Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Uyudum uyudum geldimmafoldumben bana neler oluyor arkadaşlar kendimi zapdedemiyorum çok halsizim kaç saattir ayılamadım nasıl uyudum gündüz saatinde uyumam ben çok hasta olmadıktan sonramafoldumben bir de denge kaybım var yürürken pat bir tarafa gidiveriyorum düşmek üzereyken zor toparlanıyorumkafamçokkarıştı

Piacım koyu sade bir nescafe yap şeker ekleme ve içine limon sık bağ ağrına büyük ihtimal il iyi gelecektir...

ben de onu söyleyecektim mükemmel bir başağrısı ilacıdır limonlu kahve

doktorun bu yan etkilerden bahsetmişmiydi kallistecim. yani bu halsizlik beklediğin bişey miydi? doktoruna bir danışsan. yani nasıl olur bilmiyorum ama tansiyon hapını da babama ilk önce deniycez demişlerdi. sonra babam rahatsızlandığını söyleyince değiştirmişlerdi. şimdikinden memnun. böyle bi alternatifin olabilir mi ki? aklıma geldi de

kallisim sana da maşallah,sen de hep böyle gidersen yaza bu iş tamamdır.ilaçlar rahatsız etmiş seni de,ilk iki gün yan etkileri illaki olacaktır sultanım,geçer inşallah...

çikolatım bende gelince benide götür pazara delikafadulden sosyete pazarımı:roflol: hiç aşağısına gidemem bak söliyim:roflol:

kayınvaliden de çok tatlıymış cidden içinden gelerek yapıyor demek ki ben hemen ard niyet ararım acaba açıklarımımı çıkartıyor derim:roflol: ay kötü gelin ben benim kayınvalidem gelse otursun oturduğu yerde :roflol: ablama bile söylenirim otururum sen dinlenmeye geldin diye ama aslına bakarsan düzenime kimsenin karışmasını istemediğimden yaparım bunu... sadece yeğenlerimden iş rica ederim onlarda sadece söylediğimi yaptıkları içindelikafadulden

çikolatım inşallah yaza son olsun canım yaa.. bugün eşim işten geldi sen 2 günde ne kadar farkettin farkındamısın yüzün süzüldü dediohaoldumsmile bende yüzüm değil tıçım süzülsün istiyorum dedim:roflol: baştan aşağı değişim göstereceksin diye dalga geçti benlealsanaalsanasmile ama söylediği ciddiydi eşim sorsamda söylemez fark görmeseydi :bbo:

ben de onu söyleyecektim mükemmel bir başağrısı ilacıdır limonlu kahve

doktorun bu yan etkilerden bahsetmişmiydi kallistecim. yani bu halsizlik beklediğin bişey miydi? doktoruna bir danışsan. yani nasıl olur bilmiyorum ama tansiyon hapını da babama ilk önce deniycez demişlerdi. sonra babam rahatsızlandığını söyleyince değiştirmişlerdi. şimdikinden memnun. böyle bi alternatifin olabilir mi ki? aklıma geldi de

canım alternatifi our sanırım ama şimdi sadece 14 gün bir tane kullanacağım ama bir tane dediğimde pakette 3 tane var hepsini birden aynı anda yutmek zorundayım kansızlığa neden olan bakteri için bu ilaç dayanabilirim 14 gün sonrasına bakacağım o bitince diğerleri bu kadar çok etki etmez sanırım nede olsa 2 ye düşecek ayrı ayrı saatlerde.. mafoldumben dahada kötüleşirsem hafta arası giderim ama azalma gösterirse dayanırım 14 gün..

propektüslerinde yazıyor çok ama çok fazla yan etki var hepsinide yaşıyorummafoldumben

oyy kallisim ne kadar kullanıcaksın bu ilaçları? ilaç yan etkisi nedir çok çok iyi bilirim :bbo: o yüzden Allah yardımcın olsun diyorum :Saruboceq:

bijom 3 tane bir arada içtiğim işte 14 gün sürecek o bitince tek yan etkili kalanla başederim sanıyorum :)) o da en az 3 ay sürecek..

Kallisim gerçekten ben de senin gibiyim,düzenime karışılsın istemem,hatta uyuz olurum.Bunu açıkça da söylemiştim zamanında.Ama kadının huyu bu,yerinde duramıyor.Ben de zaten topu topu 1 hafta kalacağı için ses çıkarmıyorum.Bak şimdi de mantı açıyor,kabak tatlısı filan yapacak(mantıyı değil de,kabak tatlıısnı ben istedim.kendim yapamam,ayda yılda bir yerim zaten.hiç ikiletmedi.pazardan aldık yapıyor kadın bir yandan mantı bir yandan tatlı...
Hakikaten bu tarafa gelirsen bu pazara gidelim,çok güzel şeyler vardı...
Kallisim benim de eşim hemen farkeder 2 kilo vereyim anlar...
not:ilaçlarının yan etkileri o sallanmalar,denge sorunları...az sabır kallisiim!

Bijom harikasın..yediğin içtiğin şeyler fian..ömür boyu böyle yersin de hep zayıf kalırsın inşallah...

tombili ve pia.öpüldünüz..kalkmam lazım!

selam minncirikoslarrr
yediklerimi yazim önce

sabah 0,5l yesilcay ve 200gr meyveli yogurt
ara bir yesil elma
ögle bi käse sebzeli corba (pirasa kereviz patates havuc bir sey daha vardi ama turkcesini bilmiyorum ) kendim yaptim harika oldu
aksam elim uzunlugunda icinde mozzarella ve domates olan bi pogaca gibi birsey yedim..ama hamuru pogaca hamuru gibi degil ekmek hamuru ileydi
ve iki avuc sekerli badem ohaoldumsmile

pia cım gayet basit bilindik bi şekilde yapıyorum..

soğanı az yağla çok az kavuruyorum. sonra az salça koyuyorum. hemen doğranmış kabakları atıyorum. üzerine de biraz prinç. az tuz ve biraz kırmızı toz biber atıyorum. çok az su (malum kabak su salıyor) koyup kapatıyorum kapağını. çok az sürede pişiyor.

yiyeceğim zaman da bir tabağa koyup üzerini de yoğurtluyorum. içine de 1 dilim kepek ekmeği doğruyorum. kaşık kaşık yiyorumkaydirigubbakcemile3

inanirmisin hic yapmadim kabak yemegi.. bunu ayni bu tarifle yapicam..tskleropuyorumnanaktan

ekliyim pia cım..
kızkardeşime diyetisyen sebzeyi sadece sebze olarak, eti de sadece et olarak yani ayrı ayrı yememiz gerektiğini söylemişti. ben de diyet yaparken genelde haftada 2 gün köfte, 4 gün etsiz sebze ve 1 gün etsiz bakliyat yiyorum..

isime geldi bu bilgiler:))cunku bizim evdede kimse etin ve sebzenin karismasindan hoslanmaz
Uyudum uyudum geldimmafoldumben bana neler oluyor arkadaşlar kendimi zapdedemiyorum çok halsizim kaç saattir ayılamadım nasıl uyudum gündüz saatinde uyumam ben çok hasta olmadıktan sonramafoldumben bir de denge kaybım var yürürken pat bir tarafa gidiveriyorum düşmek üzereyken zor toparlanıyorumkafamçokkarıştı

Piacım koyu sade bir nescafe yap şeker ekleme ve içine limon sık bağ ağrına büyük ihtimal il iyi gelecektir...
ah canim yaaa offf bende bilirim bundan bikac yil once roccatane kullanmistim .. allahimmm neydi o gunler.. osayede bulmustum burayida...canim yat dinlen sabir diliyorum sana

ve kalktigim gibi ilk isim tavsiyeni yapmak olucak tombilimde aynis eyi tavsiye etmis hic duymamistim bilmiyrdum tsk ederim arkadaslar.. ins iyi gelir .. ama saniyorum limon yok.. hep böyle olur .. hic eksik etmem .. sirke doludur ev yinede limon kullanirim acil lazim olur limon olmaz.. ama benim basim hep agriyor pazartesi hemen alicam

selam arkadaşlar bende bugun tüm gün dışardaydım 3 saat kadar kuaförde zaman geçirdim saçlarımı asimetrik kestirmiştim bugun kesimi daha keskin hale getirdik ve aralara ön perçem kısımlarına kızıl balyaş yaptırdım eskisi gibi çok hoş oldu bence. diğer taraftan bu havalar böyle gittikçe bunalımdan çıkamıyacağım sanırsam yaz bi gelse. yemek olayım düzene girmedi bi türlü çok değil ancak kilo verecek akdar azda değil yediklerim daha doğrusu düzensiz bir şekilde besleniyorum. şu gulukofajımıda sabahları içmeyi bi unutmasam süper olacakta işte böyle hepinizi öpüyorum

ayy bijomdan başka kimse gelmemiş..

iyi pazarlar millet !

bu sabah koşu bandımda 30 dk ,2.5 km yürüdüm,226 cal yaktım.

az yağlı sütümle nesfitimi yedim,bir de muz...kahvaltı olarak
görüşürz!

oo hadi bakalım çikolatım düzen oturtuyosun yavaş yavaş bak ne güzel opuyorumnanaktan

selam kızlar bugün hafta sonu olunca herkes biryerlerde heralde
kimsecikler yok.dün akşam yemekli misafirim vardı tam 15 kişiydik çok yoruldum bütün gün yemek yaptım ama yemeklerim çok güzel olmuştu alnımın akıyla hallettim üstümde yüktü rahatladım yani .tabi bende biraz kaçırdım ama bu gün tekrar toparlandım şimdi yarım saat yürüyüp gelecem görüşürüz kızlar by...

merhabalarrrrr...

oyyyyy oyyyy canim kallisim hasta kallisim o halinde benimi merak ettin canim benim ya..opuyorumnanaktan. güzelim dün internetim yoktu.. perdeleri hallederken benim internetide halletmisler baba ogul.. dün zaten herkes bendeydi. aksam gelebilecektim internet olmayinca kiza telefon ettim oglani aradim. anne söyle yap anne buraya bak dediler telefonla talimat verdiler. bende aman istemiyorum kalsin dedim. dün gelemedim bugünde yine bendeler kaan bici bici yapti tirnaklarini kestik oynadik derken o uyudu bende size bakmaya geldim. merak edilmek ne güzelmis icim bir tuhaf oldu.olumunekankayizsmile

kallisim iki haftaysa cok kalmamis birkac gün daha idare et canim ya.. her isin basi saglik iste.a.s.
cikolatam masallahin var. buna bir hafta devam et kendini zorliyarak sonra istesende birakamazsin yürümeyi sporu..
cedricim insallah hayirlisi olur hakkinda canim almanyanin hangi sehirlerine geleceksiniz acaba?

naptın perdeleri reyhan ablacım merak ettim? hani şu beğenmediklerin vardı onları mı kaldırıp eskileri koydun ki?

ay ben çok mutluyum, en yakın üni ve yurt arkadaşımla çok uzun zamandır bağımız kopmuştu. kıbrısa dönmüştü en son. facebook dan mesaj atmış az önce. ve inanır mısınız ben onu dün gece rüyamda görmüştüm..

bijom perdeler günün en cok konusulan seyi oldu cikti.:dance: önce begenmiyenleri bir görsen herkes evine istemeye basladi. ben bir süsledim pencereyi üst perde taktim cok güzel oldu. herseyden önce cok pratik. bir ara resim koyayim birde siz karar verin ben begendim bu halini. yok dün yapilan diger pencereydi biri begenilince bir heves bu kattaki diger pencereleride degistiriyoruz..
eski arkadaslarla görüsmek ne güzel bijom sevinmekte haklisin.

reyhan ablam aman aman sorun olmasında insanın aklına her şey geliyor allah göstermesin... iyi olda sevdiklerinle olda gelme ablacım...

Back
X