- Konu Sahibi Cherry Mom
- #19.161
reyhan ablam benimde burnum akıyor aynı şeyi yapmalıyım demi:roflol: votka kısmına takıldım:roflol:kesin yapmalıyım..gecmis olsun cikolatam. sen atlatamamissin canim hala hastaligini ondan. kesin dinlenmen gerekiyor.ilaclarla bastirmissin hastaligin seyrini ama gecmemis. kendine vakit ayir.. üsütmelere iyi gelen otloardan yapilmis banyo sampuani ile banyo hazirla kendine dayanabilecegin kadar sicak olsun su yarim saat yat dinlen sonra bir termos dolusuda sevdigin otlardan cay yap ic bir bardakta vodka devir yat.laelaelaelaelae
ay evet ablam ya nihayet çektirdiğim diş azıcık iyileştide diğerinin ağrısını ayırt ettim dün gece saat 2 filan bir fırladım yatakta uyurken aman allahım o nasıl bir şey kalkıp fırçaladım olmadı ilaç içtim olmadı kıvrana kıvrana uyumuşum o dolgu yapılacak olanmış meğerse..cektirdigin disin degil canim baska disin agriyor senin kallisim. belki o kanal tedavisi yapilacak dedigin disindir. gecmis olsun canim.
mersam aklıma ne geldi bizim bir tanıdık daha yeni araba aldı 10 yıl önce filan ablamın arkadaşı bir gün geldi dediki yolda kaldım arabaya ne oldu anlamadım müsait bir yerde bıraktm geldim çünkü bizimle çalışıyordu neyse ordan burdan ne olduğunu anlamaya çabalıyoruz ne dese beğenirsin.. ya ben yoda çalıştırmaya uğraşıyorum iki tane adam yanaştı dedi .. birde trafiğin ortasında kalmış.. adamlar demişki abla vurduralımmı.. buda adamların kendi arabalarıyla arkadan vurup ittireceğini sanmış bir şey olmayacaksa vurdurun demişsalakcinnisalakcinni sonrada yok yok vurdurmayın bir şey olur filan korkarım demiş... ne gülmüştük ablam geri zekalı adamlar itelimmi demişler dedi o zaman kendiside yerlere yatmıştı salakcinni düştüğü durum için..selam millet ben geldim reyhan ablacım çikolatam sizi gördüm iyi akşamlar canlarım.çikolatam başlamıssınız çekimlere hadi hayırlısı bakalım kardeşin gelsinde sende bize anlat.aman çkolatacım kendine dikkat et bitki çaylarını dene.ablacım sen ne yaptın bu gün günün nasıl geçti .ben bu gün arabayla boğuştum evden çıkacam arabaya bindim çalışmıyor halimi bir görseydiniz rezalet allhtan kış ta sitede fazla kimse yok ben arabanın içinde 2 tane site personeli benim arabayı itiyor bütün siteyi o vaziyette gezdik ama arabada tık yok baktık olmuyor servis çağırdım arabanın aküsü bitmiş bir sürü masraf çıktı bütün günümde serviste geçti.
sanada geçmiş olsun arkadaşım...
ah canım ya malesef ssknın diş hastanesine gidiyorum o yüzden arayacağım bir dişçim yokbilmiyorumkismile az sonra aleynayı götüreceğim oda perişan oldu .. bakalım bende randevumu öne aldırabilirsem bilmiyorumkismilecanım ya seni mahvetti bu diş ağrısı .sen dişçini arasana anlat hiç geçmiyor diye belki iltahap ta olabilir oda ağrı yapar.
ay video dedinde aklıma geldi mersaya video verecektim mersamıydı salakcinni valla unuttum neyse bulayım hemen..aklinialirimsmileya bende konusmak istiyoruuummm sizlerleeee
benimde sabit hatlara telefonum ücretsiz dünyanin heryerineee
canım ya benim ev telim sadece internet var diye bağlı yoksa kullanıma kapalı da değilde makine bağlı değil aylar geçer 3-5 ayda bir fatura öderim kapanır açılır farketem yani arayaak insanım ve arayacağım kimse yok diye hiç üstüne düşmem şugülerde yine kapalı sanırsam faturasını ödeyince vereyim sana barisalakcinni