Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam yenidennnn.
papatya canim sende müthis kilo vermissin tebrikler tebriklerr.. birde etap birincisi ha helel be.:nazar:
hayirdir kallisim nedir keyfini kaciran? sadece diyet olamaz gibi geldi bana diyete serbetliyizde..:tomato:
önemli birsey degildir insallah.. severim ben senin canini.. seni keyifsiz görmek benimde keyfimi kaciriyor iyiyim de olurmu?

yok ablacım ya şu an bile yüzümü buruşturarak yazıyorum midem kötü, öyle çok yan etkisi var ki ilacın ilk günler oluyormuş benide çok etkiledimafoldumben başka bir sorunum yok allaha şükür... diyetim süper gidiyor ama yediklerimi yazamıyorum toptan yazarımaklinialirimsmile

mustangim bu nasil bir tempodur gece gündüzmü calisiyorsunuz ? allah kolaylik versin canim..
kaan bey cok iyiler masallah teyzesi bakiyor bu aksam.. cok seker ya yaramaz mahvediyor bizi essek.

yok ablacım ya şu an bile yüzümü buruşturarak yazıyorum midem kötü, öyle çok yan etkisi var ki ilacın ilk günler oluyormuş benide çok etkiledimafoldumben başka bir sorunum yok allaha şükür... diyetim süper gidiyor ama yediklerimi yazamıyorum toptan yazarımaklinialirimsmile

ay canim gecmis olsun. allah baska sikinti vermesin alisirsan gecer insallah..bilmiyorumkismile

iyi geceler erkenden yattınızmı kimsecikler yok bu günü gayet iyi geçrirdim .akşamda çok yemedim 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı 2 kaşık ta tavuk sote ama sonra bir suç işledim 1 tane börek yedim yinede günü iyi kapattım gibi yorum yapabilirsiniz ve hatta kızabilirsiniz.yarın akşama yemekli misafirim var inşallah çok kaçırmam .

bak bakim kallisim ilk denemem doğru yaptım inş kaydirigubbakcemile3

chocolategirl (75,0 / izinli geri dönecek
cedric (96,6 /
Pia (62,0 / 60,8 / 1,2 / 1,94%)
papatya73 (63,3 / 61,0 / 2,3 / 3,63%)
elektra21 (89,0 / 89,0 / 0,0 / 0,00%)
acıgül (67,6 /
Serzenish (76,8 / 76,8 / 0,0 / 0,00%)
_Mustang_ (65,9 /
tombili ( 91,3 / 91,0 / 0,3 / 0,33%)
mersa (77,7 / 82,0 / -4,3 / -5,53%) eski üye geri döndü

canım ellerine sağlık sen bu işi kıvırdın kallisteye çok büyük yardımın olacak.

kızlar size benim kurtarıcım bir yemeği söylemek istiyorum zayıflarken çok faydasını gördüm ve aynı zamanda meze yeşil kabakları rendeleyip suyunu sıkıyorum çok az zeytin yağıyla soteliyorum üzerne sarımsaklı yoğurt (özellikle sarımsak tozu harika oluyor) ve dere otu .eminim hepiniz biliyosunuzdur bu yemeği ama diyet yemeği ne yapsam diye düşünenlere bir seçenek.

herkese günaydın a.s.
kahvaltımı aldım şimdi, önce size yazayım dedim. nasılsınız bakalım? karanlık bir cumartesi sabahı, ay yaz gelse de cıvıl cıvıl olsak..

dün yediklerimi yazayım..

sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, haşlanmış yumurta, zeytin, domates
ara: 1 kupa mantar çorbası
öğlen: yarım tabak kabak yemeği, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
ara: 1 bardak süt
su içemedim hiç dışardaydım.. ama biraz az yemişim galiba -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben de geldim dün canımın sıkıntısından biraz kaçırdım ama hala diyet sınırları içerisindeyim. öyle çok tehlikeli şeyler yemedim yani. dün sporumu da yapmadım. canım sıkıldı dedim ya suyumu bile içmedim. ama bugün düşünüyorumda azimle devam etsem zinciri kırma şansım olacak ama yok moralim bozuldu veremiyorum kilo dersem o şansım hiç olmayacak o yüzden çabuk toparladım kendimi. bugün yine tam gaz devam edicem. makarna yediğinde kilo alan bi arkadaşım vardı şimdi hatırlıyamadım kimdi.ben de galiba onun gibiyim. düşünüyorum diğer haftalara göre sadece 2 kez makarna yedim ve bir-iki kez pilav yedim. aslında onlarda ölçülerine göreydi kallisin dediği gibi pişirmiştim makarnayı yağlı sos falan yoktu yoğurt dökmüştüm üstüne. ama işte veremedim kilo. herhalde o karbonhidrat şeyi bende de var. neyse bu hafta makarna pilav yok. papatyaya da sorucam yazmamışsa eğer neler yaptığını bana da anlatsın ben de bakıyım nerde yanlış yaptım belki başka ipuçları bulurum. yeni haftada hepimize güzel kilo vermeler.....

herkese günaydın a.s.
kahvaltımı aldım şimdi, önce size yazayım dedim. nasılsınız bakalım? karanlık bir cumartesi sabahı, ay yaz gelse de cıvıl cıvıl olsak..

dün yediklerimi yazayım..

sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, haşlanmış yumurta, zeytin, domates
ara: 1 kupa mantar çorbası
öğlen: yarım tabak kabak yemeği, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
ara: 1 bardak süt
su içemedim hiç dışardaydım.. ama biraz az yemişim galiba -tatlicadiarzu-
bijom sabah bende aynı şeyi söyledim ne karanlık bir gün diye camı perdeyi açıyorum ama fayda etmiyor.. bunaltıyor bu şehirler bizi bijom gel ikimiz kaçalımohaoldumsmile

yediklerin ne hoş.. bende 2 gündür kendime ısrarla kabak pişiriyorum eski yemek hiç ama hiç sevmem bu yüzden taze pişiriyorum kabaklarda nasıl güzel çıktı bol dereotlu yaptım kıymalı bir tutamda pirinç kızlar bile yediler senin yemeğin ne güzel diyorlar birdeaklinialirimsmile

bende iştah filan kalmadı arkadaşlar bu ilaçlardan sebep sanırım canım sürekli su istiyor yemek görmek istemiyorum ama kendimi hala kötü hissediyorum dün gece hele burda yazışırken çıktım kendimi yatağa zor attım sanki günlerce spor yaptım veya dayak yedimkaydirigubbakcemile3 öyle bir abuk sabuk halim var...

yediklerime gelirsek 2 gündür sabah bir tost yağsız yanında kahve..
öğlen akşam kabak yemeği zemuszemus biraz kereviz salatası yoğurtlu..
aralardada elme ve muz yedim başkada bir şey girmedi ağzımdan hemen kilo verdiğimi hissetmeye başladım salıya dek tartılmayacağım ama inatla çünkü değişmeyen rakamlardan nefret geldi..boshayallersmile

bugün yine tam gaz devam edicem. makarna yediğinde kilo alan bi arkadaşım vardı şimdi hatırlıyamadım kimdi.ben de galiba onun gibiyim. düşünüyorum diğer haftalara göre sadece 2 kez makarna yedim ve bir-iki kez pilav yedim. aslında onlarda ölçülerine göreydi kallisin dediği gibi pişirmiştim makarnayı yağlı sos falan yoktu yoğurt dökmüştüm üstüne. ama işte veremedim kilo. herhalde o karbonhidrat şeyi bende de var. neyse bu hafta makarna pilav yok. papatyaya da sorucam yazmamışsa eğer neler yaptığını bana da anlatsın ben de bakıyım nerde yanlış yaptım belki başka ipuçları bulurum. yeni haftada hepimize güzel kilo vermeler.....
tombilim 2 kez makarna bir kaç kezde pilav demişsin bence yükleme olmuş çok seyrek yemelisin bende karbonhidrata hiç dayanamam en büyük düşmanımdır ve çok kilo aldırıyor ama arada sırada yediğim makarnanın zararını görmedim seninki neredeyse haftanın her günü olmuş.. bu makarna pilavı yediğin öğünlerde ekmekte yemişsindir büyük ihtimalle.. ben ekmeği çok az yiyorum sabah öğününde yiyorum özellikle akşamda yemiyorum...

gunaydın herkese.kallıste benı 2 aylık bır ızıne ayırmanı rıca edıcem nısan bası gıbı hamıle kalamazsam 3 aylık ara verıcem tedavıme o zaman yenıden donerım bekledıgım sey olmazsa.yeterınce vakıt ayırmıyorum buraya.artı motıvasyonumu kaybettım.bır ayrılık ıyı gelecek.bıde almanya ya gıdıyorum.bısey rıce edıcem demısdın kallıste ozel ıme msj atarsan ılgılenırım.hepınız kendınıze ıyı bakın arkadaslar.arada ugrarım.ayrıca bır bulusma organıze edersenız mutlaka haberım olsun opuyorum herkesı

tombilim 2 kez makarna bir kaç kezde pilav demişsin bence yükleme olmuş çok seyrek yemelisin bende karbonhidrata hiç dayanamam en büyük düşmanımdır ve çok kilo aldırıyor ama arada sırada yediğim makarnanın zararını görmedim seninki neredeyse haftanın her günü olmuş.. bu makarna pilavı yediğin öğünlerde ekmekte yemişsindir büyük ihtimalle.. ben ekmeği çok az yiyorum sabah öğününde yiyorum özellikle akşamda yemiyorum...

yok kallistem yok ben sadece sabahları ekmek yiyorum 1 bilemedin 2 dilim. başka da yok. o yüzden de makarna ve pilavdan bişey olmaz diye düşünmüştüm. ama hataymış neyse ki çabuk toparladım kendimi. bu haftam daha güzel olacak. bir de bu haftanın sonunda üniversitedeki ev arkadaşım gelecek. 155 boya 95 kilo olmuştu kız son senemizde. şimdi 55 kilo. ben ona yeme derdim. o bana ye derdi hep. kilomu duyunca fenalık geçirdi. ona en azından 1-2 kilo daha az gözükmek istiyorum. o geliyor diye tabi diğer arkadaşlarla da görüşecez. ahhhh ahhhh zor bir hafta sonu bekliyor beni

gunaydın herkese.kallıste benı 2 aylık bır ızıne ayırmanı rıca edıcem nısan bası gıbı hamıle kalamazsam 3 aylık ara verıcem tedavıme o zaman yenıden donerım bekledıgım sey olmazsa.yeterınce vakıt ayırmıyorum buraya.artı motıvasyonumu kaybettım.bır ayrılık ıyı gelecek.bıde almanya ya gıdıyorum.bısey rıce edıcem demısdın kallıste ozel ıme msj atarsan ılgılenırım.hepınız kendınıze ıyı bakın arkadaslar.arada ugrarım.ayrıca bır bulusma organıze edersenız mutlaka haberım olsun opuyorum herkesı

inşallah dilediğin şey olur ve bir anne olarak geri dönersin.

selamlar hatunlar,
evdeyim,dün akşam misafirim vardı giremedim. kayınvlidem aşırı titiz bir kadınmış,kadın gelir gelmez neresi varsa sildi süpürdü,çekmeceleri düzenledi,banyoyu filan...ben temizimdir ama dağınıklığım vardır hani.o da eşimden yani,çok dağınık olduğu ve bir günde düzelttiğimi 1 akşamda dağıttığı için artık çok önemsemiyordum dağınıklığı.kayınvalidem sağolsun heryeri düzenledi.5 dak yerinde durmuyor kadın"anne bırak yoruldun"diyorum,"ne olmuş kızım elime mi yapışır,yaparım ben,sen otur" diyor. e o uğraşınca ben de utanıyorum oturamam ki...neyse işte,iş falan bırakmadı evde:) pazar var bugün burda,çok büyük ,sosyete bahçeşehir pazarı. oraya götüreceğim onu birazdan,o namaz kılarken bir bakınayım dedim.

cedric gidiyormuş bir süre... hayırlı olsun canım,umarım herşey istediğin gibi olur..
bijom yediklerin harika , inşallah ben de senin gibi,böyle bir düzen oturtturmak istiyorum.
kallisim sana da maşallah,sen de hep böyle gidersen yaza bu iş tamamdır.ilaçlar rahatsız etmiş seni de,ilk iki gün yan etkileri illaki olacaktır sultanım,geçer inşallah...
tombilim sen de benim gibi karbonhidratçısın,ama kallisimin söyledikleri gerçekten doğru.ne kadar az karbonhidrat ve yağ, o kadar başarı...
başka gelen olduysa okuyamadım,çıkmam gerek...akşama gelirim yine...öperimm

yediklerin ne hoş.. bende 2 gündür kendime ısrarla kabak pişiriyorum eski yemek hiç ama hiç sevmem bu yüzden taze pişiriyorum kabaklarda nasıl güzel çıktı bol dereotlu yaptım kıymalı bir tutamda pirinç kızlar bile yediler senin yemeğin ne güzel diyorlar birdeaklinialirimsmile
kaçalım kallisim hayır dememm kaydirigubbakcemile4
ben de hiç beklemiyodum ama hakatten benim de bu ara aldığım kabaklar çok lezzetli çıkıyor.. şans demiştim ben de.. kabak süper oluyor ya hem çok kalorisiz çok yiyebiliyorum yani dolu bir tabak hem de doyuyorum..

tamam canım haber veririz mutlaka, hakkında hayırlısı olsun inşallah sen de canzi gibi güzel haberler verirsin bize gelip opuyorumnanaktan

bijom yediklerin harika , inşallah ben de senin gibi,böyle bir düzen oturtturmak istiyorum.
ayy o kayınvalideden ben de bir adet istiyorum kaydirigubbakcemile3
canım düzen evet hem de ne düzen. saatleri bile belli yediklerimin.. mesela,

sabah 8-8,30 arası kahvaltı
ara ögüne kadar içebildiğim kadar su ve çay
12 de ara öğün
15 de öğle yemeği
17 de son ara öğün

tavsiye ederim böyle bir düzen oturtmanı kaydirigubbakcemile2

selamm
kabak yemegini nasil yapiyorsunuz bijoux? mersanin bahsettigi yogurtluyu biliyorum cokta seviyorum..baska alternatifler var mi? ben pek kullanmaya aliskin degilimde kabagi

cedrichayirlisi olsun canim..bütün planlarin diledigin gibi olur insss

tombilitabiii salmak yok hemen az kil verdik diyee.. gecen haftalardaki temponda devam et görüceksin kirilicak o inat

kalliste canim gecmis olsun .. ilaclarin yan etkileri maf ediyor insani

benim basagrim var yaaa.. cözüm bulamiyorum bir türlümafoldumben

aksam yazarim tam olarak menümü..ben ictigim sulari unutuyorum hep ama 3 litreye yakin su iciyorum mutlaka..hergün , hergün olmasa gün asiri yesilcay iciyorum 0,3Lyada 0,5l buyuk bir bardakla

pia cım gayet basit bilindik bi şekilde yapıyorum..

soğanı az yağla çok az kavuruyorum. sonra az salça koyuyorum. hemen doğranmış kabakları atıyorum. üzerine de biraz prinç. az tuz ve biraz kırmızı toz biber atıyorum. çok az su (malum kabak su salıyor) koyup kapatıyorum kapağını. çok az sürede pişiyor.

yiyeceğim zaman da bir tabağa koyup üzerini de yoğurtluyorum. içine de 1 dilim kepek ekmeği doğruyorum. kaşık kaşık yiyorumkaydirigubbakcemile3

ekliyim pia cım..
kızkardeşime diyetisyen sebzeyi sadece sebze olarak, eti de sadece et olarak yani ayrı ayrı yememiz gerektiğini söylemişti. ben de diyet yaparken genelde haftada 2 gün köfte, 4 gün etsiz sebze ve 1 gün etsiz bakliyat yiyorum..

Uyudum uyudum geldimmafoldumben bana neler oluyor arkadaşlar kendimi zapdedemiyorum çok halsizim kaç saattir ayılamadım nasıl uyudum gündüz saatinde uyumam ben çok hasta olmadıktan sonramafoldumben bir de denge kaybım var yürürken pat bir tarafa gidiveriyorum düşmek üzereyken zor toparlanıyorumkafamçokkarıştı

Piacım koyu sade bir nescafe yap şeker ekleme ve içine limon sık bağ ağrına büyük ihtimal il iyi gelecektir...

bugün sabah hiç bir şey yiyemedim midem kötüydü öğlene yakın kalkıp 2 parça tavuk kroketi tost makinesinde yağsız pişirdim yanına bir dilim ekmek ve domates yedim..

2 kez ara yaptımeyvahedigeldismile öğlen sonrası bir ufak probiyotik yoğurt yedim şimdide bir muz..

akşama ne yiyeceğime henüz karar veremedim ne çocuklara nede kendime bir şey yapmak istemiyorum midem kaldırmıyor belki onlara bir makarna haşlarım soslu filan kendimede çorba yapimm diyorum offffmafoldumben

Back
X