selam fıstıklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben döndümmmmopuyorumnanaktanhayata hemde opuyorumnanaktan
az önce bebişimi aradım artık ayılmış yemek yiyormuşalkisalkisalkisalkisalkisalkis bu kezde sevinçten ağladımnaniknanik hiç umudum yoktu korkudan arayamıyordum bile sabah beri sokaklara atmıştım kendimi yürüdüğümün bile farkına varmamışım hiç halim kalmamış hemde aç geziyorum iki gündür sositososito neyse şimdi toparlarım kızım iyileşmiş ya çok şüküralkisalkisalkis
veterinere sordum tedavisi bitince sahiplendiririz eğer alan olmazsa yine size getiririz isterseniz dedi delikafadulden sahiplenebilme ihtimalinede çok sevindim bu durumu yakından takip edeceğim
candy hoşgedin canım paylaşımında çok hoş olmuş sadece yediklerini günlük liste halinde bir kerede yazarsan daha güzel algılıyoruz iyi kötü ayırabiliyoruzdelikafadulden
sana yazacak çok şeyim vardıda aşırı heyecandan unuttum opuyorumnanaktan bir sokak köpüşüne hemde minnacık yavruya bakıyordum bir iki aydır dün zehirlendide onun heyacanını anlatmaya uğraşıyorum merak edersen delikafadulden