Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım çitolün çok morali bozuk o bana özeldende yazdı kilosunu ve başlangıç kilosu olarak not aldım haftaya inşallah ikinizde gireceksiniz... listede olabilmek için bir haftalık kaybınız olmalıaklinialirimsmile

hımm.. anladım.. öğreniyoruz yavaş yavaş :emir_bebek:

yok çikolatım aslında bir rayına oturtsak şöyle şakır şakır 10 kiloyu atsak üzerimizde sonrası denge bulunacak ve almayacağız ama yinede dikkat edeceğiz tabiki bende yaz tatilinden sonra aldım 10 küsür ohaoldumsmile ama artık geri dönmeyeceğim...
evet söz değil yemin ediyorum bir hafta deneyeceğim bakalım hata nerde eğer yinede verememiş olursam hemen doktora gideceğim çünkü ilaçta alıyorum ben biliyorunuz..

bu gün akşam yemeğimi çok erken yiyeceğim bir hafta boyunca saat 6 dan sonra ağzıma bir şey sokmayacağım çok acıkırsam 2 grissini bu işi çözer daha önce işe yarıyordu... salata-yoğurt ve çorbadan başka bir şey yemiyoruz çikolatım tamammı tam bir hafta ve ben inanıyorum 2 şer kilo vereceğiz:lepi: bozanı takımdan atayım mı kaydirigubbakcemile3 kendimi veya senikaydirigubbakcemile3

tamam ben varım.saat 6 da bir kase çorba ,1 küçük kase yoğurt ve salata yiyecğim 1 hafta boyunca. bakalım ne olacak.benim de wasa var evde, eğer çok acıkırsam 2 tane ondan yerim(bir tanesi 30 cal) haftaya cuma ne oluyor bakalım

tamam ben varım.saat 6 da bir kase çorba ,1 küçük kase yoğurt ve salata yiyecğim 1 hafta boyunca. bakalım ne olacak.benim de wasa var evde, eğer çok acıkırsam 2 tane ondan yerim(bir tanesi 30 cal) haftaya cuma ne oluyor bakalım

tamam çikolatım ama şu sözüde istiyorum senden öğleleride boşlamak yok hamur işi yemek yok bir haftada ölmeyiz ya olumunekankayizsmile sebze et serbest kaydirigubbakcemile5 ekmek bile sınırlı olsun lütfen..

13.TAKIM 147. ETAP
ad1 (55.1 / 55.5/-0,4 /-0,73 %)
dosba (67.7/ / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Nachtigall ( 62.2 /63.2 / -1 / -1.61 %)
fikriye_bg (69.3 /69.4 / -0,1/0,14 %)
emirel (61.0/60,4 /0,6 /0,98 ) (eski üye geri döndü)
CheGuevera (67.5 /68.2/ -0,7 / -1.04 %)
taylor(71.1/ 70.8/0,3 /0,42 %)
ethos (81.8/ 79.7/2,1 /2,57 %)
Ela (65.5/ 64.5 /1.0 /1.53 %)
13. TAKIM TOPLAM KıLO (533.5/ 531.7/ 1.8/0.33 %)

ablacığım listemiz hazır bir bakarsan sevinirim
bu arada 5.takımın güzel narin ve nazik bayanları hepinize hayrlı ve huzurlu bir cuma diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam çikolatım ama şu sözüde istiyorum senden öğleleride boşlamak yok hamur işi yemek yok bir haftada ölmeyiz ya olumunekankayizsmile sebze et serbest kaydirigubbakcemile5 ekmek bile sınırlı olsun lütfen..

tamam ... bugün az önce simit ve ayran yedim. son olsun bu hafta bu. neyse,yediklerimi tek tek yazacağım her akşam.bir hafta biz de seninle birbirimizi izleyelim,yorum yapsak da yapmasak da...

tamam ... bugün az önce simit ve ayran yedim. son olsun bu hafta bu. neyse,yediklerimi tek tek yazacağım her akşam.bir hafta biz de seninle birbirimizi izleyelim,yorum yapsak da yapmasak da...

tamam çikolatım izleyelim bakalım.. çitolde akşamları bize uyacakmışaklinialirimsmile bozanı bende bozacağım şimdiden söliyim sizde bana yazın ne varsa kalmasın içinizde bir bardak su bile içsem raporluyorum bu sabahtan itibaren hadi bakalım..

reyhan ablam lütfen akşam öğünleri için sende bize katıl ben eşiminde bu hafta güzel sonuç almasını istiyorumopuyorumnanaktan

çikolatam bu da sana özel mesaj hayatım
gerçekten mesajını okudum ama dur beklesin biraz en son rahat rahat yazıyım dedim o sırada da senin mesajını gördüm kıyamam sana girme depresyona falan bugün sabah berbattım dedim ki kızlara yazıyım ne olacak halim diye ama geldim baktım sen üzgünsün sonra vazgeçtim birbirimizi ayakta tutmamız lazım dedim toparlanmaya başladım bak biz bu işi kafaya koyduk sonuçta zayıflayacaz başka çaresi yok ha bugün olur ha yarın olur beynimizi terbiye etmeye çalışıyoruz aslında bu taa bebeklikten başlayan bir süreçti bunca yıl sonra hemencecik değişemez ki böyle düşünmemiz lazım hep dediğimiz şey aslında bugün kötü gitti battı balık yan gider diye yarını da kötü yapmamalıyız yavaş yavaş alışıcaz düzenli sağlıklı ve hafif beslenmeye ama en önemlisi moral moralimizi yüksek tutmalıyız yoksa kaçıyor ipin ucu hepimizde aynı sürekliliği sağladık mı sorun yok ha bugün fazla mı kaçırdık yarın toparlarız bunu aklımızdan çıkarmıycaz şok mok palavra valla bizimkisi iradesizlik mi oluyor bilmiyorum ama gerek yok herhalde ben bunu anladım sadece herşey hemen olsun istiyoruz kolay geldikleri gibi kolay gitmiyorlar işte sabır sabır sabır başka çaremiz yok

haa bu arada çikolatım senin adetler iyice düzensizleşti ne oldu böyle ya acaba kilo verememende hemen almanda etkisi olabilir mi bi görünsen doktora diyorum

13.TAKIM 147. ETAP
ad1 (55.1 / 55.5/-0,4 /-0,73 %)
dosba (67.7/ / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Nachtigall ( 62.2 /63.2 / -1 / -1.61 %)
fikriye_bg (69.3 /69.4 / -0,1/-0,14 %)
emirel (61.0/60,4 /0,6 /0,98 ) (eski üye geri döndü)
CheGuevera (67.5 /68.2/ -0,7 / -1.04 %)
taylor(71.1/ 70.8/0,3 /0,42 %)
ethos (81.8/ 79.7/2,1 /2,57 %)
Ela (65.5/ 64.5 /1.0 /1.53 %)
Nur84(76.0/75.8/0.2/0.26%)(eski üye geri döndü)
13. TAKIM TOPLAM KİLO (609,5/ 607,5/ 2,0/0.33 %)

ablacığım nuruda ekledim düzeltmeyide yaptım toplamda hata yapmışım son birkez bakarmısın senin listenide yolla bakayımm öpüyorum seni nanaktan

5.Takım 147.etap

Pia ( 60.0 ) ( geri dönecek )
tombili ( 82.3 / 82.5 / -0.2 / -0.24% )
mersa ( 78.6 / 77.6 / 1.0 / 1.27% )
obur ( 74.8 / 74.6 / 0.2 / 0.2 / 0.27% )
Ocean ( 80.3 /
chocolategirl ( 75.0 / 79.3 / -4.3 / -5.73% )
5.Takım Toplam Kilo (
selam fıstıklar . 10 gün kadar aradan sonra tekrar buralardayım ...opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar hepinize .....a.s.

çukulam fıstıgım üzülme ...Şeniz
benim 10 gün yatılı misafirim vardı. ve herşeyi bol bol yedim başta tatlı .:kedi:
ve biliyorsunuz ben kilo korumadaydım 62.63 arasında gelip digidiyordum .... ve 10 gün sonunda kaç oldum hadi tahmin et. 65 hatta 66.ohaoldumsmileohaoldumsmile
bu uuzun süre diyet yapan bizlerin bünyesinden kaynaklanıyor hemen bulunca depoya atıyor ..kaydirigubbakcemile3
ama üzülme ..pazartesi 65 başladıgım (diyetimi biliyorsunuz ) kilom 4 gün sonunda
bu sabah 63 .200gr.yerimseniben bi kaç güne kadar inşallah oda gidecek .
çabuk gelen çabuk gider .a.s çünkü hepsi kilo deyil .
bol su .. bol protein .. bol sporla kolaylıkla verirsin haftaya ...:1hug:

kaliş sultanla sözleştiginiz gibi yapın akşamları çorba salata yogurt . ama çorbanızın içinde ki yiyeceklerin gl endeksine dikkat edin .
. ama öglen yemeklerinde bolca yağsız et yemege çalışın salatayla . kavaltıyıda bi kaç gün ekmeksiz yumurta ve peynir, yeşilikle yapın . . opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

5.Takım 147.etap

Pia ( 60.0 ) ( geri dönecek )
tombili ( 82.3 / 82.5 / -0.2 / -0.24% )
mersa ( 78.6 / 77.6 / 1.0 / 1.27% )
obur ( 74.8 / 74.6 / 0.2 / 0.2 / 0.27% )
Ocean ( 80.3 / 80.3 / 0.0 / 0.00% )
chocolategirl ( 75.0 / 79.3 / -4.3 / -5.73% ) ( eski üye )
citol ( 112.2 / 113.9 / -1.7 / -1.52% )( yeni üye )
5.Takım Toplam Kilo ( 503,2 / 508,2 / -5.0 / -0.99% )

ben de yapcamm kaydirigubbakcemile2 :dance:

çorbayı öğlene attımm :ecrin_bebek:

çikolatam bu da sana özel mesaj hayatım
gerçekten mesajını okudum ama dur beklesin biraz en son rahat rahat yazıyım dedim o sırada da senin mesajını gördüm kıyamam sana girme depresyona falan bugün sabah berbattım dedim ki kızlara yazıyım ne olacak halim diye ama geldim baktım sen üzgünsün sonra vazgeçtim birbirimizi ayakta tutmamız lazım dedim toparlanmaya başladım bak biz bu işi kafaya koyduk sonuçta zayıflayacaz başka çaresi yok ha bugün olur ha yarın olur beynimizi terbiye etmeye çalışıyoruz aslında bu taa bebeklikten başlayan bir süreçti bunca yıl sonra hemencecik değişemez ki böyle düşünmemiz lazım hep dediğimiz şey aslında bugün kötü gitti battı balık yan gider diye yarını da kötü yapmamalıyız yavaş yavaş alışıcaz düzenli sağlıklı ve hafif beslenmeye ama en önemlisi moral moralimizi yüksek tutmalıyız yoksa kaçıyor ipin ucu hepimizde aynı sürekliliği sağladık mı sorun yok ha bugün fazla mı kaçırdık yarın toparlarız bunu aklımızdan çıkarmıycaz şok mok palavra valla bizimkisi iradesizlik mi oluyor bilmiyorum ama gerek yok herhalde ben bunu anladım sadece herşey hemen olsun istiyoruz kolay geldikleri gibi kolay gitmiyorlar işte sabır sabır sabır başka çaremiz yok

çok haklısın tombilim,sabretmekten başka çaremiz yok napalım.sabırlı bir şekilde ,devam edeceğiz diyetlerimize.versek de vermesek de...bu aralar yediklerimizi yazmayı da savsakladık.başlayalım yine canım.

haa bu arada çikolatım senin adetler iyice düzensizleşti ne oldu böyle ya acaba kilo verememende hemen almanda etkisi olabilir mi bi görünsen doktora diyorum

önümüzdeki hafta gideceğim canım,tek sorun bu değil...vajinit devam ediyor. geçmedi gitti,bilemiyorum.

selam fıstıklar . 10 gün kadar aradan sonra tekrar buralardayım ...opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar hepinize .....a.s.

çukulam fıstıgım üzülme ...Şeniz
benim 10 gün yatılı misafirim vardı. ve herşeyi bol bol yedim başta tatlı .:kedi:
ve biliyorsunuz ben kilo korumadaydım 62.63 arasında gelip digidiyordum .... ve 10 gün sonunda kaç oldum hadi tahmin et. 65 hatta 66.ohaoldumsmileohaoldumsmile
bu uuzun süre diyet yapan bizlerin bünyesinden kaynaklanıyor hemen bulunca depoya atıyor ..kaydirigubbakcemile3
ama üzülme ..pazartesi 65 başladıgım (diyetimi biliyorsunuz ) kilom 4 gün sonunda
bu sabah 63 .200gr.yerimseniben bi kaç güne kadar inşallah oda gidecek .
çabuk gelen çabuk gider .a.s çünkü hepsi kilo deyil .
bol su .. bol protein .. bol sporla kolaylıkla verirsin haftaya ...:1hug:

kaliş sultanla sözleştiginiz gibi yapın akşamları çorba salata yogurt . ama çorbanızın içinde ki yiyeceklerin gl endeksine dikkat edin .
. ama öglen yemeklerinde bolca yağsız et yemege çalışın salatayla . kavaltıyıda bi kaç gün ekmeksiz yumurta ve peynir, yeşilikle yapın . . opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aeben im,öncelikle seni tebrik ediyorum.almış olduğun kilolardan hemen kurtulduğun için. :nazar:

yazmış olduğun bu tavsiyeleri de dikkatle okuduğumu ve uygulamaya çalışacağımı bilmeni isterim.
teşekkürler...

çikolatım senin bu kaçıncı doktora gidişin kaçıncı ilaç kullanışın olacak eşinide götürmelisin sanırım sen onun yüzünden bu illetten kurtulamıyorsun onunda ilaç kullanması gerekli bana kalırsa..

Back
X