsun canimmm.. acil sifalar.. ama sen kendini cok kotu hissetmiyorsun dimi? bunlar bir arastirma sadece ? yada?

hediye alma konusunda iddialiyim opuyorumnanaktan ama canziyi hic tanimiyordum oyuzden zorlandim biraz.. normalde cok seviyorum
gecen trden uni ögrencisi bi misafirim vardi..gitmeden bir hediye almak istedim ..düsün düsün ne aldimkaydirigubbakcemile3ajanda .. her sayfasinda ingilizce ve almanca bilge sözleri var..kapagi flnda cok güzeldi.. ingilizcesi hatta birazda almancasi olsun sözleri ezberlesin diye dusundum .. ben ajanda kullanirim .. cokta notlar alirim elimin altinda dursun okuyim ezberliyim diye..diyelim benim bi ajandam var baska bir ajanda gördüm guzel onuda aliyorum baskasina veriyorum .. öylede özencimi aliyorum :)) simdi benim bebisim olmaz artik yani istemiyorum .. bebisi olan arkadaslarima ne görsem aliyorum
ayyy mutlu oldumyaa amma uzattim

ben de bilmiyordum da hediyemin sahibi telefonumu isteyince bijomdan,o da izin istemek için aradı ve söyledi kim olduğunu.
ben de paketi açtığımdaa öğrenmek isterdim reyhan ablam,böylei daha iyi boşver
ay arkadaşım sana kim göndermiş merak ettim .

reyhan ablacım benimkide yokkkk.ama ben tahmin ediyorum bana kimin göndereceğini zaten kimse kalmadı

cok güzel anlatmissin piacigim.. haklisin hediye almak ve begendirmekte bir sanattir cok güzel düsünmüssün hediyeni hazirlarken.a.s.
ha cent degil canim benim PFENNIG özelligide o zaten .yerimseniben
heyecanini ne güzel anlatiyorsun. keyifle okuyorum yazilarini piacigim..opuyorumnanaktan
mersacigim ben tahminde edemiyorum acikcasi. demek sen ve ben kaldik o zaman söylemiyelim heyecanin tadini cikaralim elimize gecene kadar .zemuszemus

ay arkadaşım sana kim göndermiş merak ettim .

reyhan ablacım benimkide yokkkk.ama ben tahmin ediyorum bana kimin göndereceğini zaten kimse kalmadı

bilmem ki kim acaba :)

şimdiden çok çok teşekkür ederim canım benim,ne olduğunun hiç önemi yok,benim için emek verip yollaman bile harika ! ama ne olduğunu da merak etmiyor değilim :))))

bizde seni öptük canim cikolatam.. nasilsin keyfin iyimi biraz.. islerin seninde cok yogun bu yilbasi telasinda degilmi?. ama ben bugün son clistim artik on gün tatil sonrada 4 hafta okul cok keyifliyim :kaydirigubbakcemile3

cok güzel anlatmissin piacigim.. haklisin hediye almak ve begendirmekte bir sanattir cok güzel düsünmüssün hediyeni hazirlarken.a.s.
heyecanini ne güzel anlatiyorsun. keyifle okuyorum yazilarini piacigim..opuyorumnanaktan
mersacigim ben tahminde edemiyorum acikcasi. demek sen ve ben kaldik o zaman söylemiyelim heyecanin tadini cikaralim elimize gecene kadar .zemuszemus

evt ablacım ikimiz kaldık galiba ben tahmin ediyorum ama söylemem tabiki tadı kaçar.

bilmem ki kim acaba :)

şimdiden çok çok teşekkür ederim canım benim,ne olduğunun hiç önemi yok,benim için emek verip yollaman bile harika ! ama ne olduğunu da merak etmiyor değilim :))))

güle güle kullan arkqadaşım inşallah beğenirsin sürpriz yapacam diye ben seni aramadım ama bijom haklı olarak söylemek zorunda kalmış olsun süprizi ne olduğuna kalsın.

bende sizleri öpüyorum iyi geceler....

evet evet ablacigim pfennig dii
ablacim bu sanatsa eger sende bu sanati cok guzel icra etmissin opuyorumnanaktan

canlarım günaydın... akşamdan beri yatıyorum kötü grip oldum başım çatlıyor bugün tetkik yapılacak dün akşam üzerinden beri su dışında hiç bir şey alamıyorum ilaç dahi.. çok rezil bir şey ya akşam kocaman bir şişe şurup ardındanda 20 tane ilaç içtim :)) bağırsakları temizlemek için... sabaha dek wcdeydim... hiç kalkmadan yatıyorum bayağı kötü geçiyor gribim.. bugünüde atlatsamda dinlensem iyice... takip ediyorum burayı ama yazmaya halim yok başımın ağrısı ağır basıyor... hepinizi öpüyorum grip olmayın ama :)

canlarım günaydın... akşamdan beri yatıyorum kötü grip oldum başım çatlıyor bugün tetkik yapılacak dün akşam üzerinden beri su dışında hiç bir şey alamıyorum ilaç dahi.. çok rezil bir şey ya akşam kocaman bir şişe şurup ardındanda 20 tane ilaç içtim :)) bağırsakları temizlemek için... sabaha dek wcdeydim... hiç kalkmadan yatıyorum bayağı kötü geçiyor gribim.. bugünüde atlatsamda dinlensem iyice... takip ediyorum burayı ama yazmaya halim yok başımın ağrısı ağır basıyor... hepinizi öpüyorum grip olmayın ama :)

kallisim hayirli sonuclar alirsin insallah canim benim ya.:teselli:
sen hasta iken bu kolon kontrolu yapilmasi uygunmudur acaba? biraz beklenseydi iyilesene kadar diyecegim ama hepsi bir arada gecer gider iste ama üzer seni oldukca. allah güc versin cnim. o bahsettigin surubu arkadaslardan cok dinledim cok yakiniyorlar iki litre iciliyormus galiba:1no2:

Back
X