ben geldiiiiimm...
yarışma bitti,ama biz de bittik. (yarın son yarışmacı çekilecek tabii)
mersam,merak etme kardeşim hayatta kendini ezdirecek bir tip değil,izleyince siz de göreceksiniz... cadı o cadı :)
evet efeeem,merak edenler için hemen anlatıvereyim,
biliyorsunuz sabah geldi aldılar bizi ve alışverişe gittik. alışverişten sonra eve geldik,poşetleri bıraktık ve çıktık biz...saat 15.30 a kadar yemeklerini yapmış kardeşim,12.30 da başlamış. herşeyi o 3 saatte yapmak zorundaymışsın,3 saati dk bile geçirdiğinde,1 ruj dahi sürmene izin vermiyorlarmış.
sonrasında saat 5 gibi çağırdılar bizi,yani müzisyenleri ve beni.eve girdik,o esnada ara vermişlerdi.şöyle bir mutfağa kafamı uzattım ki...tam bir savaş alanı.darmadağın etmiş,herşey heryerde...neyse,evde tabii 20 kişi var en az,çekim başlayınca çıt çıkmıyor evde,sanki kimse yokmuş gibi.halbuki "kestiiik" denilince,her yerden bir ses,birileri çıkıyor.hoş aslında...sıra bize geldi,2 şarkı söyledik(agora meyhanesi ve safalar getirdiniz) bu şarkıları ben seçmedim,illa hareketli olsun dediler.zaten yarışmacılar atladılar,oynadılar..bana yer bile kalmadı :) ama güzel oldu sanırım.
sonra uğurlandılar ama yalancıktan:) tekrar eve girip,ayrı ayrı odalarda yorum yaptırıldılar ...düşünsene içerde yemeğini yiyor adam,sonra bir odada seni çekiştiriyor. yönetmen çok fena,gidiyor bir yarışmacıya"bak sedanın şusu bunu eksik,söyle hemen" diyormuş. onları birbirine düşürmek maksat...neyse işte..
röpörtajlarda bitince,toplandı gittiler ama evi görmeliydiniz!
seda nın yemeklerinin hepsini tattım,hepsi de bence lezzetliydi.sadece kadayıfın şerbetini yapamamıştı,bayağı şekerli su gibi olmuştu,kıvamsız...eeee ilk kez şerbet yaptı çocuk. ama ben çok dedim ona,sütlü tatlı yap diye... çorbası,böreği,özellikle bademli pilav harikaydı!(hepsinden sadece tattım,çok yemedim)
açıkçası ben de sizinle izleyeceğim ,merak içindeyim.. göreceğiz artık:)