Arkadaşlar selam;
Varsa ona göre neler yapmam gerekiyor söylerseniz, aynen uygularım.
Bu arada 3 kız annesi ,evliyim.Mimarım ancak çocuklardan ve piyasa şartlarından dolayı evhanımlığı mesleğinde ihtisas yaptım.Haftanın iki günü 1'er saat aerobik-step yapmaya çalışıyorum..
tekrar hoşgeldin arkadaşım...benimde 3 kızım var ne güzel ya kızdaşmı oluyoruz şimdi:roflol: yaşları kaç benimkiler 10-15-20 yerimseniben
piyasa şartları hepimizi evde ihtisasa zorladı zaten delikafadulden geçecek gibide değil kötü bir yönetimle gideceğiz böyle sanırım...
takımca uyduğumuz bir şey yok sadece her gün neler yiyoruz spor ne yapıyoruz onu yazıyoruz arada yazmadığımız oluyor yani bunalmadan yapılıyor herşey...belli diyete uymuyoruz herkes kafasına göre takılıyor burada sadece birbirim,izi motive etmek için takım adı altındayız...her cuma en geç saat 12.ye dek kilo bildirmek zorundayız iki hafta üst üste bildirim yapmazsan takım dışı kalırsın bu itina gösterdiğimiz kuralımızıdr...
selam güzeller...... nasılsınız ......
kalişim çokmu bulanıyorsun kuzum . geçmedimi biraz.........?
ablam nasılsın ....?
mehal görüşemez olduk balım ...
aebenim canım geçti geçti bugün çom iyiyim spor bile yaptım az önce hemde 1 saat ter attı bayağıdelikafadulden
selamlar 5. takım ailesi. takımın en hayırsız üyesi olarak herkese güzel haftalar diliyorum
tabi diyetime devamdayım ne olursa olsun onu bırakmıyorum ve sanki 65-66lara düştüğümü hissediyorum cumaya kadar tartılmıycam süpriz olsun bana umarım hayal kırıklığına uğramam.
canım kızının iyi haberlerini bekliyoruz çok zor bir durumdasın allah yardımcın olsun...
diyete devam etmende iyi olmuş...
ben de szileri çok sevdim. geç bulmuşum burayı ben hem arkadaşlarım oldu hem de diyetime motive oldum sizlerin sayesinde Şeniz
tombilim bende anlamadım inan yazdıklarından :roflol: ama bizide motive ettiğin kesin.. gösterdiğin özen için teşekkürler....kocişe söyle söylenip durmasın şimdiye dek yapmadıkları masrafı yapacaklar evet itirazları olmamalı ne kadar zamandır sessisziz :)) ne kıyafet aldık ne bişey değilmi saç baş kaş olacak bundan sonra:roflol:
ay ne sevindim aebenim . cokmu spor yapiyorsun nedir canim? harika
kallisim duydunmu darisi basimiza canim benim
ay duyuyoruma ablam içim heyecan doluyo valla bizde olsak bir an önce mezun olup kenardan izlesekyerimseniben
bence haklısın eskiyi bilmem ama beni de motive eder aylık bir rakam belirleyip ona göre çalışmak takımdan ayrılmak gibi kötü sonuçlarını düşünürsek ben olur derim bu işe. ayda 4 kilo diyebilirim ben de hedef olarak ama mesela 2 ay üstüste gerçekleştiremeyen ayrılsa daha iyi olmaz mı
ayda 4 kilo çok fazla canım ayda 2 yap sen bunu derim ohaoldumsmile
evetettttttt bayanlar herkes hedef versin aylık lütfen
site atti beni bozuldumu ne. zor girdim ha..
aebenim cok tesekkür ederim mutlaka bakacagim. verdigin linke
benide attı ama sonra ayça kaptı alamadım elinden pc anca geldimhihoyyyt
valla herkes düstü galiba.. neyse ben nöbetimi bekliyeyim :))
aklıma asya geldi bunu neden alıntı yaptığımı bilmiyorum yazardı ya:roflol:
selam arkadqaşlar ben geldim . şöyle bir baktım mesajlara ancak ne yazacağımı bilemez haldeyim . acayip yorgun hissediyorum kendimi yine boğazım ağrıyor. ne kadar sorunlu bir kişilik olmuşum ya:))
tatil yaklaşıyor yaşasın o kadar mutluyumki alatamam havalarda çok soğuk ve yağmurlu sabahları kalmayı canım istemiyor sürünerek kalkıyorum resmen bebelerin notlarınıda verdik artık sabırsızlkla cumayı beklemedeyim allahım ya:)
al sana bir aleyna daha:roflol: cumayı sayıklıyor oda :roflol:
canım yaaa tatilde dinlen bari hasta filanda olma...:1hug: