Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar günaydınlar ve afiyet olsun

gülsümcüm renkli bi kahvaltı olmuş, bu yüzden ayrıca tebrik ederim seni :)))

ben de bu sabah k-flakes yedim 1 kase

ara olarak elma yeciktim ama arkadaş simit yiyince işyerinde benim de canım çekti, 3 kk simit yedim

bide 5 leblebi ve 15 kadar yabanmersini yedim :)

teşekkür ederim burçakcım :)) işe geç kaldın bugün galiba k-flakes yediğine göre :9: afiyet olsun canım

bende 1 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
2 tane dilim kızarmış patates
1 k k peynir
2 lokma yumurta yedim

şimdide temizlik yapıcam :)

afiyet olsun canım,2 patatesi eritmiş olursun temizlik yaparken de :)

kızlar günaydınlar ve afiyet olsun

gülsümcüm renkli bi kahvaltı olmuş, bu yüzden ayrıca tebrik ederim seni :)))

ben de bu sabah k-flakes yedim 1 kase

ara olarak elma yeciktim ama arkadaş simit yiyince işyerinde benim de canım çekti, 3 kk simit yedim

bide 5 leblebi ve 15 kadar yabanmersini yedim :)

sanada afiyet olsun şekerim,uykundan feragat edemedin bugün anlaşılan

evet canım şimdi başlıycam eritirim inşallah bide regl oldum belim çok ağrıyor bi diyorum temizlik yapayım bi diyorum yok yapmayayım kararsızım sizce napim :))
pzt sendromu malesef :))

sağol canımcım
:70::70:

walla edemedim canım yaa
akşam yatmak bilmezsen sabah da kalkamıyosun işte

her gün sabah diyorum ki bu akşam erken yatıcam, sabah da erken kalkıcam ama olmuyo, ben yatana kadar saat 12yi geçiyo bazen 1 oluyo yani :((

evet canım şimdi başlıycam eritirim inşallah bide regl oldum belim çok ağrıyor bi diyorum temizlik yapayım bi diyorum yok yapmayayım kararsızım sizce napim :))

yapacağın temizliğe bağlı
belini daha çok ağrıtacaksa yapma
süpürge falan açma o zaman
ya da gereken yerleri süpür
acil olan banyo lavabo gibi yerleri temizle madem

regl döneminde daha kötü oluyo çünkü insan

bide yapyıosnu da noluyo, akşamına batıyo
ben anlamıyorum ya

cmt her yeri temizledim, sildim süpürdüm, yatak odası falan akşama toz içindeydi yine

bide ben salak gibi siyah aldım yatak odasını, allahım o nasıl bi toz yaa, günde 5 kez sil, bana mısın demiyo walla :((

ben anlamıyorum ya

cmt her yeri temizledim, sildim süpürdüm, yatak odası falan akşama toz içindeydi yine

bide ben salak gibi siyah aldım yatak odasını, allahım o nasıl bi toz yaa, günde 5 kez sil, bana mısın demiyo walla :((
haklısın canım siyah hiç iyi değil mobilyada benim görümceminde siyah oda senin gibi habire elinde bezle dolaşıyor :)) vazgeçtim işte yapmıycam yarın yaparım oy belim çok ağrıyor dinleneyim bugünde :))

haklısın canım siyah hiç iyi değil mobilyada benim görümceminde siyah oda senin gibi habire elinde bezle dolaşıyor :)) vazgeçtim işte yapmıycam yarın yaparım oy belim çok ağrıyor dinleneyim bugünde :))

işte onu düşünemedik, bi heves aldık ama bidaha mı asla siyah almama mobilya

canım bi ağrı kesici iç istersen majezik falan, ağrını keser adetini azaltmadan

merhaba hanimlar ins. bundan sonra bende aranizdayim...
obur biri olarak diyet beni zorlayacak ama sizlerle motive olarak zayiflamaya calisacagim ..
daha once diyet grubuna dahil olmustum fakat hamile kalinca yarim kaldi hamileligimdede hic kilo almadim mide bulantilariyla 10 kg zayifladim hamilelikle formuma kavusmustum fakat aradan 1 yil gecice verdigim 10kg yi geri aldim.bu sabah tartida 72 kg yi gordum bu kg tartida bugune kadar gordugum en yuksek kilo:( neyse artik bu gidise dur diyecegim ins.:32:

yok canım ya içince adetim azalıyor zaten zorla oluyorum olanda gitmesin geri :9::9:
obur biri olarak diyet beni zorlayacak ama sizlerle motive olarak zayiflamaya calisacagim ..
daha once diyet grubuna dahil olmustum fakat hamile kalinca yarim kaldi hamileligimdede hic kilo almadim mide bulantilariyla 10 kg zayifladim hamilelikle formuma kavusmustum fakat aradan 1 yil gecice verdigim 10kg yi geri aldim.bu sabah tartida 72 kg yi gordum bu kg tartida bugune kadar gordugum en yuksek kilo:( neyse artik bu gidise dur diyecegim ins.:32:

hoşgeldin canım ben takım kaptanı gülsüm öncelikle kurallarımızı anlatayım 1 haftalık deneme süreci vardı ama 15 güne çıkarıldı malum gelen gidiyor veya paylaşım yapmıyor biz zor durumda kalıyoruz o yüzden 2 haftalık deneme sürecindesin paylaşımlarının sıklığına göre 2 hafta sonra listeye dahil olabilirsin burda en önemlisi bol bol paylaşım yapmak zaten öncedende bi takımda yer almışsın biliyorsundur muhakkak 2 cuma üstüste mazeretsiz olarak bildirimde bulunmayan üye diskalifiye olur 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma uğramayan üye diskalifiye olur kilo bildirimlerini cuma günleri saat 10 a kadar yapmanız lazım tekrar hoşgeldin canım :71:

canım hg takıma
hamilelikte süper kilo vermişsin inşallah yine böyle verirsin :)

tesekkurler hosbuldum ne gibi paylasimlar yapmam gerekiyor gunluk neler yedigim vs mi?ins.firsat buldukca burada sizlerle sohbet ederim.
yok canım ya içince adetim azalıyor zaten zorla oluyorum olanda gitmesin geri :9::9:

hoşgeldin canım ben takım kaptanı gülsüm öncelikle kurallarımızı anlatayım 1 haftalık deneme süreci vardı ama 15 güne çıkarıldı malum gelen gidiyor veya paylaşım yapmıyor biz zor durumda kalıyoruz o yüzden 2 haftalık deneme sürecindesin paylaşımlarının sıklığına göre 2 hafta sonra listeye dahil olabilirsin burda en önemlisi bol bol paylaşım yapmak zaten öncedende bi takımda yer almışsın biliyorsundur muhakkak 2 cuma üstüste mazeretsiz olarak bildirimde bulunmayan üye diskalifiye olur 2 gün üstüste mazeretsiz olarak takıma uğramayan üye diskalifiye olur kilo bildirimlerini cuma günleri saat 10 a kadar yapmanız lazım tekrar hoşgeldin canım :71:

sagol arkadasim ins verebilirim :) ekim ayinda hamile kalmayi planliyorum ozamana kadar zayiflamazsam artik hamilelikte zayiflarim belki:)gerci tam zitti da olabilir
canım hg takıma
hamilelikte süper kilo vermişsin inşallah yine böyle verirsin :)

Son düzenleme:

bence yorma kendini,temizlik hep oluyo nasılsa

walla edemedim canım yaa
akşam yatmak bilmezsen sabah da kalkamıyosun işte

her gün sabah diyorum ki bu akşam erken yatıcam, sabah da erken kalkıcam ama olmuyo, ben yatana kadar saat 12yi geçiyo bazen 1 oluyo yani :((

valla biz o konuda süperiz karı koca,akşam en geç saat 11 e kadar dayanabiliyoruz hafta içleri.dolayısıylada erken kalkıyoruz sabahları

ben anlamıyorum ya

benim beyaz ama sanki ne oluyo ki 1 gün süpürme ertesi gün aynı valla :(

apranax en iyisi,kesmez hem reglinide

gune tartilarak basladim 72.2 kg yim daha sonra yesil cayi hic sevmeme ragmen sekersiz 1 bardak cay ictim .1tane beyaz peynirli sandivic ekmegi yedim.
oglende 1 tane meyvee yiyecegim.

tesekkurler hosbuldum ne gibi paylasimlar yapmam gerekiyor gunluk neler yedigim vs mi?ins.firsat buldukca burada sizlerle sohbet ederim.

sagol arkadasim ins verebilirim :) ekim ayinda hamile kalmayi planliyorum ozamana kadar zayiflamazsam artik hamilelikte zayiflarim belki:)gerci tam zitti da olabilir

e hayırlısı o zaman canım
evet tatlım ne yedin ne içtin hangi sporu yaptın
ha tabi sadece yediğini içtiğini yazmak zorunda değilsin
başka şeyler de paylaşabilirsin
biz burda çok güzel bi ortam kurduk çünkü :))

valla biz o konuda süperiz karı koca,akşam en geç saat 11 e kadar dayanabiliyoruz hafta içleri.dolayısıylada erken kalkıyoruz sabahları

ne güzel ya
benim kociş de geç yatar ama onun uykuyla pek arası yoktur, o bakımdan şanslı yani :)))

gune tartilarak basladim 72.2 kg yim daha sonra yesil cayi hic sevmeme ragmen sekersiz 1 bardak cay ictim .1tane beyaz peynirli sandivic ekmegi yedim.

canım ket meyve olmaz ama
sebze yemeği salata yoğurt yemelisin
bu şekilde metabolizman yavaşlar ve kilo veremezsin, vversen de kas verirsin ki hemen geri alırsın biraz dikkat etmediğinde
o yüzden bu şekilde besleniyosan bu yanlış

meyveyi ara öğün olarak yiyoruz biz
sen de öyle yap
öğle yemeği olarak da yemek ye
ekmek ye
ekmek yemekten korkma
seni tok tutacağı için gözün abur cubura kaymaz ve daha kolah kilo verirsin

benim sana tavsiyelerim bunlar
bide bol bol su içmeyi unutma tabi :);)

kızlar ben yemeğe gidiyorum, hepinize afiyet olsun

merhaba hanimlar ins. Bundan sonra bende aranizdayim...
Obur biri olarak diyet beni zorlayacak ama sizlerle motive olarak zayiflamaya calisacagim ..
Daha once diyet grubuna dahil olmustum fakat hamile kalinca yarim kaldi hamileligimdede hic kilo almadim mide bulantilariyla 10 kg zayifladim hamilelikle formuma kavusmustum fakat aradan 1 yil gecice verdigim 10kg yi geri aldim.bu sabah tartida 72 kg yi gordum bu kg tartida bugune kadar gordugum en yuksek kilo:( neyse artik bu gidise dur diyecegim ins.:32:

hoşgeldin takımımıza canım,hepimiz aynı dertten burdayız.birbirimize destek olarak veriyoruz hepbirlikte kilolarımızı.sende vericeksin inşallah

doğru söylüyorsun begüm cüm ortalığı toprlıyim yemek yapim uzanacam biraz sol tarafım ağrıyorr nedense göbeğimin yan tarafı saki kasılmış gibi akşamdan beri hareket edemiyordum eşim sabah kas gevşetici felan sürdü biraz açılmaya başladı yavaş yavaş yok yok ben uzanayım en iyisi :))) apranax iyi ama evde yok ondanda dolorex minoset majezik var onlarad kesiyor malesef

canım öğleyi sadece meyveyle geçiştirme sonrasında ççok acıkırsın en azından çorba salata felan ye yada sebze yemeği ye tok tutar

paylaşım konusunda esw ( burçak ) bilgi vermiş zaten sağolsun

canım ket meyve olmaz ama
sebze yemeği salata yoğurt yemelisin
bu şekilde metabolizman yavaşlar ve kilo veremezsin, vversen de kas verirsin ki hemen geri alırsın biraz dikkat etmediğinde
o yüzden bu şekilde besleniyosan bu yanlış

meyveyi ara öğün olarak yiyoruz biz
sen de öyle yap
öğle yemeği olarak da yemek ye
ekmek ye
ekmek yemekten korkma
seni tok tutacağı için gözün abur cubura kaymaz ve daha kolah kilo verirsin

benim sana tavsiyelerim bunlar
bide bol bol su içmeyi unutma tabi :);)

kızlar ben yemeğe gidiyorum, hepinize afiyet olsun

sanada afiyet olsun burçakcım.bende şimdi yedim geldim.yeni gelen arkadaşıma verdiğin tavsiyelere aynen katılıyorum.çook doğru ağzına sağlık

Kızlar ben öğlen yemeği olarak;

1 bardak çorba
1 ç.k. Kadar pırasa
2 dilim ekmek yedim

Back
X