- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #22.761
kallisim ben hep gece vardiyasındayım genellikle vardiyam 17:00-01:00 amaaa ayda 4 ya da 5 kere de 01:00-09:00 oluyor yani tamamen gece çalışıorum zaten geri verdiğim kiloları da o vardiya sayesinde aldım insanın düzeni değişiyor tamamen uyku ile uyanıklık arasında gidip geliyorum sabaha karşıları ama inanırmısınız yoğunluk oluyor geceleri bile bi bakmışsın dışarı sanki tüm herkes uyuyorrr ama işe giriyosunnn sanki tüm türkiye ayakta bizi arıyoreh birde gece vardiyasında pasta börek çörek bisküvi çok dağıtan oluyor birde çerez çekirdek hepsi de gelip k oluyor sonra da o k lar senin k nda toplanıyorrr :gitme: birde 17:00-01:00 vardiyasında da eve geldiiğimde acıkmış oluyorum ee dolaptaki yemeklelere dadanıorum resmen geçen gün hatta bizim evdeilere dedimm gece uyumadan önce dolaba kilit takın açamıyım diye vallahi çok aç oluorum ama iki gecedir eve geldiğimde birşey yemeden uyudum zor olasa da bakalım buna da alışıcam gibi görünüyorrr
bence canım sen ne yap biliyor musun.. gece işe gitmeden önce güzel bi egzersiz yap yürüyüş yap.. sonra duşunu alıp mutfağa gir..
başla diyet yemeklerini yapmaya.. salatalar yap.. baklagillerden yemekler yap.. etler pişir.. kepekli sandviç ekmekleri al.. işe gidince bunlardan ye.. tabi hergün birini..
böyle küçük 100 gr lık yoğurtlar var at ondan da çantana.. iki tane de küçük meyve al yanına.. saat 7 olmadan ye..
yani bi gün yoğurtla baklagil yemeğini ye.. bi gün salatanla etini ye.. ya da etini de soğutup salataya koy öyle ye yanında yoğurt ye..
bi gün sandviç yap ye. ton balıklı olur.. klasik olur.. soğuk etli olur(bayılırım).. menülerinin ardından da bi saat geçe meyve ye.. her akşam yoğurt ye.. eğer iş yerinde çok yeme isteği duyarsan önerilerim:
>isteğin tatlı ise süt dilimi ve veya danette (116 ve 130 cal) ama hafta bir yap bunu her akşam değil..
>bunun dışında mavi yeşil light kraker ve eti form yulaflı biskuvi çok güzel..
>bi de saray ın light keki var ama onun bi tanesi 140 cal.. çok gelir gece için..
iş çıkışına da yakın 200 ml süt lüplet.. içemem dersen kakaolu süt iç (77cal).. sen 1 de geliyorsun eve.. ve birden sonra ya da sen mesaideyken biz de oturup öğün yemiyoruz zaten..saat 1e kadar uyanıksam midemi zor zaptediyorum ben.. ama gece hiç yemiyorum çok şükür.. sende koşarak yatağına yat ve hemen uyu
çok güldüm yaaa kaydirigubbakcemile3 oh biz seninle ortak olalımmm hem de azimle hiç görüşemeyen ama en başarılı olan ortaklar olalım nasıl olucaksaaaaaa bilemiorummm guclubacismile
valla olur.. ben bu hafta kilo verdim zaten çok mutluyum.. geçen hafta almıştım problemli bi haftaydı.. hiç görüşemeden de birbirimizi zayıflatabiliriz belkim kaydirigubbakcemile5