Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın takımım
dün yürüyemedim bugün de daha bişey yok kısmet akşama inşallah. ama boğazım çok kötü sesim berbat. çok acıyor. o yağmurlar bu hale getirdi belki de. sevine sevine yürüyordum ben de. neyse bakalım atlatırız o kadar da önemli değil.
oğlum da daha kötü mide sorunumuzu atlattık çok şükür ama dişini patlatamadı kuzum. iştahsız ve çok zayıfladı kuş kadar kaldı. tombişti benim paşam yanakları söndü. neyse diyorum sağlığı yerinde olsun da kilo problem değil alır yine. gece benim yanımda yatıyordu yatakla kalorifer arasına düşmüş hiç sesi çıkmıyor uyuyor. bir baktım yatakta yok. küçücük bir ara orası nasıl çıkaracağımı bilemedim ayağı kalorifere sıkıştı kafasını kalorifer borularına çarptı. zor bela ağlata ağlata çıkarttık allahtan.

chococum bakalım doktor ne diyecek geçer inşallah en kısa zamanda. tekrar duymaya başlarsın.

piacım allah hayırlısını versin hakkınızda zor mesele gerçekten. ben aynı işi burda yapamazmısın diye düşündüm. yani yurtdışına öğrenci gönderen şirketler var ya onlardan birine girip almanya temsilcisi olabilirsin mesela. almanyaya gidecek öğrencilere orayla ilgili bilgiler veriyorsun iş ayarlıyorsun orda au-pair gibi işler. sonra da onların her sıkıntısıyla ilgileniyorsun. orda da yaşadığın için avantajlı olabilirsin. burda artık hemen hemen her şehirde var bu şirketlerden ve üniversite öğrencileri çok rağbet gösteriyor benim okul arkadaşlarım her yaz çıkarlardı avrupaya oraya yerleşenler bile oldu okul bitince. ama tabi varsayımlara dayanarak güvenli adımlar atamazsın ama benim aklıma böyle bir iş geldi

günaydinnnn

chokocum ya ben 3. gündeyim lahan suyunda.. sabah aksam iciyorum hic öyle circir fln yok yaaa

tombilicim .. hayirlisi olsun ..iyi bir arastirma icindeyiz iste..benim halamin ogluda avrupa birligi kpasamindaki projelerde euromed sorumlusu.. butun ülkeleri dolasiyorlar hafza hafta onlarin elinden gecen projeler kabul gorurse gencler yurtdisa gelebiliyor..yani istedikleri herhangi biryere gezi amacli..yada burdakiler oraya gidiyor..

kallisim öyle birsey olursa öncelik bursa ve balikesir..yada nerde is olursa

reyhan abla anteil,bruchteil yüzde demek degil mi? ikiside ayni sey aslinda ..kalllisim gökce kacinci sinifta?

simdi kahvalti yapicam cicislerrrrr...ayy ben esra ceyda gibi olmak onlar gibi yasamak istiyorummmmmm

günaydın anca gelebildim..
pia cım yorum yapmıyorum bu konuda çünkü malesef kendimi senin yerine koyamıyorum..
ama kallisim de söylemiş hastanelerimiz doktorlarımız veya eğitim buralarda çok çok iyi.. ama sosyal olanaklar sigorta falan oraya göre ne durumdadır hiç bilmiyorum yalnız onların da uyum kapsamında düzeleceğine inanıyorum ben. sevmediğin soguk bir yerde kalıcana en azından deneyebilirsiniz bence.. ben bile şurda 4-5 saatlik istanbulu nasıl özlüyor orda olmak istiyosam sizi hiç düşünemiyorum..

bugün evdeyim hava biraz ılık gibi keşke sabah çıksaymışım yürümeye..

anlyiorum bijom sabah esime öyle diyorum.. bence (cok karamsarca olucak : /) bence zaten dünyanin heryeri ayni.. artik bicok yerde guven yok .. ben almanya ve turkiyeye bicok konuda esit goruyorum .. cunku birinin eksigini diger atisi tamamliyor .. iki ülke icinde var bu... eee madem esitse.. niye burdayiz diyorum..hayirlisi ins ..ben bana söylenenleri tek tek dusunuyorum ve kendi hayatimda gözden geciriyorum .. tsk bitanem

simdi ütü yapicam yemek yapicam öglenden sonrada islerim var
sabah kahvaltimi yaptim ve bir bardak lahana suynu ictim.. fenaaa tadi

günaydın arkadaşlar
bijoncum geçen yaptığın böreği gördüm kaç gündür eve gidiyorum işten ya elektrik kesiliyor ya halsizlik çöküyor bir türlü yapamadım aklımda kaldı gece rüyalarıma giriyor ellerine sağlık çok güzel olmuş resmine bayıldım...opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar
bijoncum geçen yaptığın böreği gördüm kaç gündür eve gidiyorum işten ya elektrik kesiliyor ya halsizlik çöküyor bir türlü yapamadım aklımda kaldı gece rüyalarıma giriyor ellerine sağlık çok güzel olmuş resmine bayıldım...opuyorumnanaktan

günaydın diyecektim de öğlen olmuşopuyorumnanaktan
dışarı çıkıcam biraz yürüyeceğim aklinialirimsmile dönünce bakarım mesajlara...

canlarım yaa bijomu çıktı sana 8 mart çekilişinde yoksa kaydirigubbakcemile3 hep ona soruyosun ya kaydirigubbakcemile3ordan aklıma geldi...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bu aralar yine biraz yoğunum her gün bakıyorum ama cevap yazacak vaktim olmuyor.

günaydın sevgili takımcığım,
geçici mi kalıcı mı bilemiyorum ama sağırlık yaşıyorum.sağ kulağım orta kulak iltihabı olmuştu hatırlarsınız, o gün bu gündür,ağrıları,herşeyi geçti,sanki orda bir tıkaç var,duymuyorummmmmmm.. çıldıracağım,çok sinirli oldum kaç gündür tersleniyorum herkese! Allahım ne zor şeymiş bir uzvunun bile çalışmaması,Allah körlere sağırlara yardım etsin. peki ben ne yapacağım,niye geçmiyor bu duymama hali..bilen var mı??

verdik oyumuzu,pastalar da süper hani... oy verenlere 1 dilim yeme hakkı olsaydı barim :jeyyar:

aman ne bileyim ben, sempatiksalakcinni formatı bilmiyordum ki.yani yarışmacıların gizli olması gerektiğini bilmiyordum kallisim ...

ya evet ya, bijom gelsin..onun maviş yazısını göremeyince eksiklik hissediyorum :gitme:

çikolatam geçmiş olsun canım geçicidir inşallah iltahaptan dolayı olmuştur bir doktora git belki içini temizlerler rahatlarsın aman ihmal etme.tamam ben pastayı yaparımda nasıl yedirim size siz bana gelin bir gün pasta börek allah ne verdiyse götürürüz.

simdi söylesem olurmu mersaaaa.. ben sana en yakisan olarak gördügüm pastaya oy verdim
ablacım oylama bitsin söylersin hangisine verdiğini bakalım bana hangisini yakıştırdın.

Tesekkur ederimm :) Hosbulduk. Bende oyumu verdım bu aradaa :)
Umarımm sen kazanırsınn :lepi: Yalnız pastalardann cnmm cektı cok :olmaz:
teşekkür ederim.

sorun değil şekerciğim şu sıralar bizde dağıldık gibi zaten tombili ve obur yok ortalıkta çocuklarını düzene koyup gelecekler inşallah:olmaz: bizde gelen olunca kaptırıyoruz kendimizi sonrada gidince dağılıyoruz her seferide neyse alıştık toparlanırız...

ne hoş müzikle uğraşmak bende her müzik aletini çalana ayrı ayrı hayranlık duyan bir kişiliğimdir...

demek heleca yaptın mersam ay kıyamam yaa keşke piamın kide katılabilseydi offf.. ama şimdiden söyliyeyim daha yemek yarışmaları olacak hangi kategoride olsun diye fikir bekliyorum hatta bende katılacağım inşallahaklinialirimsmile
hehe oceanım sende delersin taşı sürekli gelinlik fotolarına bak belki öyle azimlenirsin..opuyorumnanaktan

hey yalabbim yaa bide telefon açmışkaydirigubbakcemile3 iyiki bulamamısın tıss ourmuydu hiç öyle...

ben doğru pastayı bulduğunu sanıyorum ablamopuyorumnanaktan
yok canım açık ara farkla kaçırıyor ama hile var bu işte kadılarkulübü yazılmış birine kaydirigubbakcemile3

reyhan abla yaz nolur şu problemi yaa benim gökçe kafayı yedi çocuk nasıl çözemedik diye bekliyor cevabı kaç gündürakannehir

kallisim çikolatam tel açmış ama telefonum kesikti allahtan yoksa işe hile karışacaktı valla hile yok .ama şike var tribünlere oynanmış kadınlar kulübü yazan açık arayla gidiyor aslında iyi düşünmüş kimse o pastayı yapan onu düşünmekte zeka işi benim hiç aklıma gelmedi .bide kendimi zeki sanırdım.ama dışardan bakanlar öyle sanıyor çaktırmayın.bilmiyorumkismile.

ben verdim ama bilmeden tüyo da vermişim kaydirigubbakcemile3

ayy abla valla koştur koştur ders bile bakamıyorum ne zamandır akannehir sizi de özledim burda laflamayı daaa :gitme:

mavişler biitti yeşil oldum yine kaydirigubbakcemile3 ben de sizi özledim canımmm. hah işte sen de gelmeyince ben de senin siyah kalın yazını özlüyorum o yüzden gelmemezlik yapmaaaa olumunekankayizsmile

ayda 4 kilo demişsin canım bence verebilrsin benim gibi disiplinli olursan. haftada 5 gün sabahları yürüdüm akşam yemeklerini yemedim (sen erken yersin) cok su içtim sıfır kacamak ayda 5 kilo verdigim bile olmuştu.

eşim bu hafta gecede sabahları gelemiyorum. az sonra da kurabiye yapıp bebişlere gidicem. 2 hafta kaldı eşimin vardiya sisteminin bitmesine ondan sonra istanbula gidicez 4-5 gün sonra da normal sabah-akşam düzenimize dönücez inşallahhhhhhhhh. hava da ısınaydı başka bişey istemiyorum herkes gibi -tatlicadiarzu-
[/QU

bijom yok be o tiyoyu anlamamıştır kimse ben bile bilmiyom hangi pasta benim dermişim. duyanda hile yapıyoz sanacak .ama bu yarışma bana iyi gelmedi hergün pasta hayalleriyle geziyorum .sapıtmış durumdayım bidaha pasta yarışması felen yok benim işim zayıflamak .:olmaz:

bijom dediğin gibi hava bir ısınsa evdede spor yapamıyorum yürüyüşe zaten çıkamıyorum bir gün çıktım yerler hep buz tutmuş kayıp düşüyordum . donuyorum büzüşüp oturuyorum çok soğuk çokkkk....

bijom yok be o tiyoyu anlamamıştır kimse ben bile bilmiyom hangi pasta benim dermişim. duyanda hile yapıyoz sanacak .ama bu yarışma bana iyi gelmedi hergün pasta hayalleriyle geziyorum .sapıtmış durumdayım bidaha pasta yarışması felen yok benim işim zayıflamak .:olmaz:

bijom dediğin gibi hava bir ısınsa evdede spor yapamıyorum yürüyüşe zaten çıkamıyorum bir gün çıktım yerler hep buz tutmuş kayıp düşüyordum . donuyorum büzüşüp oturuyorum çok soğuk çokkkk....

ay burası 2 gündür harika yumuşacık bir hava var hiç içerde durmak istemiyorum ben. burdan sıcaklığımızı yollayalım size de biraz

günaydın arkadaşlar
ay canım çok mersi. o börekle ilgili cok soru alıyorum demek sen de begendin kesinlikle yapmanı öneririm pişman olmazsın yerimseniben

canlarım yaa bijomu çıktı sana 8 mart çekilişinde yoksa kaydirigubbakcemile3 hep ona soruyosun ya kaydirigubbakcemile3ordan aklıma geldi...kaydirigubbakcemile3
ay kallisim bugünlerde çok güldürüyon beni :roflol: :roflol:

ay mersam valla anlayan anladı verdiğim tüyoyu ama kk yazan uyanıklık yapmış da biz neden yapmadık onu anlamadım :1closedeyes:

toptan baharı bekliyoruz da mersa oraya soğuk diyosan burda ölürsün heralde sen akannehir

bak nasil iyi gelecek .. birde vodkayi devirmeyi unutma ben bunalima üsütmeye öksürüge. basagrisina cok iyi geldigini düsünüyorum ...delikafadulden:sm_cool:
reyhan abla bei kötü yerden vuruyorsun bak yerimseniben içmedim votka filan :1closedeyes: sadece küvette keyif yaptım herkes tv izlerken kayboldum ortadan sesleniyorlar nerdesin diye sonra kafamı gözümü sardım atladım ortaya tatatataaaa diye delikafadulden eşim diyor ki ne acaip kadınsın bir anda gözlerin parlıyor senin muzur muzur diye:roflol: birde votka içmem için tavsiyede bulundular diyemedim benm koca fena hemen kötüye çekiyor ablam yaaaa :roflol: kötü emellerine alet ediyor beni hahahaaaa:roflol:

günaydinnnn

kallisim öyle birsey olursa öncelik bursa ve balikesir..yada nerde is olursa

reyhan abla anteil,bruchteil yüzde demek degil mi? ikiside ayni sey aslinda ..kalllisim gökce kacinci sinifta?

simdi kahvalti yapicam cicislerrrrr...ayy ben esra ceyda gibi olmak onlar gibi yasamak istiyorummmmmm
Piacım Balıkesri için şans vermemde Bursa iyi olur bak eskişehiride değerlendirin cidden seçilebilecek en iyi şehrlerden birisi burasıda hem eğitim bakımından hemde kültürü çok etkin bir şehir burası..iş için eşin büyük bir araştırma yapsın en iyisi...
Gçkçe 10. sınıfta Piacım lise 2. sınıfta yani..

bugün evdeyim hava biraz ılık gibi keşke sabah çıksaymışım yürümeye..
ılık ılık evet be kan ter içinde kaldım eve dönne dek.. güzel bir yürüdüm sonra pazardan sebze ve salatalık malzeme aldım çocuklara meyve filan kendimede cici cici kokoş saç tokaları aldımsırnaşık şey ay 2 toka bile beni mutlu ediyor yahu kendime geldimşutarafagitti

kallisim çikolatam tel açmış ama telefonum kesikti allahtan yoksa işe hile karışacaktı valla hile yok .ama şike var tribünlere oynanmış kadınlar kulübü yazan açık arayla gidiyor aslında iyi düşünmüş kimse o pastayı yapan onu düşünmekte zeka işi benim hiç aklıma gelmedi .bide kendimi zeki sanırdım.ama dışardan bakanlar öyle sanıyor çaktırmayın.bilmiyorumkismile.
o olmasaymış birinciymişsin mersacım ama sağlık olsun bak yenileri gelecek Pia sen ve ben başka isteyen olursada katılacağız hiç anlamam.. sırada sanırım çocuklara özel yemekler olacak:1ninca: benden duymuş olmayınyerimseniben

bitmedi mi daha oylama mersacım ben de oyumu verdim ve sonuçları merak ediyorum
bitince haber veririm canım ben size..

ay kallisim bugünlerde çok güldürüyon beni :roflol: :roflol:

delikafaduldendelikafadulden ama öyle napimmmmmkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın diyecektim de öğlen olmuşopuyorumnanaktan
dışarı çıkıcam biraz yürüyeceğim aklinialirimsmile dönünce bakarım mesajlara...

çok marifetli de boncuk klozet takımını da gördüm böreğe zaten bayıldıım yakında olsaydı rica ederdim yapar mısın diye ne kadar şanssızım mafoldumben ee kalliste seni de sorayım canım sen kaç kilosun kaç tane çocuğun var???

Son düzenleme:
ayy aslinda cok sinirliydim.. ama buraya geldim biseye güldüm :roflol::roflol: ama söyleyemiyciimm.. böyle gergin smileyler kullanicakken gplmekte hos oldu..

reglim bitti tartildim ayni kilodayim..deli oldum ben reglden onceki kiloda olmayi ummustum.. deliricem yaa.. buraya yazdigim disinda hic birsey yemiyorum... en fazla sekerim tutarsa bir kücük kare cikolat yada bir meyveli seker

havalar okadar kötü ki disari cikmak imkansiz..yürüyüs fln mumkun degil.. lahana kürü yapiyorum cok su iciyorum sislik olabilirmi? ama hic chokomun dedigi gibi ben wcye gitmiyorum:sinifsinif:

ben kendime 4. ayin basina kadar süre verdim.. 1 bucuk ayim kaldi.. ondan sonra havalar isinicak..olsun ondan sonrada spora agirlik verir toparlanirim.. kilolarin o zamana kadar gitmis olmasi lazim
ama dün bi esofmanim vardi bayadir giymiyodum .. evde bile hosuma gitmiyodu.. dün kitliktan giydimkaydirigubbakcemile3 neyse cok toparlanmisim aslinda yaa cok iyi durdu..ama sabah dustan önce tartilinca cok uzuldüm.. goruntude cok fark var ama kiloda yok..nasil oluyor bu

reyhan abla bei kötü yerden vuruyorsun bak yerimseniben içmedim votka filan :1closedeyes: sadece küvette keyif yaptım herkes tv izlerken kayboldum ortadan sesleniyorlar nerdesin diye sonra kafamı gözümü sardım atladım ortaya tatatataaaa diye delikafadulden eşim diyor ki ne acaip kadınsın bir anda gözlerin parlıyor senin muzur muzur diye:roflol: birde votka içmem için tavsiyede bulundular diyemedim benm koca fena hemen kötüye çekiyor ablam yaaaa :roflol: kötü emellerine alet ediyor beni hahahaaaa:roflol:

ay kallisim ya güldürdün beni.delikafadulden
ama bunalimin hafifledi degilmi biraz?iyisin iyisin masallah..:lepi:

Back
X