Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah kahvaltım çeyrek beyaz ekmek esmer emeğim bitmiş süpriz oldu
1 yumurta ve biraz beyaz peynirle sandviç yaptım
yanında da açık çay

afiyet olsun canım benim

ben çizelgemi en son düzelteyim derken sildim kazara
daha da yapamadım zaten zor bela yaptıydım:1:

evet ya bu aralar pek kimsede kalmadı çizelge
bana kolay geliyo artık çizelgeyi yapmak,alıştım

ben dün akşam;

1 kepçe yayla çorbası
4 çk mercimek yemeği
3 ç.k. makarna
1 dilim ekmek

ara yapmadım.çünkü uyuya kalmşım koltukta.uyandığımda saat 11 olmuştu.o saatten sonrada bişey yemek istemedim. 1 bardak su içip tekrar yattım :))

sabah:2,5 dilim ekmek yedim bu sabah kızlar çoştum yani
2 k.k. kadar lor peyniri
2 fincan çay
1,2 kaşık çikolata
:17::17::17:

ben dün akşam;

1 kepçe yayla çorbası
4 çk mercimek yemeği
3 ç.k. makarna
1 dilim ekmek

ara yapmadım.çünkü uyuya kalmşım koltukta.uyandığımda saat 11 olmuştu.o saatten sonrada bişey yemek istemedim. 1 bardak su içip tekrar yattım :))

sabah:2,5 dilim ekmek yedim bu sabah kızlar çoştum yani
2 k.k. kadar lor peyniri
2 fincan çay
1,2 kaşık çikolata
:17::17::17:

afiyet olsun canım
ben dün akşam erkenden sızdım kaldım
türlü yemiştim çok az yoğurtla gece açlıkla uyandım kalkmadım kaldığım yerden devam ettim
uyumaya valla:1:
çikolata nutella mı yoksa
hafta sonu kardeşim için almıştım ben de eve kahvaltıda çok sever o
o giderken çantasına attım kavonozu biliyorum huyumu dibini
görmeden içim rahat etmez yerdim hepsini:1:
iyi ki öyle yapmışım:60:

afiyet olsun canım
türlü yemiştim çok az yoğurtla gece açlıkla uyandım kalkmadım kaldığım yerden devam ettim

nutella değilde onun eşdeğeri bişey işte.
çook uzun zamandır evde.benimde kocam yer arada.
bende uzun zamandır çıkarmıyodum sofraya,bu sabah çıkartıyım dedim
ama o yemedi ben yedim :))

Son düzenleme:
:60: hep öyle olur zaten
olsun az yemişsin bugün cuma olsun minacık kaçamak
:1:

valla bu hafta hiç kilo veremicem sanmıştım.tartıya çıkınca süpriz oldu bana ve tabii süper oldu.
buda onun şerefine olsun bariii.
bu hafta daha bi dikkat ediyim baride daha çok kilo veriyim

valla bu hafta hiç kilo veremicem sanmıştım.tartıya çıkınca süpriz oldu bana ve tabii süper oldu.

:nazar: aman nazar değmesin
ben de haftaya 2 kilo vermeyi hedefliyorum
fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum
bol bol

afiyet olsun canım

işte budur, akıllıca hareket etmek lazım yoksa bizim işimiz zor. Malesef benim de annem yüzünden başıma gelmeyen kalmıyo :59: Kadını hipnotize edip, sen aşırı kilolusun çook az yemen lazım gibi düşünceler sokmak istiyorum beynine. Böylece beni sabote etmekten vazgeçer belki.

Begüm tebrik ederim, elif seni de tebrik ederim. Kaçamakları bu kadar sınırlı tutunca kilo veriyosunuz ne güzel. Bu hafta artık ben de haftalar sonra biraz azalmak istiyorum :(

:nazar: Aman nazar değmesin
ben de haftaya 2 kilo vermeyi hedefliyorum
fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum
bol bol

yürüyüş yapıyosan kesin verirsin elifcim.azcık hareket bile epey farkettiriyor.hadi bakalım inşallah

işte budur, akıllıca hareket etmek lazım yoksa bizim işimiz zor. Malesef benim de annem yüzünden başıma gelmeyen kalmıyo :59: Kadını hipnotize edip, sen aşırı kilolusun çook az yemen lazım gibi düşünceler sokmak istiyorum beynine. Böylece beni sabote etmekten vazgeçer belki.

annen zayıf bi bayanmı canım.

begüm tebrik ederim, elif seni de tebrik ederim. Kaçamakları bu kadar sınırlı tutunca kilo veriyosunuz ne güzel. Bu hafta artık ben de haftalar sonra biraz azalmak istiyorum :(

aslında ne kadarda az kaldı senin 6 li rakamları görmene ama neyse sen bi düzenine dönde vericeksin ben inanıyorum

benim annem bekarken bana yeme derdi yeme kızım yarım dünya oldun derdi
ben inadına yerdim
şimdi de yesene yesene diyo:1:

ama tamamda biliyorlar burda ne kadar beklediğimizi tamam burçak unuttu diyelim esra gelecekti burcu bu haftada yapmayacaktı ama doğruya onu unutmuştum şimdi sadece esra ve burçak gelecek burcu bu haftada izinli olacaktı

ama tamamda biliyorlar burda ne kadar beklediğimizi tamam burçak unuttu diyelim esra gelecekti burcu bu haftada yapmayacaktı ama doğruya onu unutmuştum şimdi sadece esra ve burçak gelecek burcu bu haftada izinli olacaktı

eee ne olcak şimdi ???

annen zayıf bi bayanmı canım.

aslında ne kadarda az kaldı senin 6 li rakamları görmene ama neyse sen bi düzenine dönde vericeksin ben inanıyorum

Hayır hiç de zayıf değil ama kilolu olduğunu da asla kabul etmiyo. Kilo vermek demek ona direnmek demek. Onun yediklerinden kaçmak için başka odada otursam bile, gelip bişeyler bırakıp gider odaya. Çok sıkı tembihlememe rağmen durum hiç değişmiyo. Bütün iş benim hayır dememe kalıyo.

Artık işler iyice azaldı, dün misafir gittikten sonra da işe devam ettim, 12 ye geliyodu bitirdiğimde. Ben de yürüyüşlere çıkıcam artık olleey :32:

Son düzenleme:
Back
X