Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin canım ben gülsüm takım kaptanıyım burda öncelik paylaşım sıklığı canım elinden geldiği kadar bol ya paylaşımda bulunman gerekli ki motivasyonumuz artsın ve birbirime daha iyi destek olabilelim 1 haftalık deneme sürcindesin şu anda canım duruma göre 1 hafta sonra listeye dahil olursun yada olmazsın senin bileceğin bir iş :) kilo bildirimlerimizi cuma günü en geç saat 11 e kadar yapmamaız gerekiyor bunların haricinde 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye edilir birde günlük ne yeyip içtiğimizi ve ne spor yaptığımızı yazıyoruz ve yazılanlarada yorum yapıyoruz canım şimdilik bu kadar tekrar hoşgeldin arkadaşım:71:

hoşbulduk GÜLSÜM . .burda Aralık 2009 annlerinde paylaşımdayım sürekli ..bundan böyle 2. adresde burası olcak sanırım . .şimdi yanlış anlamadıysam şuanki kilomu yazmam gerekiyor (84) . .
peki canım haftalık belli hedefler varmı yoksa bu bizemi kalmış ayrıca bi çizelgeniz varmı kimler kaç kiloda ve ne kadar verdi gibi . .bu daha hırslandırıcı olur gibime geliyor . . ben 3 gün oldu diyete başlayalı . .
Bu arada 14 aylık bi oğlum var ve halen ve maşallah emiyor . . sürekli peşinden koşturup duruyorum sanırım fazla egzersize gerek kalmıycak afedrrsiniz ama hani k.çım oturak görmuyor neredeyse . .benim için önemli olan sütümü kacırmada kilo verebilmek tabi inşallah diyorum . .şimdilik ilk heycanla çok azimliyim inşallah bu azmim kısa süreli olmaz . . :20:
herkeşlere ol kilolar verme diliyorum . .

hoşbulduk GÜLSÜM . .burda Aralık 2009 annlerinde paylaşımdayım sürekli ..bundan böyle 2. adresde burası olcak sanırım . .şimdi yanlış anlamadıysam şuanki kilomu yazmam gerekiyor (84) . .
peki canım haftalık belli hedefler varmı yoksa bu bizemi kalmış ayrıca bi çizelgeniz varmı kimler kaç kiloda ve ne kadar verdi gibi . .bu daha hırslandırıcı olur gibime geliyor . . ben 3 gün oldu diyete başlayalı . .
Bu arada 14 aylık bi oğlum var ve halen ve maşallah emiyor . . sürekli peşinden koşturup duruyorum sanırım fazla egzersize gerek kalmıycak afedrrsiniz ama hani k.çım oturak görmuyor neredeyse . .benim için önemli olan sütümü kacırmada kilo verebilmek tabi inşallah diyorum . .şimdilik ilk heycanla çok azimliyim inşallah bu azmim kısa süreli olmaz . . :20:
herkeşlere ol kilolar verme diliyorum . .
aşk olsun kıss bizi ikinci sırayamı koyuyorsun :43: canım zaten cuma günleri liste hazırlıyoruz tabiki kiloları döküyoruz ortaya ordan görüyoruz kim ne kadar ki,lo vermiş yada almış ama genel olarak kilo çizelgesi vardı hepimizin ama düzeltmeye çalışırken hepimiz bire birer sildik yanlışlıkla :60::60: haftalık kiloya gelince belli bir şey yok canım keşke çok verebilsek ama her zaman istediğimiz gibi olmuyor malesef yani ne kadar verebilirsek bizim için o kadar iyi

kızlar mrb uzun kalamıycm kusuran bakmayın
sabah 2 haşlanmış patates zeytin peynir
öğle geç oldu ama zeytin yağlı pırasa
akşama Allah kerim yola çıkıyorum :) çünkü ne kadar süre yazamam bilmiyorum
bu arada hiç kilo vermemişim yine:5: moralim bozuk inanılmaz şekilde
görüşürüz inş...

kızlar mrb uzun kalamıycm kusuran bakmayın
sabah 2 haşlanmış patates zeytin peynir
öğle geç oldu ama zeytin yağlı pırasa
akşama Allah kerim yola çıkıyorum :) çünkü ne kadar süre yazamam bilmiyorum
bu arada hiç kilo vermemişim yine:5: moralim bozuk inanılmaz şekilde
görüşürüz inş...

canım nere gidiyon

iyi akşamlar arkadaşlar tam ben iyi oluyorum derken kızımada bulaştırdım ateşi yükseldi inmiyor ilaçlarını içirdim bekliyorum ateşinin düşmesini :(
akşam yarım tabek peynirli makarna yedim kızlar bugün yarım saatte spor yaptım

kızlar herkes gene nere gitti yaaa gelen yazıp gitmiş kimse yok paylaşımlara yorum yapan yok arkadaşlar nerdesiniz :19:

kimse yok galiba . .

sabah 1 dilim tam buğday ekmeği . .
1 yumurta ve domatez ..

akşam ayran .mantar çorbası .ve bamya yemeği . .ama ne yazıkki büyük aşkım tuzdan vaz gecemiyorum . .

bu arada boy 1.65 ..kilo 84

kimse yok galiba . .

sabah 1 dilim tam buğday ekmeği . .
1 yumurta ve domatez ..

akşam ayran .mantar çorbası .ve bamya yemeği . .ama ne yazıkki büyük aşkım tuzdan vaz gecemiyorum . .

bu arada boy 1.65 ..kilo 84

canım öğlen bişi yemedinmi öğün atlama bence sağlıksız olur tuz konusundada aşkınla ayrılsan iyi olur bence :60:

iyi akşamlar arkadaşlar tam ben iyi oluyorum derken kızımada bulaştırdım ateşi yükseldi inmiyor ilaçlarını içirdim bekliyorum ateşinin düşmesini :(
akşam yarım tabek peynirli makarna yedim kızlar bugün yarım saatte spor yaptım

ayy çok gecmiş olsun gülsüm sanada kuzunada . .bu arada kaç yaşında kızın .
bende spor yapmayı cok istiyorum ama şuan tek istediğim ayaklarımı uzatıp oturmak . .oğlan uyudugu saatlerde zaten iş güç akıp geciyo zaman ..onun haricindeyse peşinde koşturmaca . .

ayy çok gecmiş olsun gülsüm sanada kuzunada . .bu arada kaç yaşında kızın .
bende spor yapmayı cok istiyorum ama şuan tek istediğim ayaklarımı uzatıp oturmak . .oğlan uyudugu saatlerde zaten iş güç akıp geciyo zaman ..onun haricindeyse peşinde koşturmaca . .

teşekkür ederim canım kızım 5 yaşında teyzesi ellerinden öper :) evet küçükken öyle oluyor aman bi uyusada şu işimi yapsam bunu yapsam diyoruz büyüyüncede anca onlara laf yetiştirmeye çalışlıyouz Allah bi çene vermiş benim kıza maşallah ben yetişemiyorum ona :))

ben önceki diyetlerimdede hiç vedalasamadım tuzla herzaman istediiğim kiloyu verdim ..her nekadar doğumla tekrar bana dönselerde canım ..bu arada ben hiç ögle yemegi yemem bi sabah kahvaltısı bide akşam yani nerdeyse 14 aydır çalışmıyorum o zamandan buyana bu şekilde ..belki gec yapıyrum kahvaltı odan acıkmıyorum . .neyse şimdilik benim oğlan rahat vermiyor dönemezsem herkese iyi geceler . .

ama bu arada tuzla ilgili kötü örnek olmak istemem kimseye gercekten çok ama çok zararlımış ..arada bir böbreklerimde ağrı oluyor acıkcası buna bağlıyorum ..Allah korusun . .neyse tekrardan herkese iyi akşamlar . .

Back
X