- Konu Sahibi Cherry Mom
- #18.921
Günaydıııın herkese.....Güzel bir gün olur umarım.Dün öğlen yemek yemeyi unuttum.Akşam üstü eşim kepekli sultani gibi şekerli bisküvilerden 4-5 adet 1 bardak şekersiz çay içtim.Akşam 7-8 adet yoğurtlu sarma dolma 1 dlm ekmek,gecede kızların,beğenmeyip bıraktığı elmaları yedikten sonra şimdi sizden laf işeteceğimklava: dolu dolu bir kase ayçekirdeği yedim.3-4 kupada çay içtim.
Ben biliyorum zaten normalde yemekle aram yok.beni batıran hep akşam tv seyrederken yediğim abur-cuburlarla, sabah kahvaltısında yediğim ekmek.
Daha kahvaltı yapmadım.Ama klasik diyet kahvaltısı yapacağım.Çay yerine çok az sütlü nescafe içeceğim.Ekmek 1 dilimi geçmeyeceğiiim.
Öğlene allah kerim.Belki birşey yemem ,çünkü akşamüstü mevlüt var.
Saolun bende sizlerle olduğuma çok seviniyorum.Geçen sene gruplarla çok güzel kilo vermiştim.Bu senede vereceğime inanıyorum.Tabii birbirimize destek olunca "dağlar dayanır mı" bize!...Hepimiz fazlalıklardan kurtulacaaağııııız.
Hoş bullldum valla..!ne güzel bir grup herkesten bir cevap gelmiş.Sorular soracaksınız tabikii bende cevaplarım.Yaş hesabını pek bilmem, en güzeli 1968 doğumluyum.Herkes farklı hesaplar.Ama ben bazen kendimi 70 yaşında yorgun,bıkkın ve de hasta bir kadın bazende 19 yaşında genç kız gibi hissederim.E ortalaması gene yaşımı doğruluyor .
Kızlarda 1995 doğumlu 9.sınıfta,2000 doğumlu 4. sınfta,2002 doğumlu 2.sınıfta üçüde kız.En büyük 9 sınıfın verdiği stresle beni yiyip bitiriyor.Anne olmuyor yapamıyorum, birşey anlamıyorum diyip geziyor.Ortanca dersle alakası yok.Evde ödev yap demekten dilim,ağzım,boğazım kurudu.Kızım elinle yeme,hiysilerini düzgün kenara koy demekten fenalık geçiriyorum.En küçük ,bu iki çatlak ablanın tam tersi ev toplar,toz alır,sabah yatağını toplamadan üstünü değişmez.Okuldan gelince ödevini bitirmeden üstünü
çıkarmaz.Neyse şimdilik bu kadar açıklama yeter.Nasıl olsa daha çoook beraberiz ve inanın bu anlatıklarımın x katı kadar yazacağım.Onun için lafı fazla uzatmayayım.
hepinize kolay gelsin, fırsat buldukça yazarım.Görüşmek üzereeeeopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşım tekrar hoşgeldin.
ne güzel anlatmışsın okurken bayıldım ben bayılırım kalabalık ailelere benimde 2 kızım var yaşlarıda yakınmış.bende senin gibi bazen kendimi çok yaşlı ve yorgun bazende 18 yaşında bir genç kız gibi hissediyorum .hala gerçek yaşımı bulmuş değilim.kızlarımla çok güzel bir ilişkim var onlarla çok uğraşırım tabi onlarda benle .yani onların maskarasıyım anlıycan.bizdede aynı sıkıntılar var büyük çok dağınık çok ağır bir yandan ergenlik dönemi ve burdaki herkesin bildiği kilo problemi küçükte tam tersi kıpır kıpır bir çocuk yerinde duramaz büyüğe göre daha derli toplu derslerindede daha başarılı ve evdeki tek zayıf üyemiz.çenem düştü iyce yemek yapmam lazım tavukları koydum haşlanıyor bende o arada buraya takılıyorum ....