bu arada fazla uğrayamıyorum diye sakın ipin ucunu bıraktığımı sanmayın günde 2 sefer yürüyüş yapmaya çalışıyorum sabah akşam toplam 2.5 saat.
kızlar dünki halimi bir görseydiniz gülmekten ölürmüydünüz halimize ağlarmıydınız bilmiyorum.dün sabah yürüyüşe çıktık 3 arkadaş hava bulutlu ama olsun şeker değilizya erimeyiz heralde dedik yola devam ettik.döndük tam ormanın içindeyiz.yağmur başladı birden gök gürlemeye başladı hava simsiyah oldu.arkadaşın eşi aradı burda dolu başladı dikkat edin dedi.biz hala işin dalgasındayız diğer arkadaşla yağsın nolacak dedik.diğer arkadaşı bir panik aldı allahım biz napacaz demeye başladı ve olan oldu birden dolu bastırdı ama ne dolu kafamızı kaldıramıyoruz gözümüze giriyor.sırılsıklam olduk sığınacak hiç bir yer yok.arkadaş başladı ağlamaya kurtarın biziii biz burda ölecez sus diyoruz ama o koptu artık bizi duymuyor imdattt diye bağırıyor.meğerse gök gürlemesine aşırı fobisi varmış yıllar önce başından bir olay geçmiş gözünün önünde ağaçlar devrilmiş yıldırım düşmüş ölenler olmuş onun etkisindeymiş.kocasını aradı gel yetiş bizi kurtar diye .bizde o arada yola çıktık.kocasıda karakolda memur.kızlar bir ekip geldi bizi almaya biz bindik polis dolmuşuna suçlu gibi aman dedim beni evde indirmeyin sonra derler kadın siteyi soydu heralde polisler almış .daha önce bir yerde indim.sıçan gibiyim tabi bu arada eve vardım ama yürüyemiyordum artık üstümdekiler çok ağırlaşmıştı.dün çok maceralı geçti yani.ayyy yine inmem gerekiyor sonra yine yazarım hadin byyy.
allahim mersacigim ne güldüm . bir bilsen.
benimde basima geldide o geldi aklima. heidelberge gitmistim 5 haftalik rehabilitasyon merkezine. bilmedigim tanimadigim yer. ve kalp ameliyati falan gecirmis insanlar var genelde orda. neyse bir türk hanim 3hafta önce agir bir kalp ameliyati gecirmis birde italyan hanim oda kalpten ameliyatli biz kaiserstuhla ciktik aksam yemeginden sonra ilk defa gittim ben ama o türk arkadas daha önce gelmis oraya. ben biliyorum dedi takti bizi pesine.
gittik kaiserstuhlde heidelberg manzarasi izledik günes batana kadar paraglieding
yapanlara baktik eglendik günesi batirdik hadi dönelim dedik.. bu defa arkadas dedi baska yoldan dönelim orasi daha güzel dedi. e iyi biz düstük pesine hava sogudu kararmaya basladi.
ve kadin yolu kaybetti biz saatlerce yürüdük yolu bulamadik simsiyah ormanin ortasinda üc kadin ikisi ameliyatli. bir ise yarar ben varim ama bende yolu bilmiyorum.
türk arkadas aldi eline bir sopa ne olacak dedim belki bir hayvan cikar karsimiza dedi. bu defa bende korktum.
italyan kadincagiz agliyor agzimizi bicak acmiyor. kimseler yok ne isaret ne iz.
ne telefon almisiz yanimiza ne birsey. yürüdük yürüdük allahim hava karardi sogudu ve gök gürlemeye basladi. ve ince bir yagmur. eyvah dedim bu gece sokakta kalsak birde islanirsak zatürree oluruz düsünmek bile istemiyorum ben hizli hizli gidiyorum bunlar bana yetisemiyor. gözüm hicbirsey görmüyor nasil hizli gidiyorum.
ne dualar ettim bilmiyorum. hangi duam kabul oldu bilmiyorum birden bir inek sesi duydum o inege baska ineklerde ses verdiler. ben deli gibi birde geri kostum bunlari buldum kurtulduk dedim allahima bin sükür kaldigimiz yerin arkasindayiz. orda var cünkü inekler.. bunlar elleri kalplerinde ben ikisinin arasinda ikisine sarildim yavaslayin yakiniz dedim birde birsey olsa bunlara ben ne yaparim . neyse geldik arka kapidan girdik kilitlenmemisti daha cok sükür. iceri girdim saat 21.40 olmustu.. saat 22.00 de herkes icerde olmali diye bir kural vardi orda. . islandim üsümüsüm .dayanabilecegim kadar sicak suyla dus aldim bornozu giyip yattim. ondan sonra nasil bir bosandim aglaya aglaya sükürler dualar ede ede uyumusum.
gece saat 21..00 de orman nasil karanliktir imkani yok tahmin edemezsiniz temmuz ayida olsa.
sizinki biraz komik olmus birde senin anlatiminla birlesince güldüm ama bizimki korkunctu canim. ben yön tayin etme arizaliyim zaten gittigim yeri b ile tekrar bulamam. biz hastanenin etrafinda kimbilir ne kadar döndük o gece..