Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haha merakınızı gidereyim. kimse bakmadı aynayaaa. sadece verdim o da teşekkür ederim dedi. duruyodu orda bi yerde ayna sadece o kadar kaydirigubbakcemile3

ama sonra ben çıktım gittim. orda da rüya bitti ya da o kadar hatırlıyorum.

benden sorna cedric baktıysa bilemicem :roflol: :roflol:

Herkese Günaydın....

kesinlikle ben de beğenmedim,biz de eşimle geçtiğimiz cuma gecesi gittik... cem yılmaz ı ben de çok severim ve onun filmini beğenmemiş olmak bile garip geliyor ama acı gerçek bu,beğenmedim... saçma sapan bir hikaye,bir kaç espri var arada kallisimin dediği gibi.ben tavsiye etmiyorum ,sinemaya gitmeye değecek bir film değil!

bu yahşi batı denen filmin kötü olduğu konusunda yalnız olmamak acaip mutlu ediyor beni. çünkü bir acaip bir durum var memleket de, sanki cem yılmaz ne yapsa beğenmemiz şart....hiç de bile...

yahu herkes ezel ezel kaydirigubbakcemile3 eşim bile izliyor gerisini düşünemiyorumaklinialirimsmile yaaa benimde dizim var ama 2 hafdatır bulamıyorum nerde yayınlanıyor yada kalrıdıldımı diye canım ailem var ya göre duyan varsa insaniyet namına bana

kallistecim ben de büyük heyecanla 2 haftadı canım ailem izleyebilmek televizyon karşısına oturuyorum ama hezimetle kapatıyorum maalesef televizyonu. atv'nin kendi sayfasında da bir açıklama, yol gösterici bir bilgi yok maalesef. ben de merak içindeyi. internette de aradım ama bulamadım bittiğine dair bir bilgi. bir de dizinin kendi web sayfası var, oraya bakıcam birazdan. canimailem.tv

2 aydır koşturmacanın sonucunu aldım sonunda. milat 13 ocakmış bakalım sonucu nasıl olacak artık bahanede kalmadı...:kedi:
bugünden sonra diyette tam aktif kallis geldi efet efetthihoyyyt

sonucu almış olmana ve de daha ciddi bir şey çıkmamış olmasına çok sevindim canım.. diyetçiler iş başınnaaaaa...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. ben sabah kepek ekmeğe tost yedim.bi de domates. oğluşum da bayıldı hemen ona da yaptık suyumu içiyorum elmamı yedim ara öğün olarak yeşil çayımı da içtim. sporuma devam ediyorum yeni hareketler ekledim. aybaşında ölçülerimi aldım bakalım şubat başında ne olacak durumum?
kallistecim geçmiş olsun tekrardan allah dermansız dert vermesin çok şükür sen de sağlığına ve incecik fiziğine kavuşacaksın inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. ben sabah kepek ekmeğe tost yedim.bi de domates. oğluşum da bayıldı hemen ona da yaptık suyumu içiyorum elmamı yedim ara öğün olarak yeşil çayımı da içtim. sporuma devam ediyorum yeni hareketler ekledim. aybaşında ölçülerimi aldım bakalım şubat başında ne olacak durumum?
kallistecim geçmiş olsun tekrardan allah dermansız dert vermesin çok şükür sen de sağlığına ve incecik fiziğine kavuşacaksın inşallah

valla çok özeniyorum hem sana hem de reyhan abla'ma , böyle azimle her gün spor yapıyorsunuz ya, bayılıyorum valla...

merhabalar takimcigim
gecmisi okudum, harikasiz diyetler sporlar.. hersey yolunda
Kallisimbununla gecmis olsuna.s.

ben dün bi toplantidaydim.. oglumun okulda kolu kirilmis ve okullar cep telefnlarini kabul etmedigi icin bana ulasamamislar..ben orda otururken oglum neler yasamis ve ben yaninda degildimmafoldumbenmafoldumben dünden beri basim agriyor.. burda baskalari icin calisirken kendi cocuklarimla ilgilenemiyorum diye dunden ber ic muhasebe yapiyorum..bilmiyorum bu ic ses kotu tarafin sesi mi? cunku evde oturup onlari beklemiycem okuldan geleseye kadar diyorum.. calisan anneler var.. onlardan tek farkim ücret karsiligi calisiyor olmamam..ama cok uzüldüm..nasil korkmustur :( nasil cani yanmistir kimbilirmafoldumben

bu arada ben cerkezim..esimde,, yani dedeler neneler vs vs hepimiz oyuzden sünnet kiyafetlerimiz bu sekilde original cerkez tasarimlari oldu

ayyy maşallah ne kadar güzel çocukların var. içlerinin güzelliği yüzlerine vurmuş gibi. çok temiz yüzleri var inşallah kaderleri de güzel olur. pamuk oğluna da çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah beterinden saklasın.
ben de zaman zaman suçluluğa kapılmıyor değilim ama çalışmak zorundayım onun iyiliği için diyorum avutmaya çalışıyorum kendimi:çok üzgünüm:

ayyyy piacigim ne tatli seyler masallah.. kiyafetleride cok yakismis. bahtlari güzel olur insallah.
valla nazar degmis kuzuna. allah beterinden saklasin.....:nazar:

valla çok özeniyorum hem sana hem de reyhan abla'ma , böyle azimle her gün spor yapıyorsunuz ya, bayılıyorum valla...

yürüyüşümü de yaptım vallla yarım saat ama olsun boş boş oturmaktansa. yemeğimi de yicem şimdi ohhh. durma sen de çık dışarı biraz hava alırsınız bebişle

piacım allah bağaşlasın çok tatlılar oğlunada nazar değmiştir canım çabucak iyileşsin allahım bir daha böyle kazalar göstermesin canım

çikolatım sende istemiştin görmedinmi yoksa vazmı geçtin zemuszemus

çikolatım dün akşam baktım azcık neymiş neyin fesiymiş diye... geçen yıl ki spora rağmen sonuçsuz çabamında cevabını buldum..
insülin direnci olan hasta kşlo vermekte zorlanır versede geri alır diyet spor ve ilaç şarttır diyor.... birde her zaman hissettiğim yorgunluk- olaylara kimi zaman aşırı tepki-bunalım hali- aşırı terleme.. bunlarda insülin direnç duvarının kırılmasıyla ortadan kalkarmış bakalım göreceğiz...

hepinize günaydın canlarım.. eşimi kırklareline yolladım sabahın 5 inden beri ayaktayım uyumadım... bugün sporumada başlıyorum ... düzenli beslenmemede...

gördüm gördüm kallisim,ben de birazdan cevaplamalarımı bitirince üye olurum...

evet bu tahliller sonucu herşeyi cevaplamış oldun kallisim,sebebi bilmek sonuca odaklandırır kolayca. sporuna da başlamışsın,haydi Bismillah,güzel olacak inşallah güzel!

gunaydın herkese.son gunlerde uykuya doyamıyorum buraya da yazıyorum habıre gec uyandım dıye.uyanınca da ıs bıtmıyor ayakda sallana sallana yapıyorum ıslerımı aklım hep uykuda nıye anlamadım.gun boyu evde olmayı planlıyorum bugun .son gunlerde epey bır yogunum dun ıkı kez markete gıtmek zorunda kaldım ılkınde gıttım tam gırıyordum arkadasım aradı ben geldım dıye gerı dondum o gıttıkden sonra tekrar gıttım cubuk tarcın bulamadım alacaklarımın cogunu unutup gelmısım.asure yapıcam bıde ıspanaklı borek yarın mısafırlerım gelıcek.cumartesıde bır gurup mısafırım var.kahvaltımı saglıklı duzgun yapdım.oglende saglıklı bır yemegım var aksamada salata yemeyı dusunuyorum yada corba gıbı hafıf bısey.cunku cok uyumamın sebebının son gunlerde fazla yememden kaynaklandıgını dusunmeye basladım denıycem bakalım
kesinlikle tespitin doğru cedric im, ben bunun 1 değil 3-4 kez deneyimledim. çok yediğinde çok uyuyorsun,bu iddiamın sonuna kadar arkasındayım. şuanda ben de senin gibiyim dersem,bu aralar çok yediğim ortaya çıkmaz dimi bilmiyorumkismile

günaydınlar herkese allahım diyetlerinizde kolaylık versin sabrınızı korusun canlarım
kaliste ablacım herşeyin temiz çıkmasına çok sevindim her şerde bir hayır olduğu gibi seninde doktorluk olman zayıflamaya kesin karar vermene kapı açtı inşallah şöyle incecik kalırsınn

canzim,hamişim... seni merak ediyorum vallahi kız opuyorumnanaktan hamile kadınlara bir güzellik gelirmiş ,geldi mi :kedi:
bu yahşi batı denen filmin kötü olduğu konusunda yalnız olmamak acaip mutlu ediyor beni. çünkü bir acaip bir durum var memleket de, sanki cem yılmaz ne yapsa beğenmemiz şart....hiç de bile...
kelimesi kelimesine katılıyorum. güzel güzeldir,kötü kötü... Cem Yılmaz ın bu filmi,kötü..olmamış!

maşallah sana tombili,çok azimli devam ediyorsun.bu arada ben kendi adıma eski bir üye olarak,paylaşımını çok beğeniyorum. hoş sohbet bir insan olduğun belli... Dilerim hedefine tez zamanda ulaşırsın canım

merhabalar takimcigim
gecmisi okudum, harikasiz diyetler sporlar.. hersey yolunda
Kallisimbununla gecmis olsuna.s.

ben dün bi toplantidaydim.. oglumun okulda kolu kirilmis ve okullar cep telefnlarini kabul etmedigi icin bana ulasamamislar..ben orda otururken oglum neler yasamis ve ben yaninda degildimmafoldumbenmafoldumben dünden beri basim agriyor.. burda baskalari icin calisirken kendi cocuklarimla ilgilenemiyorum diye dunden ber ic muhasebe yapiyorum..bilmiyorum bu ic ses kotu tarafin sesi mi? cunku evde oturup onlari beklemiycem okuldan geleseye kadar diyorum.. calisan anneler var.. onlardan tek farkim ücret karsiligi calisiyor olmamam..ama cok uzüldüm..nasil korkmustur :( nasil cani yanmistir kimbilirmafoldumben

ahhh canım yaa :teselli: seni anlayamam,çocuğum yok ama yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum.Allah beterinden saklasın,çok çok geçmiş olsun. Şükret daha kötüsü olmadı diye... bu arada resimleri gördüm,çok şekerler maşallah,Allah size bağışlasın canım benim..

merhaba herkese
sinirli bir gün geçiriyorum. bankadan geldim yaklaşık 2 saat önce. bir müşteri temsilcisine çok sinirlendim ve 2 saattir gerek telefon gerek banka yoluyla şikayet etmeye çabaladım, ulaşmak o kadar zor ki,en sonunda genel müdürlüğe şikayet ettim. taktım mı takarım,haksızlığa hayatta gelemiyorum!

merak edenlere ; sıramı beklerken(gişe değil,müşteri temsilcisi) müşteri temsilcilerinden birinin müşterilere senli benli hitap ettiğini gördüm. örneğin,kredi başvurusu yapıyor adam ,müş. tem. kızımız adama " şu evrak eksik,şunu getiriyosun,hayır şöyle yapıyosun"... şeklinde konuşuyor ve sesi de oldukça yüksek. civar sanayi işçileriyle dolu..adamlar küçük miktarlarda kredi başvuruları yapmaya gelen işçiler ve kız tavrıyla resmen eziyor,ses tonu da yüksek olduğu için adamlar büzülüyor. kan beynime çıktı! banka müdürüne gittim ,söyledim.cevap şu :" belki samimi görmüştür" -tatlicadiarzu- sıram geldi bu arada (başka temsilciye).. bir süre sonra ben işlemimi yaparken malum kız laf attı "benimle bir derdiniz varsa bana söyleyin,arkamdan beni şikayet etmeyin" sesi gayet sinirli ve kavga eder gibi..ben de" nereye ne söyleyeceğime ben karar veririm ve zaten size de gelecektim" .. kız konuşmayı uzatınca,"kimseyle geliri ve konumu ne olursa olsun,çocuğunuzmuş veya bir yakınınızmış gibi konuşamazsınız.bir banka yetkilisi olarak konuşma tarzınız etik değil...hoş hiç değil" dedim.cevap şu : istediğimle istediğim gibi konuşurum,müşterilerle böyle konuşuyorum,herkes memnun" :1shok:

eve geldim ve 2 saat uğraş sonucu genel müdürlüğe şikayet ettim. konuyla ilgili ihtarların yapıldıktan sonra bana dönülmesini istediğimi,dönülmezse bankalar birliğine şikayete gideceğimi ifade ettim...
ve gördüm ki, okumakla adam olunmuyor.!

ayy çikolatım geçen sene yaşadığım şey aklıma geldi iyi ki etmişsin şikayet bak anlatayım..

şu sahibi değişen büyük bankaya gittim bir gün eft yaptırıcam saat 5 e geliyor ve o gün cuma. müşteri temsilcisinin önünde bekle bekle bekle çaylar geldi adamla muhabbet muhabbet benim artık sinirlerim zıpladı eşimin de öyle. neyse müşteri ve çalışan bayan ayaklandılar işi bitti adamın sandım içeri doğru giricek oldum, bayan elindeki kağıtlarla dışarıyı göstererek böyle tavırlı tavırlı işim bitmedi bekleyin dedi. o kadar sinirlendik ki eşimle çıktık dışarı. yook bu böyle olmaz dedim eve geldim açtım internet sayfalarını yazdım da yazdım. aradan 1 gün geçti genel merkez aradı, sonra burdaki banka müdürü, sonra o bayan aradı özür özür üstüne (isterse dilemesin nasıl baskı yaptılar demek ki) sonra tekrar müdür çay içmeye bekliyoruz falan filan. lütfen özrümüzü kabul edin. ben tamam önemi yok diyene kadar aradılar. kızkardeşim dedi ki abla niye yaptın o kız asla artık yükselemez, bankacılıkta şikayet çok önemlidir sicilde özellikle dedi. banane dedim hem kız kardeşime hem müdüre, ben burda işsizlikten kırılıyorum onlar iş bulmuşlar adam gibi çalışsınlar !

sen de çok çok iyi yapmışsın. internetten şikayet etmediysen bir de oraya yaz. orda şikayet no falan vermişti banka bana. ama hakatten de bu kadar ilgilenmelerine de çok şaşırmıştım. ama her banka böyle değilmiş, iplemeyenler de varmış..

Piacım çok ama çok geçmiş olsun ne acı çekmiştir gerçi hemen müdahale yapılmıştır ama insanın yüreği dayanmıyor.. sen gittiğin yoldan geri dönme kırk yılda bir kaza olacak evde oturup onumu bekleyeceksin.. evde oturmaktan girdiğin bunalımda cabası hiççç kafanı böyle şeylere takmayasın düşe kalka büyüyecekler ileride seninle gurur duyacakları yönü düşün annem evde oturdu bizi bekledi demeyecekler...

fotoğrafların hepsine bir çırpıda baktım allah nazarlardan saklasın prens ve prenses maşallah maşallah Piacım sağlıkla büyüsünler inşallah...

valla bijom çok sinir oldum.
ya 2 saat ne demek,uğraştım da uğraştım.netten de yazdım yolladım,pat sistemden attı beni,artık yolladı mı yollamadı mı bilmiyorum. ben de bunun üstüne telefonla aradım şikayetimi sesli olarak kaydettiler... bakalım ipleyecekler mi...Allah bilir. ama susmam yani .Adam gibi çalışsınlar doğu söylüyosun.

Back
X