Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam gülsümcüm olur bana uyar, ben öyle düşünmemiştim haklısın canım :)))

tamam canım öyle yaparız ama sadece formalite bak sakın ihmal etme bizleri :))

FERİHAN canım 190,etapta 92 kilo olarak ayrılmışsın bakalım ne kadar kilo aldın :9:

FERİHAN canım 190,etapta 92 kilo olarak ayrılmışsın bakalım ne kadar kilo aldın :9:

yok canım ihmal edermiyim
ben yine aynı şekilde yazmaya devam ederim
hoş zaten daha mezun olmadım ama
şu iştahımı kapatmam lazım
dün akşam yediklerimi hiç söylemiyorum o yüzden
ama bugünden itibaren yine eskisi gibi devam ediciiim tabe :))

maşallah burçak bitmiş kız ne güzel :) darısı başıma :) canım tabiki kalabilirsin ama benim bi önerim olacak son 500 gramıda verdikten sonra kilonda bi değişiklik olmayacak nasılsa eğer müsaden olursa seni mezun edelim 55 olunca ama sadece formalitede mezun ol yine bu şekilde kalalaım hep beraber ama sadecelistede adın geçmez bundaki amacım takım olarak biraz dereceye girmek sürekli aynı geçersem kilonu bi değişiklik olmaz listede ama karar senin canım bu sadece bi öneriydi yanlış anlama sakın sadece formalite

tamam pınarcım sen tartıl bildir pazartesi kilonu haftaya inşaallah listeye alırım seni şimdi bi bakim kaçıncı etapta ayrılmıştın onu bulayım :))

afiyet şifa olsun begümcüm :))

burçak konusunda bende sana katılıyorum gülsümcüm

gülsümcüm valla bende pazartesi kaç çıkacağım çok merak ediyorum inşallah çok almamışımdır bu kış yaramadı bana yok yok hareketim sıfırlandı resmen ama gidecek yaza inşallah kilo vermiş olarak gireceğim sizlerin desteğiyle . Burçakcım seni tebrik ederim canım azmin zaferi buna denir işte takımın örnek yarışmacısı olarak sana plaket :65: vermek lazım herkezede örnek göstermek lazım mezun olunca burayı bırakma senden öğrenecek çok şey var daha beni zayıflatacaksınız :32:

tamam gülsümcüm olur bana uyar, ben öyle düşünmemiştim haklısın canım :)))

yok canım ihmal edermiyim
ben yine aynı şekilde yazmaya devam ederim
hoş zaten daha mezun olmadım ama
şu iştahımı kapatmam lazım
dün akşam yediklerimi hiç söylemiyorum o yüzden
ama bugünden itibaren yine eskisi gibi devam ediciiim tabe :))

iştah konusunda bana önerdiklerinin aynısını sana öneriyorum burçakcım anladım sen :9:

burçak konusunda bende sana katılıyorum gülsümcüm
:70::70::71:
gülsümcüm valla bende pazartesi kaç çıkacağım çok merak ediyorum inşallah çok almamışımdır bu kış yaramadı bana yok yok hareketim sıfırlandı resmen ama gidecek yaza inşallah kilo vermiş olarak gireceğim sizlerin desteğiyle . Burçakcım seni tebrik ederim canım azmin zaferi buna denir işte takımın örnek yarışmacısı olarak sana plaket :65: vermek lazım herkezede örnek göstermek lazım mezun olunca burayı bırakma senden öğrenecek çok şey var daha beni zayıflatacaksınız :32:

tabiki vereceksin canım ne kilolar verdin sen şu an almış olsan bile önemli değil yine veririsin :70:

Ben yokken bir çok yeni arkadaş gelmiş hepsine hoşgeldiniz demek istiyorum . zamanla tanırız birbirimizi . gülsümcüm esra ( atçeken2005 ) burcu ( ebrehe ) ve seda ( senanaz ) ı göremedim ayrıldılarmı takımdalarmı canım . yoksa yokluğumda mezun mu oldular :26:

:70::70::71:

tabiki vereceksin canım ne kilolar verdin sen şu an almış olsan bile önemli değil yine veririsin :70:

inşallah canım tek ümidim sizlerin desteği ve artık şu kış mevsiminin bitmesi artık yürüyüşlere başlamalıyım . evde leslie ile yürüyüş yaptım ama başarılı olamadım malesef 2 gün yaptım 3 üncü gün bir bahane oldu yapmamak için o yüzden en iyisi açık havada mis gibi yürüyüş ve yediklerimi düzenlemek bunuda pazartesi itibariyle başarıcam inşallah .

Ben yokken bir çok yeni arkadaş gelmiş hepsine hoşgeldiniz demek istiyorum . zamanla tanırız birbirimizi . gülsümcüm esra ( atçeken2005 ) burcu ( ebrehe ) ve seda ( senanaz ) ı göremedim ayrıldılarmı takımdalarmı canım . yoksa yokluğumda mezun mu oldular :26:

canım esra mezun oldu evet ama burcu ve seda malesef diskalifiye oldular paylaşım ve bildirimde bulunmadıkları için

inşallah canım tek ümidim sizlerin desteği ve artık şu kış mevsiminin bitmesi artık yürüyüşlere başlamalıyım . evde leslie ile yürüyüş yaptım ama başarılı olamadım malesef 2 gün yaptım 3 üncü gün bir bahane oldu yapmamak için o yüzden en iyisi açık havada mis gibi yürüyüş ve yediklerimi düzenlemek bunuda pazartesi itibariyle başarıcam inşallah .

sana güveniyoruz arkadaşım başaracaksın inşallah :70::71:

inşallah canım almamışsındır
sağol tatlım, çok teşekkür ederim
darısı başına inşallah
yok yok kız bi yere gittiğim yok walla
siz beni kapıdan kovsanız ben bacadan yine girerim buraya :9::9::9::9:
merak etme sen de zayıflarsın bi düzzene girdiysen
düzensiz beslenmek malesef çok kötü yapıyor insanı

iştah konusunda bana önerdiklerinin aynısını sana öneriyorum burçakcım anladım sen :9:

canım biliyorum da dün saldım çayıra mevlam kayıra dedim
yarın yine başlarım diyip umursamadığım için yedim de yedim
bi ara midem bulandı walla :((
neyse ki iyiyim şimdi
bide hem gece yatmadan hem sabah kalkınca tuvalete çıktım, o da baya haififletti beni :9::9::9::9:

buyrun kızlar sabah sabah sıcacık şekersiz kahveler hazır tatlandırıcıdda var yanında isteyen atsın :9: :7::7::7::7::7:

hemen gelıyorummmmm:7:

canım benimki 55di
ama şimdi asıl hedefim yağ oranımı düşürmek, aslında şimdi bile mezun olabilirim ama müsade varsa takımda kalmak istiyorum ben

canım ya cok harıka hedefıne ulasmıssın kılo olarak darısı basıma yuruyus spor yapıyor musun spor hocam bana yag yakmak ıstıyorsan sunları yapabılırsın demıstı sanada anlatayım
tahıl grubunu ekmek olarak tuket yanı patates pılav makarna ve kuru baklagıllerı haftada 2 den fazla tuketme dedı onun yerıne kepek ekmegı ye dedı
yuruyus bandın varmı bılmıyorum ama sunu dedı kosmak kas yapar yurumek yag yakar en cok yag yakımı ıse hem kosup hem yuruyunce olur dedı yanı uyduruyorum yuruyus bandında 10 dk 5 de yuru 1 dk 6 da sonra yıne aynını tekrarla ıse yarar ıyısallah

başlangıç- 79.8 kg
geçen hafta-73.8 kg
bu hafta-73.5 kg
giden-300gr
toplamda giden- 6.3kg
hedef...65kg

kızlar bugün 10.30da taşınmaya başlıyorum araba gelicek ,bu benim kendi elimden son kilo bildirimim bidaha ne zaman yazarım bilmiyorum yeni eve netin bağlanması zaman alıcak yerleşince tekrar açılışta görüşmek üzere sizleri çok özliycem(bundan sonraki bildirimlerimi kardeşim vasıtasıyla kaptanımızın özeline attırıcam kendinize ii bakın geleceğin çıtır hatunları

kolay gelsın

günaydın kızlar shelly yasafat ozgordu ve triendy bildirimlerinizi aldım kızlar bu arada ben malesef 1 kilo almışım ve 67 kilo olmuşum :59:
hadi kıslar bildirimelri alayım
canım uzulme bu hafta verırsın

gülsümcüm,
bizim liste hazır değil maalesef. ben spordan gelince eklerim canım inşallah. sen bekleme.
tamam canım teşekkür ederim
inşallah canım almamışsındır
sağol tatlım, çok teşekkür ederim
darısı başına inşallah
yok yok kız bi yere gittiğim yok walla
siz beni kapıdan kovsanız ben bacadan yine girerim buraya :9::9::9::9:
merak etme sen de zayıflarsın bi düzzene girdiysen
düzensiz beslenmek malesef çok kötü yapıyor insanı

canım biliyorum da dün saldım çayıra mevlam kayıra dedim
yarın yine başlarım diyip umursamadığım için yedim de yedim
bi ara midem bulandı walla :((
neyse ki iyiyim şimdi
bide hem gece yatmadan hem sabah kalkınca tuvalete çıktım, o da baya haififletti beni :9::9::9::9:
e o kadar yemişsin artık o kadar hafifle :9::9: aman dikkat et tam mezun olacak derken kilo alma sakın :9: ama sen toparlarsın yine keşke bende öyle olabilsem bi bıraktımmı bidaha zor toparlanıyorum

inşallah canım bu hafta bende sıkıyorum artık kendimi çünkü verdikten sonra almaya başlamak gerçekten çok kötü haftaya vericem inşallah

kızlar listemizi paylaşıma verdim bende yavaş yavaş çıkıyorum herkesi öptüm görüşürüz kızlar

canım ya cok harıka hedefıne ulasmıssın kılo olarak darısı basıma yuruyus spor yapıyor musun spor hocam bana yag yakmak ıstıyorsan sunları yapabılırsın demıstı sanada anlatayım
tahıl grubunu ekmek olarak tuket yanı patates pılav makarna ve kuru baklagıllerı haftada 2 den fazla tuketme dedı onun yerıne kepek ekmegı ye dedı
yuruyus bandın varmı bılmıyorum ama sunu dedı kosmak kas yapar yurumek yag yakar en cok yag yakımı ıse hem kosup hem yuruyunce olur dedı yanı uyduruyorum yuruyus bandında 10 dk 5 de yuru 1 dk 6 da sonra yıne aynını tekrarla ıse yarar ıyısallah

kolay gelsın

sağol canım
bandım var canım
ben de koşmuyorum zaten yürüyorum
hızımı artırarak yürüyodum ben de ama biraz daha artırıcam
çünkü yağ yakımı için gerekli olan bi nabız aralığı varmış sanırım, benim nabzım şu anki hızımda o aralığa göre düşük kalıyo, nabzımı yükselticem ben de inşallah :)
sen de sağlıklı bi şkelilde istediğin hedefe ulaşırsın inşallah :)

tamam canım teşekkür ederim

e o kadar yemişsin artık o kadar hafifle :9::9: aman dikkat et tam mezun olacak derken kilo alma sakın :9: ama sen toparlarsın yine keşke bende öyle olabilsem bi bıraktımmı bidaha zor toparlanıyorum

inşallah canım bu hafta bende sıkıyorum artık kendimi çünkü verdikten sonra almaya başlamak gerçekten çok kötü haftaya vericem inşallah

yok canım almam, allah korusun
ama evet ben hemen kendimi toparlayabiliyorum, gerisi gelmiyo allahtan yoksa bu kadar salmazdım zaten kendimi

Burçakcım bak ne güzel sen yediklerini dizginleyebiliyorsun hemen toparlanıyorsun ben onu yapamadığım için zaten killoo alıyorum ah keşke onu düzene sokabilsem bir kere kaçamak yaptımmı tamam diyet kalmıyor bir daha ama pazartesi itibariyle ekmekte yiyerek bir liste oluşturacağım kendime yaparım inşallah istedikten sonra niye olmasın ki birde su içmeliyim oda eksik bende günlerce içmesem su yinede hatırlamam o kadar vahim durumdayım ama düzelecek bitecek inşallah .

Merhaba 5. Takım, ben 2. takımdanım.:80: Bu hafta hedefime ulaşamadığım için ceza olarak bütün takımları dolaşıp şu mesajı paylaşacağım.:83::83:
"BEN PİS BİR ŞİŞKOYUM"

Back
X