Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim ben hep gece vardiyasındayım genellikle vardiyam 17:00-01:00 amaaa ayda 4 ya da 5 kere de 01:00-09:00 oluyor yani tamamen gece çalışıorum zaten geri verdiğim kiloları da o vardiya sayesinde aldım insanın düzeni değişiyor tamamen uyku ile uyanıklık arasında gidip geliyorum sabaha karşıları ama inanırmısınız yoğunluk oluyor geceleri bile bi bakmışsın dışarı sanki tüm herkes uyuyorrr ama işe giriyosunnn sanki tüm türkiye ayakta bizi arıyor :D eh birde gece vardiyasında pasta börek çörek bisküvi çok dağıtan oluyor birde çerez çekirdek hepsi de gelip k oluyor sonra da o k lar senin k nda toplanıyorrr :gitme: birde 17:00-01:00 vardiyasında da eve geldiiğimde acıkmış oluyorum ee dolaptaki yemeklelere dadanıorum resmen geçen gün hatta bizim evdeilere dedimm gece uyumadan önce dolaba kilit takın açamıyım diye vallahi çok aç oluorum ama iki gecedir eve geldiğimde birşey yemeden uyudum zor olasa da bakalım buna da alışıcam gibi görünüyorrr

bence canım sen ne yap biliyor musun.. gece işe gitmeden önce güzel bi egzersiz yap yürüyüş yap.. sonra duşunu alıp mutfağa gir..

başla diyet yemeklerini yapmaya.. salatalar yap.. baklagillerden yemekler yap.. etler pişir.. kepekli sandviç ekmekleri al.. işe gidince bunlardan ye.. tabi hergün birini..

böyle küçük 100 gr lık yoğurtlar var at ondan da çantana.. iki tane de küçük meyve al yanına.. saat 7 olmadan ye..

yani bi gün yoğurtla baklagil yemeğini ye.. bi gün salatanla etini ye.. ya da etini de soğutup salataya koy öyle ye yanında yoğurt ye..

bi gün sandviç yap ye. ton balıklı olur.. klasik olur.. soğuk etli olur(bayılırım).. menülerinin ardından da bi saat geçe meyve ye.. her akşam yoğurt ye.. eğer iş yerinde çok yeme isteği duyarsan önerilerim:

>isteğin tatlı ise süt dilimi ve veya danette (116 ve 130 cal) ama hafta bir yap bunu her akşam değil..

>bunun dışında mavi yeşil light kraker ve eti form yulaflı biskuvi çok güzel..

>bi de saray ın light keki var ama onun bi tanesi 140 cal.. çok gelir gece için..

iş çıkışına da yakın 200 ml süt lüplet.. içemem dersen kakaolu süt iç (77cal).. sen 1 de geliyorsun eve.. ve birden sonra ya da sen mesaideyken biz de oturup öğün yemiyoruz zaten..saat 1e kadar uyanıksam midemi zor zaptediyorum ben.. ama gece hiç yemiyorum çok şükür.. sende koşarak yatağına yat ve hemen uyu

çok güldüm yaaa kaydirigubbakcemile3 oh biz seninle ortak olalımmm hem de azimle hiç görüşemeyen ama en başarılı olan ortaklar olalım nasıl olucaksaaaaaa bilemiorummm guclubacismile

valla olur.. ben bu hafta kilo verdim zaten çok mutluyum.. geçen hafta almıştım problemli bi haftaydı.. hiç görüşemeden de birbirimizi zayıflatabiliriz belkim kaydirigubbakcemile5

selamlarrrrr...

eskişehir istanbul değilde kadiköy beykoz arası mahvetti yine başım tuttu hava hem yağmuru hede çok sıcak... eve henüz attık kendimizi... bir taraftan dinlenirken bir taraftanda ortalıkta laptopu görünce bakmadan duramadım size ... henüz ablamı göremedim ortanca yeğenimden başka kimse yok ablamı bekliyoruz şimdi.. öpüyorum hepinizi... sonra yine gelirim..

reyhan ablacım geçmiş olsun bak stres senin tek derdin dinlenmek iyi gelecektir inşallah..

oburcuk isteyene zorla kal diyemiyoruz kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle davranın tabiki.....inşallah tüm ayrılan arkadaşlarımız için iyi olur...

oyyyyyy kallisim gelmis. canim benim cok sükür varmissin yerine.. bende kizimla konustum iki dakika önce telde. onlarda hayirlisiyla varmislar kaan cok usluymus. simdi uyumus bebegim ya cok akilli cocuk masallah.
evet canim stressmis tüm derdim.. esim diyorki rahat edebiliyorsan evde ne güzel yat dinlen falan diyor. niye rahat edemiyeyim dedim ben workaholic falan degilim.. ama aliskanlik yapmasin bu evde oturma sonra calismak zor gelir diyordum ama düsünsene kallisim bir ay tatil gibi oldu bana.
canim ben adimlarimi yapmaya basladim yine. hersey yolunda yani. sen firsat buldukca bakarsin buraya canim benim öptüm kocaman herkese selam.a.s.

kallisim varmışsın hayırlısıyla. tadını çıkar ne güzeldir oralar şimdii opuyorumnanaktan

ben bir dahaki sene için vize işlemlerine başlasam mı ne:roflol: aklım sende kalıyor ablam olmuyor böyle :roflol: binin beşyüzünü ben dikmek istiyorumkaydirigubbakcemile3

reyhan abla nasıl güldüm biliyormusun glayöller ters değildirde lilyumları filan bilmiyorum soğanları şekilsizdi galibaohaoldumsmile inşallah düzdür hepsi.

birde şey unutmadan.. gladolius ay bunlarada senin dilinde yazacam diye aklinialirimsmile glör glör onların adı kısacaa.s işte onları kış başlarken topraktan soğanlarını almalısın yoksa donuyorlarmış annem hiç bir soğanlı çiçeği çıkarmaz onları çıkartır bez torbalara asardı kış boyunca... yavrularıda oluyor bi sürü bi sürühihoyyyt

ay ordadamı varbenneyaptımki ben toptan kapadım farmvilleyi alişte oyalanıyordu kızlarda büyük filan yani çok zaman harcıyorlardı bende örnek oldum kapadım sonra psikolojik baskı yapıp onlarada kapattırdım:jeyyar:

dışarı çıkınca benimde aklıma geldi aşırı sıcaktan öyledir diye çünkü sizin gölgeniz soğuğuuz bizim güneşli yer gibidir:roflol:
ay çok çirkinlerrrrr:utangac::utangac::utangac::dilcikar::dilcikar: hiç kıskanmadık:dilcikar:

mersam fidesini toptan kaça aldınız bende eşim izne çıkınca ablama giderken yalovaya uğrayalım diyorum otelin açılmasına yakın.. geçen yıl 40 fideli kasalarda almıştık 10 liraydı yalovadan.....

kediler için herkesin hoşlanacağı bir çzüm olur inşallah, tamda mart ayındayız :roflol: barınağı ona göre büyük tutsaydın hepsinin göbüşü doludur şimdi onların....:çok üzgünüm:

bir sürü resim çektim ama nasıl becerdiysem hiç birini bulamıyorum .yoksa sizi accık daha kıskandırmıycaktım ama bulamadım.
biz büyük seradan alıyoruz sürekli onlarla çalışıyoruz ama tane hesabı tanesini 25 kuruşa aldık.galiba aynı fiyata geliyor.2 tane ağaç fidanı aldık ama adını bilmiyorum daha ekmedik onların tanesini 80 liraya aldık.çok güzel ama her mevsim renk değiştiriyomuş.

kedilerimizin evi bitttiiii.çok mutluyum.ama bunuda kursağımda bırakmaya çalışanlar oldu.vay efendim öyle olmazmış hepsine ayrı oda yapmamız lazımmış.bende dedim ebeveyn banyosuda isterlermi.her gün çoğalıyoruz en az doğuranı 4 tane yapıyor ama çok güzeller.bide aynı yere koyacaz artık başka işleride olmuycak habire çiftleşsinlerr.ebeleri olacamm..

gidip doktordan ilaçlarımı yazdırdım, sonra pazara gittim giderken çok ama çok yürüdüm hatta yolum daha kısayken ben uzattım... pazar çok güzeldi ama aşırı pahalıydı... kızlara biraz meyve aldım kuzu ıspanağı vardı bahçeden gelmiş börek yapıp dondurucuya atacağım çıkarıp pişirir yerler yaprak aldım akşama dolma sarıp yine buzluğa atarım gerisinide onlar hallederler bir makarna pişirseler kardır gerçi aliş olsa güzel yemek yapar onlara ayçanın yemeklerini yırtık bile beğenmiyor :)) çıkıp dışarda yesinler daha olmazsa ne yapimmm 4 gün idare edecekler artık...

bende dün gittim pazara hakkaten çok pahalı.valla ne alacaksam yarısını alıp geldim.

merhaba kızlar iki gündür giremedim,ne var ne yok bakalım sizlerde?
kallisim gitmiş,baş baş yapmış,bu ara hep çiçek muhabbeti dönmüş forumda.ay ne güzel uğraşlarınız var sizin böyle ya,imreniyorum.reyhan ablam ve kallisim de maşallah herşeyden var yani.
bijom zor günlerin yakında geçecek bitanem,hani derler ya ilk 3 ay..sonrasında rahatlarsın inşallah...
mersa obur ve citol gitmişler..bence iyi yapmamışlar.ayrılınca özellikle citolüm daha fazla salmayasın dikkat et canım.
yeni gelenlere hoşgeldiniz demek istiyorum.dilerim iyi neticeler alırsınz.,

çikolatammm ben bir yere gitmiyorummmmmm..sende listede değildin. bende bir müddet öyle duruyimki bu ara boğazımı tutamıyorum bari zararım olmasın dedim.hiç bir yere gitmeye niyetim yok ...ama tekrar toparlandım 2 gündür gayet iyi gidiyorumm.oburla çitoldemi listeden çıkmak istiyolarmış.benim demek istediğim zararım olmasın diyeydi..

merhaba cikolatam. benim güzel kizim. sen nasilsin? moralin düzgünmü?
bizi bosver bir sekilde yuvarlanip gidiyoruz. seni merak ediyorum

sana özel mesaj yazım ablacığım...çok teşekkür ederim
selamlarrrrr...

eskişehir istanbul değilde kadiköy beykoz arası mahvetti yine başım tuttu hava hem yağmuru hede çok sıcak... eve henüz attık kendimizi... bir taraftan dinlenirken bir taraftanda ortalıkta laptopu görünce bakmadan duramadım size ... henüz ablamı göremedim ortanca yeğenimden başka kimse yok ablamı bekliyoruz şimdi.. öpüyorum hepinizi... sonra yine gelirim..

reyhan ablacım geçmiş olsun bak stres senin tek derdin dinlenmek iyi gelecektir inşallah..

oburcuk isteyene zorla kal diyemiyoruz kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle davranın tabiki.....inşallah tüm ayrılan arkadaşlarımız için iyi olur...

kallisim hoşgeldin istanbula... :)

çikolatammm ben bir yere gitmiyorummmmmm..sende listede değildin. bende bir müddet öyle duruyimki bu ara boğazımı tutamıyorum bari zararım olmasın dedim.hiç bir yere gitmeye niyetim yok ...ama tekrar toparlandım 2 gündür gayet iyi gidiyorumm.oburla çitoldemi listeden çıkmak istiyolarmış.benim demek istediğim zararım olmasın diyeydi..

iyi mersam gitmediğine sevindim. herkes serdi bu ara,aslında en çok asılmamız gereken zaman...

günaydın millett .müjde aldığım yarım kiloyu fazlasıyla geri vermişimmmm.benim yöntemim tutacak demiştim ben sizeee.yupppiiiiii .......

kaliste nerdesin anacım sen gidince herkes kaçtı bak in cin top oynuyor.bir el at oralardan ...

**5.TAKIM 150 .ETAP **

tombili ( 80.2 /
mersa ( 77.5 ) geri dönecek
obur ( 74.6 ) geri dönecek
Ocean ( 79.7 /
chocolategirl ( 78.5 /
citol ( 112.0 ) geri dönecek
candy_candy ( 106.3 /
zazez ( 68.2 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO (

günaydın millett .müjde aldığım yarım kiloyu fazlasıyla geri vermişimmmm.benim yöntemim tutacak demiştim ben sizeee.yupppiiiiii .......

kaliste nerdesin anacım sen gidince herkes kaçtı bak in cin top oynuyor.bir el at oralardan ...

elim uzundur benimmmkaydirigubbakcemile3 nerde olsa uzanırım canım benim kaydirigubbakcemile3 kim var kim yok kim uğrmış kim kaçmış hepsini yazıyorum benkaydirigubbakcemile3

senin içinde sevindim mersacım hadi bakalım iyi olmuş vermişsin kiloları..

ben geri dönecek yazdım ama gitmedim diyorsan sileim hemen ..

kallisşm maşallah bu ne görev aşkı tablolarımı açmış bekliyodum kurtardın mı yoksa beni :roflol:

birkaç taşındı hatası dışında asayiş berkemalll

ay tıs senmi taşıdın onları :)))

bijom yaa yok çıkıcam herkes uyuyo diye aldım verdim liseyi ama ablam uyandı az sonra çıkıcaz evden

heee lafım yarım kalmıştı bijom eğer ayrılmak zorunda kalırsan melzeyite not bırakırsın...
ben öğlen sonrası bakıcam yine zaten aebenin takımınada bakmam gerek...

tamam şimdilik bir sorun yok buralardayım ben acil bişey olmadıkça kallisim..

günaydın hayırlı sabahlar 5. takımın güzel hatunları ......

bijon burdaymışın ....selam .

**5.TAKIM 150 .ETAP **

tombili ( 80.2 /
mersa ( 77.5 ) geri dönecek
obur ( 74.6 ) geri dönecek
Ocean ( 79.7 /
chocolategirl ( 78.5 /
citol ( 112.0 ) geri dönecek
candy_candy ( 106.3 /
zazez ( 68.2 /

5.TAKIM TOPLAM KıLO (
kalışsultan sabahın köründe kalkıp getirmiş zaten listeyi....:1hug:

günaydınlar güzel takımım herkes iyidir umarım fazla giremiyorum malesef sıkıntılarım oldu ama şimdi iyiyiz allahım şu zaman biran önce geçsede bebeğimi sağlıcakla vaktinde noksansız kusursuz kucağıma alsam başka bir dileğim yok her geçen güne şükrediyorum allahım emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah hepinizi çok çok öpüyorum özledim valla buraları

günaydinlarrrrrrrr.. mersacigim yerim senin yöntemini. demek basardin tebrikler.opuyorumnanaktan
kallisime bakarmisiniz... herkesten önce gelip listeyi neyi getirmis burnumuza dayamis..delikafadulden
helal sana kallisim.Şeniz
canzim ya allahim gönlüne göre versin be güzelim . gececek bunlarda gececek seneye aklina bile gelmez artik. hayirlisiyla bebisini kucagina al hersey gelip geciyor. allah kolayliklar versin canim benim. ne kadar kaldi senin doguma?
aeben günaydin tatlisim. gece kar yagmis heryer bembeyaz. dün ögleden sonra findik gibi dolu yagmisti gecede kar yagmis. paskalyada kar hic görmemistim burada. allah sonumuzu hayir etsin töbe töbe.:1shok:
bijom sen iyimisin biraz seker? a.s.

günaydinlarrrrrrrr.. mersacigim yerim senin yöntemini. demek basardin tebrikler.opuyorumnanaktan
kallisime bakarmisiniz... herkesten önce gelip listeyi neyi getirmis burnumuza dayamis..delikafadulden
helal sana kallisim.Şeniz
canzim ya allahim gönlüne göre versin be güzelim . gececek bunlarda gececek seneye aklina bile gelmez artik. hayirlisiyla bebisini kucagina al hersey gelip geciyor. allah kolayliklar versin canim benim. ne kadar kaldi senin doguma?
aeben günaydin tatlisim. gece kar yagmis heryer bembeyaz. dün ögleden sonra findik gibi dolu yagmisti gecede kar yagmis. paskalyada kar hic görmemistim burada. allah sonumuzu hayir etsin töbe töbe.:1shok:
bijom sen iyimisin biraz seker? a.s.
karmı ?ohaoldumsmile ablam yaşadıgın yüksek dağlık bir yer zanımca ....:1hug:

günaydın sanada . hayırlı cumalar ...a.s.

Back
X