Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

havalar bir türlü düzelemedi sinir bozucu elim kolum her yanım ağrıyor aşırı halsizim ne yapıcam bilmiyorum güneş açsada kendimize gelsek durmadan yağmur yağıyor ....
birde spor aletimin bir parçası kırıldı eşim hafta sonu yaparım dedi ama doğru düzgün kullanamadım şu aleti birde voit aldık hesapta iyi olsun diye ilk günden beri kırılmadık yeri kalmadı moralimi bozuyor canım istesede yapamıyorum sporumu...
bugün el işime yükleneceğim başka iş yapmak niyetinde değilim yorulduğumda gelirim sık sık dinleniyorum zaten el işi yaparken boynuma yük yapmasın diye... şimdi evimin işini halledip el işimi alayım sonra uğrarım..

sayın takım kaptanım zaten bu hafta tartılmayı düşünmüyorum.. :umursamaz: artık listeye izinli mi yazıyorsunuz aynı kiloyu mu geçiyorsunuz bilmiyorum ama haftaya tartılıcam yani sadece bu hafta.. görmek istemiyorum herhangi bir rakam.. zaten arttığı belli.. :gitme:

günaydinnnnnnnn..
iyimisin bugün biraz candy? daha iyisin insallah.. bak canim. hergün ve her hafta icin bahaneler aramiyalim bundan sonra.. gecen hergün hayatimizdan geciyor. mutsuz geciyor. huzursuz geciyor. yapilmasi gerek bir isin devamli ertelendigini düsün. insan ne kadar huzursuz oluyor.. hepimizde dahil olmak üzere ben artik kaybedecek vaktimiz olmadigini düsünüyorum. yazik degilmi bize?.
canlarimiz okadar güzel seyleri giymek isterken. uzun zaman sonra bir tanidikla karsilasinca onun kafasindan gecen düsüncenin ( aman allahim ne kadar sismis) dedigini duyar gibi olmak.... otururken kalkarken devamli kiyafetlerimizi cekistirip sirtimizdaki göbegimizdeki yag kitlelerini saklamaya calismak.....sabah hazirlanirken. sadece seni kapatacak degilde seni güzellestirecek yakisan seyler giymek varken. hergün huzursuzca yarin giyebilecegin dügmeleri ancak kapanabilen cirkin bir kiyafeti kafadan gecirmek. bu liste öyle bir uzarki. ama bunu hepimiz biliyoruz zaten hergün yasiyoruz. biz kilolarimizla mutlu degiliz. yani kendimizle mutlu degiliz.
ama hayatin güzel olan herseyinden bizimde hakkimiz var. güzel olmak saglikli olmak hayati ve kendini sevmek gibi. mutlu insan cevresinede mutluluk sacar.. yag kitlelerimizin arasinda saklanmaktan vazgecelim artik.
valla sabah sabah costum yazdikca yazdim .. candy bu dediklerim takimdaki herkese ilk bastada bana. sakin yanlis birsey düsünme. ilk basta kendimi kendime getirmeye calisiyorum.
birde sunu diyeyimde isime gücüme bakayim sonra :))
calismadan ugrasmadan sikintilara girmeden hicbirsey elde edilmez.. ulasilan her basarida alin teri emek sevgi vardir.
peki biz emek ve sevgiye layik degilmiyiz?bir saksi cicegi büyütmek icin gidiyoruz aliyoruz saksisini topragini tohumunu ekiyoruz bekliyoruz sari yapraklarindan temizliyoruz nereyi sever günesi nerden görür diye ordan oraya tasiyoruz. her sabah sulayip gelisimlerini seyrediyoruz..
peki kendimiz? kendimiz icin neden hicbirsey yapmiyoruz. dus alip temiz bir cuval giymek yeterli degil bence.. siz ne diyorsunuz?

kallisim burda son iki gün inanilmaz güzel hava vardi dün hele 25 dereceye cikmisti. ama bugün simdilik kapali belki sonra acar. mutlaka acar kaan geliyor bugün:))
halsizligin havadanda olabilir, dünkü cok uzun yürüyüsündende. bahar yorgunluguda olabilir..yorma kendini
patlican güveci bende yapmis olsaydim bende dayanamazdim kallisim ve sebze yemegiyle bende cok ekmek yiyorum nedense.. ben sebze cok severim herseylerini severim haslayip üzerine limon ve tuz ile yemeyi bile seviyorum. yada yogurtlu.. artik güvecte firinda yada kizarmislarini hic söylemiyim .ohaoldumsmile

candycim cuma günü bakamamıştım şimdi baktım çizelgelere en iyisi seni listede izine ayıralım kilo verdiğindede hem takıma hem kendine motivasyon olur bize geldiğinden sonra 3 hafta geçmesine rağmen bir kilo almış gözüküyorsun sen izin diye buradan ayrılma ama bak reyhan ablayla bende listede yokum ama her gün buradayız her daim :)) senin için sadece listede ki fark seni motive etsin diye donduralım şu an diyorum olur mu canım..

günaydinnnnnnnn..
iyimisin bugün biraz candy? daha iyisin insallah.. bak canim. hergün ve her hafta icin bahaneler aramiyalim bundan sonra.. gecen hergün hayatimizdan geciyor. mutsuz geciyor. huzursuz geciyor. yapilmasi gerek bir isin devamli ertelendigini düsün. insan ne kadar huzursuz oluyor.. hepimizde dahil olmak üzere ben artik kaybedecek vaktimiz olmadigini düsünüyorum. yazik degilmi bize?.
canlarimiz okadar güzel seyleri giymek isterken. uzun zaman sonra bir tanidikla karsilasinca onun kafasindan gecen düsüncenin ( aman allahim ne kadar sismis) dedigini duyar gibi olmak.... otururken kalkarken devamli kiyafetlerimizi cekistirip sirtimizdaki göbegimizdeki yag kitlelerini saklamaya calismak.....sabah hazirlanirken. sadece seni kapatacak degilde seni güzellestirecek yakisan seyler giymek varken. hergün huzursuzca yarin giyebilecegin dügmeleri ancak kapanabilen cirkin bir kiyafeti kafadan gecirmek. bu liste öyle bir uzarki. ama bunu hepimiz biliyoruz zaten hergün yasiyoruz. biz kilolarimizla mutlu degiliz. yani kendimizle mutlu degiliz.
ama hayatin güzel olan herseyinden bizimde hakkimiz var. güzel olmak saglikli olmak hayati ve kendini sevmek gibi. mutlu insan cevresinede mutluluk sacar.. yag kitlelerimizin arasinda saklanmaktan vazgecelim artik.
valla sabah sabah costum yazdikca yazdim .. candy bu dediklerim takimdaki herkese ilk bastada bana. sakin yanlis birsey düsünme. ilk basta kendimi kendime getirmeye calisiyorum.
calismadan ugrasmadan sikintilara girmeden hicbirsey elde edilmez.. ulasilan her basarida alin teri emek sevgi vardir.
peki biz emek ve sevgiye layik degilmiyiz?bir saksi cicegi büyütmek icin gidiyoruz aliyoruz saksisini topragini tohumunu ekiyoruz bekliyoruz sari yapraklarindan temizliyoruz nereyi sever günesi nerden görür diye ordan oraya tasiyoruz. her sabah sulayip gelisimlerini seyrediyoruz..
peki kendimiz? kendimiz icin neden hicbirsey yapmiyoruz. dus alip temiz bir cuval giymek yeterli degil bence.. siz ne diyorsunuz?

kesinlikle haklısın ablacım yanlış düşünmem ben merak etme yerimseniben benimde canımı sıkıyor çok.. ramazanın sonundan beri yerinde saymak insanı çığrından çıkarıyor.. bi tarafran da hiç başaramayacağını düşündürüyor insana..

çok uyuşuğum ablacım.. havalar kötü oldu mu benim pilim bitiyor bu ezelden beri böyle.. bu bahar da ne çok bekletti bizi.. söz de küresel ısınma var.. küresel ısınamıyoruz ama biz..

yapmak istiyorum ama havalar kötü olunca hele de hastalık olursa bir de başımda isteğimde köreliyor.. amaaan boşver yiyen de ölüyor yemeyen de diyorum.. ama bi yandan da planlarım var.. sevgilime söylediğim bi rakam var.. düştüm dediğim ama düşmediğim.. bi yandan acele ediyorum bi yandan da kendimi mucizevi iksizlere bağlıyorum.. ama diyorum bak bir ayda 16 kilo verdiriyormuş en olmadı onu yaparım.. ama sinir oluyorum işte doğru değil bunlar biliyorum hiçbir zayıflama yan ürünü hiçbir iksir hiçbir mucize diyet doğru değil.. ama işte.. miskinlik.. illa bişey yapmadan mucizelerle zayıflamak istiyorum..ama bilmiyorum ki mucize falan yok! sıkmak lazım biraz şeyimizi..

bazen kendimden bile beziyorum ki planlarımdan bezeyim.. 100 kilo olacaktım ne hevesle yapmıştım planlarımı.. buraya kadar demiştim.. ama hala 105 o da geçen hafta öyleydi şimdi kimbilir kaç..

yeniden şarj olmam lazım.. ama psikolojim çok kötü.. çok düştüm.. üç gündür sırf uyuyorum zatern.. hayatta değilim..

mafoldumben

ne ka kötüymüşüm ben ya.. :gitme:

candycim cuma günü bakamamıştım şimdi baktım çizelgelere en iyisi seni listede izine ayıralım kilo verdiğindede hem takıma hem kendine motivasyon olur bize geldiğinden sonra 3 hafta geçmesine rağmen bir kilo almış gözüküyorsun sen izin diye buradan ayrılma ama bak reyhan ablayla bende listede yokum ama her gün buradayız her daim :)) senin için sadece listede ki fark seni motive etsin diye donduralım şu an diyorum olur mu canım..

olur kallistecim ya.. ben zaten bişeyler yapmaya devam edicem.. inan bana ağlamak üzereyim şu an.. çok sıkıcı bi durum bu.. 6 aydır çabalıyormuş gibi yapıyorum ama bi yerden bi şey oluyo ben hep aynı kilodayım.. 6 aydır her ay 3-4 kilo veriyorum ama 3-4 günde geri alıyorum..

verince rahatlıyor muyum ne yapıyorum anlamadım ki..

daha önce başarmamış da değilim yani.. yapabildim bunu ben.. bu sinirimi bozuyor çok.. süre çok az ama ben final çizgisini görmüyorum..

time up olacağım anlayacağınız..

candycim 16 kilo verdiriyor dediğin ne yaa merak ettim..

canım senin hissettiğin durumu çok zaman hepimiz hissediyoruz ama şu var ki çabalayıp veremediğinde huzurlu oluyorsun ama çabalamış gibi davrandığın zaman acaip huzursuzsun bende durum bu yani.. ben zaman kaybettiğim durumlarda çok acaip kızıyorum kendime ve bu işi tüm takıma söylüyorum hiç birimizin tam ciddiye aldığını sanmıyorum kimse patır patır kilo veremiyor hepimizin bir bahanesi var şu an bende senin durumundayım giden zamana bakıyorum nasıl üzüldüğümü anlatamam inan kahroluyorum ama neden gerektiği gibi çabalamadığımıda bilmiyorum ...bundan sonrada yaz geldi geçer artık hala yerimizde duruyor halde burda olursak bu durumu kaldıramıyacağım kesin...

aklıma ne geldi günlerdir bir şarkı dinliyorum her dinlediğimde tüylerim diken diken oluyor... candan erçetin ninni şarkısı diye aratıp dinleyin ne olur... ülkemizi, halkımızı Atatürk'ümüzü ve şimdiki içinde buunduğumuz durumu anlatıyor candanı görsem alnından öpeceğim keşke herkes bu kadar cesaretli olsa dedim...

reyhan abla yazdıklarını okuyorum kelimesi kelimesişne doğru tabiki hepimizde aynı hissediyoruz..ben ablama gitmeden dikiş dikiyordum ya kendime bir bluz diktim ama iki beden ufak çok güzel oldu şimdi onu karşımdan eksik etmiyorum baktıkça hevesleniyorum ne zaman giyebileceğim diye aklım hep onda.. tavsiye ederim ufak kıyafetleriniz varsa çıkartın..

candy cigim kallisim hersey elimizde ama bunu biliyoruz degilmi?
valla sizlanip durmanin degil silkelenip kendimizi yenilemenin zamani diyorum ben.. bahar geldi alooooooo
almanyaya bile geldi. tabiat uyaniyor biz neden hala uyuyoruz.?????
valla ben uyandim. yaza kadar fistik gibi olayimda sizde catlayin .kaydirigubbakcemile2
kallisim ille beyaz kilos etegimi giyip resim cektirecegim ahdim var. üzerinede kalcadan kemer düsürecegim.. ben olsam catlardim. siz catlamadinizmi???kaydirigubbakcemile3

elim bosalsin hemen arayip dinliyecegim kallisim sarkiyi.
evet cok haklisin kücük kiyafetler cok motive ediyor . ama bakarmisin bende bu yaziyi yazdim esim cagirdigi icin gönderememistim .ayni seyleri düsünmüsüz .)))

harikasin tombisim..Şeniz demek sen ciziyorsun peki kim imal ediyor? yoksa siz sadece planlamami yapiyorsunuz?
elektrikli aletlere bozulmadim ben canim onlarin fiyatlari zaten belli.. madem en pahalilarini sectim sonucada katlanmaliyim. ama 3000 euroluk dolap birkac ilave ile 6500 euroyu gecince sigorta atti bende. sonra birde su var.. o hazir mutfakta zaten bütün beyaz esya vardi yalniz markalari zanker idi. ben yeni beyaz esya almadimki sadece degistirdim. yani nerden baksam hatali

ben çiziyorum ablacım önceden imalatımız da vardı bizim ama fabrikayı kapattık şimdi başka bir yerde yaptırıyoruz resim yüklemeyi bilseydim sana son çizdiğim mutfağı gönderebilirdim kitaplık gardrop falan hepsini çiziyorum yeni bi kitaplık tasarladım mesela adam kabul etse de yaptırsak diye heyecanlanıyorum çoközel oldu yani bence kaydirigubbakcemile3

ben çiziyorum ablacım önceden imalatımız da vardı bizim ama fabrikayı kapattık şimdi başka bir yerde yaptırıyoruz resim yüklemeyi bilseydim sana son çizdiğim mutfağı gönderebilirdim kitaplık gardrop falan hepsini çiziyorum yeni bi kitaplık tasarladım mesela adam kabul etse de yaptırsak diye heyecanlanıyorum çoközel oldu yani bence kaydirigubbakcemile3

mutlaka cok güzel olmustur tombisim. kitapligi görmeyi bende cok isterdim.. okadar cok kitabim varki

günaydinnnnnnnn..

ekleyecek hiçbişey yok her kelimesinin altına imzamı atıyorum ben de

canım senin hissettiğin durumu çok zaman hepimiz hissediyoruz ama şu var ki çabalayıp veremediğinde huzurlu oluyorsun ama çabalamış gibi davrandığın zaman acaip huzursuzsun bende durum bu yani.. ben zaman kaybettiğim durumlarda çok acaip kızıyorum kendime ve bu işi tüm takıma söylüyorum hiç birimizin tam ciddiye aldığını sanmıyorum kimse patır patır kilo veremiyor hepimizin bir bahanesi var şu an bende senin durumundayım giden zamana bakıyorum nasıl üzüldüğümü anlatamam inan kahroluyorum ama neden gerektiği gibi çabalamadığımıda bilmiyorum ...bundan sonrada yaz geldi geçer artık hala yerimizde duruyor halde burda olursak bu durumu kaldıramıyacağım kesin...

:umursamaz: :umursamaz: ben çok ciddiye alıyorum valla verdiğim kilolar da bunu gösteriyor herhalde ama bu ara takıldım neden takıldığımı bulsam patır patır gidecek yine ama

cevizli sarımsaklı bişey.. sabahları içiyorsun.. suda bekletip.. bi ara yapıyordum ama üç gün sürdü.. regl döneminde ara vermen gerekiyormuş.. ben bi ara verdim iki regl dönemi daha geçti kaydirigubbakcemile3

yapıcaz yapıcaz.. olcak bu iş ama..

aklıma ne geldi günlerdir bir şarkı dinliyorum her dinlediğimde tüylerim diken diken oluyor... candan erçetin ninni şarkısı diye aratıp dinleyin ne olur... ülkemizi, halkımızı Atatürk'ümüzü ve şimdiki içinde buunduğumuz durumu anlatıyor candanı görsem alnından öpeceğim keşke herkes bu kadar cesaretli olsa dedim...

o şarkıyı bir kere dinledim.. bir daha dinlemeye cesaretim yok.. durumu bu kadar net görmeyi içim el vermiyor..

bi cümlesi aklımda.. düşünene bilene itirazı çokmuş kargaların diye..

özellikle radyo dinlersem sabahları geliyor aklıma bu sözü bi de müstehak deyişi.. düşüneni bileni bile kalmadı gelecek nesillerde.. halimiz harap.. müstehak diyesim geliyor gelmesine de içim elvermiyor işte.. ben bile yıldım düşünmekten.. sustum çok konuşurdum.. bıktım usandım.. gelecekten de umudum yok artık..

zaten bugün hiçbişeyden umudum yok ya.. hayırlısı.. garip bi haldeyim..

ışte Ben Böyle Bir Hal ıçindeyim. Aslında Derin Keder ıçindeyim. Bazen Bilmeyerek Ne Yaptıgımı ıyi-Kötü, Güzel-Çirkin Her Biçimdeyim..

Son düzenleme:
yapabilirsen resmini görmek isterim tombisim kitapligin.
candy canim sunun adresini dogru düzgün ver ya.alsanaalsanasmile pofffff nasil cevizli sarmisakli hadiiiiiiii
yanlis deyince bende ilactan bahsediyorsun sandimdi. meger sarmisakli cevizli birseymis. vakit geciyor hadi basliyalim bizde birseylere aaaaaaa

Back
X