asyam gelmiş canım benim nasılsın hiç anlatacak kadar vaktin olmuyormu geliğinde hemen gidiyorsun..
benim bir şeyim yok şükür sadece yeniden diyete başlamadan kontrole gireyim dedim girmez olaydım çok meraklı bir doktora düştüm bakmadığı organım yaptırmadığı tahlilim kalmadı eyvahedigeldismile pazartesi en son tahlilim var sonra diyete başlıyorum inşallah...
kızlar bu gün yürüyüşümü yaptım sabah çok az yedim öğleye yakın 2 mandalin ve bir ara 2 tane kuru kayısı yedim öğlen yemek yemeyi unutmuşum şekerim düştü ama toparladım .akşamda az yedim ama biraz zararlı bişey yedim balık yedim ama kızartmaydı çok yemedim bana göre bu günü gayet iyi atlattım.inşallah yarında böyle olur hepinizi öpüyorum......
mersam arada olur tabi kızartma mızartma ama daha yeni başlıyoruz be güzelim yapma bak bugün fazla çıkmışsın hemen telafi yoluna git..senin kromlu vitamnin bittimi ne yaptın ...bide şey yaa noldu bizim minnak zeytin ağaçları büyüdülermi azıcıkta olsa...
burda yazılanları okudukça kendimi suçlu hissediyorum kaç gündür homini gırtlak yiyorum rejim falan hak getire oldu.. iyileşir iyileşmez hemen başlayacağım . pek iştahım yok ama yinde zoraki birşeyler yiyorum kendimi toparlamak için.. bu kışı böyle geçirmem inşallah 2 ayda 2 kez hastalandım...
stres insan vücudunu çok etkiliyor Bağışıklık sistemim harap oldu sanırım ...
burnumu silmekten canım çıktı zaten şebelektim iyice şebeleğe döndüm.. :)
canım sende bir toparlanamadın yazık yaa.. ama her bulduğunu yeme sonraki pişmanlık ne oluyor daha çok stres yapıyor zbizde...dikkat et.. meyve sebze ağırlıklı beslen bol yoğurt ye... kızartma hamur işi yeme bari..
.hadi arkadaşlar canlanma vakti geldi sabah tartıya çıktım yememe çok dikkat etmeme rağman 83 kilo geldim ama moralimi bozmiycam ödem olabilir inşallah öyledir.ben elimden geldiğince sizlere soracam spor yaptınızmı diye sizde bana sorun yediklerime yorum yapın sanırım anca böyle toparlanacaz.
mersam benim içimden gelmesine rağmen diyete başlayamadığım için adapte olamıyorum ama bugün dışarı çıkıcam bahane yarattım yürümek için bakalım...
yok valla kallisim ne temizliği dün öğlene kadar uyumuşum, tren eskişehiri geçince arıza yaptı, yeni makine bekledik 1.5 saat kadar. allahtan içersi sıcaktı.
ee napıcaz benim vücuduma göre ellerim parmaklarım küçük :roflol: acıkma konusu da evet ama ben yemek yiyorum saate bakıyorum. acıkınca bir daha bakıyorum tammm 2 saat geçmiş. sanırım iyi çalışıyor ben diyet yaparken.. meyve konusunu bilmiyodum yazdığın iyi olmuş kallisim. zaten ben akşamları yoğurt veya süt tercih ediyodum ama iyi oldu iyi öğrendiğim kaydirigubbakcemile2
valla inanın ben de çok merake diyorm sportie olayını :uhm:
kız sen nerelerdesin kaçakkkkkkk alsanaalsanasmile beni denetleyen yok bak evde yedim yedim yılbaşında yedim yedim şiştim. 70 kilo çıkıcam bu hafta rezillik mafoldumben
bijom canım yol yorgunluğuna birde beklemek eklenmiş amann rezillik... iyiki sıcakmış... bir kez yeğenim bozüyükte kaldı burdan giderken neredeyse gidip geri alacaktık hallettiler sonra...
annene babana sevgiler canım sağolsun anneciğin....
meyve konusuna gelince tam anlatamadığım varsa tekrar okuyup yazarım ilginç bölümlere bilgilere geçti ama çok ağır ilerleyebiliyorum ...
sporti olayını bence hiç merak etmeyin yani bende ettim hatta yazdım ama sanki bizimle hiç tanışmamış yazışmamış.. burada olduğu zamanlarda son zamanlarında takımdaki ilgi azaldığı için gitmiş... aklinialirimsmile öylesine basit yani....ohaoldumsmile
gunaydınlar arkadaslar.erkenden uyandım aksam mutfagı oldugu gıbı bırakmısdım yorgunlukdan onu topladım ıslerımı bıtırdım buraya geldım.bugun kahvaltı olarak corba ıcıcem.canım cekdı sıcak sıcak.boshayallersmilebayanssulusmile.aaa ne guzel yenı smıle ler var.
evet cedricim smileler çok güzel tırnaklarını yiyene yani buna eyvahedigeldismile birde kankalara bayıldımolumunekankayizsmile
cedricim aklında olsun almanyaya gidersen senden yüzümü kızartık bişi isticem:kedi: söz ama çaylar gibi olmayacak

lmaz: ama ama benimde suçum yoktu ki sen annenlere gittinnmafoldumben çok mahçubum sana:kedi: fakat yinede istemeden duramıyorum işte...
cedric canım benim fikrime göre aşure yapmalısın.. ben ilk geçen yıl pişirdim 3 yıldır evimde hiç pişmemişti yani. ve geçen yıl evimde hiç olmadığı kadar bolluk oldu. herşey Allahtan ama ben aşureye çok inanıyorum. az yap ama yap bence tabi sen bilirsin. biliyorum ben de yapınca çok yicem aşure ama yılda bir kez oluyor ve de ben çok seviyorum. varsın o haftam gitsin napiyim...
günaydın kallisim beceriklim opuyorumnanaktan
hııııııı sen ver fikirleri veralsanaalsanasmile ben yaptığım zaman kazanla yapıyorum sanki geçen 2 tencereye ayırdım bii yetmedi bilmiyorumkismile ama evdekilere ancak yetti yemek yerine bile aşure yiyebiliyor bizim evdekilerde öyle bir kapasite varaklinialirimsmile komşumda yok ki dağıtmak için bu haftasonu yeniden yapacağım çoluk çocuğa veririm bari napimm o çok mahallede bilmiyorumkismile ama birde güzel olmuştu mübarek....
aklıma bir arkadaşım geldi.. yıllar önce kapı komşum.. taşınacaklardır kocası tutturdu kallisteden aşure öğren diye tarif ettim yapmaya başladığı zamanda bir kendi evime geçiyorum aliş ufaktı o zaman bir komşunun eve adım adım söylüyorum sonlara geldik dedimki bir cezveye karanfil koy kaynat sonra süz içine ekle.. allahım gittim aşurenin içinde karanfiller yüzüyor esra naptın dedim süzüp içine ekledim dedi:roflol::roflol: suyunu dökmüş lavaboya ama çöpleri aşureye koymuş:roflol::roflol: