- Konu Sahibi Cherry Mom
- #18.961
günaydınlar.. az sonra dişçiye gideceğim geçen yine erteledim ağıyor diye sızlandım durdum ama dünden beri duramıyorum dönünce burdayım hoşkalın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar.. az sonra dişçiye gideceğim geçen yine erteledim ağıyor diye sızlandım durdum ama dünden beri duramıyorum dönünce burdayım hoşkalın...
hah şöyle süper haber buuu olumunekankayizsmile 1-2 hafta diyetine çok dikkat et ne yap et 1-2 kilo ver çikolatım bu bile kardır yerimsenibengüzel yemişsin mersam ,bravo sana.. ama işte mesele hep böyle yemek,ne olursa olsun. biz duygusal anlamda dağılınca,yememizi de dağıtıyoruz yazık ki... ben de bugün yürüyemedim,dünden beri nezleyim,dün akşam iyiydim ama bugün kaynanam koltuk sildi,ben yattım valla.Allah herkese benimki gibi kaynana nasip etsin.yarın sabah yürüyeyim diyorum kısmetse...
kaynana gününü bekliyoruz.
kardeşim diyor ki,alışverişe de beraber gidelim,program sonunda şarkı da söyle.. ben de iyi tamam dedim. bu arada çekim benim evimde yapılacak,mutevazı evimi de görmüş olursunuz kaydirigubbakcemile3
oyy valla 3 saate yapabilecek mi bunları akannehir maşallah pek bi beceri ister hepsini yetiştirmek. hadi bakalım inşallah herşey çok güzel olacak.. opuyorumnanaktankızlar kardeşimin menüsünü yazıyorum ;
çorba:
süzme mercimek çorbası
ara sıcak :
3 renkli börek(ıspanaklı,havuçlu,patatesli sanırım)
zeytinyağlı yaprak dolma
patatesli kaşarlı toplar (dışı kimi havuç a bulanmış,kimi dereotuna...)
bir de adını bilmiyorum ama havuçlu yoğurtlu bir meze yapacak sanırım
ana yemek :
balkan köftesi
kestaneli pilav
salata : gavurdağı salatası
tatlı:
cevizli kadayıf dolması
kestane ben de yiyorum 3-4 tane bazen ama o küçük şekerleri yeme bence piacım..az önce 100gr kestane yedimeyvahedigeldismile
arkadaslar arada seker ihtiyacimi bastirmak icn kücük meyveli sekerler olurya.. ondan atiyorum agzima..cok degil ama aklima gelirse cok nadir bir yada iki tane.. kötümüdür bu??
kızlar kardeşimin menüsünü yazıyorum ;
çorba:
süzme mercimek çorbası
ara sıcak :
3 renkli börek(ıspanaklı,havuçlu,patatesli sanırım)
zeytinyağlı yaprak dolma
patatesli kaşarlı toplar (dışı kimi havuç a bulanmış,kimi dereotuna...)
bir de adını bilmiyorum ama havuçlu yoğurtlu bir meze yapacak sanırım
ana yemek :
balkan köftesi
kestaneli pilav
salata : gavurdağı salatası
tatlı:
cevizli kadayıf dolması
günaydinlarrrrrrrr...
kaynana günün cokta güzel gecmis mersacigim. yemis icmis eglenmissiniz. okadarcik sürtüsmeler olur. tadi tuzu olmaz yoksa..yani olmasi gerektigi gibi bir aksam olmus.. benim kayinvalidem pek becerikli olmadigi icin benim yaptiklarimi cok sever.. benim begenmedigim birsey yapmis olsam bile. getir yavrum askolsun elinin tadi var emegin var. senin yaptigin sey kötü olurmu der.. ay inanin burnum sizliyor aklima gelince.
kallisim gecmis olsun cok kötüdür dis agrisi allah yardimcin olsun güzelim.
pia 100gr kestaneden ne cikar güzelim .. ben findik yedim üzüldüm onun kalorisi cok. ama benim esim taze findik badem alip evde kavuruyor kokusu beni mahvediyor dayanamiyorum bir avucla kaldigim icin seviniyorum..
oburcugum sana basarilar diliyorum imtihaninda. allah yardimcin olsun.. insallah basarir ankaraya gitmek zorunda kalmazsin.. asil sen o imtihan korkusunu bana sor.. son imtihanimin üzerinden 40 yil gecti. simdi her hafta imtihan ediliyoruz. yarin yine var. isyerimin gönderdigi bir kurstayimda ben..opuyorumnanaktan
günaydınlar kızlar
sonunda yorum yazmayı bitirdim ve günaydın diyebildim.
yaa ben kocamı çok seviyorum sabah işe gelirken dar bir body giydim (üstünde uzun hırka var tabi ki olmazsa olmaz ) ya sen ne kadar kilo verdin öyle diyor hadi canım sen de dedim 3 kilo bile olmadı daha. olsun git kasaptan 3 kilo et al bakalım eline ne kadar verdiğini anlarsın o zaman. sırf totondan versen totosuz kaldıydın şimdiye diyor. yani herhalde öyle olmuyor ama gene de sabah sabah moral verdi bana. desteğini hissetmek iyi oluyor öncelerini düşünürsek. önceden sana kocaman bir kaç ppaket cips aldık mı yüzün gülerdi öpücüğü hakederdik. şimdi kocaman bir brokoliyle gelsek sevinçten çıldırıyorsun diyor onunda kafası karıştı aklinialirimsmile
Allah yardımcın olsun.Daha ismi bile insanı tedirgin ediyor.Başarılar dilerim sana....
Ablacım kestanenin kan şekeri seviyesi çok yüksek patates gibi...delikafadulden fındık fıstıgınsa cok düşük . kl. bakma sen ..... ben hergün yiyorum 1 avuc ceviz fındık ...yerimsenibengünaydinlarrrrrrrr...
kaynana günün cokta güzel gecmis mersacigim. yemis icmis eglenmissiniz. okadarcik sürtüsmeler olur. tadi tuzu olmaz yoksa..yani olmasi gerektigi gibi bir aksam olmus.. benim kayinvalidem pek becerikli olmadigi icin benim yaptiklarimi cok sever.. benim begenmedigim birsey yapmis olsam bile. getir yavrum askolsun elinin tadi var emegin var. senin yaptigin sey kötü olurmu der.. ay inanin burnum sizliyor aklima gelince.
kallisim gecmis olsun cok kötüdür dis agrisi allah yardimcin olsun güzelim.
pia 100gr kestaneden ne cikar güzelim .. ben findik yedim üzüldüm onun kalorisi cok. ama benim esim taze findik badem alip evde kavuruyor kokusu beni mahvediyor dayanamiyorum bir avucla kaldigim icin seviniyorum..
oburcugum sana basarilar diliyorum imtihaninda. allah yardimcin olsun.. insallah basarir ankaraya gitmek zorunda kalmazsin.. asil sen o imtihan korkusunu bana sor.. son imtihanimin üzerinden 40 yil gecti. simdi her hafta imtihan ediliyoruz. yarin yine var. isyerimin gönderdigi bir kurstayimda ben..opuyorumnanaktan
Kalişim çizelge degiştirecegim çok şükür gene bir ilk benim için 62 leri gördüm ...zemuszemus eger gene yapıştıramAssam başına bela olucam ya .artık utanıyorum ben ki o kadar kişiye çizelge yapmış hatun artık kendi çizelgemi yapamıyorum .lülülülülülük.k da bu çizelge yasagı kalkamazmı yav ... ben başka siteden yapmaya alışmışım .bilmiyorumkismile
![]()
GÜNAydınlar bu arada 5. takımın fıstık hatunları .....a.s.