Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın . Hayırlı Cumalar kıslar.....a.s.
TEBRİKLER PİAM 5 Lİ RAKAMLAR GÖRÜLMÜŞ .....
son kilolar çok zor gidiyor helede durmuş bir metoyla dimi....

günaydın canım sana da hayırlı cumalarr opuyorumnanaktan

yok ya nerde aebenim göremedim ben daha 5 li rakamları ama pia gördüü :lepi: gitmiyor ne yaparsan yap gitmiyor son kilolar mafoldumben çok zorrr

çitolüm bazı şeyleri değiştirmeye çalışman ve rapor vermeye başlaman iyi olmuş inşallah tüm düzenin değişirde sağlıkla verirsin kilolarını hiç alakası yok ama bende bir şeyi merak ettim senin kaç çocuğun var, yaa benim 3 tane var, öğlen çocuklar ne isterse o olur yazmışsın ya genelde et filan akşamda et demişsin... tıss koca ne iş yapar bu zamanda çocuklu aile her güne et yiyebiliyomudelikafaduldendelikafadulden yapabiliyosanız maşallah diyeyim allah daha arttırsın ama her gn cips çikolata ben yeselerde alamıyorum...siz o zaman yemek alışkanlığınızı değiştirseniz kesin bir ev alırsınız:roflol:

kayınbabam benim çok varlıklı
eşiminde durumu iyi kendi işini yapıyor
bulundugumuz çevrede ki hastanelerin oksijen tüplerini veriyor

eti kayınbabam haftalık düzenli alır bize...çok severler eti ailece ..
2 tane çocugum var tavaya yagsız atarım onlara
alırkende kayınvalidem her gün tembihler aman çocuklara bak yedirr akannehir
akşam ları et derken
yemekelri etli yaparım dedim

günaydın canım sana da hayırlı cumalarr opuyorumnanaktan

yok ya nerde aebenim göremedim ben daha 5 li rakamları ama pia gördüü :lepi: gitmiyor ne yaparsan yap gitmiyor son kilolar mafoldumben çok zorrr
ben sende indin sanmıştım bijom ..:utangac:bi ara 61 diye hatırlıyorum seni....bilmiyorumkismile
aslında bünyenin durmasının sebebi gene biziz deniyoruz bi ümitle şokları o hafta versekte sonraki haftalar hüsran oluyor sonuçtada durmuş bir bünyeyle baş başa kalıyoruz .:çok üzgünüm: alıştırıyoruz bünyeyi 1000 kl altınna belkide daha az kl sonrada azda yesek kiloya dönüşüyor .. sonra şaşıp kalıyoruz 1000kl altında beslenerek kilo almaya ..:delphin: sorumlusu aslında biziz metomuz deyil .laelaelaelaelae

kayınbabam benim çok varlıklı

eşiminde durumu iyi kendi işini yapıyor
bulundugumuz çevrede ki hastanelerin oksijen tüplerini veriyor

eti kayınbabam haftalık düzenli alır bize...çok severler eti ailece ..
2 tane çocugum var tavaya yagsız atarım onlara
alırkende kayınvalidem her gün tembihler aman çocuklara bak yedirr akannehir
akşam ları et derken

yemekelri etli yaparım dedim
selam çitol .canım ailende kilolu başka kimse varmı ....?

Günaydın . Hayırlı Cumalar kıslar.....a.s.
TEBRİKLER PİAM 5 Lİ RAKAMLAR GÖRÜLMÜŞ .....
son kilolar çok zor gidiyor helede durmuş bir metoyla dimi....

cok tesekkur ederim canimmopuyorumnanaktan.. sorma zorlaniyorum cok..haftanin 3 günüde kesin spor yapiyorum ..yapmadigim gunlerde hareketli gecirmeye calisiyorum.. kilomu verince de durmak yok yaza kadar siklasicazolumunekankayizsmile

tost altı üstü dicem ama beyaz ekmek miydi ve neyliydi o önemli kaydirigubbakcemile3

hedefin kaçtı senin 59,0 mı olmak istiyosun? eğer öyleyse bu hafta sık da hedefine ulaş işte çook yakınsınnnnnn opuyorumnanaktan
yoo yoo kepek ekmegiydi beyaz ekmek hic girmez bizim eve
sucukluyduohaoldumsmile aslinda nefret ederim..ama canim istedi:) yag fln hic bisi surmedim benim hedefim 57 canim .. mümkün olsa 55 te.. cok zor oyuzden imkansizi istemiyim diyorum ..birde yakismiyor saglikli gorunmuyor bi süre sonra 18 olsak iyide :)

5 yil once fln esimle iddiaya girmistik.. o istemiyorduda benim zorumla motivasyon olsun diye .. sonra bigun arkadaslarla süsleniyoruz ayna önunde ben anlatiyorum.. böyle böyle esim le iddiaya girdik 55 olursam bana sunu bunu alicakbayanssulusmile benim bi kuzen var oldukca patavatsiz söyle bir bakti bana " seeeennn? 55 olucaksiiiinnnn? imkansizzzzz" dedi .. o zamanda 59 flnm yani... nasil sinir olmustum esimin alicaklari umrumda degildi ona inat 53 olmustum.. sonra ortak yakin arkadasimizin dügününde ben 53 kilo iki cocuk annesi arzi endam ettim :dilcikar: oda iste catladi heralde bilemiyceemmm:dilcikar:

ben sende indin sanmıştım bijom ..:utangac:bi ara 61 diye hatırlıyorum seni....bilmiyorumkismile
aslında bünyenin durmasının sebebi gene biziz deniyoruz bi ümitle şokları o hafta versekte sonraki haftalar hüsran oluyor sonuçtada durmuş bir bünyeyle baş başa kalıyoruz .:çok üzgünüm: alıştırıyoruz bünyeyi 1000 kl altınna belkide daha az kl sonrada azda yesek kiloya dönüşüyor .. sonra şaşıp kalıyoruz 1000kl altında beslenerek kilo almaya ..:delphin: sorumlusu aslında biziz metomuz deyil .laelaelaelaelae

aebencim 61.7 falandım. baktım kilolar gitmiyor 1-2 hafta canımın istediğini yedim 63.5 oldum.. sonra tekrar başladım az yemeye işte, birkaç gündür de bu şoku uyguluyorum sonucu yarın alıcam bakalım ne kadar indirecek benii.. sonra zaten uzuun bir süre şok yapmicam.. zorladı beni çünkü meyve günü ve bugün süt günü. haklısın canım metabolizmalarımızı biz bozuyoruz.. geçen gün bi prof çıktı tv ye dedi ki eğer hiç diyet yapmamış olsaydınız şişman olmazdınız akannehir düşündüm de üni den beri diyetin içindeyim bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
esim le iddiaya girdik 55 olursam bana sunu bunu alicakbayanssulusmile benim bi kuzen var oldukca patavatsiz söyle bir bakti bana " seeeennn? 55 olucaksiiiinnnn? imkansizzzzz" dedi .. o zamanda 59 flnm yani... nasil sinir olmustum esimin alicaklari umrumda degildi ona inat 53 olmustum.. sonra ortak yakin arkadasimizin dügününde ben 53 kilo iki cocuk annesi arzi endam ettim :dilcikar: oda iste catladi heralde bilemiyceemmm:dilcikar:
hep derim şu kadın milletinin istese yapamacayağı şey yok diye kaydirigubbakcemile3

ya cizelgemi degistiricem sadece tickerfactoryden mi oluyor cizelde orda hic guzel sey yokk... 7910tickers den olmuyormuuuu?
tickerfactoryden oluyo canım.. ben 7910 dan ekledim ama bana imza seçeneği açık yerimseniben

kendi ailemden annem son zaamnda kilo aldı baya

ama öncesindede 70-75 arasıydı hep
hiç öyle aman aman zayıf bir aile deyiliz
ama benim bebeklik fotolarım var ellerim yumuk yumuk
yok çitolum ben aile derken şu an seninle birlikte yaşayan eşin, çocuklarını kastetmiştim ..gamyoncuiremsu

hemen kilomu söyleyim sonra geçmişe bakarım boş vakitte 82.3 olmuşum ben 1.100 gram vermişim yaşasın hiç ümidim yoktu ama vermişim

aeben eşim çok kiloluymuş geçnliginde çocuklugnda
ama ewlendigimizde çöp gibiydi diyet yapmış o zaman
sonra askerde bir kaza geldi başına ve sonra lamaya başladı şimdide 115 kilo falan ama boyu var
oglum kiloluu tatlışımm benimm
kızım zayıff ama
ne bulsa yemez yemek seçerr çünkü

ben bugün yediklerimi yazayım.
tombilim biraz geç uyandım o yüzden öğün öğün değil de,acıktıkça birşeyler yedim.benim bazen böyle olur,idare et tatlış...
aslında moralimin bozuk olduğu günlerde böyle oluyor,yataktan kalkmak istemiyorum uyanmama rağmen,neyse...

10.30 - nesfit,süt

13.30 - 1 küçük muz,biraz yer fıstığı

16.30 - 2 yumurta,1 dilim tambuğday ekmeği,az z.yağlı salata

19.00 - 1 kase çorba , salata , balık (iglo varya,dondurulmuş mezgit yaptım),1 dilim tam buğday ekmeği

21.00 - 2 meyve

not : akşam yemeği ve gece öğünü plandır,ama mutlaka uyacağım. değişiklik yaparsam yazarım buraya...

not2: spora gitmedim,yarım saat evde bantta yürüyeceğim,akşam yemeği öncesi...

not3: su 2 lt ve sabah ve akşam elma sirkeli su.

ben bu elma sirkeli suyu 1 haftadır içiyorum,çok söyleyen oldu. ve çok şeye faydası var,cilde,mideye,metabolizmaya... evdeki elma sirkesi bitene kadar içeceğim.bakalım yarın kg vermiş miym..inş vermişimdir.

evet yediklerin biraz düzensiz gibi olmuş ama harika hiç kaçamak yok herşeyden var hemde vermişsin zaten çok iyi gidiyoruz harika bir takım olduk canım

aeben eşim çok kiloluymuş geçnliginde çocuklugnda
ama ewlendigimizde çöp gibiydi diyet yapmış o zaman
sonra askerde bir kaza geldi başına ve sonra lamaya başladı şimdide 115 kilo falan ama boyu var
oglum kiloluu tatlışımm benimm
kızım zayıff ama
ne bulsa yemez yemek seçerr çünkü
EVET tahmin ettigim gibi ..çitolum bak tüm ailenin beslenmesi senin elinde ..bence buna bir bütün olarak bak sadece kendin deyil tüm aileyi saglıklı beslenme kurallarıyla yemek yapar ve ona göre bir geçiş dönemi yaparsan hem sen hemde diger aile fertleri kilo sorununu çözmüş olursunuz .a.s
yemeklerinde dengeyi sagla et seviyorsanız eti sağlıklı pişirmeyi ve menüleri sadece kendine deyil tüm aileye göre yap o zaman seninde diyet yapman kolaylaşır .
ama ilk atapta eşinle konuşmalısın . eşim kilo konusunu kendine dert etmeye bilir boyuda uzun olabilir ama sonuçta sağlık daha önemli. ona bunu anlata bilir ve yardım isteye bilirsin ... bence senin tek çözümün ailenle birlikte yemek düzenini degiştirmenizde .(dikatini çekerim diyet yap demiyorum )zemuszemuszaten sen şu an akşam yedigim aburcuburu kessen o bile kilo vermende etkili olur ....
yemeklerine bol salata ve yogurt eklersen inan ilk haftalarda gördügün fayda azımsanmayacak derecede olur .a.s

Back
X