Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gecmis olsun cikolatam. sen atlatamamissin canim hala hastaligini ondan. kesin dinlenmen gerekiyor.ilaclarla bastirmissin hastaligin seyrini ama gecmemis. kendine vakit ayir.. üsütmelere iyi gelen otloardan yapilmis banyo sampuani ile banyo hazirla kendine dayanabilecegin kadar sicak olsun su yarim saat yat dinlen sonra bir termos dolusuda sevdigin otlardan cay yap ic bir bardakta vodka devir yat.laelaelaelaelae
reyhan ablam benimde burnum akıyor aynı şeyi yapmalıyım demi:roflol: votka kısmına takıldım:roflol:kesin yapmalıyım..
cektirdigin disin degil canim baska disin agriyor senin kallisim. belki o kanal tedavisi yapilacak dedigin disindir. gecmis olsun canim.
ay evet ablam ya nihayet çektirdiğim diş azıcık iyileştide diğerinin ağrısını ayırt ettim dün gece saat 2 filan bir fırladım yatakta uyurken aman allahım o nasıl bir şey kalkıp fırçaladım olmadı ilaç içtim olmadı kıvrana kıvrana uyumuşum o dolgu yapılacak olanmış meğerse..

selam millet ben geldim reyhan ablacım çikolatam sizi gördüm iyi akşamlar canlarım.çikolatam başlamıssınız çekimlere hadi hayırlısı bakalım kardeşin gelsinde sende bize anlat.aman çkolatacım kendine dikkat et bitki çaylarını dene.ablacım sen ne yaptın bu gün günün nasıl geçti .ben bu gün arabayla boğuştum evden çıkacam arabaya bindim çalışmıyor halimi bir görseydiniz rezalet allhtan kış ta sitede fazla kimse yok ben arabanın içinde 2 tane site personeli benim arabayı itiyor bütün siteyi o vaziyette gezdik ama arabada tık yok baktık olmuyor servis çağırdım arabanın aküsü bitmiş bir sürü masraf çıktı bütün günümde serviste geçti.
mersam aklıma ne geldi bizim bir tanıdık daha yeni araba aldı 10 yıl önce filan ablamın arkadaşı bir gün geldi dediki yolda kaldım arabaya ne oldu anlamadım müsait bir yerde bıraktm geldim çünkü bizimle çalışıyordu neyse ordan burdan ne olduğunu anlamaya çabalıyoruz ne dese beğenirsin.. ya ben yoda çalıştırmaya uğraşıyorum iki tane adam yanaştı dedi .. birde trafiğin ortasında kalmış.. adamlar demişki abla vurduralımmı.. buda adamların kendi arabalarıyla arkadan vurup ittireceğini sanmış bir şey olmayacaksa vurdurun demişsalakcinnisalakcinni sonrada yok yok vurdurmayın bir şey olur filan korkarım demiş... ne gülmüştük ablam geri zekalı adamlar itelimmi demişler dedi o zaman kendiside yerlere yatmıştı salakcinni düştüğü durum için..
sanada geçmiş olsun arkadaşım...
canım ya seni mahvetti bu diş ağrısı .sen dişçini arasana anlat hiç geçmiyor diye belki iltahap ta olabilir oda ağrı yapar.
ah canım ya malesef ssknın diş hastanesine gidiyorum o yüzden arayacağım bir dişçim yokbilmiyorumkismile az sonra aleynayı götüreceğim oda perişan oldu .. bakalım bende randevumu öne aldırabilirsem bilmiyorumkismile

ya bende konusmak istiyoruuummm sizlerleeee
benimde sabit hatlara telefonum ücretsiz dünyanin heryerineee
ay video dedinde aklıma geldi mersaya video verecektim mersamıydı salakcinni valla unuttum neyse bulayım hemen..aklinialirimsmile

canım ya benim ev telim sadece internet var diye bağlı yoksa kullanıma kapalı da değilde makine bağlı değil aylar geçer 3-5 ayda bir fatura öderim kapanır açılır farketem yani arayaak insanım ve arayacağım kimse yok diye hiç üstüne düşmem şugülerde yine kapalı sanırsam faturasını ödeyince vereyim sana barisalakcinni

günaydın bijom yazdıklarıı okuyordum ya anılar gözümün önüne geliyor sende araba itmişsin :))) bende itmiştim ablam kullanırken karda kalmıştık rahmetli annem vardı arabada birde ittim çıktık gideceğimiz yere gittik maceramızı anlatıyoruz dedilerki haber verseydiniz gelir yardım ederdik çünkü gideceğimiz yer gözüküyordu kaldığımız anda.. anneciğim dedi ki yok hiç gerek kalmadı bizim herkül bizi bile arabadan inmeden halletti:roflol:

valla yazıcaktım unutmuşum. şu diş ağrısından bir kurtulamadın ya bir de alişinki başlamış şimdi. ay ben hiç çekmedim ama hiçbir şeye benzemez diyolar. en kısa zamanda iyi olursunuz umarım anne kız :nazar:

Son düzenleme:
günaydın bijom yazdıklarıı okuyordum ya anılar gözümün önüne geliyor sende araba itmişsin :))) bende itmiştim ablam kullanırken karda kalmıştık rahmetli annem vardı arabada birde ittim çıktık gideceğimiz yere gittik maceramızı anlatıyoruz dedilerki haber verseydiniz gelir yardım ederdik çünkü gideceğimiz yer gözüküyordu kaldığımız anda.. anneciğim dedi ki yok hiç gerek kalmadı bizim herkül bizi bile arabadan inmeden halletti:roflol:

hahaha herkül haaa :roflol: Allah anneciğine babacığına rahmet eylesin kallisim güzel anılar bunlar..

sorma bijom ya insanın beynini etkiliyor direk olarak aman çekmemişsin çekmede zaten kimi insanın diş yapısı çok iyi oluyor kimide ne kadar bakarsan bak işe yaramıyor benim büyük yeğenim herkes imrenir ne ağrı bilir ne bişey ve sanki özel bakım yaptırmışçasına güzeldir güldüğünde ağzından ayıramazsın gözlerini ama bir kez diş hekimine ihtiyaç duymuştur dahada yok.. o da salak dişçi çocuğun yürmilik dişini çekecek buda korkuyor ablam zorla götürüyor dişçi hava atacak ya dişini anlık hamleyle çekip elini boş çıkartıyor çocuk öylece bakıyor çekmedi sanıyor çünkü adam karşımda havalı havalı bakıyor iki elini kaldırdı annemle konuşuyor diyor... buda bekle bekle ağzıma tükürük birikti adamın bir şey yapacağı yok yuttum dedi.. meğer dişçi dişi çekip bunun ağzı iğneden uyuşukya ağzının içinde bırakmış buda yutmuş. adamın hava atması bitti elini uzattı elinde bir selpak dedi.. ben başladım gülümsemeye ama rengim kıpkırmızı oldu diyor.. dişçi ver demiş oda veremem demiş yuttumsalakcinnidelikafadulden

bu arada günaydın takımcım :kahve:
ben dün size yazdım sonra aklıma geldi dedim kayınvalideme gideyim onların kaloriferleri doğalgazlı değil kömürlü. hamam gibi oluyo ev. aldım kalemimi kitabımı oraya gittim oh kemiklerim ısındı valla. benim evim kuzeye bakıyor ve 3 cepheli. ayrıca camları da kocaman kocaman. o yüzden ne yaparsak ısınmıyor şu an dışarısı -9 gösteriyor ev de serin baya kombiyi köklememe rağmen.. yazık kayınvalidem de ders çalışıyorum diye bir sürü hizmet etti bana 72 yaşında kadın. çalıştığım şey de kpss coğrafyası, ee ders ya onun önemli onun için sormadı bile ne olduğunu canım benim ya kaydirigubbakcemile3 akşam da eşim oraya geldi orda yemek yedik, öyle eve geldik. o yüzden gelemedim dün..

şimdi çıkacağım diye başka bulamadım benimkilerden birisi bu döndüğümde vaktim olur diğerlerinede bakarım hatta çok güzel videolar gelmiş onlardanda eklerim...bu verdiklerimi yüklemek isteye olursa açmasına yardımcı olurum...salakcinni

000fa659.jpg

Hotfile.com: One click file hosting

bijom ne iyi olmuş dünkü misafirliğin... ay kıyamam ya kadıncağızında hoşuna gitti demek hismet etti sana ...eşinide istanbullu biliyordum yani tahmin ediyordum...

bizde önceden kömürlüydü bijom ama dış ceğhe yoktu ya ısınamazdık şimdi kombiyle çok daha iyi ısınıyoruz hatta hep 45 te duruyor hiç oynamıyorum ama 24 saat söndürmem.. zaten aç kapat daha israf oluyor...

bijom ne iyi olmuş dünkü misafirliğin... ay kıyamam ya kadıncağızında hoşuna gitti demek hismet etti sana ...eşinide istanbullu biliyordum yani tahmin ediyordum...

bizde önceden kömürlüydü bijom ama dış ceğhe yoktu ya ısınamazdık şimdi kombiyle çok daha iyi ısınıyoruz hatta hep 45 te duruyor hiç oynamıyorum ama 24 saat söndürmem.. zaten aç kapat daha israf oluyor...

yok kallisim biz de hiç ellemeyiz kombiyi kışın başında bi yakarız öyle gider. dış cephe konusunu eşim söyledi apartmandakilere ama kimsenin umurunda bile değil saçmasapan insanların oluşturduğu saçmasapan bi apartman burası asansör yenileme paralarını bile annca 2 senede icra tehdidiyle topladılar herkesten gerisini siz düşünün -tatlicadiarzu-

eşim yugoslav göçmeni kallisim. zamanında gelmişler ailecek buraya yerleşmişler. önce istanbul sonra izmir sonra eskişehir en sonda burası. çünkü burda iş bulmuş babası. kayınvalidemin türkçesi falan çok bozuktur herkes anlayamaz. bilirsiniz göçmenleri o yüzden kayınvalidem hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyo bu yaşta, bir bardak su gidip alamıyorum o getiricek illa akannehir

hadi bakalım kallisim güle güle gidip gelin. kurtulun inşallah şu diş ağrınızdan :Saruboceq:

günaydiiinnnnnnn
bijuooooxxxxxx eee ben simdi heycanladim..resmen karnima agri girdi :)))) ne zamanlar uygun oluyorsun? zaten öyle süreli rahatsiz etmem ..simdi bi merhaba diyim mi?akannehirakannehir

ahhh ahh kavinvalidemi hiic sevmem .. bijomun yazdigini görünce bir sebeb daha
ben yorgun perisan isten gelirdim cocuguma bakrdi arada ... geldigimde yemek hazirlardim
...cocuklara temiz guzel bakmazdi.. birinde geldigimde kizimin saclarini kesmis.. önüne geliyodu demez mi bana ... saka gibi dimi.. kimse inanmaz...kiz cocugu yaaa.. oturtmus kesmis becerememis kökten gitmis sacla duzeltme imkanida yok... aglamistim..simdi olsa daha cok kizar konusurdum .. o zaman bisey diyememistim ..otururp evde aglamistim
ben öyle evlerine ders calismaya gidicem.. beni rahat birakmaz ki...hani hep mi kötü kayinvalideler.. benim ki evet kötülerden... bizimkinin nami vardir zaten bi bana degil yani

birazdan bruncha gidicem ..gitmeden önce sirkeli sicak suyumu ictim ve spor yapicam
ya evet bijoux ölye yaziyor bicok yerde..ve gercekten yoruyor insani ama ben ona hergün sabredemem..action yokkaydirigubbakcemile3

günaydinlarrrrrr..
sabah sabah öyle gülerek okudum yazilanlari. ne güzel bir gurubum var diye düsündüm. nekadar sansliyim.sözünüz sohbetiniz nekadar sempatik alcak gönüllü ilimli.. ya ben hepinizi cok seviyorum..boshayallersmile
kallisim biz seninle bir sise vodka deviririz diye düsünüyorum opuyorumnanaktan benim gibi ehlikeyifsin hayata gülerek bakmasini biliyorsun. bende beni negatif etkiliyebilecek seyleri düsünmem bile. hayat cok kisa ahh offlarla geciremem su kisa zamani. insallah hayirlisiyla kurtulursunuz ana kiz su dis agrisindan..
kizlar sey diyecegim.. o callanetics programini ben 10 yil kadar önce yaptim.. bütün vücuda masaj gibi oluyor. oda bagimlilik yapmisti bana.. insan esnek oluiyor yoga gibi. yag yakmiyor cünkü hareketler cok yavas. ama cok güzel sikilastiriyor. sekle sokuyor bilhassa karin kaslari icin ideal. bende bakip bulayim bir yerden gerci yapamam arttik eskisi gibi. ama ugrasirim en azindan.

ben geldim ama gülmekten ölüyorum evde ayçayla gökçe şu an krizdelersalakcinni ellerinde aleynanın röngen filmi dişlerini sayıp sayıp yerlere yatıyorlar:roflol::roflol: ya çocuğun rahatsız olan dişinin altından acaba dişmi geliyor dedim ya rönggenle şoka girdim tam 34 tane diş gözüküyorsalakcinni e-e-e-ee daha 20 likler var 4 te onları ekle etti sana 38:roflol:... şaka maka bir yanada ciddi ciddi dişlerinin altına diş saklanmış acil olarak ortodonti tedavisi için ankaraya sevkettiler yarın en geç perşembe gidiyoruz kızımlasalakcinni buradada diş hastanesi var kocaman şu anda gittiğimiz ama burada bunun tedavisini yapamayız dediler.. bende kendi dişçimde yoktu gece vardiyasındaymış ama ben kendi derdimi unuttum zatensalakcinni

yaa bide ne diyeceğim mustangım bugün eve gelirken posta kutusunu açtım içinde kargo kağıdı dün gelmişler meğerse netten baktım senin adınla yollanmış madem sürpriz yapacaksın eh be güzelim desene azıcık kargoya bakın diye ben kargo geleceği zaman yırtığı dışarı salmıyorum çünkü adamlar korkuyor dün evde olmama rağmen ulaşmamış işte ne yolladıysan :)) bekliyorum bugün bakalım..

ya bende konusmak istiyoruuummm sizlerleeee
benimde sabit hatlara telefonum ücretsiz dünyanin heryerineee

piam sana da tel numaramı atayım özelden öyleyse,istediğin zaman arayabilirsin canım

evet aynısının bende olması da kötü oldu dediğin gibi çikolatım. neyse alıcam ben ona sevgililer gününde taktım kafaya aynısından :1closedeyes: çok hoşuma gidiyodu takım giymek :sinifsinif:

ayy çikolatım başladı çekimler haa akannehir çok heyecanlı yaaa kaydirigubbakcemile3 nasıl geçmiş dün akşam beni de ara bugün müsait olunca.

sen antibiyotik almadın mı bu hastalığın için. şimdiye düzelmen lazımdı canım yaaa.. peki sesin ne durumda? 3 gün sonra şarkı söyliceksin 70 milyon (bu söze de çok gülerim :roflol: ) seni dinlicek kıızzzzzz delikafadulden
aman fazla çıktıysan da çıktın boşver sesini duyan bakmaz senin orana burana merak etme o kadar da takma kafana. insanlar incecik olabilirler ama ne yaparlarsa yapsınlar senin gibi bir ses sahibi olamaz senin gibi şarkı söylemezler hııııhhhhhhhhh

[/B]

canım benim çok teşekkür ederim,güç verdin bana sağol...
antibiyotik almadım,doktora da gitmedim. ihmalkar biri değilimdir ama ben kolay kolay hasta olmam,olsam da çabuk atlatırım.bunu bildiğim için doktora gitmedim,antibiyotiğe de başlamadım. hata etmişim bu sefer.evet alsaydım şimdiye geçerdi,haklısın...
bugün 2. yemeğe gitti,biz de heyecanlıyız bijom! delikafadulden

ay çok güldüm,herkül hee :)) Allah rahmet eylesin anneciğini..

bu arada günaydın takımcım :kahve:
ben dün size yazdım sonra aklıma geldi dedim kayınvalideme gideyim onların kaloriferleri doğalgazlı değil kömürlü. hamam gibi oluyo ev. aldım kalemimi kitabımı oraya gittim oh kemiklerim ısındı valla. benim evim kuzeye bakıyor ve 3 cepheli. ayrıca camları da kocaman kocaman. o yüzden ne yaparsak ısınmıyor şu an dışarısı -9 gösteriyor ev de serin baya kombiyi köklememe rağmen.. yazık kayınvalidem de ders çalışıyorum diye bir sürü hizmet etti bana 72 yaşında kadın. çalıştığım şey de kpss coğrafyası, ee ders ya onun önemli onun için sormadı bile ne olduğunu canım benim ya kaydirigubbakcemile3 akşam da eşim oraya geldi orda yemek yedik, öyle eve geldik. o yüzden gelemedim dün..

ooohh maşallah, senin kayınvalide benimkinden de iyiymiş kıız. ne güzel. iyi etmişsin oraya gitmekle,insan durduğu yerde daha çok üşüyor.

ne güzelmiş kallisim,benim kombi 65 de yanıyor ve bana mısn demiyor. altta oturan yok ya,donuyoruz.

Selam arkadaşlar;
Kusura bakmayın epeyidir katılamadım.Tatil nedeniyle kızlar bilgisayar kavgası edip duruyor.Tam sıra bana gelecek elektrikler gidiyor.1 saaaten faladır yazdıklarınızı okuyorum.Ara verincede sizlerden uzak kalınca konularıda kaçırıyorum.
Kalliste'cim diş ağrının bir türlü azalmamasına üzüldüm.Gerçi çekilen dişin yeri bir süre ağrır.Sonuçta orası bir yara oluyor ve elimizde dahi bir ufacık kesik olsa acısı ne kadar zamanda geçiyor.Başka kanal tedavim var diyorsun.Zaten o da ayrı ağrı ve sancı yapar.Üstüne birde başını açık sokağa çıktıysan üşüttüysen daha fena olmuştur.Çünkü benim dişlerimle allaha şükür pek bir problemim yoktur.Bir tek diş köklerimde incelme lduğu teşhisi 2 sene önce kondu.Bu teşhis konmadan önce ağrıdan ölüyordum.Gitmediğim dişçi kalmadı.Hepsi iki tane doldulu dişim var onun dolgusunu değiştirip durdu.Birarada 20 lik dişin eğri geliyor diyip sağlam dişimi 45 dakkada iki kişi zor çekti.Daha sonra ki acısı ve ızdırabı düşündükçe halen aklıma gelip o işi yapa dr.lara laf sayıyorum.
Kısacası kafayı üşüttükmü sinüsler de doldu mu ,sonuçta diş ağrısı etkisi yapar.

bijoux ,tombilim siz ne dersi çalışıyorsunuz?Arkadaşlar allah yardımcınız olsun.Kpps galiba birinizin yazısının arasında okumuştum.
çikolatım,bol şanslar kardeşine.Seni merakla bekliyorum.Daha öncede yazdığım gibi geçn seneden beri izlemiyordum.Sırf senin ve kardeşin için izleyeceğim.Kiloları boşver,ne çıkarsan çık.Sen bizim çikolatımızsın.Mühim olan insanın içindeki güzellik.Sen defileye ya da görücüye çıkmıyorsun ki şarkı söyleyeceksin.

arkadaşlar okuduklarıma kısa kısa cevap yazıyorum.Kusuruma bakmayın,Çünkü burda sürekli elektrikler gidip geliyor.Bir dek kızlar hadiiii annne diye başladılar.
Fırsat bulabilirsem akşama doğrutekrar yazarım.Şimdilik bu kadar yazabileceğim.
Çocuklar tatilde ev cümbüş.Ne iş yapılıyor nede yediklerimizin bir düzeni var allah sonumuzu hayırlı etsin.
Öptüm hepiniz görüşmek üzere........

chocolategirl ,ah hayatım bizde ,hem alt ,hem üst boş yatak odası kuzeye bakıyor.Geceleri bi taraflarımızı açık unutuk mu kesin kabus görüyoruz.Salonla, yatak odası arasında 4 derece fark var nasıl oluyorsa?......Kombi patlayacak, haldır haldır hiç durmadan çalışıyor.

obur cuğum güzel sözlerin için teşekkür ederim...

sen nerde oturuyorsun canım? yazık aynı benim evim gibiymiş desene,alt üst boş,ya dün resmen sokaktayım sandım,akşam otururken. battaniyesiz oturamıyoruz,kombi de cayır cayır yanıyor ! pöff!

Back
X