Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

delikafaduldeneyvah eyvah kalişim bu hafta bizim takımıda ben sana emanet edecektim .-tatlicadiarzu-
nazlım evleniyor bu hafta benimde cumartesi günüm ver hazırlık diz boyu . takımdada simoş var ama daha önce hiç yapmadı 1 aydır bagırıyorum üstüne alınan yok ...... sende yoksan . aboooooo..

merak etme bir elim börek yapar bir yarımlada bakarım kalişim gözün arkada kalmasın .....olumunekankayizsmile hayırla git gel ....a.s.

canım benim özeldende yazdım burdanda yazayım.. ben yaparım meraklanma.. sen varsın diye sana atacaktım işte olmadıkaydirigubbakcemile3

günaydın güzeller.....akşam ki çiçek muhabbeti bozmasın sizi gelen diyetten bahsetsin bari reyhan ablam izinde diye oyalıyorum ben onu çiçekle böcekle işimiz olmaz yoksakaydirigubbakcemile3

buarada dünkü listemi yaziiim
öğleden sonrasını yazıorum

5te : 1 elma
akşam : fırında çupra bol salata

leslie sansone la 2 mil yürüyüş yaptım
akşam öğünün pek bir güzelaklinialirimsmile ama öğlen ve öncesi ne vardı hepsini yazarsan daha rahat youmlarız böyle kim nereye ne yazmıştı zor oluyor.. günlük olarak listeni yaz herkes için kolay olsun böyle ağır tadıyla bir eleştiremedim yahu olmuyorkaydirigubbakcemile3

kulaklarımı çınlatmışsınız hemen geldimkaydirigubbakcemile4
bu ara iş yoğunluğum çok evlilikle ilgili bi hazırlık yok şu an.
diyeti de biraz boşladım gibi ama asla ipin ucunu kaçırmadım..
spor yapamıyorum yapmayınca da yediklerime dikkat etmiyorum.
ama havalar ısındı, tam gazlanma vakti benim için.hepimiz için.
regl oldum bu hafta, biter bitmez dönüşüm muhteşem olacak..guclubacismile
cumaya biter demi oceanımaklinialirimsmile artık koşmaya başlamanın zamanı geldisempatiksalakcinni çizelgen için diyorum yoksa hiçç umrumda değil ayy yaaaaa helecan yapıyorum seni düşündükçekaydirigubbakcemile4
yok ablam sen yanlış anlamışsın takımdan değil yarış listesinden çıkiyim dedim.yoksa beni istemiyomusunuzzzzz
:çok üzgünüm:

,
bende bizim bahçeyle uğraşıyorum .dün yine çiçek fidesi aldık petunya çok güzeller mor ve beyaz 200 fide aldık bu gün dikildi.2 tanede ağaç fidanı aldık çok güzel yurt dışından ithalmiş harika bir ağaç.yaşlanmış bir zakkum ağacı vardı çiçek açmıyordu bende onu söktürdüm yerine ekelim diye aldım.bu gün siteden biri ağaç katilleri demiş bize .halbuki yerine ekilecek ve çok güzel her mevsim ayrı bir renk aliyor.

hoş geldin kelebek..
demek ağaç katilleri heeekaydirigubbakcemile3 kıss zakkumun hepsi ağaç olsa ne olur hayret bişi yaaaakaydirigubbakcemile3
petunyalarıda hiç kıskanmadım sizin orda ekmeye başladınız bizim burda henüz çıkmadı diye hiç ama hiç kıskanmadım aklinialirimsmile
petunyaları henüz tohumdan ektim ben pıtırcık pıtırcık çıktılar sempatiksalakcinni gidince ablamada ekeceğim 1000 tohumum var bakalım kaç tane çıkacak bir ay sonrada bahçeye ekilmesi gerek ancak büyürler ama sempatiksalakcinni
hercai menekşeler aldım petunyalar aldım daha ne tohumlar ne tohumlar aldım binlerce tohumum var birde nasıl hevesliyim gidince ekeceğim geçen yıldanda alıp vermiştim ablama onlarıda ekmemiştir o... ohhhhhh alişle kaç gün uğraşıcaz inşallah havada güzel olurda...orda bulamam diye viyollerimi bile hazırladım ablam yine manyakmısın kızım ordan buraya taşımışsın ekerdik bahçenin bir kenarına desede kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tavuklara tavşanlara yem edemem kaydirigubbakcemile3 her hayvan var orda valla ziyan olur...

ben yarın kısmetse gidiyorum arkadaşlar sabah trenine yer bulursam bu akşam alacağım biletimi olmazsa yarın kaçta olursa işte... sabah gelemem yarın hiç gelemem söyliyeyim...
lütfen vede lütfen kilo bildirimlerinizi ayrı bir mesaj ile veriniz sohbet arasına karıştırmayınız kimseyi arattırmayalım....sositososito

ayça bugün laptopu okula götürüyor çıkacak az sonra.. bende işlerimi halledeyim sonra bir uğrar öğlene doğruda pazara çıkarım kızlar yemek yapsın diye alışveriş yaparım onlara uygun...

iştee ben geldimm kaçıncı uykundasınnn sen acabaa :) Allah rahatlık versin herkeseeea.s.

günaydınlar..

acaba sen kaçıncı uykundasın.. kaydirigubbakcemile3 ay komik oldu bu.. bi de biz ortak olsaydık seninle kaydirigubbakcemile3 ay sabah sabah ne güldüm..

kaliste de vardiya yazmış ben onu vardinya diye okudum gül gül.. tam yazacaktım bi baktım vardiya yazmış bu sefer kendime gül gül öldüm valla..

mmmm. forum mis gibi çiçek kokmuş hanımlar opuyorumnanaktan

günaydın. dün çok zor bir gün geçirdim bugün de öyle olacak sanırım.. :bbo:

reyhan abla bir bakalım ne olurmuş soğuk ve gölgede ben yazarım sana uygun bir şey bulup...

ben kaçıyorum sizede muhabbetinizede doyum olmuyor ama erkenden kalkmam lazım ...hepinize huzurlu geceler dilerim...

gölge ve soğuk çiçeğiymiş petunya bizim burda bu mevsim oluyor 1 ay sonraya kalmıyor .az güneş alması ve serin yerde olması gerekiyormuş.nerde kuytu tenha yer var oralara ektirdim petunyaları.laleride soğandan yetiştirdik bir görseniz çok güzel oldular resimlerini çekecem bir gün size gösterecem.bide şebboy yetiştirdik tohumdan ama onları ektkten sonra aıların aşılaması gerekiyomuş bu seneeki arılarda aşı kalmamış heraldeki bizim şebboyları aşılamamışlar.çok güzel olmadılar.bahçeye çok çiçek ektik ama çoğunun adını bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum.

günaydın bijom allah yardımcın olsun .sayılı günler bunlar biraz sabır.geçecek inşallah.

günaydınlar..

acaba sen kaçıncı uykundasın.. kaydirigubbakcemile3 ay komik oldu bu.. bi de biz ortak olsaydık seninle kaydirigubbakcemile3 ay sabah sabah ne güldüm..

kaliste de vardiya yazmış ben onu vardinya diye okudum gül gül.. tam yazacaktım bi baktım vardiya yazmış bu sefer kendime gül gül öldüm valla..

mmmm. forum mis gibi çiçek kokmuş hanımlar opuyorumnanaktan
isterseniz eş olabilirsiniz tabiki.. aynı anda online olmamanız sorun olmaz.. biriniz diğerine yazar diğeri gelince yorumlar rastlaşıncada yazışırsınız olur biter..
ay neyin var bebiş yine yaaaohaoldumsmile midenmi kötü ....

ay çok uykum var bu sabah zor kalktım zaten halen ayılamadım... biraz ev işi biraz el işi yaptım çamaşır atıcam şimdi sonrada pazara çıkıcam döüştede çamaşırları kurutur sonrada valizimizi hazırlarım alişide götürücem iki gün okuldan izinli olacağız..bilmiyorumkismile

ay mersam petunyanın soğuk ve gölgeyi sevdiğini kim söyledi hiç alakası yok biliyormusun uzar giderler öylece dallı budaklı yani coşup bol çiçek vermezler bahçıvanlarmı söyledi yoksa çiçekçimi..

şimdi bir daha okudum bir ay sonraya kalmıyor demişsin tüm yaz boyunca açan bir çiçek bu nasıl kalmaz ki ekime kadar açar hiç solmadan...

berbat ötesi hem de kallisim, yoruldum artık..

cuma günü ben de burdayım merak etme kaydirigubbakcemile2

tamam canım sende buralarda olabiliyorsan aklım kalmaz hiçŞeniz

canım benim yaaa biraz daha dayanmalısın işte mecbur ne yapacaksın çaresi olsa yap deriz ama yok malesef ama geçtiğindede sorunun kalmaz inşallah kaç ayınıda rahat geçirirsin..

tamam canım sende buralarda olabiliyorsan aklım kalmaz hiçŞeniz

canım benim yaaa biraz daha dayanmalısın işte mecbur ne yapacaksın çaresi olsa yap deriz ama yok malesef ama geçtiğindede sorunun kalmaz inşallah kaç ayınıda rahat geçirirsin..

inşallah kallisim ablam 1,5 ay sonra geçer dediler ama o 1.5 ay nası geççek onu demediler :roflol:
çiçekleriniz de süper.. bebiş yürüyene kadar bahçeyi hallet bi güzel kallisim çünkü getiricem salcam bahçeye onu artık napar hiç bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

inşallah kallisim ablam 1,5 ay sonra geçer dediler ama o 1.5 ay nası geççek onu demediler :roflol:
çiçekleriniz de süper.. bebiş yürüyene kadar bahçeyi hallet bi güzel kallisim çünkü getiricem salcam bahçeye onu artık napar hiç bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

yırtıkla koşar oynarlar tıssshihoyyyt ne güsel olurhihoyyyt getirirsin inşallah opuyorumnanaktan gelir o günlerde merak etme sen...

ben kaçıyorum .. doktorada gitmem gerek onu unuttum çıktı aklımdan.. ilaçlarımı yazdıracağım off yaa tamda aksi yönde gitmem gereken tarafa... neyse çıkıp hazırlanıyım işlerimi halledip dönüştede doktorcuğuma uğrayayım.. hadin başş başşş..

günaydinlarrrrrrr.
bu haftasonu burada tatil yani cuma ve pazartesi günü tatil. paskalya tatili yani..
yumurta bayramida denebilir. yumurtalari boyarlar cimenler arasinda saklarlar yada yumurta seklinde cikolata ve sekerleri cocuklar arar bulanin olur.. cocuklar eglenir güzel bir bayram. sembolleri ise koyun tavsan ve yumurta. bahar karsilaniyor birde dini anlami varda.. simdi pek hatirliyamadim.
eeeeeeeee sizde ne var ne yok?
bu hafta kimler sürpriz yapacak bakalim?
mersacigim hic bilmiyorum canim bu yil kallisim benide heveslendirdi .en saglami sogandir dedim cicek soganlari ektim. insallah ters dikmamisimdirde cikarlar. esim dediki pirasa yada sogan gibi sakalli tarafi asagi gelecek. birde ortanca ve ismini bilmiyorum birtane daha var ondan aldim saksilara diktim. eger bu yil yari yariya bile olsa basarili olursam seneye kimse tutmasin beni dolduracagim bin metrekareyi..aklinialirimsmile
hadi kallisim sanada kolay gelsin. burdada hava güzel olsaydida kalan soganlarimi bitirseydim. yagmur yagiyor belkide sonra düzelir insallah

günaydın çiçekler
muhabbetiniz kıskandırıyor doğrusu insana şevk veriyor ben de mi eksem ne yapsam dediriyor inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız güzel bahçenizde
bijo hay allah ya neden böyle oldun sen ben o kadar rahat bir hamilelik geçirdim ki herkese de dua ederim benim gibi olsun hamileliğiniz diye. acaba bitkisel çaylardan falan mı yararlansan bulantıyı alan ve bebeğe zararı olmayacak bişey vardır mutlaka bi sor istersen doktoruna
çikolatam hemen listemi yazıyım meyve de var ara öğün de var yaşasın
sabah:2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin domates
ara:çeyrekten biraz az simit ucundan kopardım denebilir
öğle: 1 koca kase salata 1 köfte 1 kupa çorba
ara:3 biskot
akşam:2 kaşık yoğurtlu ıspanak 2 kaşık mantarlı bulgur pilavı(annemden özel istemiştim yapmış aslında akşamları pilav yoktu artık ama çok önceden istemiştim mantar falan aramış bulmuş yoktu markette neyse 2 kaşık zaten) 3 köfte salata köfteleri 1 tatlı kaşığı ketçapla yedim bu arada ketçap fazla olmamış demi
ara: 2 çilek sen kızma diye
içecekler:3 litre su sıcak, 3 kupa zencefil çayı
umarım senin için de bişeyler yoluna girmeye başlamıştır spor moral veriyor sana aman aksatma

günaydinlarrrrrrr.
bu haftasonu burada tatil yani cuma ve pazartesi günü tatil. paskalya tatili yani..
yumurta bayramida denebilir. yumurtalari boyarlar cimenler arasinda saklarlar yada yumurta seklinde cikolata ve sekerleri cocuklar arar bulanin olur.. cocuklar eglenir güzel bir bayram. sembolleri ise koyun tavsan ve yumurta. bahar karsilaniyor birde dini anlami varda.. simdi pek hatirliyamadim.
eeeeeeeee sizde ne var ne yok?
bu hafta kimler sürpriz yapacak bakalim?
mersacigim hic bilmiyorum canim bu yil kallisim benide heveslendirdi .en saglami sogandir dedim cicek soganlari ektim. insallah ters dikmamisimdirde cikarlar. esim dediki pirasa yada sogan gibi sakalli tarafi asagi gelecek. birde ortanca ve ismini bilmiyorum birtane daha var ondan aldim saksilara diktim. eger bu yil yari yariya bile olsa basarili olursam seneye kimse tutmasin beni dolduracagim bin metrekareyi..aklinialirimsmile
hadi kallisim sanada kolay gelsin. burdada hava güzel olsaydida kalan soganlarimi bitirseydim. yagmur yagiyor belkide sonra düzelir insallah

ablacım farmville ye de paskalya geldi biz de yumurta toplayıp duruyoruz kırıp yiyemedikten sonra ne yapacaksak? kaydirigubbakcemile3

şimdi bir daha okudum bir ay sonraya kalmıyor demişsin tüm yaz boyunca açan bir çiçek bu nasıl kalmaz ki ekime kadar açar hiç solmadan...

canım her yerin iklimine göre değişiyormuş .burası yazın çok nemli ve sıcak olduğu için gölge ve serin yerlere ekin dedi çiçekçi.bahçıvanlarda aynı şeyi söylediler .1 ay sonra yenileri ekilecek başka çiçek tabiki.

işte petunyaların birazını çektim az önce .

Eklentiler

• $(e)SP_A0435 0.webp
    $(e)SP_A0435 0.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 34
Back
X