ah ahhh
oburcum hani
chokocum yazmis yakocana inat citleme hafif seyler ye diye.. benim rahmetli bir yengem vardi.. kücük abimin esi trafikkazasinda vefat etti... öyle narin ve güzeldir ki.. dal gibiydi.. biz böyle yerken o elinin tersiyle geri cevirirdi..ayy hem cok asil duruyodu yaa :)) birak onlar cit cit her aksam abur cubur yerken sen hic ilgilenme bile size afiyet olsun de ve elinde bardagin yudum yudum suyunu ic..b una kendini ve aileni alistiropuyorumnanaktan
meyve yemeyi hiç sevmiyorummmm akannehir hem de çok acıktırıyor beni :bbo:
ama şey düşündüm şimdi bu meyveli müsli lerden alsam sabah onlardan yesem meyve yerine geçmez mi kaydirigubbakcemile3 su içemiyorum piacım biliyorum onu çözmem lazım merak etme halletmeye çalışıyorum yavaş yavaş -tatlicadiarzu-
akşamı hafif geçirmişsin önceki listelere nazaran, ama tam bana göre :lepi: beğendim listeni pia cım süpersin..
sporu da haftada 4 gün yapman yeterli diye düşünüyorum. hayatın boyu spor yapmayı düşünüyosan bişey diyemem ama istedigin kiloya gelip bırakacaksan her gün yapmamanı öneririm..
ah bebeisim yaa su icilmez miiii su icilmez mii ben susuz yapamiyorum yaa..benim kide biraz normalin disinda fazla iciyorum bazen ..ama su icmedigimde basim agriyor..
meyveyide nasil yapsak, nasil alistirsak seni.. sevdigin bir meyve varsa ondan baslasan canim .. yada cok degil azar azar mesela yarim elma yarim muz gibi yarim yarim yarim baslasak... cok saglikli..meyve yediginde kendindeki degisikligi gözlerinle goruceksin
evet o meyveli müsliler de cok iyi meyve yerine gecermi bilmiyorum ama müsli cok faydali ve diyet icin en ideal yemeklerden .. bu nesfit kellogslardan daha iyi musli enerjisi yüksek kalorisi az yagi neredeysee yok
ohhhh begenicegini ummustum hatta begendiye busekilde:roflol::roflol:
ama aman allahim o irmik tatlisina ben bayildimmmm abartmiyorum bayildim cok hafif doktorda irmigi anlatinca bundan sonra tatli krizlerimde sadece bu olucak
sporu evet yillardir ara ara yaparim uzun sure ara verdigimde olur.1 kac ay ama genelde hareketli gecer gunlerim ve sporuda bisekilde yaparim hep yazin yuruyus kisin evde.. cocuklarla disaridada cok oynarim kosarim basket oynariz..onlarin cok faydasi oluyor. kondisyonumu hep koruyorum.. merdivende cok cikarim asansör hic kullanmam .. spor yapmadigim dönemlerde böyle basit detaylarla idare ediyorum
[
pia cım dünü yazayım
sabah: sunta+yoğurt+peynir+zeytin+çay (musli alıcam sabah kahvaltıda tost yemekten bıkmışım artık canım istemiyor)
ara: yapamadım
öğlen: 1 dilim börek, 1 dilim kek
ara: yapamadım
akşam: 1 dilim börek
su hiç içemedim bütün gün dışardaydım ve başka yerde wc ye girmemeye çok dikkat ederim neden buydu.. spor yapamadım ama çok yürüdüm..
biraz dengesiz ve kaçamaklı oldu ama elimden gelen buydu canım bugün telafi ederim..
.[/COLOR]
keske su icseydin canim ya etkilerdi yediklerini.. daha iyi olurdu bunu biliyorumda nasil daha iyi olurdu bunun aciklamasini yapamiyorum kaydirigubbakcemile3simdi ara yok sadece ogunler varya aralarda bol u ile metabolizma calisirdi fln gibi iste hem böeklerin disinda baska bisey yemedigin icin suyun yardimiyla dengelnirdi.. ben kafamda kurguluyorumda yaziya dökemiyorum :mymeka:
bijom bişey soracam tahin çok yağlımı salatalarda çok güzel oluyor karnabahar brokoli ve közlenmiş patlıcan da tahinli sos çok güzel oluyor ama kalorisi çokmu olur sence bu gün aklımdaki tahin soslu bişeyler yapmaktı.
]
tamam tamam vazgeçtimmmm.barbunyayı koydum ocağa.
tıs sus biliyom yağ tabakasını susamı felanda hani bir izin çıkarda ye be anam nolcak dermisiniz dedim ama yokkkk.tamam vazgeçtim havuç salatalık kemiririm bende.
:roflol::roflol::roflol:
cadi takimim benimmmmm
diziyi izledim geldimmm zemuszemus
ay bizim de bugün pazar var :roflol: hepimizin aynı gün mü dicem ama hemen hemen her gün bir pazar var burda da bugünkü çarşının orta yerinde o yüzden ben de bugün çıkayım bakayım ne var ne yok.. daha erken ama öğlen gibi çıkarım hava da süper görünüyorrrr
ahhh ahhh bir pazarda suralarda olsa da gidiversek bizde ooooffhhh offhhh