Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ablacım canın sıkkınmış bende yazarken güldüm kusuruma bakma sen benim resim istemişsin ya canının sıkıntısından resim mevzusunu açmışsın demek istemiştim gülerek...

sen sıkma canını ablacım, sağlıktan ötesi yok herşey anlık geçici...

haydi hepinize huzurlu geceler hoşkalın...

raporumu vereyim..

sabah küçük bi sandviç yedim.. içinde marul domates peynir salam vardı.. yanında çay içitim tek şekerli.. geç kalmıştım da iş yerinde yemek zorunda kaldım

arada yiyip yemediğimi hatırlamıyorum malesef.. not alıcam artık yerkene..

öğlen bişey yemedim yoğundum biraz..

ara da light kraker (mavi yeşil) yedim ve ayran içtim.. iki dene de bebe bisküvisi attım..

akşam fırında patatesli tavuk vardı.. tavuk yanında ne çeyrek ne yarım patates yedim.. iki dilim ekmek yedim..bir iki bardak ayran içtim..

sonra erkek kardeşimle badminton oynadık 1 saat kadar.. oynamayı bilirim de nasıl yazıldığını bilemem kaydirigubbakcemile3 neyse erkek kardeşim benim egzersiz koçum.. bi o yana savuruyo beni bi bu yana.. bacaklarım ağrıdı..

sonra iki bardak kola içtim.. bilmiyorumkismile kalori kazanmadım ama ne bileyim.. içince bi fena oluyorum sanki yanlış yapmışım gibi..

yarım saat de yürüyüş yaptım.. iki km kadar.. yorgundum o yüzden az yaptım..

Günaydııın kızlaaarrrr!
Herkese güzel hayırlı günler olsun.Dün sitede problem mi vardı?Öğleden sonra geldim.Birşeyler yazdım.Amma ısrarla yazılanları kabul etmedi.:olmaz:Baktım olmuyor bende çıktım.
kalistem canım sen beni 1-2 haftalığına listeden çıkar bu ara pek faydalı olabileceğimi sanmıyorum.kendimin farkındayım en azından size zarar vermiyim...
Mersaaam kız ne ettin.Bende izin isteyecektim.Sana nasıl söylesem diye düşünüyordum.bilmiyorumkismileYarı yolda bıraktım gibi olacak,motivasyonunu düşüreceğim diye endişe ediyordum.eyvahedigeldismileNeyse kalp kalbe karşıymış.
Beni Listeden çıkarsanız ,bende sinir olup tekrar kendimi toparlasam.Acaba diyorum işe yarar mı?Nedendir bilmiyorum bir düzene oturtamadım.Onun içinde 74.5 takıldım kaldım.zaten benim kilo 74-71-68 veee en zorda 65 takılıp kalıyor.aradaki rakamlarda problem yaşamıyorum.İşte bu rakkamlara geldim miii?bir inat bir inat?Diyetisyene gittiğimde de takılmıştım.Artık Günlük 600 kalorili diyetlere indirmişti.Vücudu salayıp salayıp yağları eritebilmek için.
Arada gelip paylaşımda bulunurum.Kilo almam, vermeye gayret ederim.Ama dediğim gibi bir düzenede girmediğim, arada kaçırdığım için kilo veremiyorum bu seferde sinir olup stres oluyorum.
Kallisteem Müsade var mı?:utangac:İzin alabilir miyim?:utangac:

kallisim cuma gelir oburcum gelince de cevap yazar sana merak etme..

bugün sağlık ocagına gidicem hastaneden bilgilerim gitmiş cagırdılar kayıt olmam lazımmış. midem düne göre daha iyi ama gitmişken bulantı ignemi götürücem yapsınlar bir gün rahat edeyim.

günaydinlarr. yine yagmur yagiyor yine cok soguk..
doktora gittim ayin 16sina kadar rapor verdi yine,,
kan idrar testleri ve kalp ekg ciger ve böbrekler cok iyiymis. ama biraz dinlenmek sana iyi gelecek dedi.
agir is yapma dinlen. kendine vakit ayir stressten uzak dur dedi.fakat yinede kalp icin bir tablet verdi. üc hafta kullan bunu dedi. sadece güclendirecek kafana takma hicbirseyin yok dedi.kilo vermen lehine olur ama veremiyorum diye onuda takinti yapma dedi. isyerine telefon acip sefle konustum. adamcagiz cok üzüldü.isi sorun yapma cok az isimiz var dedi. sen dinlen sagligina kavus baska sey düsünme dedi.

kan idrar testleri ve kalp ekg ciger ve böbrekler cok iyiymis. ama biraz dinlenmek sana iyi gelecek dedi.
agir is yapma dinlen. kendine vakit ayir stressten uzak dur dedi.fakat yinede kalp icin bir tablet verdi. üc hafta kullan bunu dedi. sadece güclendirecek kafana takma hicbirseyin yok dedi.kilo vermen lehine olur ama veremiyorum diye onuda takinti yapma dedi. isyerine telefon acip sefle konustum. adamcagiz cok üzüldü.isi sorun yapma cok az isimiz var dedi. sen dinlen sagligina kavus baska sey düsünme dedi.
geçmiş olsun ablam ...:1hug:

ablacım damat hiç yapmamışsa nerden bilecek yazık onada bellemekte zordur herkes doğru yapamaz ki..
bugünde almışsın kabaklar filan çiçekler ohh ohh .... süs kabağı bende ekmiştim geçen yıl ama hastalandı yaprakları sarardı soldu yapmadı kabak.. ablam dikmişti 2 tane aman allahım yüzlerce kabak doldu her yer çok güzeldiler...
canım bugün toparlamışsın durumu bak maşallah diyelim :lepi:

olsun canım benim yeter ki niyetlen haftaya gümbür gümbür gelirsin stres yapma haftaya odaklan ...

ablam yaaa senin canın sıkılmış yinekaydirigubbakcemile3

çok yoruldum hemde çok bir taraftanda söyleniyorum millet giderken montunu alıp gidiyor kimse sana sanki börek çörek yapıp bırakıyor diyorum eşimde dinliyor tv izlerken gülüyor halime... bir sürü çanta hazırladım götürmem gereken çok şey var neyse ki sabah trenine yer bulduk eşim işe giderken bırakacak öğlen yarım gibi istanbuldayız kısmetse...
reyhan abla söz bak sana.. denize karşı kahvemi içmemi istersin yoksa başka bişeymi ne istersen içeceğim sözdelikafadulden eniştem kahveyle bırakmaz onu diyimdenaniknanik sen yaz ben uygulayacağım..

hadi hoşkalın canlarım yarın uğrayamamda cuma gelirim, uslu durun kaydirigubbakcemile3 yeniler iyice kaynaşınkaydirigubbakcemile3 güzel anlaşın ben gelene dek benide özleyinbuyrunnnnnnnnn
güle güle gitgel kalişim şu an trendesin .galiba .:1hug:
güle güle kallisim. hayirli git hayirli gel gülüm allaha emanet olun.
nerden bildiun canimin sikildigini kameran acik galiba :))))
evet hüzün gibi birsey bendeki. bosver birsey olmaz vuslatta güzeldir özlemekte
ne güzel birt söz ablam. şiir yazarmısın hiç?

hüznün kederin kalmasın gönlünde .
hayattaki her hüzünün sonbahar yapragı gibi
dökülsün hayatından
sonra baharda açtıkları gibi rengarek
envay çeşit çiçekler dolsun gönlün..
aldıgın her nefes içine güneşi doldursun
verdigin her nefesde içindeki geceyi savursun ..

.:kedi: şu an geldi içimden ...ablam ...a.s.

güle güle gitgel kalişim şu an trendesin .galiba .:1hug:

ne güzel birt söz ablam. şiir yazarmısın hiç?

hüznün kederin kalmasın gönlünde .
hayattaki her hüzünün sonbahar yapragı gibi
dökülsün hayatından
sonra baharda açtıkları gibi rengarek
envay çeşit çiçekler dolsun gönlün..
aldıgın her nefes içine güneşi doldursun
verdigin her nefesde içindeki geceyi savursun ..

.:kedi: şu an geldi içimden ...ablam ...a.s.
oyyyyy aebenim canim benim tesekkür ederim gecmis olsun dileklerine. yok siir yazmam ama cok kitap okudum halada okurum edebiyati severim güzel konusmalara güzel sohbetlere tutkunum..
kitabi bazen konusu bakimindan degilde yazarin güzel edebiyati icin okurum. diyelim biri yapraga yesil der gecer. ama edebiyatta o yesil öyle kiliklara bürünürki sen bile o yesile o yapraga baska gözle bakarsin. bende öyle oluyor yani.
birde insan psikolojisi cok ilgimi ceker. bazi ilim ehliyetli bilim adamlari psikologlar. herhangi bir durumda kisinin bir tek söz yada davranisindan öyle bir mana cikarirki kisinin kendi bile sasar. insanin ic dünyasina isik tutuyorlar ilk defa gördükleri biri hakkinda öyle isabetli kararlar veriyorlarki hayran olmamak elde degil.
ne kadar güzel bir siir yazmissin cok tesekkür ederim aebenim Şeniz

mrb arkadaşlar ben dünkü listemide hemen gönderiveriim
sabah: 2 dilim tam tah. ekmek - yumurta - peynir -zeytin
ara: 1 elma
öğlen: yarım milföyden börek- 1 servis kaşığı kısır (daa neler vardıda ben bunları yedim sadece )
ara: -------
akşam: 1 servis kaşığı kuru fasülye - 3 kaşık pilav- bol salata
gece: yarım kase sütlü tatlı (light süt-tatlandırıcı)

buarada arkadaşlar biras kendimden biras diyetisyenimin söylediklerinden bahsediim .
ben yaklaşık 3.5 yıldır sabah kahvaltısı hariç hiç ekmek yemem
son 1 yıldırda kahvaltıda genelde light,tam tahıllı yada çavdarlı ekmek yerim
amaaaaaaaa son 3 senede tammmm 14 kilo aldım :(
diyestisyeniminde demiştiki diyetini bir öğün bozsan bile asla ara öğünleri atlamıcaksın
tüm yemek ve salatalara ölçerek 1 yemek kaşığı yağ koyacaksın
kısır ve çiğköfteyi sık sık yiyebilirsin altı üstü 1 çay bardağı bulgurdan oluşuo demişti
herhangi bi öğününde 1 lahmacun yiyebilirsin demişti
sütüde light yerine yarım yağlı kullanın demişti
aklıma gelenler şimdilik bu kadar
hatırladıkça paylaşırım sizlerleopuyorumnanaktan

günaydın çiçekler
muhabbetiniz kıskandırıyor doğrusu insana şevk veriyor ben de mi eksem ne yapsam dediriyor inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız güzel bahçenizde
bijo hay allah ya neden böyle oldun sen ben o kadar rahat bir hamilelik geçirdim ki herkese de dua ederim benim gibi olsun hamileliğiniz diye. acaba bitkisel çaylardan falan mı yararlansan bulantıyı alan ve bebeğe zararı olmayacak bişey vardır mutlaka bi sor istersen doktoruna
çikolatam hemen listemi yazıyım meyve de var ara öğün de var yaşasın
sabah:2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin domates
ara:çeyrekten biraz az simit ucundan kopardım denebilir
öğle: 1 koca kase salata 1 köfte 1 kupa çorba
ara:3 biskot
akşam:2 kaşık yoğurtlu ıspanak 2 kaşık mantarlı bulgur pilavı(annemden özel istemiştim yapmış aslında akşamları pilav yoktu artık ama çok önceden istemiştim mantar falan aramış bulmuş yoktu markette neyse 2 kaşık zaten) 3 köfte salata köfteleri 1 tatlı kaşığı ketçapla yedim bu arada ketçap fazla olmamış demi
ara: 2 çilek sen kızma diye
içecekler:3 litre su sıcak, 3 kupa zencefil çayı
umarım senin için de bişeyler yoluna girmeye başlamıştır spor moral veriyor sana aman aksatma

tombilim çok iyi bir gün geçirmişsin beslenme anlamında.çok beğendim ben.sanırım sadece sporun eksik.onu da tamamlar ve hep böyle devam edersen bu işin çözülmemesi için hiçbir neden yok yani.
sporum aksamadı,ama bu hafta kötü beslendim. kendimi bugünden itibaren toparlıyorum kısmetse. umarım cumaya kg almamışmdır.
öpüyorum tatliş...

merhaba kızlar iki gündür giremedim,ne var ne yok bakalım sizlerde?
kallisim gitmiş,baş baş yapmış,bu ara hep çiçek muhabbeti dönmüş forumda.ay ne güzel uğraşlarınız var sizin böyle ya,imreniyorum.reyhan ablam ve kallisim de maşallah herşeyden var yani.
bijom zor günlerin yakında geçecek bitanem,hani derler ya ilk 3 ay..sonrasında rahatlarsın inşallah...
mersa obur ve citol gitmişler..bence iyi yapmamışlar.ayrılınca özellikle citolüm daha fazla salmayasın dikkat et canım.
yeni gelenlere hoşgeldiniz demek istiyorum.dilerim iyi neticeler alırsınz.,

merhaba cikolatam. benim güzel kizim. sen nasilsin? moralin düzgünmü?
bizi bosver bir sekilde yuvarlanip gidiyoruz. seni merak ediyorum

senin işinde zor yahu kaç kaç mesain varakannehir ve her zaman gece mesaisindemisin yoksa vardiya sistemi vardır diye tahmin ediyorum ama...

kallisim ben hep gece vardiyasındayım genellikle vardiyam 17:00-01:00 amaaa ayda 4 ya da 5 kere de 01:00-09:00 oluyor yani tamamen gece çalışıorum zaten geri verdiğim kiloları da o vardiya sayesinde aldım insanın düzeni değişiyor tamamen uyku ile uyanıklık arasında gidip geliyorum sabaha karşıları ama inanırmısınız yoğunluk oluyor geceleri bile bi bakmışsın dışarı sanki tüm herkes uyuyorrr ama işe giriyosunnn sanki tüm türkiye ayakta bizi arıyor :D eh birde gece vardiyasında pasta börek çörek bisküvi çok dağıtan oluyor birde çerez çekirdek hepsi de gelip k oluyor sonra da o k lar senin k nda toplanıyorrr :gitme: birde 17:00-01:00 vardiyasında da eve geldiiğimde acıkmış oluyorum ee dolaptaki yemeklelere dadanıorum resmen geçen gün hatta bizim evdeilere dedimm gece uyumadan önce dolaba kilit takın açamıyım diye vallahi çok aç oluorum ama iki gecedir eve geldiğimde birşey yemeden uyudum zor olasa da bakalım buna da alışıcam gibi görünüyorrr

günaydınlar..

acaba sen kaçıncı uykundasın.. kaydirigubbakcemile3 ay komik oldu bu.. bi de biz ortak olsaydık seninle kaydirigubbakcemile3 ay sabah sabah ne güldüm..

kaliste de vardiya yazmış ben onu vardinya diye okudum gül gül.. tam yazacaktım bi baktım vardiya yazmış bu sefer kendime gül gül öldüm valla..

mmmm. forum mis gibi çiçek kokmuş hanımlar opuyorumnanaktan

çok güldüm yaaa kaydirigubbakcemile3 oh biz seninle ortak olalımmm hem de azimle hiç görüşemeyen ama en başarılı olan ortaklar olalım nasıl olucaksaaaaaa bilemiorummm guclubacismile

gelelim benim yaptıklarımaa
öncelikle her sabah erken kalkıp yürümeyi hedef koymama rağmen henüz başarabilmiş değilim sabha saat çaldığında kapatıp arkamı dönüp uyumaya devam ediyorum ve kalkamıorum bunu nasıl başarıcam ben yaa her sabah 12 de kalkıorum 4 te de evden çıkıorum ama erken kalksam ne güzell olurrr gün bana kalır spro yaparımm.
iki gündür kahvaltılarımda salatalık domates az peynir maydanoz ve 1 dilim kepekli ekmek yedim
öğlenleri meyveli yoğurt ile geçiştiriyorum
akşam iş yerinde salata ve bir kase çorba içiyorum
gecenin ilerleyen saatlerinde de mavi yeşil bisküvilerden yiyorum sekersiz çay ile
gece de yemek yemiorum bakalım nasıl gidicek

gün içinde bol su içelim kızlar çok işe yarıyormuş birde türk kahvesini şekersiz içmek yağları yakıyormuş diye duydum bir arkadaşımın gittiği diyetisyen söylemişşşş

gitsin artık kilolar
sabırsızım bu aralar ..
(bunlarda benim içimden döküldüüü..bayanssulusmile

bir de iki tane çay tarifi buldum
yağ yakıcı çay:
-4 çay kaşığı yeşilçay
-4 çay kaşığı mate yaprağı
-2 çay kaşığı ısırgan yaprağı
-2 çay kaşığı kekik
malzemeleri 1 litre suda kaynat 10 dk demleme ile hazırlanan bir çay..

kilo verdiren çay
-mate yağrağı
-biberiye
-kekik
-funda yaprağı
-yeşil çay
bu malzemeleri her birinden bir kaşık olmak üzereee 1 litre suda kaynatıyoruzz 20 dk demliyoruz. sanırım bu da aktarlada da satılan tarif etkili oluyormuş ama çalışanların çalışma sürelerinde içmeleri pek tavsiye edilmiyor biraz fazla tuvalete gitmeye sebep oluyormuş çünküü sositososito

çok geçmiş olsunnn:çok üzgünüm:

Back
X