Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben muzaffer kuşhanın diyetini uygulayayım diyorumm..

ya ölür kurtulurum ya verir kurtulurum.. :roflol:

günlük ihtiyaçtan 2000 cal az alsam olmaz di mi.. ölürüm falan.. eyvahedigeldismile
günlük ihtiyaç 2350 cal 350 ile idare etsem olmamı boshayallersmile

ablacım mutfak için üzülme ya hayırlısı de geç.. belkimde daha güzelini daha uygununu görürsün o zaman da iyiki olmamış dersin.. vardır herşeyde bi hayır.. olumunekankayizsmile

2 ayda 10 kilo verdim candycim sık yedim az yedim günde 1 saat yürüdüm ortalamaya vurursak . sen de aynı devam etsen ablamın dediği gibi 2 ay sonra 95 olursun ve en azından 3 basamaklılardan kurtulursun canım ama 350 kaloriyle hadi dayandın diyelim 3. ayda sana 100 kilo olarak geri döner 95 iyidir ama ve başlangıçtır totonu kaldırmaya

aslında benim ramazan sonunda 75-80 olmam lazım.. ondan sonra doksana 100 e çıksamda olur kaydirigubbakcemile3

görücüye çıkacam da aklinialirimsmile

2 ayda 10 kilo verdim candycim sık yedim az yedim günde 1 saat yürüdüm ortalamaya vurursak . sen de aynı devam etsen ablamın dediği gibi 2 ay sonra 95 olursun ve en azından 3 basamaklılardan kurtulursun canım ama 350 kaloriyle hadi dayandın diyelim 3. ayda sana 100 kilo olarak geri döner 95 iyidir ama ve başlangıçtır totonu kaldırmaya

ay tombilim ya ramazan sonuna iki ay yok ki dört ay var kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

ay mutlu oldum yaaa opuyorumnanaktan

aslında benim ramazan sonunda 75-80 olmam lazım.. ondan sonra doksana 100 e çıksamda olur kaydirigubbakcemile3

ben geldimmmmmmmalkisalkisalkis

nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamam hiç durmadan yürüdüm ağır adımlarla gezi havasında yürüdüm ama 4 saat yürüdüm iştedelikafadulden

reyhan ablacım üzülme yaopuyorumnanaktan yine rastlar güzel bir mutfak opuyorumnanaktansen gönlünü ferah tut...çok pahalıya çıkmış ama haklısın sende ne desen....

çikolatım canım hakkında hayırlısı bitanem.. gelip yazamadığını elbette anlayışla karşılarız ama seni merak ediyoruz durumundan haber ver en azındanŞeniz

candycim imkansız değil ama sadece ot yemen gerek bak şimdi ben daha önce sabah norml kahvaltı öğlen salata yoğurt ve akşam ya sebze yada 3-4 köfte ile geçiştirmiş 2 ayda 18 kilo vermiştim :utangac::utangac: ama hiç kaçamak yapmadan yaptım bunu her öğlen bıkıp usanmadan bolll salata ve yoğurt yedim akşamları ya sebze yemeği yedim bir tabak yada 2 kabak dolma 3 biber dolma olabilir bunu ayarladım veya 3-4 köfte yada eşdeğer et yedim yanındada çok az ekmek tabi vardı.... metabolizmanız yaşınıza göre çabucak verdirecektir sen umudunu kaybetmeden yap elinden geleni..

candycim imkansız değil ama sadece ot yemen gerek bak şimdi ben daha önce sabah norml kahvaltı öğlen salata yoğurt ve akşam ya sebze yada 3-4 köfte ile geçiştirmiş 2 ayda 18 kilo vermiştim :utangac::utangac: ama hiç kaçamak yapmadan yaptım bunu her öğlen bıkıp usanmadan bolll salata ve yoğurt yedim akşamları ya sebze yemeği yedim bir tabak yada 2 kabak dolma 3 biber dolma olabilir bunu ayarladım veya 3-4 köfte yada eşdeğer et yedim yanındada çok az ekmek tabi vardı.... metabolizmanız yaşınıza göre çabucak verdirecektir sen umudunu kaybetmeden yap elinden geleni..

ne güzel yaaa boshayallersmile

hiç yapamayacakmışım gibi geliyo mafoldumben

günlük ihtiyaçtan 2000 cal az alsam olmaz di mi.. ölürüm falan.. eyvahedigeldismile
günlük ihtiyaç 2350 cal 350 ile idare etsem olmamı boshayallersmile

ablacım mutfak için üzülme ya hayırlısı de geç.. belkimde daha güzelini daha uygununu görürsün o zaman da iyiki olmamış dersin.. vardır herşeyde bi hayır.. olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3olmaz sekerim. cünkü saglikli bir diyette 1500 calori almalisin günde . ama cok bilincli olursan 1000 caloride yetebilir. ama bak hayatim bir fikrim daha var..
kallisimin verdigi birkac link vardi sende arastirabilirsin netten callanetics yap günde yarim saat vucudu harika sekle sokuyor. birde aebenim yapardi bak 62 kiloya düstü 3 cocugu var.
pilates.. hem incelip hem vucudunu sekle sokarsan 12 kilo versen 20 kilo gibi görünür. terazini degil ama aynani kandiririz bu sekilde. hadi sen bugün basla . bak bugün diyorum bugünün isini yarina birakma. bu aksam yemek yok. bir parca izgara et yada bir protein gurubundan bir sey sec. ama gercekten 150 gr.. bu sekilde geceleride yag yakarsin uykuda yani. hadi bakalim gazan mubarek olsun..vereliniortak
haklisin canim para kaptirmadimya ama cok begenmistim olsun belki dahada güzelini bulurum insallah:Saruboceq:

abbboooovvv :bbo: 3000 euro dediğin mutfak 6800 tl yapar 11000 dediğin de 23000 tl yapar ben 3000liralık mutfak yapmaya ikna edecem insanları diye göbeğim çatlıyor fiyatın bu kadar artması için senin mutfağın orda gördüğünden 4 katı büyük olması gerekir mtül hesabı yaptığımıza göre nasıl uyduramadılar ki anlamadım yaklaşık aynı boyutlardaysa

ay sorma tombisim sok oldum. kadin para hesabi bilmiyordu herhalde..
oradaki hazir mutfaktan 6 dolap daha fazla olacakti bende . birde elektrikli aletleri miele olsun istedim amerikan ocagi falan. hani 90 cm genisliginde olan. yani nerden bakarsan bak hesap yanlis.. ben onu sikayet edecegim calistigi mobilya dükkanina olacak sey degil.. ay sinirim firladi yinealsanaalsanasmile
bende öyle düsünmüstüm. ordaki 3000 ise benim mutfaga göre olan 5000 hadi tas catlasin 6000 olur diye . kadin iki mislini istedi be hayatim

hosgeldin kallisim. hava güzelmiydi okadar yürüdün. burda yaz havasi gercekten demin esim bir tarafa ben bir tarafa yattik bahcede uyuyakalmisiz. günes bir yakmis gelip hemen kremlendim ter icinde kalmisim.

arkadaşlar mrb
2 gün önce bi polis arkadaşımız şehit oldu
onun üzüntü vardı
giremedim pek
listemide ekleyemedim
mazur görün beniii
cuma bildirimimi yaparım muhakkak

ay sorma tombisim sok oldum. kadin para hesabi bilmiyordu herhalde..
oradaki hazir mutfaktan 6 dolap daha fazla olacakti bende . birde elektrikli aletleri miele olsun istedim amerikan ocagi falan. hani 90 cm genisliginde olan. yani nerden bakarsan bak hesap yanlis.. ben onu sikayet edecegim calistigi mobilya dükkanina olacak sey degil.. ay sinirim firladi yinealsanaalsanasmile
bende öyle düsünmüstüm. ordaki 3000 ise benim mutfaga göre olan 5000 hadi tas catlasin 6000 olur diye . kadin iki mislini istedi be hayatim

miele çok iyi bir marka ablacım biz de burda franke koyuyoruz hepsi franke olsun dese bile ortalama bi fiyatta beğense ürünleri 3-4 milyar bulur anca 6 dolap fazla diyorsun o da en kaliteli malzemeden seçilse 2 milyar fark olur yani seninki dediğin gibi yanlış hesap yapmış dediğin gibi taş çatlasa 6000 euro anca tutması lazım ben de şok oldum altın mı kaplayacaktı acaba senin dolapları? şimdi bi yere teklif hazırlıyorum bütün evin dolapları mutfak+2 sürgülü gardolap+kitaplık+2 vestiyer ve hepsi de tasarım harikası (ben çizdim ben kaydirigubbakcemile3 ) 12 milyar tutuyor

gerçekten görücü mü geliyor ayyy beni görmeye geldikleri geldi aklıma sen kallisimin sözünü dinle biraz da yürüyüşle ablamın dediği gibi egzersizlerle çok kolay işin hele böyle bi de gaza getirecek neden varken tutmayın candyi kaydirigubbakcemile4

merhabalar arkidişlerim..
ne zamandır gelemedim yoruluyorum eve gelince yatıyorum hemen..
ben bu aralar ekmeği fazla kaçırıyorum yaa napcam bilmiyorum..
kahvaltıda ve öğle yemeğinde hem beyaz ekmek,hem de 2-3 dilim yiyorum..mafoldumben
sonra pişman oluyorum ama tutamıyorum kendimi..
akşamı hafif geçirerek telafi ediyorum ama bu durumda kilo veremem.
sadece kilomu korurum gibi geliyor..
dün yürüyüş yaptım 35 dk hızlı tempo..
bugün hava çok kötüydü yapamadım, inşallah yarına yine düzelir.
işte durumum böle, biraz gaza ihtiyacım var sanırım..

canım ben de 86-87 ile çıktım görücüye, fotolara bakınca ay ne biçimmişim diyorum..
ha şimdi de pek farklı değilim ama neyse..
3 temmuzda da düğünüm var ama yine de motive olup bir türlü veremedim 2 haftadır kilo..
napsak ne etsek canım ? sürekli bu konuyu düşünce de olmuyor sanırım..
en iyisi spora odaklanmak sanırım.kaydirigubbakcemile2

miele çok iyi bir marka ablacım biz de burda franke koyuyoruz hepsi franke olsun dese bile ortalama bi fiyatta beğense ürünleri 3-4 milyar bulur anca 6 dolap fazla diyorsun o da en kaliteli malzemeden seçilse 2 milyar fark olur yani seninki dediğin gibi yanlış hesap yapmış dediğin gibi taş çatlasa 6000 euro anca tutması lazım ben de şok oldum altın mı kaplayacaktı acaba senin dolapları? şimdi bi yere teklif hazırlıyorum bütün evin dolapları mutfak+2 sürgülü gardolap+kitaplık+2 vestiyer ve hepsi de tasarım harikası (ben çizdim ben kaydirigubbakcemile3 ) 12 milyar tutuyor

harikasin tombisim..Şeniz demek sen ciziyorsun peki kim imal ediyor? yoksa siz sadece planlamami yapiyorsunuz?
elektrikli aletlere bozulmadim ben canim onlarin fiyatlari zaten belli.. madem en pahalilarini sectim sonucada katlanmaliyim. ama 3000 euroluk dolap birkac ilave ile 6500 euroyu gecince sigorta atti bende. sonra birde su var.. o hazir mutfakta zaten bütün beyaz esya vardi yalniz markalari zanker idi. ben yeni beyaz esya almadimki sadece degistirdim. yani nerden baksam hatali

kaydirigubbakcemile3olmaz sekerim. cünkü saglikli bir diyette 1500 calori almalisin günde . ama cok bilincli olursan 1000 caloride yetebilir. ama bak hayatim bir fikrim daha var..
kallisimin verdigi birkac link vardi sende arastirabilirsin netten callanetics yap günde yarim saat vucudu harika sekle sokuyor. birde aebenim yapardi bak 62 kiloya düstü 3 cocugu var.
pilates.. hem incelip hem vucudunu sekle sokarsan 12 kilo versen 20 kilo gibi görünür. terazini degil ama aynani kandiririz bu sekilde. hadi sen bugün basla . bak bugün diyorum bugünün isini yarina birakma. bu aksam yemek yok. bir parca izgara et yada bir protein gurubundan bir sey sec. ama gercekten 150 gr.. bu sekilde geceleride yag yakarsin uykuda yani. hadi bakalim gazan mubarek olsun..vereliniortak

bu aralar hastayım diye hiç hareket etmedim abartmıyorum kafamı bile oynatmadım.. işten çıkıyorum 5 te üç gündür vurup kafayı yatıyorum sabah 7 de kalkıp işe gidiyorum..

akşam yemeğini de hep dışardan söyledik.. annem yok evde bi erkek kardeşimle ben varız.. havalar da kötü.. yani anlayacağınız ortam caymaya müsaitti ben de caydım.. cayınca yine ben bu işi yapamicam demeye başladım..

bu sabah iyiyim bu sabahtan tekrar başladım bakalım.. akşama egzersiz ve yürüyüşümü de yapıcam inşallah.. bakayım ben o callenetics e bi de.. benim göbeğim değişmiyor çünkü belki onu küçültür..

nasilmis onun diyeti? ya öldürüyor ya olduruyor. yada herhalukarda öldürüyor .delikafadulden

15 günde 10 kilo verdiriyomuş aklinialirimsmile

canım ben de 86-87 ile çıktım görücüye, fotolara bakınca ay ne biçimmişim diyorum..
ha şimdi de pek farklı değilim ama neyse..
3 temmuzda da düğünüm var ama yine de motive olup bir türlü veremedim 2 haftadır kilo..
napsak ne etsek canım ? sürekli bu konuyu düşünce de olmuyor sanırım..
en iyisi spora odaklanmak sanırım.kaydirigubbakcemile2

evet çok düşününce olmuyor.. zaten herşeyi biliyoruz geriye sadece yapmak kalıyor ama biz yapmak yerine düşünüp duruyoruz olur mu olmaz mı.. çok düşününce anormal bişey sanıyoruz.. normal yaşamak lazım diyet ve egzersizi..

ben 80 olsam yeter ya boy 172 zaten.. şimdi bile 90 diyebiliyorum yani kimse de yok canım demiyor.. inanıyor doksana..

gerçekten görücü mü geliyor ayyy beni görmeye geldikleri geldi aklıma sen kallisimin sözünü dinle biraz da yürüyüşle ablamın dediği gibi egzersizlerle çok kolay işin hele böyle bi de gaza getirecek neden varken tutmayın candyi kaydirigubbakcemile4

hele de böyle bir takımı varken a.s.

dün iki öğün beslendim sayılır ayaküstü ağzıma kahvenin yanında peynir ekmek soktum iki lokma öğlen tavuk sote yedim ama akşam en sevdiğim sebzelerden birini yapmıştım onu biraz kaçırdım 2 dilim ekmekle güveçte patlıcan yemeği yedim tabağım bayağı doluydu kendime hakim olamadım yanında bol salata yedim... bu gün yiyeceklerimi öğlen yiyip akşama salata yemek niyetindeyim bakalım ne yapacağım..

dün öyle bir yürümüşüm ki hala ayaklarım hem ağrıyor hemde aşırı sızlıyor çok abartmışım bugünde çıkıcam ama o kadar yürüyemem tabiki az yürüyüp dönerim..

Back
X