Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımm kallısım kaptanım tavrını koymus bıze.kallıstem bu en agır fırcadan daha agır oldu.haklısın ne dıyım.cedrıc ın ne yapacagını merak edıyorum yazmısın bıde oncekı sayfalarda bende merak edıyorum acıkcası ama kestıremıyorum ya.bıkkınlık var dıyete karsı .yıyınc ede hemen sısıyorum toparlanmak sılkelenmek ıstıyorum artık

cedricim tavır koymak değilde biz reyhan ablayla çok fazla ara verdik bir an önce halletmek istiyorum bu yaz kendimle gurur duymak istiyorum... 2 gündür eşime neler yapacağımı anlatırken yüzünde gördüğüm mutlu tebessümü hep görmek istiyorum ben senin kilolarını takmıyorum desede zayıf olduğumda benim için değiştireceği davranışları merak ediyorum...

sende yapmalısın geç kalıyoruz geçirdiğimiz her gün kaybettiğimiz mutlu bir tablo aslına bakarsan sende eşinin bebeği ne çok istediğini yazdın bebeğin ve eşin için bu işi çoktan hızlandırmalıydın halada yapabilirsin yeter ki düşün hayal et... banyoya ayna almayı boşver kendini güzel hoş görüyorum dediğin zamanlarda ben bunu yapamadığım için seni anlayamıyorum kusura bakma cedricim sakın kırılmada...ben ayna değil sokakta bir vitrinin camında yansımamı görmek istemiyorum inan bana.. nefret geldi bu halimden... ya sen birde hamile kalırsan üstüne alacağın kilo ile vücudunun nasıl deforme olacağını bir düşün o zaman estetiğemi başvuracaksın lütfen kendine gel hızlandır şu işi kendin için yapamıyorsan seni çok seven eşin için yap lütfen...

selam hatunlar,
bugün misafirim var,akşama yemeğe kayınvalidem ve kardeşi,eşimin dayısı gelecekler,yanlarında illa bonusları da olur tabii.sabah lazer epilasyon randevum vardı,oraya gittim.sonra markete gidip alışveriş yaptım ,şimdi de yemek yapacağım...durum böyle!

ayy valla o diziyi ferhunde bir gün yaptıklarını ödeyecek diye izliyorum. dün dizinin sonunda da gördüm ki hesaba az kaldı. eşim de sırf bu yüzden bakıyor benimle beraber. yılan o yılan sırnaşık şey
ben azimli değildim beni sizler azimli yaptınız. ve evet çok hırslıyım şu aralar inşallah hep böyle devam eder. sabah yürüyüşümü yaptım gene tostumu yedim. domates, biber, maydonoz eşliğinde.yeşil çayımı da içtim suyumu da içtim. inşallah bu azmim böyle devam eder
banka olayında çok haklısın benzeri dün de benim başımdan geçti ve bijo da haklı ben burda işsizlikten yakınırken sen işini düzgün yapmak zorundasın. beğenmiyorsan kalk ordan ben oturuyum bijom otursun o koltuğa.alsanaalsanasmile

ferhundeye dün süper yaptı şevket,yağlarım eridi,sanırım 50 kg olmuşumdur kaydirigubbakcemile3
azmin sonuna kadar devam etsin inşallah tombilim... bence bu nick de değişmeli en kısa zamanda .

chokocum zaten seviyordum senide simdi daha daha daha bi sevdim..dayanamiyorum öyle insanlara... öyle guzel anlatmisssin ki hayal edebildim ve burda okudugumda delirdimmmm...ama canim böyle sikayetlerle en etkili sey yazili sikayet bir mail yada bir mektup..telefon pek etkili olmuyor.... eger o bayan yaptigini savunuyorsa vaktin olursa onuda yap yani yazili bir sikayet...icimden bilumum bütün küfürleri saydim

canım ben de seni çok sevdim,bence susmmak lazım böyle durumlarda.o sanayi işçilerine de kızdım ben,sen kim oluyorsun da bana böyle hitap ediyorsun diyemediler...hepimiz hakkımızı arasak böyle şeyler asla olmaz.

cedricim tavır koymak değilde biz reyhan ablayla çok fazla ara verdik bir an önce halletmek istiyorum bu yaz kendimle gurur duymak istiyorum... 2 gündür eşime neler yapacağımı anlatırken yüzünde gördüğüm mutlu tebessümü hep görmek istiyorum ben senin kilolarını takmıyorum desede zayıf olduğumda benim için değiştireceği davranışları merak ediyorum...

sende yapmalısın geç kalıyoruz geçirdiğimiz her gün kaybettiğimiz mutlu bir tablo aslına bakarsan sende eşinin bebeği ne çok istediğini yazdın bebeğin ve eşin için bu işi çoktan hızlandırmalıydın halada yapabilirsin yeter ki düşün hayal et... banyoya ayna almayı boşver kendini güzel hoş görüyorum dediğin zamanlarda ben bunu yapamadığım için seni anlayamıyorum kusura bakma cedricim sakın kırılmada...ben ayna değil sokakta bir vitrinin camında yansımamı görmek istemiyorum inan bana.. nefret geldi bu halimden... ya sen birde hamile kalırsan üstüne alacağın kilo ile vücudunun nasıl deforme olacağını bir düşün o zaman estetiğemi başvuracaksın lütfen kendine gel hızlandır şu işi kendin için yapamıyorsan seni çok seven eşin için yap lütfen...

bu ne güzel bir motive... ben de üzerime alıyorum bu söylenenleri...

bu ne güzel bir motive... ben de üzerime alıyorum bu söylenenleri...

Al tabiki senin neyin eksik :roflol::roflol:

Aslında çikolatım çok fazla şeyler yazmak geliyor içimden şu sıra ilham perilerim uçuşuyor kaydirigubbakcemile3 yazdıklarım motive olurmu bilmem içimden geldi işte dün yazdığını gördüğümden beri çıkmadı aklımdan üzülüyorum çünkü hepimizin adına..

kallisim niye getirdin bunları valla utandım yaa mafoldumben ciddi ciddi sunta-yoğurt yicem bak 10 gün boyunca -tatlicadiarzu- of 3 kilo veremiyorum ya valla ne diyim ben kendime bilemiyorum !!

yazayım 2 gündür yediklerimi ben de..

dün
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, zeytin, domates, yumurta
ara: 1 kupa domates çorbası
öğlen: 1 tabak kabak yemeği az yağlı az salçalı kıymasız, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: yarım bardak ayran

bugün:
sabah: dünkünün aynısı
ara: 1 kupa mantar corbası
öğlen: 4 köfte, 1 dilim kepek ekmeği, 4 fasulye turşusu
ara: 1 kupa süt içerim heralde

bijom neden vermiyorsun bilmiyorum verilemeyen kilolar içinde okuduklarımı yazdım:sinifsinif:

seninle daha paylaşacağım bir şey kalmadı :roflol::roflol:

haklısın kallisim, bazılarımız bir türlü işin içinden çıkamıyor ve o kadar uzun zamandır birlikteyiz ki ben de artık sadece kendim için değil,veremeyen herkes için üzülüyorum grubumuzda...
bijom sen bu 3 kg yuda verirsin meraklanma,bitecek gidecek inşallah...sunta yemene gerek yok bence,yediklerin gayet iyi görünüyor.

bugünlerde bunu düşünüyorum ; bence irade denilen kudret, herkeste var.ama herkes kullanamıyor.neden bazılarımız kullanabilirken bazılarımız kullanamıyoruz."bende irade yok" diyenler... hem araştırdım,psikologlardan dinledim okudum da... kendim de böyle düşünüyorum ki,irade herkeste var...peki neden ben bilmem kaç senedir hala hedefime ulaşamadım..bugünlerde çok düşünüyorum,sanki sorunu bulsam çözecekmişim gibi... ne düşünüyorsunuz??

tombilim ekmek yememişsin kurtarmışsın aslında bakınca çok gözüküyor ama cedricimde hesabı koymuş ortaya cidden sorun yok ben sana bana doktorun verdiği akşam öğününü yazayım

2 köfte kadar et
1 su bardağı yoğurt
4 kaşık etsiz sebze yemeği
2 kaşık pilav veya bir kase çorba
1 ince dilim ekmek
serbest ölçüde yağsız salata

hım iki kaşık pilav veya 1 kase çorba. daha önceleri de yazdınız ama yavaş yavaş oturuyor işte değişimler. aklımda tutucam bunu. ayrıca ben de bayılıyorum suntaya nefis oluyor yoğurt ve peynirle bi de mesela beğendiğim bi mesaj var. böyle bilgiler falan olan onu biyerlere kaydedebilir miyim.

kallisim yok ayolll ne azi.. hersey varyaaa
böyxle oldugu halde gitmiyor..birde yesek ne olur yaaa
birde canim bazen birgün oncesi fazla oluyor bazen dengelemeye calisiyorum
ama yazdiklarin süper..böyle biraz uzayinca insanda bikiyor diyet havasina giremiyor.. basladin mi son noktayi koyucaksin cok uaztmiycaksin verdigin linkede baktim

tombilicimepey uzun mus calisma saatin allah kolaylik versin.. cocuk icin tiyatro cok eglenceli olur.. sinemadan iyi

bijoben suntayi aldim duruyor öyle daha yemedim hic oyle yogurtla..sen onu ogun yerine mi yiyordun?

günümü yazayim
once bir elma
sabah ton balikli havuc ve marullu wrap
ögle dolu bir kase kellogsgillerden bir cesit
aksam bir kase corba,4yemek kasigi pirasa yemegi

sabahta 1 saate yakin yürüdüm

chokocum ben kendimce söyle cevap vereyim asagidaki soruna.. karakter :)

ayyy ablanin ciktigi gün söyleeeeee izleriz kiz

bu arada yeni fotona da bayıldım :roflol:
Aslında 4 lüsünü aradım her yol kllise çıkar diye ama henüz üretmemişler..
kızlaaaaaaarr
kızkardeşim yemekteyiz e kabul edilmiş....
a-a-a-aa çok sevindim izleriz.. bu hafta hiç açmıyorum iğrençççççç çünkü... hangi kardeşin hani bir ara anlattığın ufak kardeşin mi ...

bi de mesela beğendiğim bi mesaj var. böyle bilgiler falan olan onu biyerlere kaydedebilir miyim.
tombilicim ben bu söylediğinden bir şey anlamadım daha açıklarmısın yardımcı olalım..

ayçanın antalyadan arkadaşı sürpriz yaptı geldi şok oldumopuyorumnanaktan ayçada sınavda evde her şeyi sakladık ayakkabıları vs iz bırakmadık bir şokta ayçaya yaşataım diyeeyvahedigeldismile

çikolatım al sana bir irade örneği daha henüz açılmış bir konu buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/341249-kilolara-elveda-yeni-hayata-merhaba.html

kızlaaaaaaarr
kızkardeşim yemekteyiz e kabul edilmiş....

çok güzelde inşallah sinirleri kaldırır yaptıklarına kusur buldukları zaman .bizi haberdar ette seyredelim çikolatam.inşallah kazanır emekleride boşa gitmez .

söylediklerine aynen katılıyorum bunları bende üstüme alınıyorum kallisim sen bizi böyle arada bir silkele çok iyi geliyor bak tam yemek yiycektim bunları okuyunca vazgeçtim bir parça ekmekle yoğurt yedim o kadar.

bijom kallisim , valla bu sezon artık yaprakların tamamı dökülür diye umut ediyorum. Baba Ali Rıza Bey in bile, kızlarının koca değişikliklerinin son durumundan haberi olmadığını sanıyorum :roflol:

mustangım ben de seni öpüyorum

imza: yemek yapmakta olan fakat kafası kk da olan bir evhanımı!

ay canım benim sen ev hanımı oldun dimi nasıl alışabildinmi ev hanımlığına ben ev hanımı olmama rağmen hala alışamadım ev hanımlığına .bu gün arkadaşımlada konuştum yok benden ev kadını olmaz benim muhakkak bişeyler yapmam lazım zaten hersene bişeyler buluyorum şimdide çalışıyorum ama parasız inşallah bir gün para kazandıran daimi bir işim olur.

mersam yazmamışım sadece tek bir ilacım var adını bilmiyorum ama m ile başlıyor :))

bunun dışında aşırı kansızlık ve demir tedavisi verdiler...
geçmiş olsun canım o kansızlık illeti bendede var yazın çok hızlı kilo verdiğimde benim kan değerlerimde çok düşmüştü bir sürü ilaç verdi doktor ama ben 1 hafta sonra hepsini bıraktım çünki iştahım aldı başını gitti .

yok cedric canım ya ayna kücüktü asılan banyo aynasıydı yanii.. kilolarla ilgisi yokk kaydirigubbakcemile3 hayrolsun olumunekankayizsmile

annem ve babam da şeker hastası benim. hem insulin vuruyolar kendilerine hem de destek ilacı içiyolar. o yüzden annemler bana çok kızıyolardı ya şişmanken kızım zayıfla ne kadar zayıf olursan o kadar geç şeker hastası olursun veya hiç olmazsın diye. hatta doktor anneme demiş şu 20 kilo fazlalıgını verirsen iğne olmak zorunda kalmazsın diye. ben bundan da biraz korkarak zayıflamak istedim aslında..

kallisim ve mersam belki zayıflayıp incelirseniz bu hastalığınızı yenersiniz ha.. tam olarak olmasa bile hafifler biraz..

canım diyabetin kiloyla çok ilgisi var yaz döneminde çok kilo verdim diyorum ya o zaman hipoglisemiye girdim doktor ilacımı kesti komaya girersin dedi ve ben 3 ay ilaç kullanmadım şekerimde gayet iyi gitti tekrar kilo alınca şekerim yine yükselmeye başladı .ah ah yazın ne güzel olmuştum kendime o kadar kızıyorumki ama bazende çok kızmıyorum kabul ediyorum 6 kilo geri aldım ama toplamda 21 kilo vermiştim ama aldığım 6 kiloyuda geri verecem .etrafımda kilo aldığımı duyunca akbabalar artıveriyor 21 kilo verdiğimde sesi çıkmıyanlar aaaaaaaaaa demek 6 kilomu aldın olmaz ama hemen vermelisin diye sesleri çıkmaya başladı o kadar kilo verdiğimde nerdeydiniz yaaa.....

günaydinlar...
banada güc verdin kallisim.. cok zaman kaybettik .dedigin gibi bu kadar zamanda 55 kiloya düsmemiz gerekiyordu. nerelere ciktik. bugün bende cok hirslandim .yeter ya ye ye ye sis sis nereye kadar kimden öc aliyorum .kime kötülük ediyorum.. bozulan dengemi toparlamam gerek hatta toparladim bile karar vermek basarmanin yarisi.
ben bijonun rüyasini cedricin yada bijonun bir kiz cocuga sahip olmasi olarak yorumladim. aynaya kim bakti ise onun..bilmiyorumkismile

reyhan ablacım yaza kadar bitirecez bu işi. yazın yine sahilde bikinimi giyinip salınmak istiyorum sende kloş eteğini giyersin ablam düşmanları çatlatırız hep beraber.
kız çocuk ha inşallah bence ikisininde olabilir allahım isteyen herkese nasip etsin ....

Back
X