Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sanırım havucun topragı taşlı olacak
pazarda bi satıcı demişti
neden bilmiyorum ama .......
ay bilmiyorum ki ben çabuk çıksınşlar diye torfa ektim toprak bile koymadım ama hepsi çıktı pıtır pıtır biraz büyüsün bakalım ne olacak durum paketinde yazmıyordu toprak bilgisi..
sizin her parmağınızda ayrı marifet valla helal olsun kendin öylesin bir de çocuklarına aşılamışsın tembellikle işiniz yok sizin
benim oğlana gelince düşündürüyor beni valla şimdi de bunu taktım kafama dur bakalım haftaya ne çıkar kek börekle kalsa iyi mutfağı çok seviyor devamlı leğenbe su dolduruyor bulaşık yıkıyor yemek yapılırken sandalyeyi çekiyor ocağın yanına mutlaka kontrol ediyor nasıl yapıldığını kaşığı alıyor karıştırıyor bi kere geçen gün babannesiyle baklava açıyordu kaynuş da büyük oklava oğluşda küçük geçmişler karşılıklı baklava açıyorlar eline hamur da vermiş kaynuş şimdi de bunu taktım bebeklikten beri zaten tencere tava aşkı var seninle yerleri süpürür evi viledalar aman ne biliyim belki hepsi böyledir ama herkes oğlum sen kızmısın kız işi yapıyon diyor ben o kadar katı değilim ama aklım karışmıyor da değil
işte böyle kallis bana bir dokun bin ah işit
yok canım yaaaaa sen evham yapıyorsun daha çok ufak senin oğluşun .. biraz büyüsün karakteri tam oturacaktır ama bu dönemdede oyuncaklarına dikkat etmek gerek sanırım...
hiiiiiiiiii kallisim güzellige bak . bu ne beeeeeee
ben yarin sabah gidip alacagim calla cicegi banane ama bu saksi cicegi galiba. ama bu rengi hic görmedim ben bayildim bayildim.. sen nasil yetistirilecegini bilmemne biliyorsan kallisim vaktin oldugu bir ara yaz canim ben bayildim buna. burda satiliyor saksilarda ama yazikolur bakamam deyip almiyordum
ablacım cidden nasıl güzel bir rengi var değil mi bende bayıldım...
güneş sevmiyormuş zaten benim hatırladığım komşumuzun bahçesindede kocaman bir ceviz ağacı vardı onun altında ekiliydiler gölgeyi severlermiş ... sen al ablam saksıya ekersin sanırım terasını bir köşesine koyuver bilgisini toplarız..

iyi geceler ablacım ve kaliş sulaanım .... altta ikiniz görünüyorsunuz ...

çiçek kokuları burnuma kadar geldi........
bende balkonu bahçeye çevirdim ......
3 sarmaşık gül 1 zakkum 3 büyük saksı elmalı çiçegi (başka adi vardır ) vs vs

haa 2de asma ...

iyi geceler ablacım ve kaliş sulaanım .... altta ikiniz görünüyorsunuz ...

çiçek kokuları burnuma kadar geldi........
bende balkonu bahçeye çevirdim ......
3 sarmaşık gül 1 zakkum 3 büyük saksı elmalı çiçegi (başka adi vardır ) vs vs

haa 2de asma ...

iyi akşamlar aebenim.. şok oldum ama bak o ne biçim balkon tısssohaoldumsmile bahçelerde olmayanları balkona sığdırmışsı maşallah...

merhaba aebenim siyah calla ariyordum nette. kallisimin buldugu 36 dolar paket ücreti almanyada varmi diye baktim var ama benim cesaretim yok pek bir beceriksizimde..
nasilsin canim benim ?

birde bundan ekdim büyük bir saksıya ne çıkar bilmem .
canna_indica.jpg

aebenim ben ufakken bizim çardakta vardı bundan tırnaklarıma yapıştırıyodum tükürükle hehehe :)) cadı gibi tırnakla geziyodum sonra annemde bağırıp dururdu çiçekleri yoluyorum diye..

evet buda iki renkli kallisim cok zarif bir cicek ya. ne gördüm demin bunun siyahini ararken biliyormusun?
masmavi sardunya cok güzel görünüyordu. ya ben bu yil cicege cok merak sardim bu zamana kadar hic heveslenmedim

reyhan abla o bordodan var ama 150 tane birden satılıyor ...

yaa bu gü bende bir kaç çiçek buldum çiçek 2 dolar türkiyeye 500 dolara kargosu heheee

iyi akşamlar aebenim.. şok oldum ama bak o ne biçim balkon tısssohaoldumsmile bahçelerde olmayanları balkona sığdırmışsı maşallah...
kaydirigubbakcemile3 bahçem yok ama bahceyi çok severim . küçükken bahçemiz vardı annemden ter ister kendime küçük bir bahce yapardım sanki bitkilerde küçük olacak .kaydirigubbakcemile3

ay açsınlarda resmini koyarım .bolkonum büyük baya 6 metrekaydirigubbakcemile4 5. kattayım bide .sempatiksalakcinni

ablam bugün yakın olaydın valla gelirdim baleçeni bellerdik bi güzel ekerdik ve bu işleri yaparken güzel yanı hiç acıkmam aklıma bile gemez yemek ...:roflol::roflol::roflol::roflol: işi bogaza bagladımya ben iflam omam ..:roflol::roflol::roflol:

reyhan abla yaaaaa mavi sardunyayı buraya yollamıyorlarmı nerde gördün tohummuydu fidemi ayy helecan yaptım bak..

seni çiçeğe ben heveslendirdim diye üstüme alınıyorum :))

valla sen heveslendirdin sekerim.:)) yalan yok
ya aebenim niye bukadar uzaksiniz. bugünde kallisle bunu konustuk yakin olsak ne isler yapardik kimbilir. isi birakta hayat ne güzel olurdu kimbilir. insanin sevdiklerine yakin olmasi.

ablacım bak siyaha bakan rengin adı naomiymiş :))
5 soğan 15 sterlinmiydi bu birimi unuttum yaaa ama euro kadar değeri aynı yani 15 euroya denk geliyor 5 soğan içinde iyi

aebenim maşallah aman aman 6 metre balkon tıss teraslardan büyükmüş sarkıt aşağı gitsin sarmaşık ek tüm apartmanı kaplasın :))

Back
X