Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom rütbeni naptın öyle :)) aşureyimi yemeyeceksin..

bende dışarı çıkıp bir sepet dolusu ilacımı aldım :)) ne kadar büyük kutuymuş bunlar yahu .. şaştım kaldım....marketede uğradım ayaklarım ağrıdı...kızlar içinde kitapçıdan bir kaç kitap aldım kendiminde okuyacağı türden...geldim evimeeeeeee...

bugün suyumu bol bol içtim...
sabah peynir zeytin bir dilim ekmek bir çatal ton balığı yedim
arada corn flakes az bişey
öğlen yoğurt ve kabak yemeği yaptım kendime 1 kabaktan
akşam içinde az sonra hemen yapıp yiyeceğim patates püresi ve salçalı köfte yanındada salata.. nasıl olmuşmu..

akşam yemeğini bundan sonra eşimi beklemeden yiyeceğim ve çok az yiyeceğim...

çikolatım bende hiç dayanamam ben zaten bu tür şeylerin kendi başıma gelmesini bekleyemeyenlerdenim bir gün dayak yiyeceğim yol ortasında :))
iyi yapmışsın.. insan bazen zorunlu kalıyor mesleğini yapmaya hayalinden uzaktasın belki ama bijomun dediği gibi madem bunu seçtin ve o konumdasın layıkıyla yapmayacaksan yıkıl git...

he kallisim aşureyi yemeyecem sabahları yemin ediyorum bitse de kurtulsam :roflol:

çikolatım hakkat yapak hala duruyo mu yerinde kallisimin dediği gibi haha

ben de çıkıyorum hastanede yatan arkadaşıma aşure ve ev yapımı yoğurt götürücem.. herkese iyi akşamlar..

bu arada pia cım yazdım sanıyodum yazmamışım çok çok geçmiş olsun...

selam arkadaşlar birkaç gündür giriyorum ancak yazmadan çıkıyorum beni sormayın başımı dahi kaşıyamıyorum işin iyi tarafı bu yoğunlukta kilo verdiğimi söylüyorlar çevremdekiler. düzenli bir yemek durumum yok ancak dikkat ediyorum mesela önceleri okuldan gelince gözüm dönerdi şimdi değil okuldan geldiğimde yemek yemeyi akşamları dahi yiyemiyorum canım istmiyor. birde öğlen arasını biraz azaltırsam süper olur:))
yarın perşembe sonrada cuma aman unutmayım ha kallisim sen cuma öğle arası çaldır beni yahu unutursam .
kallisim doktordan tahlillerden ne çıktı cancazım .
annem sen nasılsın senin nasıl gidiyor.
bijom çikolatam sizleride kocaman öpüyorum .
diğer bütün adını yazmadığım arkadaşlarada çok selam olsun

bijom kallisim , valla bu sezon artık yaprakların tamamı dökülür diye umut ediyorum. Baba Ali Rıza Bey in bile, kızlarının koca değişikliklerinin son durumundan haberi olmadığını sanıyorum :roflol:

mustangım ben de seni öpüyorum

imza: yemek yapmakta olan fakat kafası kk da olan bir evhanımı!

selamlarrrrrr yenidennnnnnnnnnnn.
kaan buradaydi anneanneyi özlemis beni mahvedip gitti ya ben ne kadar alismisim bu cocuga.. burda kaldiklari zaman eve geliyordum karsimdaydi bütün aksam birlikteydik annesi antrenman yaptirirken cocuklara. simdi iki gün görmesem uyuzum tutuyor yersiz yersiz söyleniyorum. cocuk bes dakikalik mesafede yinede hasret kaldik diye.. küveti doldurduk cip cip yaptik.. oynadik allahim ya:emir_bebek:cikolatam cok iyi etmissin afferin sana. yükselemezse yükselemez kiritsin diyemi aylik aliyor görevini yapsin
kallisim cok iyi olmus yediklerin aksamlari erken yeme fikrinede katiliyorum. bir süre böyle idare etsinler. yürüdünmü bugün biraz canim? eczaneye gittinde yürüdünmü arabaylami gittin mesafe nekadardir bilmiyorumda...
mustangim biz iyiyiz canim sagol sordugun icin.. diyette cok iyi gidiyor masallah diyeyim kendi kendime :)) hafif hafif yürüyüsede basladim.. sende ister istemez diyet yapiyorsun demek.. buda isin positif tarafi..:))

selam,
cok cok coktesekkür ederim arkadaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan onlar hayat,su, nefes
allah herkesin evladini bagislasin

akannehirakannehirala cok basim agriyor..
günümü yazayim

sabah:yarim simit,1 yumurta, kk beyazpeynir,2-3 cay kasigi recel
ara bir yesil elma
ögle:1 kase tavuk corbasi (ogluma yaptim ..doktordan once ben kaynastiricam kolunu)
ara:1 yesil elma
aksam:4 yk zeytinyagli pirasa

tombili eminim dengeliyorsundur..daha cok kücük seninkide 3 yasinda tam egitim zamani kac saat calisiyosun?

chokocum zaten seviyordum senide simdi daha daha daha bi sevdim..dayanamiyorum öyle insanlara... öyle guzel anlatmisssin ki hayal edebildim ve burda okudugumda delirdimmmm...ama canim böyle sikayetlerle en etkili sey yazili sikayet bir mail yada bir mektup..telefon pek etkili olmuyor.... eger o bayan yaptigini savunuyorsa vaktin olursa onuda yap yani yazili bir sikayet...icimden bilumum bütün küfürleri saydim

canzicanim seninkide yolda.. görüceksin bir eline al..hayat nasil degisiyor...kendine dikkat et yorma

kallisim süper baslamissin ..köftenin adedini yazmamissin :))

bende yediklerimi yazayim
kasarli tost. yarim salatalik.
arabir muz
öglen bir su bardagi kadar yogurt ve kücük bir sandvic
arada bir bardak köpüklü sarap ictim yine kutlama vardi ara icin hazirladigim kiviyi aksam yedim az önce
eve gelincede kücük bir porsiyon tavuklu pilav coban salatasi.. ama aksam yemegimi saat 16,30da yedim
az önce yarim pomelo ve bir kivi yedim günü kapattim
kaan gidincede 35 dakika yürüdüm sonrada masaj kemeriyle güzel bir masaj yaptim kendime sonra jimnastik topu ile 10 dakika kadar calistim belime cok iyi geliyor. ondan sonrada dusumu aldim saclarimi sardim geldim ..

kallisim cok iyi olmus yediklerin aksamlari erken yeme fikrinede katiliyorum. bir süre böyle idare etsinler. yürüdünmü bugün biraz canim? eczaneye gittinde yürüdünmü arabaylami gittin mesafe nekadardir bilmiyorumda...
evden önce minübüsle çıktım ablam yol uzaktı bn dahada uzattım sonra yarıyolda inip yürüdüm eczane market kitapçı bayağı yürüdüm...boshayallersmile

selam,
cok cok coktesekkür ederim arkadaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan onlar hayat,su, nefes
allah herkesin evladini bagislasin

akannehirakannehirala cok basim agriyor..
günümü yazayim

sabah:yarim simit,1 yumurta, kk beyazpeynir,2-3 cay kasigi recel
ara bir yesil elma
ögle:1 kase tavuk corbasi (ogluma yaptim ..doktordan once ben kaynastiricam kolunu)
ara:1 yesil elma
aksam:4 yk zeytinyagli pirasa
Piacım çok az gibi geldi yediğin bir daha gözden geçir...bilmiyorumkismile

tombili eminim dengeliyorsundur..daha cok kücük seninkide 3 yasinda tam egitim zamani kac saat calisiyosun?

kallisim süper baslamissin ..köftenin adedini yazmamissin :))
henüz pişirmemiştim ya ondan yazmamışım 3 tane yedim bilmiyorumkismile hiç ekmek yemedim tabiki...

bende yediklerimi yazayim
kasarli tost. yarim salatalik.
arabir muz
öglen bir su bardagi kadar yogurt ve kücük bir sandvic
arada bir bardak köpüklü sarap ictim yine kutlama vardi ara icin hazirladigim kiviyi aksam yedim az önce
.
ablacım pilavını cidden küçük porsiyon tuttuysan sorun yok güzel gözüküyoraklinialirimsmile kremlerede başlamışsın hiçççç eksik kalamam bende yapacağımkaydirigubbakcemile3 ama :kedi:ama eyvahedigeldismileama benim kociş çok meraklı illa ben yapayım diyor :kedi: geçen yıl gibi olmasın iffet elden gidiyor sonra bir masör uğruna:roflol::roflol:

hehehehehh yok yok birsey olmaz iffetine. kaydirigubbakcemile3koca gün yoruldun diyet yaptin yürüdün aksam olunca yoruldun krem sürünecek halin kalmamistir.. oda masörlük yapip az ter atsin .. isbölümü bu hayatim.zemuszemus yürümende iyi olmus bugün yatinca kendinle gurur duyacaksin bende öyle.kaydirigubbakcemile5

hehehehehh yok yok birsey olmaz iffetine. kaydirigubbakcemile3koca gün yoruldun diyet yaptin yürüdün aksam olunca yoruldun krem sürünecek halin kalmamistir.. oda masörlük yapip az ter atsin .. isbölümü bu hayatim.zemuszemus yürümende iyi olmus bugün yatinca kendinle gurur duyacaksin bende öyle.kaydirigubbakcemile5

bu akşam kendim süreceğim ablam eşim yok şehir dışında ancak gece yarısından sonra gelecek...

hemde nasıl gurur duymak tüm gün aynı gururu taşıdım üzerimdeboshayallersmile allahım bu azmimizi hiç kaybettirmesinohaoldumsmile

bu akşam kendim süreceğim ablam eşim yok şehir dışında ancak gece yarısından sonra gelecek...

hemde nasıl gurur duymak tüm gün aynı gururu taşıdım üzerimdeboshayallersmile allahım bu azmimizi hiç kaybettirmesinohaoldumsmile

amin canim insallah.. bence cok iyi basladikolumunekankayizsmile

herkese günaydın soğuk bir kütahya sabahından.. bugün evdeyim inşallah. çayım demlenmiştir, kahvaltımı alıp geleyim konulara bakayım..

herkese günaydın soğuk bir kütahya sabahından.. bugün evdeyim inşallah. çayım demlenmiştir, kahvaltımı alıp geleyim konulara bakayım..

yerim senin konulara bakmanıolumunekankayizsmile
demek çay içicen misilleme yapmalıyım hemen koşup kahve yapıp geliyoum kaydirigubbakcemile5

Back
X