- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.921
günaydınnn a.s.
bugün 15.30 da otobüsle istanbula gidiyorumm
eşim istemedi başta 2 gündür ben de bişey demedim, adamı evlendik evleneli yazık eve kapattım arkadaşı falan kalmadı tek hayatı ben oldum istememesi normal dedim ama yılbaşına da tek giricektim çünkü o gece işte olucaktı. bu sabah geldi al biletini hadi git dedi -tatlicadiarzu- yılbaşı kutlamayız biz ama o gün babamın doğumgünü olduğu için pasta yapar onu kutlarız, tv izleriz bişeyler yeriz falan. o kadar mutlu oldum ki az önce aldım biletimi, eğer gidicem gidicem diye dayatıp kavga çıkarsaymışım boşa çıkarmış olucaktım. evliliklerde en önemli şey bence sabır.. 2 gün sabır ettim kazandım hem eşimi hem de gitme isteğimi.. gitmeseydim de eşimdir diyip kızmicaktım ona abo ne fazla konuştum kaydirigubbakcemile3
kallisim şalımı da alıcam yanıma şöööyle savurucam etrafta gezicem zemuszemus ceylan ı sanırım dönüşte görürüm artık o zaman veririm hediyesini..
bu hafta umarım bildirim yoktur -tatlicadiarzu-
bugün 15.30 da otobüsle istanbula gidiyorumm

kallisim şalımı da alıcam yanıma şöööyle savurucam etrafta gezicem zemuszemus ceylan ı sanırım dönüşte görürüm artık o zaman veririm hediyesini..
bu hafta umarım bildirim yoktur -tatlicadiarzu-