ben geldim kızlar baya hakkımda korkunç yorumlar yapılmış ayyy

korktum neyse bundan sonra daha dikkatli olurum ve meyveleri gün içine yayarak daha az yerim ara olarak çok işe yarıyor çabuk ve çok acıkmıyoruz böylece neyse bugün geç kalktım çok manyak rüya gördüm ayy valla hala üzerimden atamadım neyse kahvaltım klasikti işte
sabah kalkınca 1bardak su
kahvaltıdan 15dakika önce 1 yemek kaşığı dereotu
3 zeytin 2dilim ekmek
1kase yoğurt
domates
peynir kk
2bardak çay
ara elma yedim
şimdide rezene çayı içiyorum ıyy dayanamıyorum ama faydasını düşününce hiçte fena gelmiyo

neyse birde yine sizle birşey paylaşmak istiyroum işinize yararsa;
Kilo vermek isteyenler, bir çok bitki yada yağ yakıcı, zayıflatma etkisi olan besinleri deniyor. İbrahim Saraçoğluda dereotunu öneriyor.
???Açlığı bastıran ve tok tutan özelliklere sahip olan dereotu, diyetinizin ayrılmaz parçası olmalı.
Dereotu zayıflama konusunda etkili mi?
İbrahim Saraçoğlu, dereotunun zayıflamaya etkisinin olduğundan bahsediyor. Kulllanımı da oldukça basit. Tek yapmanız gereken yemekten önce 1 yemek kaşığı dereotu tüketmek.
Sofraya oturmadan 15 dakika kadar önce, bir yemek kaşığı dereotu yemek, sofradan daha erken kalkmanızı sağlar. 10 dakika sonra tokluk hissiniz artacaktır. Dereotu sayesinde daha az yemek yersiniz.
İbrahim Saraçoğlu diyet yapanlara özellikle tavsiye ediyor.
Dereotu, açlık duygunuza fren yaptırır. Hatta isterseniz dereotunu yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş oratadan kalktığına şahit olursunuz.
Dereotu kürü ile iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk hissiniz daha erken gelecektir.