Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim 8 mart dünya kadınlar günü çekilişine katılmak istiyorum süper moral oluyor bir ara linki getirirsen süper olurrr opuyorumnanaktan
tamam hayatım henüz başlık açılmadı açıldığında yazarım haber veririm.alkisalkisalkis

resmim mutlaka çekilir,buraya da eklemeye çalışırım...

hediyeyi beğenmene sevindim kallisim,dilerim desenini filan da beğenmişsindir.nerde yorum yapmışsın bir bakınayım hemen :)

ne çekilişi ? ben de ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:umursamaz:
tamam sanada haber veririm :))

canım yarın yolladığın hediyeyi kullanacağım yeni yıla yeni hediyesositososito beğenmez olurmuyum canım benim kesene bereket...hihoyyyt

bu yilbasi kederliyim kallisim tabiki icecegizzzzzzzzzzzz canim benimmmmmmmm. :içelim::içelim:
bu yil sarhos dolasiriz artik heheheheh..
asyacigim hosgeldinde kisacik görünüp kayboldun.a.s.
acigül gecmis olsun canim cok üzüldüm yazdiklarina allah birdaha göstermesin
ay ablacım üzülme yaa gelirler bak sık sık sensiz olamazlar... evlerinde kim bakacak kaana kızın işe gittiğinde ablam sana getirmeyeceklermisositososito
içeceğizzzzzzzzzzzzdelikafadulden tabeke...
hah tamam buldum işte mesajın altında mq yazıyormuş. hay allah ben de klavyeden mq harflerine basıyorum ya
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gittim alışverişe geldim nasıl yoruldum.... kızlardan biri evdeydi diğerleri hemen arkamdan geldi sabırsızlandım hediyelerini verdim hepsi çok mutlu oldular sositososito evdeki çekiliştede ben ufaklığa çıkmışımdelikafadulden kaç aydır istediğim ama onların okul vs masraflarından fırsat bulup alamadığım beğendiğim bir telefon vardı harçlıklarını biriktirip babasına vermiş babasıda üstünü ekleyip telefonu almışlar ay çok mutlu oldum bu sene ilk kez hediyelere boğuldumdelikafadulden

ay canim kallisim simdi bende mutlu oldum.. ne güzel düsünmüsler cocuklarin iyi günlerde kullan canim telefonunu.. diger hediyelerinide..:1hug:

kaanin yeni resmini gördünmü kallisim gelince haber ver bir iki tane daha var onlarida koyacagim..
az önce banyo yaptirdik cok keyifliydi ya..:emir_bebek:

çok geçmiş olsun acıgül allah tekrarlarını yaşatmasın...ben kombili evde oturduğum halde bile her gece kapatıyorum korkuma kombiyi ne olur ne olmaz diye..

çok teşekkür ederim inşallah tekrarı olmaz... ev müstakil ve dubleks şehir dışında olduğu için henüz doğalgazda gitmedi mahalleye. kat kalorifer yaptırcaklar.

canım hoşgeldin ben hastayken yazdın sanırım gideceğini herşeyi okuyamamıştımmafoldumben seni merak ettim dün yazdım hatta.. geçmiş olsun dilerim canım daha önce yaşadığınız acıda çok kötü allah sabırlr versin..
geçende burada forumda bir arkadaşımız vardı sadece sobadan olmuyor doğalgazda çok kötü onlardada eve yardıma her giren yığılıp kalmış bebeği varmış onun ağlamasına herkes koşmuş allahtan kayıp olmadan yetiştirmişler hastahaneye.. bende hala gaz alarmı alacağım hep ihmal ediyoruz hayatımızı...
çok teşekkür ederim can bu ihmal etmeye gelmiyor. ucuz atlattılar gerçekten allah tekrarını yaşatmasın

öncelikle başınız sağolsun canım allah başka acılar vermesin inşallah. siz de ucuz atlatmışsınız. çok geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim canıma.s.

bende öyle dusunuyorum ama bazen bildiklerimin onaylanmasi bilimsel aciklanmasi hosuma gidiyor.. vayyy kötü adam vayyy.2 biber dolmasi icin senimi azarladi.. ay sende niye söyluyosun ..biber dolmasikaydirigubbakcemile3

ayy evet afedersiniz tuvaletimin duzeniyle övünürdümakannehir(ovundugum seye bakarmisin)ama insan zamanla taniyorya vucudunu kendini.. resmen ben biraz stresli gergin olayim vucudum kitliyor kendini..sabah yag ictim 2 gun kayisi.. stresle alakali okudgum kitaplari yeniden okumam gerekiyor heralde.. cozumleri bilsemde .. nasihata ihtiyacim var..o yuzden okumak hosuma gidiyor.. biri bana nasihat ediyormus gibi hissediyorum ...oofff

günaydınnn a.s.
bugün 15.30 da otobüsle istanbula gidiyorumm kaydirigubbakcemile4 eşim istemedi başta 2 gündür ben de bişey demedim, adamı evlendik evleneli yazık eve kapattım arkadaşı falan kalmadı tek hayatı ben oldum istememesi normal dedim ama yılbaşına da tek giricektim çünkü o gece işte olucaktı. bu sabah geldi al biletini hadi git dedi -tatlicadiarzu- yılbaşı kutlamayız biz ama o gün babamın doğumgünü olduğu için pasta yapar onu kutlarız, tv izleriz bişeyler yeriz falan. o kadar mutlu oldum ki az önce aldım biletimi, eğer gidicem gidicem diye dayatıp kavga çıkarsaymışım boşa çıkarmış olucaktım. evliliklerde en önemli şey bence sabır.. 2 gün sabır ettim kazandım hem eşimi hem de gitme isteğimi.. gitmeseydim de eşimdir diyip kızmicaktım ona abo ne fazla konuştum kaydirigubbakcemile3

ay ne guzel yazmissin canim yaa..bazen öyle olur .. insan nasil huzurlu olur diymiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bazende anlamazlar ama arada cirkefff olucaaannn olucaaaannnakannehir

ay ben de bayılıyorum o doktora harika. hatta programda deneyler yapar o yağı alır üstüne sirke döker. bakın bakalım erimişmi yağlar der. bilimum eritir dediğimiz ne varsa döker üstüne eritti mi yağları kontrol ettirir sabiha hanıma.
tuvalete çıkamadığın için takılmış olmayasın? benim de kabızlık sorunum vardı diyetisyenim elma ye hergün demişti ama elmanın çekirdeklerini de yiyecekmişsin. anlatmıştı uzun uzun çekirdeklerin tuvalete çıkarması olayınıama aklımda kalmadı bi de popişi eğiteceksin demişti her gün aynı saatte çık tuvalete. yapamıyorsan bile bekle biraz 1 haftaya kalmaz popiş alışır o saatte çıkarsın hergün tuvalete demişti. gerçekten işe yaradı ben de hem elma hem de eğitim :) sen de deneyebilirsin.

bende sorayim ..eritiyor mu? eritti mi kaydirigubbakcemile3
tamam kendime bir saat secicem ve o saatti tuvalette geciricem ((: komik geliyor kulaga ama yapicam
tskler canim Şenizopuyorumnanaktan

heh birde cuma günkü bildirim ertelendi arkadaşlar cuma gelmeyin yatın uyuyun :)

:sm_cool::sm_cool:hihoyyytalkisalkisalkis:lepi:sositosositosositososito:teytey::teytey::dance::dance::1hug::teytey::içelim::hooray:alkisalkisalkissositososito:sm_cool::roflol::roflol::roflol:

pia seni görüyorum asagida.. öpüp cikiyorum canim bugün erken yatalim yarin büyük gün. :))
hayirli geceler hepinize

bende öpüyorum reyhan ablacimmmmm.. bizimde stutgarttan misafirlerimiz vardii.. hic gitmedim oralara uzakmisiz.. ben nrw deyim
iyi geceleropuyorumnanaktan

merhaba kardeş takım,
hediyelerinizi almışsınız biz de aldık ve hepimiz çok mutlu olduk harika bir fikirmiş gerçekten. Kallistem mesajını aldım çekiliş listeniz şöyleydi:

canzi3445 cedrice
chocolategirl kallisteye

cedric reyhanxx54e
Pia canzi3445e
papatya73 mersaya
mustang papatyaya
reyhanxx54 piaya
mersa chocolategirle
bijoux mustanga
kalliste bijouxa

yolladı. Güzel sakladım değil mi? Böyle olması çok zevkli oldu bence bizim için de.

Hepinize güzel bir yıl diliyorum. Yeni yılda tün dileklerinizin gerçekleşmesi ümidiyle. Öpüyorum.

Gece nöbeetçisi geldiiiiiiii....
Gündüz bi giremiyorum şu nete !! Bu hafta ne çok telaşım vardı ya hoş en hummalısı yarın.. Allah hepimize kolaylık versin.. Mutfaktan çıkamayacağız gibime geliyor..

Bugün dişciye giderken gecen sene sonbaharda aldığım bi montum vardı hava iyi onu giyeyim dedim anaaa ! bi giydim bollaşmış biraz ,geçen ay giymeye çalıştığımda önü kapanmıyodu bi sevindim bi sevindim sormayın haa :)
3 kiloda bile insan ne kadar farkediyor.. kotumun da beli bollaşmış biraz ha gayret dedim kendime bugün.. ne kaldı şunun şurasında 17 kilo-cuk !:lepi:

Belki yarın girme fırsatı bulamayabilirim ;Herkese iyi yıllar diliyorum ..

hoşbulduk arkadaşım . öncelikle geçmiş olsun oğluşuna. kaç aylık ki ne aşısı oldu bu kadar canını yakacak kıyamam ben ona. benim de 24 aylık bir tosun paşam var.
hemen edinmeye çalışıcam ben de bir tartı ama inşallah takılıp kalmayanını bulurum ben :)
sağol canım .. geçti bile bu sefer pek bi huysuzluk yapmadı iğne yemek alışkanlık yaptı galiba minişime.. oğlum 7 aylık 9 günlük; 3 lü karma aşı olduk 3 tane bacaktan birde agızdan damla olarak.. uzun bi süre aşı yok rahatız şimdilik. birde tek başıma götürdüm hep annem oluyordu yanımda, aslında annem benden de dayanıksız hemen kaçıyor odadan :) ama insan yine de yanında bi destek aramıyor değil hani..

Senin oğlunu da allah bağışlasın ,sen büyütmüşsün bile ben yaşının gelmesini dört gözle bekliyorum.. Mükemmel bir kodlamayla dünyaya geliyoruz aslında ,her gün başka bir şeyler öğrenip uygulamaya geçiyorlar gerçekten çok şaşırtıcılar.. bu hafta hecelemeye başladık akşama kadar "ded de"" diye yırtınıp duruyor.. ama ilk kelimemiz adiii adii yani hadi oldu.. adii ded de diyor.. babam hadi oğlum gel dede ye dedikçe öğrendi velet , Maşallah diyim :)

İnşallah hiç birimizin tartısı takılmaz da ,gazabımıza uğramaz o tartılar şakkıdı

dur sana kaanin bir resmini koyayim tombili..:)))))
Ooy yerim seni tatlı sey, Allah kendi gibi bahtınıda güzel eylesin.. Hiç bir acısını göstermesin size.. torunlar çok kıymetli oluyorlarmış bana annem öyle diyo senden bile daha çok seviyorum onu ,senin pabucun çoktaaan dama atıldı diyo :)
evdeki çekiliştede ben ufaklığa çıkmışımdelikafadulden kaç aydır istediğim ama onların okul vs masraflarından fırsat bulup alamadığım beğendiğim bir telefon vardı harçlıklarını biriktirip babasına vermiş babasıda üstünü ekleyip telefonu almışlar ay çok mutlu oldum bu sene ilk kez hediyelere boğuldumdelikafadulden

Ne kadar düşünceli bir kızın var Allah bağışlasın ,harçlıklarını biriktirip almış dünyadaki bir çok şeyden daha kıymetlidir senin için.. Güle Güle kullan ablacım telefonunu

. ama şu gerçek ki kız çocukları daha düşkün anne babaya ve daha duyarlılar. erkeklerin gözü hep haytalıkda yaramazlıkta birde hep ben ben diyorlar.. Benim etrafımda ki erkek çocuklar böyle en azından.

[

günaydınlar iki gündür pek bakamadım foruma dün sağlık ocağımızın açılışı vardı ve iki gündür iş yeri çok yoğundu eve gelince de malum oğlum ve eşim sağ olsunlar aynaya bile bakacak vaktim kalmıyor neyse
Acıgül çok üzüldüm canım çokkk çokk geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten ...
Herkesin hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanmanızı dilerim inşallah seneye bende katılırım seneye tabi kilo vermiş olarak inşallah

Şimdiden tüm takımın yeni yılını kutluyorum hepimize sağlık mutluluk ve başarılar getirmesini diliyorum.

ay canim kallisim simdi bende mutlu oldum.. ne güzel düsünmüsler cocuklarin iyi günlerde kullan canim telefonunu.. diger hediyelerinide..:1hug:
ablam teşekkür ederim benim aliş tek başına düşünmüş biliyormusun:kedi: canım benim yaaa:teselli: akşam baktım hep söylediklerimi dinlemeye izlemeye çabalıyor acaba yorum yapacakmıyım diye kaydirigubbakcemile3 bende yatana dek hediyemden ne kadar mutlu olduğumu evdeki en güzel telefonun bende olduğunu söyledim ben söyledikçe o keyfinden dört köşe oldu..

kaanin yeni resmini gördünmü kallisim gelince haber ver bir iki tane daha var onlarida koyacagim..
az önce banyo yaptirdik cok keyifliydi ya..:emir_bebek:
gördüm ablacım kaanın fotosunu görünce hemen kızlara sesleniyorum onlarda bayılıyorlar:nazar::nazar::nazar:

merhaba kardeş takım,
hediyelerinizi almışsınız biz de aldık ve hepimiz çok mutlu olduk harika bir fikirmiş gerçekten. Kallistem mesajını aldım çekiliş listeniz şöyleydi:
ay canım benim canım melisim Şeniz herşey için teşekkürler bir kez daha... sanada mutlu seneler canım yavrunla eşinle tüm sevdiklerinle en sağlıklı en huzurlu günler olsun inşallah 2010a.s.
G

Belki yarın girme fırsatı bulamayabilirim ;Herkese iyi yıllar diliyorum ..

Ne kadar düşünceli bir kızın var Allah bağışlasın ,harçlıklarını biriktirip almış dünyadaki bir çok şeyden daha kıymetlidir senin için.. Güle Güle kullan ablacım telefonunu

. ama şu gerçek ki kız çocukları daha düşkün anne babaya ve daha duyarlılar. erkeklerin gözü hep haytalıkda yaramazlıkta birde hep ben ben diyorlar.. Benim etrafımda ki erkek çocuklar böyle en azından.

[
canım ben kızlarımı hep yazarım burada artık bir çok kişi tanıdısositososito allah herkese benim evlatlarım gibi evlat nasip etsin anneyi babayı üzmeyen çocuklar, her şeyi en incesine dek düşünürler maddi ve manevi hiç sıkıntı çektirmediler şu güne dek... benim kızlarım bir taneopuyorumnanaktan

günaydınlar iki gündür pek bakamadım foruma dün sağlık ocağımızın açılışı vardı ve iki gündür iş yeri çok yoğundu eve gelince de malum oğlum ve eşim sağ olsunlar aynaya bile bakacak vaktim kalmıyor neyse

kolay gelsin elektracıma.s. işin zor allah yardımcın olsun canım..sanada mutlu yıllara.s.

gunaydın arkadaslar yılın son gunu.herkesın telası vardırmutlaka.benım yok yenı bır yıla sevınırız o kadar .erkenden yatacagımız sabahda erkenden kalkıp sessız ıst un tadını cıkaracagımız kahvaltıyı dısarıda yapacagımız bırgun olacak bızım ıcın yarın.bugece ıcın degıl ama sonrası ıcın herkese ıyı yıllar

günaydinlarrr..erken kalktim bugün. heryer daha iki saat acik dükkanlar yani. isimi bitireyim. rahatca hazirlanalim aksama..
ne yemekler yapiyorsunuz ya fikir verin..
kallisim seni görüyorum günaydin . bir resim daha var cok hosuma gidiyor bir bak. :))

gittiler evlerine . mutfaklari banyolari harika olmus güle güle otursunlar insallah. ama aksama bendeler yine :))

Eklentiler

• $27122009479-001.webp
    $27122009479-001.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 29
Back
X