- Konu Sahibi Cherry Mom
- #18.261
selam kardeş takımın güzelleri umarım herkes iyidir. sağlıklı,huzur dolu ve kilo verdiğimiz günler diliyorum herkese. öpüldünüz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karamsarlığa kapılma canım allah sağlık versin herşey geçer.. bağkurdada vergidede bir kaç yıl arayla taksitlendirme oluyor düşüyorda hem ödeyeceğin zaman 300 dediğin ödeyeceğim dersen 100 olur... bağkur desen ölene dek sana tek bir kağıt bile yollamayan bir kurum :)) sadece faiz işletiyorlar ama yarın bir gün çoluğun çocuğun başına kalır sağlık varken ödemek gerek..
ben ailemle çok şeyler yaşadım bu tür konularda.. koskoca otel vardı içinde ki tabağına dek gitti hayalet gibi dört duvar kaldı ... 10 yıl önce 1 trilyona ulaşan borç vardı ülkenin heryerine saçılan çekler senetler.. allahın izniyle hepsi geçti sıfırdan başlandı allah nasip ederse mayıs ayında açılıyor tekrardan otelimizboshayallersmile forumdda yazacağım zaten o zaman... bizimki kurtulduysa herkes herşeyi ödeyebilir diyorumeyvahedigeldismile
ben kaç gündür evde bunaldım dışarı çıkıyorum pazardan kendime 2 salata malzemesi alayımda döneyim hemde yürüyüş yapayım haydin baş başşşşşşaklinialirimsmile
çocuğu uyuttum geldim.. karnım açlıktan gurulduyo kahvaltı bile etmedim, hiiiiç bişey yiyesim yok ilaç içicem yinede bir lokma bile yemek istemiyor canım.. keşke hep böyle iştahsız olsam ne güzel olurduuuu..
görüdüğüm kadarıyla aşure konusu açılmış bende bayılırım aşureye, ucundan kıyısında bakabildim yazdıklarınıza
. bende malzeme aldım evde duruyo ama hiç tek başıma yapmadım annem çok güzel yapar tüm komşularda ona yaptırır ama ben cesaret edip yapamadım, anneme de söylemek istemedim kendim denemek istiyorum..
Birşey soracağım bu konuyla ilgili buğdayı akşamdan ıslatıyormuyduk ? Ve ne kadar pişiriyorduk...
Git anana sor demeyin valla bozuşuruz :) Annem herşeye müdahale eder benide gıcık eder onun için size soruyorum :)
ben de bir kere geçen sene yaptım ıslatıyorduk herhalde diye hatırlıyorum ama sen yine de bana bakma.bilmiyorumkismile
canım 1 paket ülker altınbaşak bisküvisini 200 gr kadar yogurda kırıyorum. biraz da beyaz peynir eziyorum içine..bijomm hani siz kahvaltida bir sey yiyordunuz ya (wasa) tam adi neydi? birde nasil yiyordunuz?
reyhan ablam asagıda senı goruyorum ama dus aldım saclarımı kurutup gıyınıp dısarı cıkmam lazım aksam ustu donucem opdum senı ablacıgımŞeniz
çocuğu uyuttum geldim.. karnım açlıktan gurulduyo kahvaltı bile etmedim, hiiiiç bişey yiyesim yok ilaç içicem yinede bir lokma bile yemek istemiyor canım.. keşke hep böyle iştahsız olsam ne güzel olurduuuu..
görüdüğüm kadarıyla aşure konusu açılmış bende bayılırım aşureye, ucundan kıyısında bakabildim yazdıklarınıza
. bende malzeme aldım evde duruyo ama hiç tek başıma yapmadım annem çok güzel yapar tüm komşularda ona yaptırır ama ben cesaret edip yapamadım, anneme de söylemek istemedim kendim denemek istiyorum..
Birşey soracağım bu konuyla ilgili buğdayı akşamdan ıslatıyormuyduk ? Ve ne kadar pişiriyorduk...
Git anana sor demeyin valla bozuşuruz :) Annem herşeye müdahale eder benide gıcık eder onun için size soruyorum :)
ay ay sürpriz yapmis ne güzel yapmissin canim aklina saglik :))delikafaduldenay geldim sokaktan sarındım sarmalandım polar giydim kafamı gözümü sardım ama yinede dondummmmmmmmmmafoldumbenmafoldumben
arkadaşlar bijomun rengine bakın bijomun rengine bakın size sürpris yaptımmmaklinialirimsmile bijomada sürprisss yaptımmmmbayanssulusmile hadi canımcımm hayırlı olsun olumunekankayizsmile
canım 1 paket ülker altınbaşak bisküvisini 200 gr kadar yogurda kırıyorum. biraz da beyaz peynir eziyorum içine..
aa ben yeşil olmuşum :uhm: kallis naptın banaaaa çabuk söyle :roflol:
canım 1 paket ülker altınbaşak bisküvisini 200 gr kadar yogurda kırıyorum. biraz da beyaz peynir eziyorum içine..
aa ben yeşil olmuşum :uhm: kallis naptın banaaaa çabuk söyle :roflol:
ay geldim sokaktan sarındım sarmalandım polar giydim kafamı gözümü sardım ama yinede dondummmmmmmmmmafoldumbenmafoldumben
arkadaşlar bijomun rengine bakın bijomun rengine bakın size sürpris yaptımmmaklinialirimsmile bijomada sürprisss yaptımmmmbayanssulusmile hadi canımcımm hayırlı olsun olumunekankayizsmile
hoşbulduk canımmm, valla ne az görüştük tadı damağımda kaldııı.. eskişehire gidersen benim tocadan izin koparabilirsem gelicem söz...
günaydınnnnnnnnnnn
uyanın hadi yürüyüş vakti geldi .ben şimdi çıkıyorum yürüyüşe.çıkp biraz otları böcekleri kuşları sevip geliyim .hadi arkadaşlar canlanma vakti geldi sabah tartıya çıktım yememe çok dikkat etmeme rağman 83 kilo geldim ama moralimi bozmiycam ödem olabilir inşallah öyledir.ben elimden geldiğince sizlere soracam spor yaptınızmı diye sizde bana sorun yediklerime yorum yapın sanırım anca böyle toparlanacaz.belki bu gün bir daha giremem bu gün kızımın doğum günü ona hazırlık yapacam öğleden sonra arkadaşları gelecek inşallah bende fazla kaçırmam.
serzeniş sanada geçmiş olsun arkadaşım .
çikolat da evinin kadını oldu hadi bakalım yavrum valla dün msn de söyledim eğer yakın olsaydık gün yapardık diye :roflol:
gunaydın bijoux.asure yapıcaksın anladıgım kadarıyla .ben bu yıl yapmaya cesaret edemıyorum ya.gecen yıl kendıme sekersız ayırmısdım ve ıcıne tatlandırıcı koymusdum ama yıne gıdıp normal asure yemısdım.cok sevıyorum asureyı bıde son zamanlarda kılo veremıyorum kaldı kılom oldugu yerde bacaklarım ayaklarım sıs.gecen yıl bu zamanlar gıydıgım kot aynı oluyo ustume 1 yıl oldu nerdeyse aynı kılolardayım ınıp ınıp cıkıyorum sadece buda cok moralımı bozuyor.e oyle olunca da kendımıkontrol etmekde zorlanıyorum.yıyorum tabıkı eskısı gıbı degıl ama asurede yaparsam yerım dıye korkuyorum ısde.bu arada canım ben artık atasehırde oturmuyorum mayısda tasındım.ımes ı modoko yu bılıyosundur onların parelelınde evım.bu kezlık boyle olsun ama bır daha geldıgınde goruselım canım
sporti olayını bence hiç merak etmeyin yani bende ettim hatta yazdım ama sanki bizimle hiç tanışmamış yazışmamış.. burada olduğu zamanlarda son zamanlarında takımdaki ilgi azaldığı için gitmiş... aklinialirimsmile öylesine basit yani....ohaoldumsmile
hııııııı sen ver fikirleri veralsanaalsanasmile ben yaptığım zaman kazanla yapıyorum sanki geçen 2 tencereye ayırdım bii yetmedi bilmiyorumkismile ama evdekilere ancak yetti yemek yerine bile aşure yiyebiliyor bizim evdekilerde öyle bir kapasite varaklinialirimsmile komşumda yok ki dağıtmak için bu haftasonu yeniden yapacağım çoluk çocuğa veririm bari napimm o çok mahallede bilmiyorumkismile ama birde güzel olmuştu mübarek....
aklıma bir arkadaşım geldi.. yıllar önce kapı komşum.. taşınacaklardır kocası tutturdu kallisteden aşure öğren diye tarif ettim yapmaya başladığı zamanda bir kendi evime geçiyorum aliş ufaktı o zaman bir komşunun eve adım adım söylüyorum sonlara geldik dedimki bir cezveye karanfil koy kaynat sonra süz içine ekle.. allahım gittim aşurenin içinde karanfiller yüzüyor esra naptın dedim süzüp içine ekledim dedi:roflol::roflol: suyunu dökmüş lavaboya ama çöpleri aşureye koymuş:roflol::roflol:
ben made in germany canim boshayallersmile
canım çok geçmiş olsun,sesine ihtiyacın var senin ciddi anlamda,çok dikkat et...günaydın arkadaşlar bugun evdeyim dün kallisim sesimi duymuştu sesim gitmişti iyice doktorda rapor verdi ama yarın gideceğim işe . öğretmen olarak sesin gitmesi ne fenaymış sermayemiz sesimizmiş:)) çocuklar duymuyordu bile beni haha. hepinizi öptüm
ben bu sabah yürüdüm dün akşam da yürüdüm ve bu akşam da yürüyecem inşallah ama hergün yürüyemiyorum bazen haftada ne kadar yürümek yararlı oluyor acaba bileniniz vardır mutlaka
ay geldim sokaktan sarındım sarmalandım polar giydim kafamı gözümü sardım ama yinede dondummmmmmmmmmafoldumbenmafoldumben
bir ev hanımı olarak müsadenizle yemeğimi yapmaya gidiyorum :roflol: