- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #36.281
günaydın canım afiyet olsun zorda olsa nesfiti yiyebilmişsin :)) 19 45 akşam yemeği için geç olmazmı sence en azından 17 ve 18 30 arası yiyebilirsen akşam rahat olursun akşamları pek hareket edemediğimiz için yediklerimizi ertiemeyizmerhabaaa.günaydın herkese
ben işe gelirken bir güzel alışveriş yaptım.bu sabahta nesfit yemek istedim.herşeyi aldım geldim ofise.süt bozuk çıktı.yogurt gibi.bende bari kuru kuru olmasın diye suyla süt tozunu karıştırdım 1 çay bardağı.olduğu kadar artık.
11.30 da bir kase yoğurt
13.30 da ızgara tavuklu salata
15.00 portakal
benim yemek saatlerim çok düzensiz.kahvaltım 10 da.ve en son 13.30 da öğle yemeğimi yer akşam 19.45 e kadar bişey yemem.çünkü iş ortamı.ayarlıyamıyorum bir türlü.şimdi aralara yoğurt ve meyve koymaya karar verdim.9.30-18.30 arası çalışıyorum.(ayrıca saat 10 dan önce kahvaltıyı midem almıyor.)bana bi hangi saatlerde yemem konusunda yardımcı olabilirseniz süper olur.ana öğün ara öğün.
![]()
madem 10 dan önce yapamıyorsun 10 da kahvaltını yaparsın 11 30 da ara öğün 13,30 öğle yemeği 15 ara öğün 17,30 akşam yemeği 21 ara öğün bu sadece benim önerim tabi sen kendine göre ayaralarsın
maşallah çok başarılısın :)))hoşbuldum Begüm
bide şeybenim başlangıç kilom 57ymiş.56.5 cuma günkü kilomdu.hafta sonu yarım kilo almayı başarmışım.zaten 56.5 -57 arası sürekli değişimdeyim.burda başlangıç kilosu önemli diye söyledim.(hayatımda da ilk defa 57 yi gördüm.görmez olaydım)
canımm şu ahaftasonlarını bi ayarlamamız lazım kaçamaksızzzzzzzmerhaba takımcığım ancak gelebildim . haftasonu kaçamaklarla doluydu ama bu sabah itibariyle o kaçamakları bıraktım harika bir sağlıklı kahvaltı yaptım geldim yediklerimi yazayım size .
bu sabah 1 k.k. peynir , 1 domates , 1 salatalık , 1 kruvasan ( kepek ekmeği yoktu yerine kruvasan yedim ama yağlı gözükmüyordu ondan yemeye cesaret buldum fazla olduysa uyarın lütfen )
ara olarak 1 portakal yedim az önce
öğle yemeği getiremedim acele çıktım öğlen için bakıcam burda marketten bişeyler alırım artık yazarım size bugünlük böyle oldu artık .
geçmişi okuyayım tekrar yazarım canım takımım öpüyorum hepinizi görüşmek üzere .![]()
genel olarak hepimiz evet diyoruz galiba ben paylaşıma yazayım kararımız evettir diyegülsümcüm benim kilo almam yüzünden yarışmaya yeni uygulamalar geliyor bundan dolayı üzgünüm ama en azından böyle bir durumda ne yapılması gerektiğide öğrenilmiş oldu keşke olmasaydı diyorum tabiii . kilo kaybında nasıl oluyorsa kilo alındığındada aynı yöntemin yapılması taraftarıyım şahsım adına ben takım olarak ne uygun görülürsede saygı duyarım tabiki .