Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

10 MART 2010

sabah simit yedim..
kahve içtim (tek şekerli)
öğlen tavuk şiş yedim..
danette yedim arada..
akşam üç kaşık bulgur pilavı
4-5 kaşık mercimek yemeği yedim..
bi top da dondurma :kedi:

ben hergün tartılıyorum bi sabah bi akşam.. ve bu sabah önceki sabahtan 400 gr fazla çıktım.. o yüzden bugün de evde kahvaltı edememe rağmen iş yerinde de yemedim 10buçukta olan aramı 9buçuğa çektim.. kahvemi içiyorum şimdi

günaydinlarrrrrr..
yine kar yagiyor yine kar yagiyor..:kızgın:
kizim ve kaanla alisverise gidecegiz. önce biraz yürüyeyim klahvaltimi edeyim.
ay mersa canim benim güldürdün beni.. evet yakinda podyumlara dönüyorum.. 200 gr kaldi onuda vereyim pradanin 2011 ic camasiri kolleksiyonunu benden izliyeceksiniz..delikafaduldendelikafadulden
allah seni napmasin..:roflol:

candy keşke hem danetteyi hem dondurmayı aynı günde yemesen hani yükleme oluyor böyle gayette sağlıksız yola giriyor nerden baksan en az 300 kaloriyi aldın bu iki yediğinden yazık değilmi onun yerine yopurt salata vs tüketebilirdin...

tabi bebekkkkkkkkkkkkkkk ya deli etmeyin beni sor istersen..
dogurturum ne olacak töbe töbe. tam zamani dogursun tabi elinde kalacak degilya seyinde

ablam sen dışarı çıkacakmışsın işe gitmiyomusun ki bu gün..

bende ayça okuldan çıkınca buluşup dişçiye gidicez yirmilik dişi çıkıyo ama çocuk duramıyo bi baktıralım..

bu arada ben hala gidip porseleni yaptıramadım, bir tane daha kırdım :)) allahtan kaplama içleri duruyor :)) ve gülünce gözükmüyor valla bu aybaşı dedimde uymadı biş daha ki aybaşı işallah... porselen takım bozuldu :)) yeniden hepsi yapılacak artık tamiride geçti..

evet hamileyimmmmmmmmmmmmmm reyhan abla, bütün takımm :teytey:

2 haftadır biliyorum ama yazmadım kimseye demedim.. bu sabah kalp atışını duyduk artık söylüyorum yakınlarımaaaa :CüvCüv:

gidecegim tatlim da ise gitmeden önce bir saat alisveris ederiz dediydik. bijo sagolsun yürütmedi beni.kaydirigubbakcemile3
ah canim be zaten bir basladimi arkasi geliyor bu dislerin öylede korkuyorumki gitmekten .

evet hamileyimmmmmmmmmmmmmm reyhan abla, bütün takımm :teytey:

2 haftadır biliyorum ama yazmadım kimseye demedim.. bu sabah kalp atışını duyduk artık söylüyorum yakınlarımaaaa :CüvCüv:

ay inanmıyorum yaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan allahım ne hoş bir haber opuyorumnanaktan
ay bijom çok helecanlandımsositosositosositososito:nazar::nazar:

ah canim benim hayirli olsun, ugurlu olsun, hayirli evlat olsun insallah..
mutluluk, huzur getirsin, kismetli, bahti güzel olsun cok sevindim..a.s.

Back
X