Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çikolatım bizde seni seviyoruz şekerciğim bu gün güzel şeyler düşün kendin için ........

bijom avatarın çizelgen ve imzan süper güzel gözüküyor çok yakışmış...
ya siz ne zaman cinsiyet şeysine gideceksiniz merak ediyoruz ama.. ben kız diyorum bakalım artık...

bijom avatarın çizelgen ve imzan süper güzel gözüküyor çok yakışmış...
ya siz ne zaman cinsiyet şeysine gideceksiniz merak ediyoruz ama.. ben kız diyorum bakalım artık...

teşekkür ederim kallisim beğenmene çok mutlu oldummm opuyorumnanaktan uyumlu olmuşum di miii kaydirigubbakcemile5

cinsiyet şeysi ya 15 gün sonra gittiğimde ya da 1 ay sonra gittiğimde belli olur. çevremdeki çoğu kişi kız diyor sen ve reyhan ablam gibi..

bakalım öğrenir öğrenmez yazarım size... bana hiççç farketmez evlat olsun da :emir_bebek:

teşekkür ederim kallisim beğenmene çok mutlu oldummm opuyorumnanaktan uyumlu olmuşum di miii kaydirigubbakcemile5

cinsiyet şeysi ya 15 gün sonra gittiğimde ya da 1 ay sonra gittiğimde belli olur. çevremdeki çoğu kişi kız diyor sen ve reyhan ablam gibi..

bakalım öğrenir öğrenmez yazarım size... bana hiççç farketmez evlat olsun da :emir_bebek:

evet evet çok beğendim benzer bişi yapmam gerek çok özendimzemuszemuszemuszemus

yaa hayatım tabiki evlat ayırt edilirmi kızı erkeği bizimkisi işin esprisi sağlıklı olmasu dünyaya bedelopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yap kallisim yap senin neyin eksik hıh:1closedeyes:

evet sağlıklı olsun da merak ediliyor yine de cinsiyet, bakalım dr amcası ne diyecekkk:emir_bebek:

Eklentiler

• $adsız.webp
    $adsız.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 29
ben bu sabah elma sirkesi ve sandaloz sakızını kullanmaya başladım bakalım fayda edecekmi soğan suyu hiç bir işe yaramamıştı :)) zaten bu tür şeyleri fazla yapamıyorum ama kolestrole fayda eder diye yapmak istedim hadi hayırlısı...

bende 3 gün kadar sarmisakli cevizli seyi yaptim.. sarmisagi yutmak iskence oldu parcalara böldüm. ondan sonrada koku yapiyor o böldügüm parcalari bile yutamadim ve tansiyonumu düsürdü.. simdilik besi biryerde cayi yapiyorum sadece.

bende 3 gün kadar sarmisakli cevizli seyi yaptim.. sarmisagi yutmak iskence oldu parcalara böldüm. ondan sonrada koku yapiyor o böldügüm parcalari bile yutamadim ve tansiyonumu düsürdü.. simdilik besi biryerde cayi yapiyorum sadece.

tüh reyhan abla ben her gün bütün bir sarmısak yutuyodum çok da işe yaramıştı demek tansiyonunu düşürdü.. neyse artık umarım beşi bi yerde çayı işe yarar..

sempatiksalakcinni ay o nasıl yutulur bende yutamameyvahedigeldismile ama yoğurt içinde olsa belki lüpp diye kayar gider ben sandaloz sakızını bile kum gibi olduğu halde yiyemedim sabah bir tatlı kaşığı yoğurtla karıştırdımkaydirigubbakcemile3

bu gün hava çok güzel şimdide canım sıkıldı dışarı çıkamıyorum diye :)) yarın pazara gidicem neyse bu gün mecbur oturuyorum yarında hemen dönerim perşembe akşamı bitiyor işlerim çok ince hesap yaptım :)) cuma gezebülürüm hehehee....

bu gün hava çok güzel şimdide canım sıkıldı dışarı çıkamıyorum diye :)) yarın pazara gidicem neyse bu gün mecbur oturuyorum yarında hemen dönerim perşembe akşamı bitiyor işlerim çok ince hesap yaptım :)) cuma gezebülürüm hehehee....

kaydirigubbakcemile3 ne gezentisin :hulya:

çikolatım yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun mutluluk huzur getirsin inşallah Şeniz
bijom valla ben de beğendim yeni cicilerini ama 4 ay oldu mu ya 4.ayda belli olmuyor muydu cinsiyet neyse dediğin gibi evlat olsun hayırlı evlat olsun da kız olsun erkek olsun önemli değil
reyhan ablacım o nasıl hazırlıktır öyle maşallah insanın diyetten sonra sana misafir olası geliyor vallahi içkiler biraz fazla kaçmış ama onu da farketmedim değil
kallistecimben de sandaloz sakızını merak ediyorum dene bakalım ne olacak sonu
merhabalar güzel takımım
ben daha ayılamadım doruk gece çok fenaydı hiç uyumadı ateşi 40 dereceydi azcık süt içti onu da anında geri çıkardı yatak yorgan üst baş kalmadı banyoya soktum nasıl tatlı görseniz tirtir titriyor ayakta zor duruyor bir yandan da anni tellik tellik diye banyo terliklerini istiyor basamıyor yere yalınayak bi yandan da ağlıyor tabi anni yıka yıka diye kirlenen yerlerini gösteriyor neyse banyodan sonra rahatladı hadiii sabah yine aynı terane şimdi aradım uyuyormuş ateşi çok çıkmamış gündüz akşam atlatır toptan inşallah
yediklerimi de yazıyım bu arada
sabah: 1 yumurta peynir zeytin domates 1 dilim ekmek
ara: kepekli bisküvi
öğle: tavuk şiş 1 kaşık pilavından 1 parça da (parmak kalınlığında ve uzunluğunda) pide
ara:yok öğle çok geç olmuştu çünkü
akşam: 1 kepçe çorba 1 kaşık pilav z.yağlı patlıcan yemeği
su vardı herhalde 3-4 litre çok içtim yani
yürüyüş yoktu dün eşim hiç uğramadı dükkana ben de çıkamadım dışarı bugün daha bitmedi bugün çıkarım inşallah

:oklava: :oklava: :oklava: meyve yok meyve
ama şimdi aklıma geldi hemen yıkayıp koyacam masama ara öğünde de yicem merak etme çikolatım

merabalar
çikolatalım doğum günün kutlu olsun canım
eskileri aratmayan bir yıl olsun inş.
ben hemen dünkü listemi ekliiimm

SABAH : 1.5 dilim light ekm.- 1 yumurta-peynir-domates
ARA: 1 elma
ÖĞLEN: 5 etli sarma - 3 kaşık bulgur pilavı-ayran
ARA: yarım muz
AKŞAM: yarım kepçe çorba- 1dilim somon balığı -bol yeşil salata

ay ben ne kötü oldum ya saat 12 gibi devrilmis uyumusum saat 3e kadar kalktim.. hala sersem gibiyim.
tombisim cok kacti biliyorum seker.. alisikta degilim fena oldum ya..
aman bugün uctu gitti is güc yapmadim .öylesine gecti gitti.. ama cok iyi geldi tembellik bütün kemiklerim agriyordu dünkü yorgunluktan.

iyigeceler takımcığım...

bugün evimin kontratını yaptım,önümüzdeki pazar günü taşınıyorum.
doğumgünüm bugün,yani ilk dakikaları... biraz buruk ..biraz ümitli...biraz ümitsiz...

mutlu olmak istiyorum...zayıflamak istiyorum!

hadi bakalım zorlu bi süreç seni bekliyor..
her zaman yanındayız canım..
Allah işlerini rast getirsin..
yeni yaşın sana güzellikler getirsin, kiloları götürsün..
öpüyorum canımŞeniz

selamlar güzel takımım herkesler iyidir umarım biz bebişimle iyiyiz yatmaya devam ediyoruz zaman azaldıkça dahada zor geçiyor allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
sizler iyisinizdiir umarım kilolar nasıl gidiyor inşallah ben dönene kadar herkes mezun olur ben şimdiye kadar 3 kilo aldım ama bundan sonrası daha fazla olacak gibi daha çabuk acıkmaya başladım az az sık sık yemeğe çalışıyorum bakalım inşallah fazla klio almadan tamamlarım sağlığınız yerinde olsunda gerisi fazla önemli değil ben yattığım için herşeyin kıymetini daha iyi anlıyorum hepinizi çok çok öpüyorummm

Selam kızlllaaaarrr
Kaçak oburunuz geldiiii.Bir haftadaır bir okul bir ev koşuşturma hiç bitmedi.Evimi özlediiim.oturup sizlerle muhabbeti özledim.23 nisan gösterileri, toplantı,okul kayıtları,......bitmiyor.Baharda hep aynı koşuşturmalar.Neyseki tatlı ve güzel bir koşuşturma.
Sizler nasılsınız?Arada fırsat buldukça sayfaları okuyordum.ama geçen hafta hiiiç bakamadım.Umarım herşey yolundadır.
Çikolllatttııım DOĞUM GÜNÜN kutlu olsun Hayatıııım.Umarım bu yılın ve önümüzdeki yılların geçmişini aratmaz veee daha huzurlu ,güzel,sağlıklı,mutlu,başarıllıııı kürdan gibi geçerrrrr.
Hepinizi çok özledim.Görüşmek üzere öptüüüm hepiniziiii.

listemi vereyim..
sabah kahvesinden sonra bir yumurta bir dilim ekmek azicik peynir ve domatesle kahvalti..
ara bir muz
öglen uyumusum uyaninca bir armut
aksam güvecten bir parca et ekmeksiz iki kasikta taze fasulye. kirmizi biber salatasi.
aksam sütlü kahve..
adimlarimi tamamladim..

Back
X