- Konu Sahibi Cherry Mom
- #22.981
cikolatacigim . iyisin degilmi canisi?
bu ara herseyi aklindan cikarip diyetine odaklansan.. verdigin her yarim kiloda mutlu olsan. sana diger sikintilarini unutturan güzel bir sürec bile olabilir bu sürec. abla ne sacmaliyorsun benim hayatim dagildi deme ne olur.. ben herseyin cok iyi bilincindeyim. sadece aklini baska seylerle mesgul etsen. mesela ben ummadigim bir zamanda bir kilo kaybetsem öyle mutlu oluyorumki dünya yikilsa umrumda olmaz gibi geliyor.
iyiym reyhan ablacığım,hayat devam ediyor ve hangimize ne kadar ömür biçildiğini bilmiyoruz. kimse için üzülmeye,yıpranmaya gerek yok. Hepimizi yaratan bir Allah..Onun için ağlamayıp,onun yarattığı için ağlayamam... Eşimi seviyorum ama bana uygun değil, ben de ona. Birbirimizin sinirlerini yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramıyoruz.
zaten hataydı bu evlilik. insan düğüne 1 ay kalana kadar sürekli ayrılıp barıştığı insanla evlenir mi... hata tamamen bende.kaçınılmaz bir sondu bizimksi...
kilo konusunda haklısın ablacığım,sanırım bu süreçte beni en mutlu eden şey kg vermem olurdu..uğraşıyorum
sağol mersam ... yanımda olduğunuz,arkadaşım olduğunz için çok şanslıyımcanım inşallah hakkında hayırlı olur .her şey çok daha iyi olur.hayata sıfır kilometre başlarsın her şerde bir hayır vardır .bende seni çok öpüyorum .
.
çikolatım kolay gelsin diyelim canım hayırlı olsun hakkınızda inşallah..
tombilinin bahanesini farkettin sende :)) market güzeli herhalde arkidiş :)) dediğin gibi pazarda 1 liraya almayanı dövüyorlar 2 liralık alırsan özel müşteri konumuna giriyorsun heheeee...
evet hayırlısı kallisim...
evettt kesinlikle bahane,meyve sevmiyor ya yırtmaya çalışıyor.ama ben şu evi bir taşıyayım,dikilirim onun tepesine zebellah gibi :))