selammm...ayy ne gevezesiniz ayol..sesiniz taaaa buralara kadar geldi..kaldir popo nu gir kk ya dedim... kallistecim unutmadan aycaya cok gecmis olsun .. söyle pia diye bir mizmiz var gecmis olsun diyor de lütfen ..bende sakar oldugum icin cok yasadim oyle... mimarlik elsanatlariyla ilgili bir sisim olsaymis heralde sanati yapicak el kalmazdi bendekaydirigubbakcemile3
hinci arkadaslar ben söyle bir yol tutuyorum cumaya kadar listedeki kiloma dusmeliyim abooouuuakannehirkaydirigubbakcemile3 yani suan sonlistedeki kilomdan fazlayim ama söylemiycem cunku cumaya kadar toparlanicam .. eeee verirseniz bize öyle tatiller:dilcikar::dilcikar:sizin yuzunuzden :dilcikar:kaydirigubbakcemile3
tuttugum yolu söyliycektim.. off bazen gercekten cok konusuyorum .. evet simdi ben elma diyeti yapiyorum .. ama burda yazan gibi degil.. ilk defa deniycem böyle birseyi..sabah kahvaltimi abartmadan istedigim sekilde yapiyorum .. sonra her ogunden 1 saat once bir yesil elma..ara ogunde sayilir belki bu yesil elma.. sonra ögün... her ne ise ama bu ogünleri menüde ne varsa evde cok az yiyerek gecirmeye calisyorum dun ilk gundu gayet güzel yaptim.. ins cumaya kadar böyle devam eger sonuclar iyi olursa bir sure bunu devam edicem .. zaten doktorlar gunde 1 elma tavsiye ediyorlar..benim dün 3 elma oldu bugunde saniyorum öyle olur..yag yakici ozelligi varmis fln fln iste siz zaten biliyosunuz :))
cok dogru .. haklisin soylediklerinde... son kararim 31:)) ama 30 olur ne fark eder kiikaydirigubbakcemile3
benim gercek dostlarim var ama hepsi dunyanin bir ucunda biri norvecte digeri rusyada biri istanbuldaopuyorumnanaktan görüsemiyoruz pek..bu yasadigim yerdede bi ablam cok iyi cok gorgulu bir hanim ama fazla konusmaz deli eder beni :)) avlla dediklerimiz dogruu..ben böyle kimseye dokunamam öpemem ama senin böyle cikilasi öpülesi yanaklarin varyaa cok guzel gülüyosunzemuszemus
abalaniz vardi diymi? benim bi ablam bile yok yaaa... 2 abim var .. simdi cok ozeniyorum bir kiz kardesim olsaydi diye.. haklisin kallisim yalniziz ve bununla bas etmeyi ogrenicez.. aslinda bende cok severim yalnizligi ama bunun saatleri var :)) beni bes yil once tanisaydiniz söyle bir moddaydim " anaaaam anaaamm deyim ben saaaa.. anam anamm ben garibeeeemmmm yetimeeeemmm" vallaaa ayyy cekemezdiniz beni mezun ederdiniz yavasca " hadi kuzum sen zayifsin bak hadi yavrum evi ne :roflol::roflol:
haaa ya ben pek msn kullanmiyorum ..ama yinede ekliyorum bende.. mail kullaniyorum ama ... birdeeeeeee bisey dahaaa yaa bende telefon acabilirriimmmmm sizeeeeeee istiyorum daaaaaaa... herkese duyurulurrrrrrrrr
hosgeldin canim .. nasilsin? bebek nasil?